Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bir ayda 3-5 kilo vermek sağlıklı 5 den fazla vermek doğru gelmiyor bana sonra o kilolar hemen alınıyor diyet listelerin güzel benimde hedefim ayda 3 kilo vermek fazlasını verip sağlığımdan olmak istemiyorum.
ayliiiin nbr...yeni foton yakıyo valla tebrik ediyorum seni önünde baklavalar pastalar regl öncesi ve yemiyosun tebrikler
Günaydın canımmmm, iyi sendennn? Teşekkür ederimmmm, valla çok zor dayanıyorum canım regl oldum zaten, getirseler anında 1 kavanoz Nutella' yı silip süpürürüm
Çok tatlı çekiyor canım ama ı ıghhh, cıs
07.08.2012
Eve sabah 10' da geldim işten, 4 yk nesfit yiyip uyudum hemennnn
Penti' den uyku bandı aldım, çok cici, kedi var üstündeee ve pembe pembe, onu taktım uyudum hemen.
Bir uyandım bant mant kalmamış gözümde
1 kepekli galeta 1 elma yedim 17:00 gibi.Sonra erkek arkadaşım aldı dışarı çıktık.
19:00 gibi bonfile et yedim, 1 dilim esmer ekmek vardı.
Soda içtim, o kadarcık.
Eve bir geldimmmm regl olmuşum
Karın ağrısından ölüyorum dünden beri , bugün de bir sürü işim var, hadi bakalım.
Dünya kadınlar gününüz kutlu olsunnnnnnnnn![]()
Afiyet bal seker olsun canım, Menün herzaman ki gibi cok güzel.. Kendini sıkma tatlı yemek istediginde bir parca olsa birseyler ye.. Diyetten sogutma kendini, sen bu konuda benden daha iradelisin.. Ben mutlaka canım tatlı istediginde yiyorum..
Seninde kutlu olsunn canımm![]()
aylin nbr ööööf daha bana kimse zayıfladın demedi yaw ne kadar da kac kg verdin sen yavas kg vermekten yanayım ayda 3kg versem yeter :18:
ayliiiin tebrik ederim seni bilirsin takipcinim sen benim günlüğüme hiiiç ugramasan da bende gecen gün 59,900 ü gördüm 5 li rakamları unutmusum kacamak yapmasam da bugun 60,200 cıktım neyse göz kırptı bana 59,900 insallah bu hafta yine yakalarım onu