günaydınnnn....
ayliiin bir istanbullu olarak sehrimize şimdiden hosgeldin diyim ama antalya gibi düzenli bir sehri bırakmak üzücü gerci kurulu düzeni bırakmak zor aileden ayrı kalmakta cabası atatürkte calıscaksan yogun orası sabiha gökcen daha sakin cevresindeki evler uygun ama sehrin bayagı dısı biz ucuslarda orayı kullanırız genelde....neyse 200 gr da vermişsin ne güzel...
sedef diyet yapan bir beden egitimi ögretmeni ilk defa gördüm hangi sehirdesin bana beden egitimi ögretmenleri dogustan zayıf gibi gelirama dogum işin içine girince o farklı tabii
günaydınnnn....
ayliiin bir istanbullu olarak sehrimize şimdiden hosgeldin diyim ama antalya gibi düzenli bir sehri bırakmak üzücü gerci kurulu düzeni bırakmak zor aileden ayrı kalmakta cabası atatürkte calıscaksan yogun orası sabiha gökcen daha sakin cevresindeki evler uygun ama sehrin bayagı dısı biz ucuslarda orayı kullanırız genelde....neyse 200 gr da vermişsin ne güzel...
sedef diyet yapan bir beden egitimi ögretmeni ilk defa gördüm hangi sehirdesin bana beden egitimi ögretmenleri dogustan zayıf gibi gelirama dogum işin içine girince o farklı tabii
şunu anladım ki nutella yı tedavülden kaldırsalar türk kadını otomotikman şimdiki kilosundan 8-9 kilo daha zayıf olur
Yoooook, en son cumartesi tartıldım, 71.8 çıkmıştım
Şimdi cumaya kadar tutayım kendimi dedim, her an tartılabilirimmmmm tutamıyorum kendimiiii
28.02.2012
Gece ofiste öyle yoruldum ki eve gelir gelmez siyah perdelerimi çektim, hava da yağmurluydu, sabah 10' da bayıldım uykudan.
16:00 gibi açabildim gözümü, su içtim bolca.
4 badem attım ağzıma, 1 fındık, birkaç beyaz leblebi.
1 elma ,1 kivi yedim.
Açlıktan kudurdum ama resmen, gece de ofiste sadece 2 kaşık tavuk çorbası içtim, tadı berbattı bıraktım. Tüm gece karnım guruldadı durdu, ofistekiler duyacak sandım bir ara
18:00
6 minik köfte (babacığımın elinden, yağsız tavada kızartılmış)
2 dilim çavdar ekmeği (anca doyabildim)
Homojene yoğurttan 2 yemek kaşığı, bu yoğurdu da ilk kez yedim/duydum, dandik bir şey gibi geldi, yarın başka aldıracağım
salataaaa
21:00 gibi 1 bardak Phyto Slim çay içtim
21:30 1 portakal
22:00 o iğrenç yoğurttan yiyeceğim yine
Senin günlügünü keyifle okuyorum Aylincimmm ben,
200 gr gitmesine de cok sevindim ayrıca..
Bende senin gibi hissediyorum, beklenen gün gelecekse cekilen cile kutsaldır misali..
İstanbul'a iş için mi geleceksin?
Esracığımmmmm, ben de senin takipçinimm biliyorsuunnnn..
200 gram lafın gelişiydi aslındaaaaa, yani 200 gram bile vermiş olmak yetiyor bana, ama yarın sabah tartılasım var çünkü bugün Zara' ya gittim, Medium paltoların hepsi oldu.
Normalde ne zaman oraya gitsem L veya XL denemek zorunda kalıyordum
Annem de dedi çok inceldin diye, hemen cuma gelsin de bakayım istiyorummm , merak ediyorum.
İstanbul' a iş için geleceğim canım , çoook korkuyorum ama Antalya' da artık bize ekmek yok.Onu anladık ailece.
İnşallah güzel olur, korkularım yersiz olur.
29.02.2012
Kahvaltıdan sonra yediklerim
11:30
1 elma
14:00
8 yk ıspanak
1 dilim çavdar ekmeği
2 yk yoğurt
salata
16:50 gibi
2 mandalina
1 kepekli galeta (büyüktü amaa miniklerden değil)
19:00
6 7 yk mantarlı et sote (bayılıyorum şu mantarın tadınaaaa)
1 dilim çavdar ekmeği
salata (içinde domates, kırmızı lahana, çeyrek havuç, turp, limon vardı)
yoğurttttt
21:30' da 1 kivi yiyeceğim, 22:00 2 yk yoğurt
Şubat bitiyorrrrrr, mart kapıdan baktırıp kazma kürek yaktırmaya başlayacak , buz gibi Antalya :18:
günaydıııın aylin nbr keyfin yerine geldi mi bakiim ailende yanında olcak ne güzel işte diyo ya pınar reklamında bi tek annem olsun bana bişey olmaz baban da geliyo ne güzel
ooo m beden olmussun ne güzel bende pazar sabah tartılcam heyecanla bekliyorum dün neler yedim
sabah zeytin peynir yumurta bir dilim ekmek
ara elma süt
öglen 10 yk z.yaglı kereviz
ara 5 kayısı süt
aksam tavuk haslama bol salata yogur
ara 5 kayısı
bunların dısında 2 kupa yeşil çay 3 lt. su
yanlız ben bişey sorcam hayatımda hiç bu kadar salata yememiş çig sebze tüketmemiş yogurt süt içmemiştim ölüyorum gazdan aksam altıdan sonra karnım acayip şişiyor
rahatsız oluyorum ne yapsam var mı fikri olan bu arada salatayı yagsız tuzsuz yiyemezdim dün şöyle bişey yaptım az yaptıgım salatayı yag tuz limon koymadan yogurdun içine koydum az nane biber döktüm üstüne tadı çok güzel oldu yagdan tuzdan kurtuldum sizde deneyin derim
sedeffff bende pespese iki dogum yaptım senin çocukların arası ne kadar benim 1,5 yas bu arada leslie nedir nasıl yapılır bilgin var mı zor mu etkili mi ne oldugunu bile bilmiyorum merak ettim de
günaydıııın aylin nbr keyfin yerine geldi mi bakiim ailende yanında olcak ne güzel işte diyo ya pınar reklamında bi tek annem olsun bana bişey olmaz baban da geliyo ne güzel
ooo m beden olmussun ne güzel bende pazar sabah tartılcam heyecanla bekliyorum dün neler yedim
sabah zeytin peynir yumurta bir dilim ekmek
ara elma süt
öglen 10 yk z.yaglı kereviz
ara 5 kayısı süt
aksam tavuk haslama bol salata yogur
ara 5 kayısı
bunların dısında 2 kupa yeşil çay 3 lt. su
yanlız ben bişey sorcam hayatımda hiç bu kadar salata yememiş çig sebze tüketmemiş yogurt süt içmemiştim ölüyorum gazdan aksam altıdan sonra karnım acayip şişiyor
rahatsız oluyorum ne yapsam var mı fikri olan bu arada salatayı yagsız tuzsuz yiyemezdim dün şöyle bişey yaptım az yaptıgım salatayı yag tuz limon koymadan yogurdun içine koydum az nane biber döktüm üstüne tadı çok güzel oldu yagdan tuzdan kurtuldum sizde deneyin derim
İnsallah sizin icin en hayırlısı olur canım..
İkimizin diyet programı cok yakın birbirine.. Ama sen yatmadan önce de birseyler yiyorsun o cok güzel birsey cünkü aksam yemediginden sonra sadece 1 meyve falan yiyorum bazen hic yemiyorum.. Cünkü aksam yemegini anca 9 gibi yiyebiliyorum..
Deemek ki artık magazalarda daha rahat ve özgüvenle gezme zamanın gelmis öyle miBen henüz pantolon bakmadım kendime.. Olmayan pantolonlarım oluyor artık bazılarını da annem daraltı.. Para harcamak istemiyorum zaten daha vermem gereken 9 kilom var sonucta
Sen aldın mı peki yoksa sadece baktın mı?
Yaa birde resimdeki senmisin?
Esraaaaa, normalde yiyorum ama bugün ben de geç kaldım, Yemeyeceğim o yüzden geceeeee.
Diyetimizin yakın olmasına sevindimmmmm çünkü diyorum ya hep korkuyorum bu listeyle veremem diyeeee.
Fotoğraftaki benim canımmm.
Almadım ben deeee, kilo verene kadar almam kıyafetttt çünkü aldığım bol gelir 3 4 ay sonraaaa
Az degil canım zaten ayda 4 kilo normalmis ki sen sporda yapamıyorsun bu durumda gayet güzel kilo verdin.. Hepte böyle devam insallah. :13:Günaydın günlük,
Diyet maratonunda ilk 1 ayı tamamladık böyleceeee.
30.01.2012 74.5
02.03.2012 70.9
Toplam giden:3.6
Hedef: 58
1 ayda 3.6 kilo vermişim. Az ama öz olacak sanırım bu diyetle verilen kilolar. Her ay bu kadar versem 5 ayda 18 kilo yapar. Yeter de artar bile
İradeye devam edip kaçamak yapmadıkçaaa yavaşlamaz inşallah kilo vermem.
Zaten yavaş
Herkese haftanın son günündeeeee irade diliyorummmm, haftasonu kaçamağı olmasın inşallahhhhhh
Hürrem edası var sanki sende
Az degil canım zaten ayda 4 kilo normalmis ki sen sporda yapamıyorsun bu durumda gayet güzel kilo verdin.. Hepte böyle devam insallah. :13:
ayliiiintebrik ederim çok güzel kilo vermişsin biz bu kiloları bir hafta da almadık ki unutma hızlı verilen kilo katlanarak geri alınıyo senin listende cok kopya cektim bakalım pazar günü ben kac olucam
aylincim çok tebrik ederim.emin adımlarla ilerliyorsun mükafatını göreceksin emin ol.bencede3.6 kilo gayet güzel az ama öz olsun bir daha geri alınmasın.yaza süper gireceğiz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?