Embriyo kalitesi ve günü ????

Pozitif sonucu hangi şekilde aldınız ? ☺️

• Ankete Katılan
    112
Pgt ye özel istek olarak mı gönderdiniz. Biz genetik tahliller yaptırdık herşey yolunda çıktı Pgt ye neden gönderiliyor
Bizimde genetik testlerde bir şey çıkmadı ama doktorum yollamamızı önerdi .. genelde düşük yaşayanlara yaşı olanlara öneriyorlarmış bize de eltilerimde çok düşük olduğu için önerdi doktorum

Pardon canım yanlış yazmışım 3 ü bozuk çıktı .. 6 tane yolladım 3 ü sağlam geldi 3 ü bozuk çıktı .. 1 i transfer edildi 2 si merkezde ..
Kızlar pgt için embriyo başına fiyat verdiler bana, 300 dolarmış embriyo başına. İlk tüp bebek denenem, daha önce düşüğüm yok ama gebeliğimde yokyaptırıp yaptırmama konusunda arada kaldım ne önerirsiniz?

Pardon canım yanlış yazmışım 3 ü bozuk çıktı .. 6 tane yolladım 3 ü sağlam geldi 3 ü bozuk çıktı .. 1 i transfer edildi 2 si merkezde ..
Özelde yaptırıyorum doktorum bi özel hastanede işlemlerim acıbadem hastanesinde yapılıyor
özel muayenesi olan bi tüp bebek doktoru canım hastaneye bağlı değil

Canım benimde hiç gebeliğim yok yaş grubuna da girmiyorum ama doktor önerdiyse imkanında varsa kabul et bence .. bizde embriyo başına 295 dolar ödedik ..

Canım benimde hiç gebeliğim yok yaş grubuna da girmiyorum ama doktor önerdiyse imkanında varsa kabul et bence .. bizde embriyo başına 295 dolar ödedik ..
Öneri de değil ama böyle bir test var bilginiz olsun dediler, embriyoları dondurmadan önce haber vermek gerekiyor o zaman değil mi? Benim zaten dondurulmuştan transfer olacak

Öneri de değil ama böyle bir test var bilginiz olsun dediler, embriyoları dondurmadan önce haber vermek gerekiyor o zaman değil mi? Benim zaten dondurulmuştan transfer olacak
Ben tedaviye başlayınca karar vermiştim .. zaten embriyonun son bilgisi verilirken soruyorlar pgt yollayacakmısınız diye ama ondan önce yollamak istersen doktoruna söyle doktorun kim aynı merkezdeyiz

Ben tedaviye başlayınca karar vermiştim .. zaten embriyonun son bilgisi verilirken soruyorlar pgt yollayacakmısınız diye ama ondan önce yollamak istersen doktoruna söyle doktorun kim aynı merkezdeyiz
Sen hepsini mi yollayın dedin nasıl oluyor süreç? Daha bende embriyo yok gerçi cuma haber vericekler 3. Gün olacak

Sen hepsini mi yollayın dedin nasıl oluyor süreç? Daha bende embriyo yok gerçi cuma haber vericekler 3. Gün olacak
Benim 5 taneydi 1 taneside geriden geliyordu sonra geri aradılar geriden gelende pgt ye uygun görüldü diye bende onu da yolladım yani maddiyatım yok yollayamam dersen 3 tane yollarsın mesela

İnşaaaaallaah Kaç tane embriyo transferi oldu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…