- 28 Ocak 2017
- 985
- 940
-
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
Canım anlamadım ama yarın bilgi yok cuma 12den sonra arayın dediler, salı opu oldu. Bugün döllendi dedilee 3. Gün me zaman olucak şimdiGiderler canım takma kafanı sen 4. Gün aramıyolar 3. Gün de bilgi verirler yarın dimi 3. Gün haber ver bize
Yarın 2.gün bilgi verilmiyor 3.gün bilgi veriliyor o yüzden öyle demişlerCanım anlamadım ama yarın bilgi yok cuma 12den sonra arayın dediler, salı opu oldu. Bugün döllendi dedilee 3. Gün me zaman olucak şimdi
Canım Bugün 1. Gün senin . ama benim 1-2-3. Gün bilgi verildi 4. Gün embriyoları rahatsız etmiyoruz dışarı çıkarmıyoruz dediler 5. Gün sabah aramamızı bekleyin dediler. 3. Günün cuma günü canımCanım anlamadım ama yarın bilgi yok cuma 12den sonra arayın dediler, salı opu oldu. Bugün döllendi dedilee 3. Gün me zaman olucak şimdi
Bu arada şişli memorial Türkiyede bir numara Prf Dr Semra Kahraman dünyada pgt cemiyeti başkanı seçilmiştir ve en iyi laboratuvara sahiptir yeni tedaviye başlayacak olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir diye yazıyorum
Çok güzel hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Allah nasip etsin sağlıklaBana Semra hocadan egitim almış bir doktor uyguluyor tüp bebegi. Hatta Semra Hanım ile telefonda benim rahatsızlığım hakkın iletişim halinde bazı testleri falan Semra Hanım yönlendirerek yaptırmış.
Evet canım iki tane embriyo transfer edildi :)Canım çok doğru söylüyorsun ben de üzüldüm aslında 7tanesi 3. Güne geldi 5. Güne 2 tane kalınca şaşırdım iki transferin oldu dimi canım
Canım ben tüp bebek yaptırdığım hastanede cıkardım doktoruma soyledim hemen halledildi. Bende doguma iki gün kala bırakacagım ignemi.Canım nasıl rapor çıkarılıyor onlara bize hiç bilgi verilmedi transfer 2 ay sonra benim 2 ay boyunca mı olucaz clexaneyi
Canım bunu normal hamilelerde kullanıyor mu 9ay yoksa tüp olanlar mı ya şok oldumCanım ben tüp bebek yaptırdığım hastanede cıkardım doktoruma soyledim hemen halledildi. Bende doguma iki gün kala bırakacagım ignemi.
Ben de kan pıhtılaşması var canım ondan kullanıyorum. Coraspinle birlikte. Genetik test yaptırgıdımda ögrendim. Ama düşük yapanlar içinde doktorlar önlem amaçlı veriyorlar. Kan pıhtılasmasını önlüyor.Canım bunu normal hamilelerde kullanıyor mu 9ay yoksa tüp olanlar mı ya şok oldum
Her tüp tedavisi gören kullanmıyor tabiki doktor gerekli görürse verir zaten .. kan pıhtılaşması varsa verir yoksa gerek yok düşük içinde vermez düşüğün sebebine göre tedavi uygulanırCanım bunu normal hamilelerde kullanıyor mu 9ay yoksa tüp olanlar mı ya şok oldum
Doktorların cogu düsüklerden sonra önlem amacı veriyorlar aslında. Cok karşılaştım.Her tüp tedavisi gören kullanmıyor tabiki doktor gerekli görürse verir zaten .. kan pıhtılaşması varsa verir yoksa gerek yok düşük içinde vermez düşüğün sebebine göre tedavi uygulanır
Düşüğün sebebi kan pıhtılaşması değilse ne olacak peki önce sebep bulunmalı bence ..Doktorların cogu düsüklerden sonra önlem amacı veriyorlar aslında. Cok karşılaştım.
Bu durumda bilincli olmak gerekiyor tabii ki.Düşüğün sebebi kan pıhtılaşması değilse ne olacak peki önce sebep bulunmalı bence ..