Elysion' ın Fotoğraflı Diyet Günlüğü ( 78'den 57'ye)

canım bir ayda 3-5 kilo vermek sağlıklı 5 den fazla vermek doğru gelmiyor bana sonra o kilolar hemen alınıyor diyet listelerin güzel benimde hedefim ayda 3 kilo vermek fazlasını verip sağlığımdan olmak istemiyorum.

canım bir ayda 3-5 kilo vermek sağlıklı 5 den fazla vermek doğru gelmiyor bana sonra o kilolar hemen alınıyor diyet listelerin güzel benimde hedefim ayda 3 kilo vermek fazlasını verip sağlığımdan olmak istemiyorum.

Aynen canım, zamanında 2 haftada 6 kilo verdiğim olmuştu.
Sonra hop diye geri aldım hepsini :49:
En güzeli böyle yavaş yavaş zayıflamak :34:

03.02.2012
Sabah 10' da nesfit yiyip uyumuştum.
Sonra 17:00 gibi uyandım, 1 kepekli galeta ve 2 mandalina yedim.
19:15 gibi de 7 minik köfte, 2 dilim çavdar ekmeği, salata, yoğurt.

Gece meyve yiyecektim, ama Phyto slim çay içtikten sonra sızmışım :51:
Bu sabah da 6' da kalktım erkendennnnnn.
Şimdi gidip ılık suyumu içeyim, 2 kuru kayısımı yiyeyim :56:

Bugün hava güneşli olursa sahile gideceğiz annemle, o bira içer yine, ben içine limon sıkılmış soda hüpletirimmmm :7:
Sonra daaaaa parfüm almaya gideceğim, bekle beni Calvin Klein Shock, sana geliyorummmm :12:

Bugün sinirliyim günlükkkk, regl yaklaştıkça basıyorlar bana :47:
Gittim en çok istediğim parfümü aldım, 5 dakika kalmıyor tenimde :19:
Neyse yediğim içtiğimi yazayım, bu sinirle dünyayı yerdim ben önceden :56:
Zaten canım deli gibi ıslak kek çekiyor, ekler çekiyorrrr :39:

04.02.2012
Sabah: 1 haşlanmış yumurta,2dilim çavdar ekmeği, 1 kk peynir, 5 zeytin, domates salatalık, yeşil çay
Ara: dışarda olduğum için 4 fındık 3 badem
Öğlen: 8yk kapuska, 1 dilim çavdar ekmeği, salata, yoğurt
Ara: 1 kepekli galeta,2 mandalina
Akşam: 6-7 yk tavuk sote, 1 dilim çavdar ekmeği, salata, yoğurt

21:30 meyve saatim, 22:00 yoğurtttt, sabah da iş var, pazartesi çalışmaktan nefret ediyorummmmmmmmmmm :47:

05.03.2012
Yopppyorucu bir iş günüydü
Başım çatlıyor :53:
Gündüz çalışmak gece çalışmaktan daha zor geliyor bazen
Neyse menüyü yazalım

Uyanır uyanmaz 1 bardak ılık su, 2 kuru kayısı
Sabah: 2 dilim kızarmış çavdar ekmeği, 5 zeytin, 2 kk peynir, domates salatalık, kafeini alınmış yeşil çay
Ara: 2 3 fındık ,1 badem
Öğlen: Et döner (çok değildi), yarım dilim çavdar ekmeği, havuç+kırmızı lahana, yoğurt
Ara: yarım elma, yarım galeta
Akşam: 6yk kapuska, yarım dilim ekmek, yoğurt, salata

Bu saatten sonra meyve ve yoğurt yiyecek zamanım kalmayacak gibi, çokkkkkkkkkkkkkkkk uykum var çokkkkkkkkkkkkk

Ofiste bugün baklava yediler gözümün önündeeee, yaş pasta yediler. Tam regl öncesi işkence oldu bana :14:

06.03.2012
Sabah standart
ara 1 elma
öğlen 7 köfte, 3 4 kaşık mantar sote, 1 dilim çavdar ekmeği, salata yoğurt
ara 1 kivi 2 kepekli galeta
akşam 5 yk ıspanak, 1 dilim çavdar ekmeği, yoğurt

Şimdi deee ofiste leblebi sedimmm soda içtimmm sabaha kadar iş modu

ayliiiin nbr...yeni foton yakıyo valla tebrik ediyorum seni önünde baklavalar pastalar regl öncesi ve yemiyosun tebrikler

ayliiiin nbr...yeni foton yakıyo valla tebrik ediyorum seni önünde baklavalar pastalar regl öncesi ve yemiyosun tebrikler

Günaydın canımmmm, iyi sendennn? Teşekkür ederimmmm, valla çok zor dayanıyorum canım regl oldum zaten, getirseler anında 1 kavanoz Nutella' yı silip süpürürüm :56:
Çok tatlı çekiyor canım ama ı ıghhh, cıs :20:

07.08.2012
Eve sabah 10' da geldim işten, 4 yk nesfit yiyip uyudum hemennnn
Penti' den uyku bandı aldım, çok cici, kedi var üstündeee ve pembe pembe, onu taktım uyudum hemen.
Bir uyandım bant mant kalmamış gözümde :1:

1 kepekli galeta 1 elma yedim 17:00 gibi.Sonra erkek arkadaşım aldı dışarı çıktık.
19:00 gibi bonfile et yedim, 1 dilim esmer ekmek vardı.
Soda içtim, o kadarcık.

Eve bir geldimmmm regl olmuşum :49:
Karın ağrısından ölüyorum dünden beri , bugün de bir sürü işim var, hadi bakalım.

Dünya kadınlar gününüz kutlu olsunnnnnnnnn :54:

Günaydın canımmmm, iyi sendennn? Teşekkür ederimmmm, valla çok zor dayanıyorum canım regl oldum zaten, getirseler anında 1 kavanoz Nutella' yı silip süpürürüm :56:
Çok tatlı çekiyor canım ama ı ıghhh, cıs :20:

07.08.2012
Eve sabah 10' da geldim işten, 4 yk nesfit yiyip uyudum hemennnn
Penti' den uyku bandı aldım, çok cici, kedi var üstündeee ve pembe pembe, onu taktım uyudum hemen.
Bir uyandım bant mant kalmamış gözümde :1:

1 kepekli galeta 1 elma yedim 17:00 gibi.Sonra erkek arkadaşım aldı dışarı çıktık.
19:00 gibi bonfile et yedim, 1 dilim esmer ekmek vardı.
Soda içtim, o kadarcık.

Eve bir geldimmmm regl olmuşum :49:
Karın ağrısından ölüyorum dünden beri , bugün de bir sürü işim var, hadi bakalım.

Dünya kadınlar gününüz kutlu olsunnnnnnnnn :54:

Afiyet bal seker olsun canım, Menün herzaman ki gibi cok güzel.. Kendini sıkma tatlı yemek istediginde bir parca olsa birseyler ye.. Diyetten sogutma kendini, sen bu konuda benden daha iradelisin.. Ben mutlaka canım tatlı istediginde yiyorum..
Seninde kutlu olsunn canımm :48:

Afiyet bal seker olsun canım, Menün herzaman ki gibi cok güzel.. Kendini sıkma tatlı yemek istediginde bir parca olsa birseyler ye.. Diyetten sogutma kendini, sen bu konuda benden daha iradelisin.. Ben mutlaka canım tatlı istediginde yiyorum..
Seninde kutlu olsunn canımm :48:

Canımmmmm,
İrade yapıyorum daaa bugün tartıda +500 çıktımmmmm, regl olduğum için biliyorum ama yine de suratım asıldı :50:

Bugünkü menüm
Sabah 1 bardak ılık su, 1 tatlı kaşığı pekmek
Kahvaltı: standart
Ara: birkaç leblebi, 2 fındık, 1-2 badem
Öğlen: tavukjlu pirinçli çorba varmış, normalde pirinç yok diyetimde ama mecbur geldi ağzıma çorbanın içinde, ekmeksiz içtim, biraz yoğurt, biraz salata
Ara: 1 kepekli galeta
Ara: 1 elma
Akşam: 3 köfte, yarım dilim çavdar ekmeği, yoğurt, salata

Günlükkkkk,
Dün gece çalıştım yine, az önce uyandımmmm
Çok zor gece çalışmak, yoruldum artık :50:
Amaaa akşam ofiste herkes zayıflıyorsun dediiiii, aslında hala kilo veremiyorum tartıya bakarsak, hiçbir şey anlamadım ben bu iştennnn..
Hemen cuma olsun regl bitsin de tartılayımmmm

Bugünkü menü çok az olacak, malum yeni uyandım

Şimdi 1 kepekli galeta, 2 mandalina
Sonra 19:00 gibi 8yk kapuska vee 2 minik dilim karışık tahıllı ekmek, salata, yoğurt

aylin nbr ööööf daha bana kimse zayıfladın demedi yaw ne kadar da kac kg verdin sen yavas kg vermekten yanayım ayda 3kg versem yeter :18:

aylin nbr ööööf daha bana kimse zayıfladın demedi yaw ne kadar da kac kg verdin sen yavas kg vermekten yanayım ayda 3kg versem yeter :18:

Günaydın canım, tartıya bakarsan sadece 3 buçuk kilo verdim.
1 ayda.
Ama kıyafetlere bakarsan ve aynadaki hale bakarsan 5 kilo vermiş gibi duruyor. Kıyafetler bollaştı. Ben de anlamadım.
Sanırım sırf yağdan gittiği için böyle az kilo vermiş gibi oluyor tartıda amaaa görüntüde çok farklı oluyor.
Mesela 3 buçuk kilo verdim sadece ama bacaklarda gram selülit kalmadııııı. Aynen ben de yavaş vermekten yanayımmm

12.03.2012
Uyanır uyanmaz 2 gün kurusu yedimmm 1 bardak ılık su hüplettim

Sonra kahvaltıııı
her zamanki gibiii

Öğlen: 7 yk minik et sote, 2 minik dilim karışık tahıllı ekmek (ama çok küçüktü yaa anlamadım hiç yediğimden) salata, yoğurt
Ara: 2 kepekli galeta, 1 mandalina
Akşam: 6yk kabak, 1 kase yoğurttt, salata, 1 dilim tam tahıllı ekmek

21:30 meyve, 22:00 yoğurt saatimmm

13.03.2012
Uyanınca ve kahvaltı standart , sıkıldım artık her gün aynı kahvaltıyı yapmaktan :1:

Ara: 3-5 badem, birkaç leblebi
Öğlen: 2 köfte, 1 tavuk şiş, 1 ayran, salata, 1dilim çavdar ekmeği
Ara: 1 orta şekerli türk kahvesi, 1 elma
Ara: 1 kepekli galeta
Akşam: 3yk nohut, 1 dilim çavdar ekmeği, salata, yoğurt

Gün içinde 1.5 lt kadar su içtim, az içtim dün, sonraaaa 1 tane relax çayı ve yeşil çay içtimmmmm

Bugün gece çalışacağım, kabus beni bekliyorrrrrrr:18:

14.03.2012
Sabah standart
Öğlen: 5 köfte, 1 dilim tam tahıllı ekmek, salata, yoğurt
Ara: 2 kepekli galeta 1 mandalina
Akşam: 5yk ıspanak, salata, yoğurt
Ofiste: 1 türk kahvesi, 1 nescafe, 1 soda içtim 13 saat boyunca, 1 kepekli galeta yedimmm

15.03.2012
Eve sabah 10' da geldim, 4yk nsfit yedim doktora gittim hemen
Yüzümde sürekli pullanma kızarıklık falan oluyordu kızarıklık hiç geçmiyordu
Ordan eve 13:00 gibi geldim, 1 kepekli galeta ve 1 mandalina yedim uyudum

18:40 gibi uyanabildim, 6yk kapuska, 1 dilim tam tahıllı ekmek, salata ve yoğurt yedim

Yarın tartı günüüüüü çok heyecanlıyımmm regl yüzünden 71.4 e fırlamıştım bakalım bu hafta ne olacakkkk :18:

Başlangıç kilo: 74.5
Geçen hafta: 71.4
Bu hafta:69.8
Giden: 1.600
Toplam giden: 4.700

Diyete inanmaya başladım yavaş yavaş, kilo verdiğime inanmıyordum hep 71 70 çıka çıkaaa, bu sabah 6' yı görünce gaza geldim :1:

Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum, kaçamaksızzz :51:

ayliiiin tebrik ederim seni bilirsin takipcinim sen benim günlüğüme hiiiç ugramasan da bende gecen gün 59,900 ü gördüm 5 li rakamları unutmusum kacamak yapmasam da bugun 60,200 cıktım neyse göz kırptı bana 59,900 insallah bu hafta yine yakalarım onu

ayliiiin tebrik ederim seni bilirsin takipcinim sen benim günlüğüme hiiiç ugramasan da bende gecen gün 59,900 ü gördüm 5 li rakamları unutmusum kacamak yapmasam da bugun 60,200 cıktım neyse göz kırptı bana 59,900 insallah bu hafta yine yakalarım onu

Günaydın canımmmm senin de mi günlüğün varrr?
Hemen gelirim ki :1:
Teşekkür ederim veeee ben de seni tebrik ederim ,iradeye devammm göreceğizzz :54:

Moralim çok bozuldu çokkkkk
2-3 yıldır yüzüm hep kızarıyor, böyle kaşlarımda falan pullanmalar oluyordu.
Dün nihayet doktora gittim, seboreik dermotit varmış, netten bir okudum geçmiyormuş bu illet ne kadar azalsa da :50:
Kremler falan verdi doktor, içime sinmedi özele çıkacağım.
Çok sıkıldım artık bu kızarıklıklardan :43:

İyice araştırdım, beslenme de çok önemliymiş.
Mayalı şeyler, şekerli, yağlı gıdalar tüketince azıyor resmen daha da, kızarıklık yanma, pullanma, çok kötü.
Diyet yapmam çok mantıklı oldu böylece. Önceden iki üç güne bir 4 5 bira içerdim sabah kalkınca kıpkırmızı olurdu yüzüm.
Bakalım, doktor çok azalacak merak etme dedi, ilerlememiş bendeki çünkü.
Ama Kubilay amcaya gideceğim anlaşıldı, burdaki en iyi doktor o.

Oooof of, kilo verdiğime sevinemiyorum bu illet yüzünden :50:

Neyse, menümü paylaşayım

Uyanınca: 1 tatlı kaşığı pekmez (kansızlık abidesi olduğum için, bu kiloyla nasıl kansız kalıyorsam ) 1 bardak ılık su

Sabah: 1 yumurtadan yağsız omlet, 1 dilim tam tahıllı ekmek, 1 kk peynir, domates salatalık, 5 zeytin, yarım ceviz, 1 fındık, 1 badem, kafeinsiz yeşil çay
Öğlen: 8yk kapuska, 1 dilim tam tahıllı ekmek, yoğurt, salata
Ara: 1 portakal, 2 kepekli galeta
Akşam: 6yk mantarlı et sote, 1 dilim tam tahıllı ekmek, yoğurt, salata

21:30 da 1 kivi, 22:00 da 2yk yoğurt

Back