2 düşükten sonra Genetikli tüp bebek

Merhabalar hanımlar tedaviniz hayırla sonuçlansın inşallah 🤲
Benimde 2 düşüğüm oldu 😔 pgt olunca düşük riski azalıyor mu nasl oluyor bilgi verir misiniz 🌹
garantisi yok tabiki, bu süreçte anladığım tek şey ne yaparsan yap olmayacaksa olmuyor nasipse oluyor, ama tabiki elimizden gelem her şeyi yapıp tüm riskleri ortadan kaldırıp sonucu beklemek daha mantıklı. Doktor genetik kaynaklıdır büyük ihtimal diyor o yüzden genetik baktırmak bence mantıklı

Benim İspanya’ya gidecekmiş. Daha uzun sürer heralde. Hoş daha adetime çok var ama sonuç helsin istiyorum 😬 Bir de doktor doğal siklusla transfer yapalım dedi. İnşallah bi sıkıntı çıkmaz
Neden ispanyaya gönderildi ve doğal siklus nasıl oluyor? Doktor hiç böyle bir şeyden bahsetmedi burada bir kaç kez okudum ama bilmiyorum

Benim de iki düşüğüm var, tüm kanlarınıza baktırın, gerekirse bağışıklık testi de yaptırın, bilinen hiçbir şey çıkmazsa büyük ihtimal genetiktendir diyorlar. Düşüklerin bilinen sebeplerinin yüzde 80 i genetik yüzde 20 si ise bağışıklık, romatolojik, otoimmun sebepler ve rahmin durumuyla ilgili. Pgt nın garantisi yok ama en azından pgtli embriyo öncesi diğer testleri de halletmek gerekiyor anladığım kadarıyla 🙏
Başınız sağolsun Allah tekrar yaşatmasın. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲
Cevabınız için teşekkür ederim 🌹
Size düşüklerin sebebini söylediler mi ?

garantisi yok tabiki, bu süreçte anladığım tek şey ne yaparsan yap olmayacaksa olmuyor nasipse oluyor, ama tabiki elimizden gelem her şeyi yapıp tüm riskleri ortadan kaldırıp sonucu beklemek daha mantıklı. Doktor genetik kaynaklıdır büyük ihtimal diyor o yüzden genetik baktırmak bence mantıklı
Kesinlikle doğru nasipten öteye gidilmiyor. Tabiki elimizden geleni yapariz gerisi Allah'ın takdiri 🤲
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese inşallah 🤲

Neden ispanyaya gönderildi ve doğal siklus nasıl oluyor? Doktor hiç böyle bir şeyden bahsetmedi burada bir kaç kez okudum ama bilmiyorum
Tedavi gördüğüm klinik oraya gönderiyor. Her ay yumurtladığımızı varsayarak o aydaki yumurtlama gününü baz alarak transfer ediliyor. İğneye gerek kalmıyor ama her gün hastaneye gitmek gerekebiliyor

Başınız sağolsun Allah tekrar yaşatmasın. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲
Cevabınız için teşekkür ederim 🌹
Size düşüklerin sebebini söylediler mi ?
Hayır malesef bulunduğum şehirdeki hastanede genetik inceleme yapılamıyor fakat doktor kalp durması veya ilk üç ay düşüklerinin genel olarak genetik kaynaklı olduğunu söylemişti. Pıhtılaşma ve diğer kanlarda bir şey çıkmamıştı. Amin, Rabbim size tekrar yaşatmasın , sağlıkla kucağımıza alalım.

15 gün demişlerdi ama 1 haftada çıktı sonuçlar çok şükür biri hariç diğerleri normal geldi. Adeti bekliyorum doktor da adetle başlıcaz dedi heyecanla ve korkuyla bekleniyor 😊
Merhaba, transfer oldunuz mu? Benim de pgtden geldi sonuçlarım adetimi bekliyorum. Mayıs nasıl bitecek bilmiyorum😬

Merhaba, transfer oldunuz mu? Benim de pgtden geldi sonuçlarım adetimi bekliyorum. Mayıs nasıl bitecek bilmiyorum😬
Ayy ben de öyle, daha yeni adet oldum doktora gideceğim yarın çok heyecanlıyım transfer yaklaştıkça da korkuyorum🥲

Back
X