- 8 Ekim 2016
- 1.583
- 1.543
- 133
- 33
Tebrik ederim gözünüz aydın. Doktorun muayene ve kan sonucuna göre de iğne verebilir veya vermeyebilir iğne kullandirmadan naturel siklus transfer yapan yerlerde var bazı merkezlerde ilaçları bol bol kullandiriyorBugun sonunda aradılar 1 taneydi yumurta saglıklı gelmiş istediğin zaman transfer edelim dediler. Bi şey kullanmam gerekir mi dedim sadece folik asit kullansan yeterli dedi doktor. Merak ettiğim rahim kalınlastırmak için falan öncesinde yine iğne olmam gerekmiyor mu
Hiç ilaç vericez falanda demedi ilginç gidiyoruz bakalım insallah ıyı sonuc olurTebrik ederim gözünüz aydın. Doktorun muayene ve kan sonucuna göre de iğne verebilir veya vermeyebilir iğne kullandirmadan naturel siklus transfer yapan yerlerde var bazı merkezlerde ilaçları bol bol kullandiriyor
O transfer hazırlığı için gittiğinizde belli olurHiç ilaç vericez falanda demedi ilginç gidiyoruz bakalım insallah ıyı sonuc olur
Benim doktorum adetin üçüncü günü gel transfer için tedaviye başlayalım dedi bilmiyorum senin doktorun öyle uygun görmüş galibaBugun sonunda aradılar 1 taneydi yumurta saglıklı gelmiş istediğin zaman transfer edelim dediler. Bi şey kullanmam gerekir mi dedim sadece folik asit kullansan yeterli dedi doktor. Merak ettiğim rahim kalınlastırmak için falan öncesinde yine iğne olmam gerekmiyor mu
Adet olunca gidikceksin ya hastaneye ozaman bakacaklar rahim kalınlığı uygun mu değil mi diye ona göre rahmi hazırlıcaklar. sen kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman başlayalım demek istemiştir doktorHiç ilaç vericez falanda demedi ilginç gidiyoruz bakalım insallah ıyı sonuc olur
Merhaba ben yaptırdım. 2 hafta sonra sonuçlar çıkmıştı.
Merhaba 15 gün içinde çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam
Bende 5.günü bekliyorum yumurtalarim toplandı genetiğe gidicek bugün 3.gün
Merhaba bende gelen sene ağustos ayında yaptırdım benm sonucumda 1.5 ayda cıkmıstı tek embriyo genetiği gidebildi oda anomalili çıktı imha edildi zaten bi dahada genetik yapmadım. Bugünde bir negatif daha aldıminşallah sizinki sağlam gelir
Kızlar genetige embriyo başı ne kadar ücret verdiniz acaba ?Slm bende yaptırdım 2022 de 1 ağustos gitti 10 ağustosta sonuç geldi yani 10 günde inşallah sağlıkla döner sizinde
Ben 350$ ödedim.Kızlar genetige embriyo başı ne kadar ücret verdiniz acaba ?
Ben şimdi konuştum embriyolog 420 dolar fiyat verdi. Ben burada 200-300 fiyat okudum diye hatırlıyorum
canım ankara genartta 350 usdKızlar genetige embriyo başı ne kadar ücret verdiniz acaba ?
Ben şimdi konuştum embriyolog 420 dolar fiyat verdi. Ben burada 200-300 fiyat okudum diye hatırlıyorum
Dolar hesabı bilemicem ama bir embriyo ya toplamda 14.750 vermiştim aynı şehirde değildik hesaptan gönderdik sanırım o yüzden bize tl olarak dediler benm dedgim 2023 ağustos ayıydıKızlar genetige embriyo başı ne kadar ücret verdiniz acaba ?
Kaç taneydi canım ?Dolar hesabı bilemicem ama bir embriyo ya toplamda 14.750 vermiştim aynı şehirde değildik hesaptan gönderdik sanırım o yüzden bize tl olarak dediler benm dedgim 2023 ağustos ayıydı
295 dolar ödedim cnm embiriyo başınaKızlar genetige embriyo başı ne kadar ücret verdiniz acaba ?
Ben 350$ ödedim.
canım ankara genartta 350 usd
bi arkadas da memorial da 295 usd demişti
Ya 420 dolar dedi embriyolog.295 dolar ödedim cnm embiriyo başına
açıkçası fazlaymış canımYa 420 dolar dedi embriyolog.
Direk merkeze odeyecekmisiz bunu. Neden bunkadar fazla dediler
Merhaba ben 250 dolar ödemiştim .Kızlar genetige embriyo başı ne kadar ücret verdiniz acaba ?
Canım şişli Memorial de 295 ti 305 oldu dediler benim 1 embriyom daha gitti yeni gonderdimKızlar genetige embriyo başı ne kadar ücret verdiniz acaba ?
Canim benim 4 tane. Hepsinden biyopsi alınacak. Kaç tanenin gebetigine bakılacak biz karar vereceğim. 1-1 mi bakılsa ,2-2 mi ?Canım şişli Memorial de 295 ti 305 oldu dediler benim 1 embriyom daha gitti yeni gonderdim
Kalan dondurulanlar nasıl canım dediğin şekilde mi donuk? Biyopsi başına 420 dolar çok fazla isterseniz öncesinde birikim yapip hepsini aynı andada gönderebilirsiniz o şekilde hepsi tek tek donduruluyorCanim benim 4 tane. Hepsinden biyopsi alınacak. Kaç tanenin gebetigine bakılacak biz karar vereceğim. 1-1 mi bakılsa ,2-2 mi ?
Canım benim dönmüş embriyilarim var ya.A
Kalan dondurulanlar nasıl canım dediğin şekilde mi donuk? Biyopsi başına 420 dolar çok fazla isterseniz öncesinde birikim yapip hepsini aynı andada gönderebilirsiniz o şekilde hepsi tek tek donduruluyor
Bir taneydi oda anomalili geldi zaten imha edildiKaç taneydi canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?