yazılarını okumak cok egleceliydi:) ben de bi kaç gün önce böyle bir diyet yapayım dedim ama olmadı cünkü üniversitede okuyorum böyle sebze falan bulmak baya zor oluyor bulamayıncada amaaan diyip normal ekmek arası falan yiyorumsonrada eve gelincede yine diyet yapmalıyım diyorum:) ama bi arkadasımdan duydugum kalori sayma diyeti yapmaya başladım bugün itibaRiyle bu daha ii sanki sadece gecmemen gereken kaloriyi hesaplıyorum sonrada canım ne istersen azar azar yiyorum tabi abartmadan bu daha cok işime geldi benim:)
dün tartıldım ve 1 haftada 1.2 kilo vermişim arkadaşlar 60.8 geldim.devam ediyorum inşallah haftaya bir bu kadar daha gider
Süper canım diyetisyen neler dedi canım paylaşırsan sevinirim
canım aynı listeyle devam edicem bir değişiklik olmadı pazartesi tekrar gidicem herşeyi yiyorum küçük porsiyonlarla azar azar ve sık sık tam doymadan ama kendimi hafif hissediyorum
sedef senin listende aylin in listesinden farlı ne var
sedef 1 hafta da güzel kilo vermişsin ...
bu arada arastırdım beyaz leblebiymiş yenen...
beni de aranıza alııııın cok sevdim burayı pazar basladım rejime 62,700 le ayyy elli kere tartıldım son 48 saattir ama pazar sabaha kadar tartılmıcam hedefim haftada bir kilo vermek hikayem de ilginç kendimi bildim bileli cok yemek yeyen ama kilo alamayan bir insandım evlenince yogunda calısınca mutfakta da beceriksiz olunca makarnanın her türlüsü birde nutella kavanozu vzgecilmez oldu benim için önce 2-4 kilo filan aldım aman dedim verilir hamile kaldım gebelik sekeri teshisi kondu bana iki hamileliğimde de diyetteydim hiç kilo almadım desem yeri 9 kilo alarak doguma gittim dogumdan sonra gebelik sekerim düştü basladım yemeye emziriyorum ya süt yapar mantıgı doyma mekanizmamı kaybettim ama tüm kilomu göbekten aldım iki oglum var pespese hamile kaldim cocuklarım cok istahsız ciddi yemek sorunları var onla hazırladıgım tabakları yemeyince amaaaaan cöpe atılmasın günah ben yerim mantıgı birde ögretmenim pasta börek özel günler cok olur bizde yedikçe yedim doymadım yedim pişman oldum yedim gecen arabam bozuldu işe otobüsle gitmek zorunda kaldım amaaaan o da ne BANA BİR KADIN HAMİLEYİM DİYE YER VERDİ pazar basladım rejime 62,700 le bakalım nolcak paylascam burda popom gögsüm yok benim bacaklarım cok ince allah ne verdiyse hepsi göbekte toplanmıs 38 beden pantolon alıyorum aslında bacak bedenim 44 beden alıp bacakları daraltıyorum inanıyorum zayıflıcam cok yazdım sıkılmadınız dimi oooh be yazdıkça acıldım
Üniversitedeyken ben günde tek öğün yiyordum para az olunca
Ve aakşama doğru uyandığım içinnnnn
Cidden zor oluyor
Ama şimdi anneciğimin ev yemekleri sayesinde yapabiliyorum, yoksa günde 13 saat çalıştığım için yemeğe falan vaktim olmuyor
Kalori hesaplamak da iyi bir yöntem aslında, takıntılı olmasam onu uygulardım
Gelelim öğlen yediğim köftelerden sonrasınaaaa
16:00 2 kepekli galeta yarım elma
18:00 6 yemek kaşığı ıspanak, 1 kase yoğurt, salata, 1 dilim çavdar ekmeği
Ofise geldiğimden beri 1 şekersiz türk kahvesi içtim bir yeşil çay.
Birkaç tane de beyaz leblebi yedimmmm
dün tartıldım ve 1 haftada 1.2 kilo vermişim arkadaşlar 60.8 geldim.devam ediyorum inşallah haftaya bir bu kadar daha gider
sedef 1 hafta da güzel kilo vermişsin ...
bu arada arastırdım beyaz leblebiymiş yenen...
beni de aranıza alııııın cok sevdim burayı pazar basladım rejime 62,700 le ayyy elli kere tartıldım son 48 saattir ama pazar sabaha kadar tartılmıcam hedefim haftada bir kilo vermek hikayem de ilginç kendimi bildim bileli cok yemek yeyen ama kilo alamayan bir insandım evlenince yogunda calısınca mutfakta da beceriksiz olunca makarnanın her türlüsü birde nutella kavanozu vzgecilmez oldu benim için önce 2-4 kilo filan aldım aman dedim verilir hamile kaldım gebelik sekeri teshisi kondu bana iki hamileliğimde de diyetteydim hiç kilo almadım desem yeri 9 kilo alarak doguma gittim dogumdan sonra gebelik sekerim düştü basladım yemeye emziriyorum ya süt yapar mantıgı doyma mekanizmamı kaybettim ama tüm kilomu göbekten aldım iki oglum var pespese hamile kaldim cocuklarım cok istahsız ciddi yemek sorunları var onla hazırladıgım tabakları yemeyince amaaaaan cöpe atılmasın günah ben yerim mantıgı birde ögretmenim pasta börek özel günler cok olur bizde yedikçe yedim doymadım yedim pişman oldum yedim gecen arabam bozuldu işe otobüsle gitmek zorunda kaldım amaaaan o da ne BANA BİR KADIN HAMİLEYİM DİYE YER VERDİ pazar basladım rejime 62,700 le bakalım nolcak paylascam burda popom gögsüm yok benim bacaklarım cok ince allah ne verdiyse hepsi göbekte toplanmıs 38 beden pantolon alıyorum aslında bacak bedenim 44 beden alıp bacakları daraltıyorum inanıyorum zayıflıcam cok yazdım sıkılmadınız dimi oooh be yazdıkça acıldım
çok iyi hadi hep beraber zayıflayalım aylinin günlğünüde işgal etti kusura bakma lütfen
Afiyetler olsun Aylinciiiimmm,
Cok güzel gidiyorsun.. :13:
Canımmmmmmm, teşekkür ederimmmm, tartılmaktan korkuyorum ama yineeeee, bu kadar dikkat ederken ya 73 çıkarsam diye, fobi oldu resmennnn :18:
sedef ne ögretmenisin ben anasınıfı...ewt yaaa aylin in günlüğünü işgal ettik ama...
sabah cooook erken kaltım 6:00 peynir 3 zeytin yumurta haslanmıs ekmek yok
öglen iki minicik dilim peynirli börek patatesli vardı yemedim
ara elma
aksam zeytinyaglı kereviz bol yogurt salata
ara 5 kayısı süt
plates yapcam da zorlanıyorum ne zaman lastiği elime alsam kaan bir yandan metin öbür yandan cekiştiriyo farklı göbek hareketleri yapsam da kaplumbaga gibi devriliyorum
aylin gayet iyisin de o yogurt ne ki birde o çay
bu arada 3 fincan yeşil çay içiyorum ama arastırdım gaz yaparmıs bazı bünyelerde öldüm gazdan birde börek yedim diye ekmek yemedim hiç sütaş kaymaksız yogurdun tadı cok güzek aklında olsun yemeden önce dolaptan cıkarıyorum öyle soguk soguk yiyemem ben aylin fotoda ki sensen cok hoş bir bayansınsaclarına bayıldım...
incir receli slm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?