- 4 Ocak 2017
- 1.295
- 862
- 32
-
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
Baya
baya erken canım leke mi geldi nerden anladın regl olacağını
Bende olmam gerekenden 1 hafta önce adet olmuştum..merak etme doktor için adet olman önemli günü mühim değil
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhVe başlıyor transfer işlemim kızlar :) estrofem verdi sadece doktorum
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh
Hayırlı uğurlu olsun canım 25-30günde enfazla güzel haberi verirsin burda.Ve başlıyor transfer işlemim kızlar :) estrofem verdi sadece doktorum
Hayırlı uğurlu olsun canım 25-30günde enfazla güzel haberi verirsin burda.
4. Gün embriyo transferi oylamada yok o transfer ile hamile olanlarda var konsa iyi olmaz mı
Benim sanırım 4. Gün embriyosu olarak transfer olacak
Sonucu görmek için oy kullandım 5. Gün embriyosu önde gidiyor
Nasipte ne varsa onu göreceğiz
Canım hiç aklıma gelmemiş sonradan nasıl şık eklenir biliyorsanız ekleyim hemen4. Gün embriyo transferi oylamada yok o transfer ile hamile olanlarda var konsa iyi olmaz mı
Benim sanırım 4. Gün embriyosu olarak transfer olacak
Sonucu görmek için oy kullandım 5. Gün embriyosu önde gidiyor
Nasipte ne varsa onu göreceğiz
canım hiç bilgim yok öğrendin mi ne demekmişKızlar benim transferden sonra verilem kağıtta
Çözülem embriyo kalitesi:4AA-E.B-5AB yazıyor nasıl sizce ? Özellikle e.b ne oluyor?
yok canım öğrenemedim vallacanım hiç bilgim yok öğrendin mi ne demekmiş
Benim pgt için gün sayan embriyolarım bugün 2. Günde durumları hiç iç açıcı değil dedi embriyolog salıya kadar bidaha bakmayacakmış zarar verir diye. Acaba kalitesi düzelir mi ya da 5. Güne gelirler mi kafam allak bullak oldu daha önce 5 kez hamile kaldım düşük yaptım istediğim ay hamile kalirim yumurtalarımın kalitesiz olacağı hiç aklıma gelmezdiMerhaba canım benim ilk denemem pgtli embriyo 6AA kalitede .. kalitenin çok önemli olduğunu düşünmüyorum pgt de iyi kalitede olan 2 embriyom da kromozom bozukluğu çıktı .. Allah herkese nasip etsin inşallah ..
İyi olan kötü kötü olan iyi olabiliyor .. benim bir tane embriyom sonradan gelişip pgt ye gitti o yüzden herşey olabilir diyorum stresli bir süreç ama ümitsizlik etmeyin .. inşallah 5.güne sağlıkla çıkarlar ..Benim pgt için gün sayan embriyolarım bugün 2. Günde durumları hiç iç açıcı değil dedi embriyolog salıya kadar bidaha bakmayacakmış zarar verir diye. Acaba kalitesi düzelir mi ya da 5. Güne gelirler mi kafam allak bullak oldu daha önce 5 kez hamile kaldım düşük yaptım istediğim ay hamile kalirim yumurtalarımın kalitesiz olacağı hiç aklıma gelmezdi
İyi tabiki canım Allah sonucunu almayı nasip etsin bende Nisa’nda transfer olucam Allah’ın izniyle kaç tane embriyo transferi olacakMerhaba. Nisan ayı içinde dondurulmuş embriyo transferim yapılacak. Embriyom 5. Gün BB kalite ve 40 hücreli. Bu iyi bisey mi?
Benim 1 tane 5. Gün transferim olacak? Sizin?İyi tabiki canım Allah sonucunu almayı nasip etsin bende Nisa’nda transfer olucam Allah’ın izniyle kaç tane embriyo transferi olacak
2 tane olacak canım sen mi bi tane istiyodun yoksa doktor mu öyle uygun gördüBenim 1 tane 5. Gün transferim olacak? Sizin?