Embriyo kalitesi ve günü ????

Pozitif sonucu hangi şekilde aldınız ? ☺️

• Ankete Katılan
    112
Canım anlamadım ama yarın bilgi yok cuma 12den sonra arayın dediler, salı opu oldu. Bugün döllendi dedilee 3. Gün me zaman olucak şimdi
Canım Bugün 1. Gün senin . ama benim 1-2-3. Gün bilgi verildi 4. Gün embriyoları rahatsız etmiyoruz dışarı çıkarmıyoruz dediler 5. Gün sabah aramamızı bekleyin dediler. 3. Günün cuma günü canım

Bizim merkezimiz 2.gün çıkarılmasını uygun görmüyor o yüzden 1 3 5.günler haber veriyorlar .. hatta ben 4.gün aramıştım o zamanda bilgi verdiler ama 2.gün çıkarmıyorlar ..

Bu arada şişli memorial Türkiyede bir numara Prf Dr Semra Kahraman dünyada pgt cemiyeti başkanı seçilmiştir ve en iyi laboratuvara sahiptir yeni tedaviye başlayacak olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir diye yazıyorum

Bu arada şişli memorial Türkiyede bir numara Prf Dr Semra Kahraman dünyada pgt cemiyeti başkanı seçilmiştir ve en iyi laboratuvara sahiptir yeni tedaviye başlayacak olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir diye yazıyorum

Bana Semra hocadan egitim almış bir doktor uyguluyor tüp bebegi. Hatta Semra Hanım ile telefonda benim rahatsızlığım hakkın iletişim halinde bazı testleri falan Semra Hanım yönlendirerek yaptırmış.

Canım bunu normal hamilelerde kullanıyor mu 9ay yoksa tüp olanlar mı ya şok oldum
Ben de kan pıhtılaşması var canım ondan kullanıyorum. Coraspinle birlikte. Genetik test yaptırgıdımda ögrendim. Ama düşük yapanlar içinde doktorlar önlem amaçlı veriyorlar. Kan pıhtılasmasını önlüyor.

Her tüp tedavisi gören kullanmıyor tabiki doktor gerekli görürse verir zaten .. kan pıhtılaşması varsa verir yoksa gerek yok düşük içinde vermez düşüğün sebebine göre tedavi uygulanır
Doktorların cogu düsüklerden sonra önlem amacı veriyorlar aslında. Cok karşılaştım.

Benim ailemde genetik oldugu için verdi doktorum. Annem kalpten vefat ettigi için. Bende genetik tahlilerde hiçbir problem çıkmadı ama doktorum yinede yazdı rapor çıkardı hamilelik boyunca kullanacaksın dedi

Ayrıca bide pko oldugum için glifor verdi bunuda hep kullanacaksın dedi glifor mükemmel bir ilaç hem zayıflatıyor hemde kaliteli yumurtalar toplandı

Benim 3 denemeden 2si 5aa ile oldu pozitifti ama sonuc kimyasal gebelik. son deneme 3. gün embriyosu ile oldu sonuç negatif :KK43:

X