Ankara centrum tüp bebek merkezindeNerede tüp bebek yaptırıyorsunuz? Herkes farklı yerlerle çalışıyor merkeze göre değişir.
Benim 3 hafta sürmüştü.
Ben ilkinde yaptırdım ilk denemem bu sonuç bekliyorum şu anSelam kızlar kaçıncı denemede genetik yapdırıyorsunuz ?
Doktormu önerdı bende 2 cı hoc yapdırmadımBen ilkinde yaptırdım ilk denemem bu sonuç bekliyorum şu an
Evet benim doktorum istedi direk sağlam ilerleyelim dedi transfer edeceğimiz embriyonun sağlıklı olduğundan emin olalım dediDoktormu önerdı bende 2 cı hoc yapdırmadım
Bana demedıler malesefEvet benim doktorum istedi direk sağlam ilerleyelim dedi transfer edeceğimiz embriyonun sağlıklı olduğundan emin olalım dedi
Benim 4.deneme ( biri yarım kalıp tedavi iptal edilmişti onunla birlikte 5. Deneme) eski tedavilerden düşük ve kimyasalımda vardı ve döllenme sorunu doktor dedi banada genetikli yapacağız diyeSelam kızlar kaçıncı denemede genetik yapdırıyorsunuz ?
Hmm her doktor istemiyor yaBana demedıler malesef
Sanırım bazıları şey düşünüyor genetik bozuksa zaten tutmaz diye düşünüyorlar bu da beniö kafama yatıyor aslında bilemedim. Bende bekliyorum sonucun gelmesini yaşımız fazla olduğu için biz istedik genetik testiHmm her doktor istemiyor ya
AnladımBenim 4.deneme ( biri yarım kalıp tedavi iptal edilmişti onunla birlikte 5. Deneme) eski tedavilerden düşük ve kimyasalımda vardı ve döllenme sorunu doktor dedi banada genetikli yapacağız diye
Kaç yaşınız varkı ? Bende 2 cı yapdım ıstemedıker zaten ıkıncı donmuş embtyondu ona yapamazlarSanırım bazıları şey düşünüyor genetik bozuksa zaten tutmaz diye düşünüyorlar bu da beniö kafama yatıyor aslında bilemedim. Bende bekliyorum sonucun gelmesini yaşımız fazla olduğu için biz istedik genetik testi
42Kaç yaşınız varkı ? Bende 2 cı yapdım ıstemedıker zaten ıkıncı donmuş embtyondu ona yapamazlar
Anladım
Aynen öyle genetik bozuk gelirse hiç transfer yapmayız dedi çünkü bilmeden yapınca düşükle falan sonuçlanıyor oda ayrı bir sıkıntılı süreç hayırlısı olsun bakalım benim bir hafta oldu teste gideli bakayım test sonucu ne zaman gelecekSanırım bazıları şey düşünüyor genetik bozuksa zaten tutmaz diye düşünüyorlar bu da beniö kafama yatıyor aslında bilemedim. Bende bekliyorum sonucun gelmesini yaşımız fazla olduğu için biz istedik genetik testi
Kızlar bu ay tüp bebek tedavisine başladım yumurta toplandı ve 5. Günü bekliyorum genetik test yapılacak yaptıran var mı aranızda sonuçlar kaç günde çıkıyor haziran da adet olcm onu biliyorum ondan önce gelmez ama temmuz adetinden önce transfer olur mu acaba
Aaa çok iyi nasıl ya bana en erken 15 gün en fazla 1.5 ay dedilerBen yaptırdım sonuçlar 6 günde geldi.
Aaa çok iyi nasıl ya bana en erken 15 gün en fazla 1.5 ay dediler
Benimkilerde donduruldu sorun değil beklerim ama ben meraklanıyorum ne zaman sonuç belli olacak diyeBilmiyorumki belki labaratuvara görede değişiyodur. Benimki Memorialda yapıldı. Doktorumda eskiden orada çalışıyormuş. Belki tanıdık olunca felanda önce işleme alıyolardır. Dondurulmuş olacağı için acelemizde yoktu bizim.
Benimkilerde donduruldu sorun değil beklerim ama ben meraklanıyorum ne zaman sonuç belli olacak diye
3 tane gitti benimSonuçlara çok şaşırmıştım.
4 tane göndermiştik 2si transfer edilir 2si edilemez diye döndü.
Halbuki doktorum hiç gerek yok gayet sağlıklısınız demişti.
Umarım sizinkilerde sorunsuz döner.
Kaç tane gönderdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?