Embriyo kalitesi ve günü ????

Pozitif sonucu hangi şekilde aldınız ? ☺️

• Ankete Katılan
    112
Canım bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al .. ama embriyom çok kaliteli kesin olur diye bir şey yok onu düzeltmek istedim bu sefer kalitesi düşük olan arkadaşlar hem üzülür hem stres yapar ki yanlış bilgi zaten 3aa 3ab tutanlar çok var 6AA tutmazken

Masallah ne güzel sağlıkla kucagına alırsın umarım :) bana sadece iyi kalitedeler denildi biraz sıkıştırdım 4aa 4ab 6aa 3ab dedi 5.gün, 6.gün ise iki tane daha blast olmuş bunlardan da biri iyi biri orta kalite dediler. Memoriale sordum ilk denemede yasak asla cift embriyo koyamayız vs dediler. Temmuz adetimle transfer süreci başlayacak suan beklemedeyim ama ikiz cok istiyorum. Bana benimkiler cok iyi kalite gibi gelmedi belki diyorum cift koyarlaf

CANIM MORALINI BOZMAK İSTEMEM AMA YAŞINDA GENÇ OLDUĞU İÇİN VE İLK DENEMEN OLDUĞU İÇİN ÇİFT EMBRİYO KESİNLIKLE KOYMAZLAR. Semra Hanım bu konuda çok katı çoğul gebelikleri anormal bir gebelik olarak nitelendiriyor ve riskleri fazla görüyor. Birde tek yumurtanın bölünme ihtimalide oluyor , o nedenle tek transferden yana... Bende ilk başlarda senın gibiydim çok istiyordum ikiz gebeliği ama insan hamile olunca bazı şeyleri daha iyi anlıyor .6 aylık tek bebeğe hamileyim ve git gide ağırlaşıyorum , yatakta bile dönemiyorum zor oluyor ... İkiz, üçüz gebelık olanlara Allah kolaylık versin şu an iyi ki tek diyorum ... Tek olsun sağlıklı olsun ,bizim olsun... Allah kısmet eder ilk doğumumu yaparsam , ikinciye denemiyede kesinlıkle onlar çift koysada ben tek embriyo koyduracağım... Çünki artık bilinçliyim ve hamileliğin ne kadar özel ve zor süreç olduğunu gördüm ... Allah tüm hamilelere kolaylıklar versin ...İsteyen herkese de nasip etsin

Benimde ilk deneme memorialde oldu 2 konmuştu siz dedigim gibi ısrar edin çift olması için şans artırmak adına

Yabiki orasıda var embriyo kalitesi düşük olupta hamile kalanalrda var embriyo kalitesi çok iyi olup tutmayanda var. Ama şöyle bir durum var tutunmama sebebi tek embriyoya baglı degil rahimle alakalı çok kaliteli olup tutunmuyorsa rahime bakıyolar kimseyi yanlış düşündürmek istemem ama bana ilk denemede embriyomun çok kötü oldugunu söylediler tutunmadı

Benimde 3bb transverim olacak 2 ay sonra kaliteli değil tutmaz gibi hissediyorum çok baktım sitelere ama bana umut olacak bir yazı bulamadım. Hayirlisi olsun yapaçak birşeyim yok

Benim ilk tedavim 4aa ikinci 3aa üçüncü 5aa kaliteydi sadece üçüncü olan tutundu ama kalp atışı durduğu için maalesef 11. Haftada kaybettim genetik sorunlar embriyonun kalitesiyle maalesef ölçülmüyor biz kürtaj parçasını genetiğe gönderdik turner sendromu çıktı

Herkese merhaba 3.tup bebek denemesi icin hazirlik asamasindayim. Bugün doktoruma gorustum. 2.denemede 3 tane blast embriyom oldugu Halde kalitelerinin iyi olmadigini soyledi. 5.gune gelmis cok hucreli bir embriyonun kalitesi nasıl kötü oluyor aklim ermedi. Madem kotuydu nasil 5gune geldi. Moralim cok bozuldu bu konuda bildiklerjnizj Bana anlatir misiniz

Merhaba canım benim ilk denemem pgtli embriyo 6AA kalitede .. kalitenin çok önemli olduğunu düşünmüyorum pgt de iyi kalitede olan 2 embriyom da kromozom bozukluğu çıktı .. Allah herkese nasip etsin inşallah ..
Umarım bekledıgın o mucizen koynundadır 2sene gecmıs .ben de pgt ye gonderdım beklıyorum .sizde genetık bi hastalık var mıydı nasıl ikisi dr bozuk geldı

Geçen ay 5 yumurtadan 2 embriyo kaldı 3gun sonunda kalitesini söylemediler kalite olayı nasıl bir şey arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ikince defa yumurta toplatmalimiyim bana söylenilen şans yüzde 44 bu ne demek oluyor şehir dışından gidip geliyroum pek de bişey anlatılmadi genetik test yaptırdk esimle onun sonucunu bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…