- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
-
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
Canım ya anlamadım 3 tane mi gönderdin pgt ye 2 si bozuk cıktıMerhaba canım benim ilk denemem pgtli embriyo 6AA kalitede .. kalitenin çok önemli olduğunu düşünmüyorum pgt de iyi kalitede olan 2 embriyom da kromozom bozukluğu çıktı .. Allah herkese nasip etsin inşallah ..
Pardon canım yanlış yazmışım 3 ü bozuk çıktı .. 6 tane yolladım 3 ü sağlam geldi 3 ü bozuk çıktı .. 1 i transfer edildi 2 si merkezde ..Canım ya anlamadım 3 tane mi gönderdin pgt ye 2 si bozuk cıktı
Canım sen özel tüp bebek merkezinde mi oldun opuyu yoksa hastanede mi ben merkez de olduğumdan mı sormadılar ki
Pardon canım yanlış yazmışım 3 ü bozuk çıktı .. 6 tane yolladım 3 ü sağlam geldi 3 ü bozuk çıktı .. 1 i transfer edildi 2 si merkezde ..
Bizimde genetik testlerde bir şey çıkmadı ama doktorum yollamamızı önerdi .. genelde düşük yaşayanlara yaşı olanlara öneriyorlarmış bize de eltilerimde çok düşük olduğu için önerdi doktorumPgt ye özel istek olarak mı gönderdiniz. Biz genetik tahliller yaptırdık herşey yolunda çıktı Pgt ye neden gönderiliyor
Kızlar pgt için embriyo başına fiyat verdiler bana, 300 dolarmış embriyo başına. İlk tüp bebek denenem, daha önce düşüğüm yok ama gebeliğimde yokyaptırıp yaptırmama konusunda arada kaldım ne önerirsiniz?Pardon canım yanlış yazmışım 3 ü bozuk çıktı .. 6 tane yolladım 3 ü sağlam geldi 3 ü bozuk çıktı .. 1 i transfer edildi 2 si merkezde ..
Pardon canım yanlış yazmışım 3 ü bozuk çıktı .. 6 tane yolladım 3 ü sağlam geldi 3 ü bozuk çıktı .. 1 i transfer edildi 2 si merkezde ..
özel muayenesi olan bi tüp bebek doktoru canım hastaneye bağlı değilÖzelde yaptırıyorum doktorum bi özel hastanede işlemlerim acıbadem hastanesinde yapılıyor
Canım benimde hiç gebeliğim yok yaş grubuna da girmiyorum ama doktor önerdiyse imkanında varsa kabul et bence .. bizde embriyo başına 295 dolar ödedik ..Kızlar pgt için embriyo başına fiyat verdiler bana, 300 dolarmış embriyo başına. İlk tüp bebek denenem, daha önce düşüğüm yok ama gebeliğimde yokyaptırıp yaptırmama konusunda arada kaldım ne önerirsiniz?
Öneri de değil ama böyle bir test var bilginiz olsun dediler, embriyoları dondurmadan önce haber vermek gerekiyor o zaman değil mi? Benim zaten dondurulmuştan transfer olacakCanım benimde hiç gebeliğim yok yaş grubuna da girmiyorum ama doktor önerdiyse imkanında varsa kabul et bence .. bizde embriyo başına 295 dolar ödedik ..
Ben tedaviye başlayınca karar vermiştim .. zaten embriyonun son bilgisi verilirken soruyorlar pgt yollayacakmısınız diye ama ondan önce yollamak istersen doktoruna söyle doktorun kim aynı merkezdeyizÖneri de değil ama böyle bir test var bilginiz olsun dediler, embriyoları dondurmadan önce haber vermek gerekiyor o zaman değil mi? Benim zaten dondurulmuştan transfer olacak
Canım ben şişli memorialdayım, sabit dr um yok, emre bey ve yücel bey girdi kontrollerimeBen tedaviye başlayınca karar vermiştim .. zaten embriyonun son bilgisi verilirken soruyorlar pgt yollayacakmısınız diye ama ondan önce yollamak istersen doktoruna söyle doktorun kim aynı merkezdeyiz
Sen hepsini mi yollayın dedin nasıl oluyor süreç? Daha bende embriyo yok gerçi cuma haber vericekler 3. Gün olacakBen tedaviye başlayınca karar vermiştim .. zaten embriyonun son bilgisi verilirken soruyorlar pgt yollayacakmısınız diye ama ondan önce yollamak istersen doktoruna söyle doktorun kim aynı merkezdeyiz
Canım bugün aramadılar mı kaçtane döllendi diyeSen hepsini mi yollayın dedin nasıl oluyor süreç? Daha bende embriyo yok gerçi cuma haber vericekler 3. Gün olacak
Canım aradılar 12 toplamışlardı, 12si de olgunmuş ve döllenmiş ama bakalım 3. 5. Güne gidecekler mi, bir de gelişirlerse pgt yaptırsam mı yaptırmasam mıCanım bugün aramadılar mı kaçtane döllendi diye
Benim 5 taneydi 1 taneside geriden geliyordu sonra geri aradılar geriden gelende pgt ye uygun görüldü diye bende onu da yolladım yani maddiyatım yok yollayamam dersen 3 tane yollarsın meselaSen hepsini mi yollayın dedin nasıl oluyor süreç? Daha bende embriyo yok gerçi cuma haber vericekler 3. Gün olacak
Arayıp soruyorlar zaten 9 tane vardı benim 6 tanesi pgt ye uygun görüldü pgt istediğim içinde diğer 3 ünü imha ettiler ..Sen hepsini mi yollayın dedin nasıl oluyor süreç? Daha bende embriyo yok gerçi cuma haber vericekler 3. Gün olacak
Giderler canım takma kafanı sen 4. Gün aramıyolar 3. Gün de bilgi verirler yarın dimi 3. Gün haber ver bizeCanım aradılar 12 toplamışlardı, 12si de olgunmuş ve döllenmiş ama bakalım 3. 5. Güne gidecekler mi, bir de gelişirlerse pgt yaptırsam mı yaptırmasam mı
İnşaaaaallaahben anlamıyorum bu kalite işini benim gittigim hasatenede 2 gün transfer olmus tutumusdu hastanın 5.güne gidenin ise tutmamıs Allahım ol derse olur bence bol bol dua edelim benim 5.gün emriyosu 5 mart test günü bklm naip ederse rabbim olur insallah herkesin