Elysion' ın Fotoğraflı Diyet Günlüğü ( 78'den 57'ye)

17.03.2012
Uyanınca 1 bardak ılık su 2 kuru kayısı

Kahvaltı : standartttt

Ara: 1 elma

Öğlen 1 kase mercimek çorbası, 1 dilim tam tahıllı ekmek, salata, yoğurt
Ara: birkaç leblebi, türk kahvesi

Ara: 2 kepekli galeta, 1 mandalina

Akşam: 4yk nesfit

Nesfiti şimdi yiyorum maçı izlemeye gitmiştim yiyemedim :1:

diyet listeni şimdi okudum bende daha önce diyetisyene gittim ve banada buna çok benzer bi diyet listesi verdi sonucunda 10 kilo vermiştim . diyetimin son günlerinde iskender bile yiyebiliyordum değişim yaparak ihtiyacın olursa yardım edebilirim bu konuda . şimdi ben tekrar başlıcam yarın için niyetlendim artık kendimi kilolarla görmek istemiyorum yazda geliyo hem =)

diyet listeni şimdi okudum bende daha önce diyetisyene gittim ve banada buna çok benzer bi diyet listesi verdi sonucunda 10 kilo vermiştim . diyetimin son günlerinde iskender bile yiyebiliyordum değişim yaparak ihtiyacın olursa yardım edebilirim bu konuda . şimdi ben tekrar başlıcam yarın için niyetlendim artık kendimi kilolarla görmek istemiyorum yazda geliyo hem =)

Süper, çok sevindimmmm
İlk başladığımda kilo veremeyecekmişim gibi hissediyordum, hoş hala 10 kilo vermek rüya gibi geliyor.
Ama yavaş yavaş gidiyor işte, çok güzel bir şey

Dün kaçamak yapıp 1 kadeh şarap içtim yine gerçi ama ekmek yemedim :1:

ne güzel vermişsin kilo yazamasamda takipçinim ve bakıyorum da hiç kaçamak yapmıyosun nerdeyse tebrikler canım:nazar:

ne güzel vermişsin kilo yazamasamda takipçinim ve bakıyorum da hiç kaçamak yapmıyosun nerdeyse tebrikler canım:nazar:

Canımmm, şarap dışında kaçamağım olmadı hiççç
Böyle devam eder umarımmmm :1:

Bugünkü menümmm

Uyanınca 2 gün kurusu, 1 bardak ılık su
Sabah standart
Ara: 3-5 fındık , birkaç tane leblebi, 2 badem
Öğlen: çooook kötüydü, 2 yk kadar taze fasulye, 1 dilim çavdar ekmeği, salata, yoğurt (şirket yemeklerinden nefret ediyorum)
Ara: 1 kepekli galeta
Akşam: 6 köfte (yulaf kepekli), 1dilim tam buğday ekmeği, salata, yoğurt

Canımmm, şarap dışında kaçamağım olmadı hiççç
Böyle devam eder umarımmmm :1:

Bugünkü menümmm

Uyanınca 2 gün kurusu, 1 bardak ılık su
Sabah standart
Ara: 3-5 fındık , birkaç tane leblebi, 2 badem
Öğlen: çooook kötüydü, 2 yk kadar taze fasulye, 1 dilim çavdar ekmeği, salata, yoğurt (şirket yemeklerinden nefret ediyorum)
Akşam: 6 köfte (yulaf kepekli), 1dilim tam buğday ekmeği, salata, yoğurt

Aylincigim selam,
Uzun zamandır ugrayamıyordum.. Dersler iş falan derken. Kendi günlügümü bile bosladım..
6 lı rakamları görmüssün, tebrik ederim.. Yediklerin herzaman ki gibi.. Cok iradelisin..

Ögle yemegine neden kötü dedin, normal yemissin.. Tadını mı begenmedin ki?

Aylincigim selam,
Uzun zamandır ugrayamıyordum.. Dersler iş falan derken. Kendi günlügümü bile bosladım..
6 lı rakamları görmüssün, tebrik ederim.. Yediklerin herzaman ki gibi.. Cok iradelisin..

Ögle yemegine neden kötü dedin, normal yemissin.. Tadını mı begenmedin ki?

Canımm özledim seni.
6 yı gördüm eveeet yarın ne çıkacak merak ediyorum :1:
Tadı çok kötüydü tatlım, çok ağır oluyor şirkette çıkan yemekler.

İyisin umarım sen de, merak ettimmmm

Canımm özledim seni.
6 yı gördüm eveeet yarın ne çıkacak merak ediyorum :1:
Tadı çok kötüydü tatlım, çok ağır oluyor şirkette çıkan yemekler.

İyisin umarım sen de, merak ettimmmm

Bende özlüyorum acaba ne yapmıs diye merak etmiyor da degildim.. Ama aöf sınavlarım var onlara hazırlanıyorum.. Ben bu hafta cok cok kacırdım ve 100 gr vermisim sadece.. Cips yedim bir kase düsün yani :1::1::1: cips yedigimde denge yaptım kendimce ama olmamıs verememisim. :52:

Neyse ki toparladım 3 gündür.. :17:

Sen iyisin hala Antalyada mısın? Yoksa buralara tasındınız mı?

Bende özlüyorum acaba ne yapmıs diye merak etmiyor da degildim.. Ama aöf sınavlarım var onlara hazırlanıyorum.. Ben bu hafta cok cok kacırdım ve 100 gr vermisim sadece.. Cips yedim bir kase düsün yani :1::1::1: cips yedigimde denge yaptım kendimce ama olmamıs verememisim. :52:

Neyse ki toparladım 3 gündür.. :17:

Sen iyisin hala Antalyada mısın? Yoksa buralara tasındınız mı?

Oh afiyet olsun tatlım iyi yapmışsın amaaa başka yokkk :20: :1:

İyiyim canım, şimdilik hala Antalya ama sözleşmem gelecek onu bekliyorum gelir gelmez istifa edeceğimmmmm

Günlük,
Bu hafta sabit çıktım. Hiç kaçamak yapmadım ama sanırım sebebi gece vardiyasından çıkmış olmam.
Çünkü dün akşam 8 de gittim işe bu sabah 10 da eve geldim. O ödemle uyudum kalktım 4 saat sonra tartıldım.
Hatta eve geldiğimde tartılayım uyumadan dedim +300 çıktım :53: Hemen uyudum :1:
Sonra sabit çıktım işte.
Haftaya vermiş olmam, 68 e inmem lazım ne yapıp edip! :19:

Geçen hafta: 69.8
Bu hafta:69.8
Gelen veya giden: 0
Toplam giden 4.7

23.03.2012
Öğlen uyandımmm işten gelippp
8yk kapuska, 1dilim tam tahıllı ekmek, salata yoğurt
Ara: 1 kepekli galeta 1 portakal
Akşam: 8 minik köfte , 1 dilim tam tahıllı ekmek, salata, yoğurt

21:30 da 1 mandalina, 22:00' da 2 3yk yoğurt

Bugün ne yesem bilemiyorum halaaaaa, bakalım :1:

Günlükkkkkkkkkkkkkk nihayet geldim eveee yemeğe saldıracağım hemen :1:

Menüm:
Uyanınca 2 gün kurusu 1 bardak ılık su
Sabah standart
Ara: 1 avuç beyaz leblebi
Öğlen: 4 yk kadar ıspanak , üzerinde çok az kaşar vardı :20: 1 dilim tam tahıllı ekmek, salata, yoğurt
Akşam: 5yk et sote, 1 kepçe sebze çorbası, salata, yoğurt

Gece de yoğurt yerimmmmm :46:

Evet günlük
Günlerdir beklediğim telefon dün akşam işe gitmeden önce geldi
İş teklifi
Kabul ettim, bu anı bekliyordum hepppp ama şimdi korku bastı, Antalya' yı bırakıp İstanbul' a gideceğim :18:
Sabah müdürlerimle konuştum konuyu, patron ''Kızım gibiydin, çok kötü oldu bu'' dedi
İnsanın işinden bu şekilde müdürüne sımsıkı sarılarak ayrılması öyle güzel bir duygu ki Allah herkese nasip etsin :31:

Gelelim menüye, sabah geldim uyudum 16:30da uyandım hemen 1 portakal ve yarım paket eti form kırmızı meyveli yedim

19:00 8yk karnıbahar, 1 kepçe çorba, salata, yoğurt
21:30 1 kivi veya 1 elma
22:00 2-3 yk yoğurt

Akşam annem İstanbul' a gidiyor günlük, ev bakacakkk
Sonra da hayırlısıyla biz yerleşeceğiz
Bugün öyle yoruldum kiiiiiii menüme gelelimmm

Uyanınca 2 gün kurusu 1 bardak ılık su
Kahvaltı: 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 haşlanmış yumurta (üzerine limon sıktım, sumak karabiber maydonoz ve derotu ekledim) , 1 ceviz, domates salatalık, yaseminli yeşil çay

Öğlen: Şiş köfte (1 porsiyon) 3 bardak ayran :49: , 1 dilim tam tahıllı ekmek, nar ekşili salata (köftecide yedimmmm, çantadan ekmeğimi çıkardımmm garson çocuk gülüyorrr :27: )

Ara:1 türk kahvesi
Ara: yarım paket eti form yulaflı, 1 mandalina

Akşam: 1 kepçe sebze çorbası, 8yk karnıbahar, salata, yoğurt

22:00 gibi de 1 kivi 2-3 yk yoğurt

71 kg olarak başladığımı sandığım ve 3-4 gün sonra dijital tartı alıp 74.5 kg olduğumu öğrendiğim sağlıklı beslenme maratonum 30.01.2012' de başladı. Bugün tam 2 ay oldu.
60 günde 5.5 kg gitti ve yepyeni bir yemek yeme alışkanlığı kazandım.

Abur cubur yok, kızartma, yağlı, hamur işi yok, şeker yok, asitli içecek yok, alkol yok (3kadeh kırmızı şarap var yalan söylemeyeyim)

2 öğün yok, 6 öğün var

Yanlardan fırlayan yağlar yok. En güzeli de bu.
Bollaşan kıyafetler var.
Aaaaa zayıfladın sen diyen insanlar var.
5.5 kg düşününce çok az evet ama bundan sonra ben hep böyle besleneceğim ve 2 ayda 5.5 veren insan 6 ayda bu tempoyla giderse 16.5 kg verir ve 74.5-16.5=58 hedefine ulaşır :32:

Bazı aylar gelecek az kilo vereceğim, duracak sabitlenecek biliyorum ama pes etmeden devam edeceğim sabırla.

İstanbul' a taşınıp işe başlayana kadar 2kg daha versem de 67 olsam iş yerindekiler şaşırsa :1:
İş görüşmesine gittiğimde topaç gibiydimmmmm şimdi o gün giydiğim elbise bol geliyor :ssz:

Şu çizelgeyi güncelleyeyim de azıcık gaza geleyim, bu hafta daha sıkı asılmam lazımmmmm regl yaklaşıyor ödem toplayacak her yerim :49:

Bugünkü menüm
Uyanınca 2 kocamannnnn hurma, 1 bardak ılık su
Kahvaltı: 2 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, 2 kk peynir, 5 zeytin, domates, ginkgolu yeşil çay
Öğlen: 8 yk kapuska, 1 kase mercimek çorbası
Ara: yarım paket eti form yulaflı, 1 kivi
Akşam: dışarda olacağım yine, muhtemelen köfte yerim ekmeksiz, yanına mevsim yeşillikleri veee 1 ayran

Günlük dün 2 tane 38 beden elbise aldımmmmm, azıcıkkk sarıyor ama popom ve kollarım girdi ya tamam artık olacak bu iş demektir :1:
3 kilo daha verince tam olur, giyebilirim iş yerinde rahatlıkla.
68 kiloyum ama daha hafif hissediyorum kendimi, regl olduğum için sanırım, rahatladıkça hafifliyorum gibi :1:
Pazarı kaçamaksız atlatacağım bugünnnnn, her zamanki gibi, salı gece İstanbul a gidiyoruz, bileti alayım bugün.
Salıdan sonra birkaç gün yazamayabilirim :43:

Aylin merhaba, simdiye kadar hic yorum yazmasam da gunlugunu hep okudum.
bu azimle istedigin kiloya ulasacagina eminim.:nazar: profil resminden bile ne kadar kilo verdigin belli.yuzunun guzelligi daha cok ortaya cikmis,daha da genc gozukuyorsun.
aman sakin pes etme :nazar:
yeni isin de basarilar diliyorum.

Aylin merhaba, simdiye kadar hic yorum yazmasam da gunlugunu hep okudum.
bu azimle istedigin kiloya ulasacagina eminim.:nazar: profil resminden bile ne kadar kilo verdigin belli.yuzunun guzelligi daha cok ortaya cikmis,daha da genc gozukuyorsun.
aman sakin pes etme :nazar:
yeni isin de basarilar diliyorum.

Merhaba canım
Çok teşekkür ederimmm, bir an önce ineyim istiyorum en azından 64 e 63 e ama indikçe gözü doymuyor sanırım insana, fazlalıklar daha çok göze çarpıyor.
Yaza kadar inşallah 8 kilo verir 60 olurummmmmm :31:

İyi dileğin için de çok sağol canım, yusuf yusuf oldum resmen yeni iş yüzünden :18:

Back