anneannişde kahveyı cok sevıyorr gunde 2 tane ıcıyor komsularıyla fln sımdı bana da dıyor hadı kahvemızı yap da ıcelım dıye.. çok uzuldum rabbım cennetıne alsın.. çok korkuyorum ztn kaybetmekten.. annem çalıstıgından ben anneannemle coook coook zaman gecırdım cogu zaman eve gıtme
mıncırdım mıncırdım öptüm bugun de bırakmadım.. yarından sonra tatıle cıkacagız zaten.. denızı çok özledım denızlı memlekette okuyup da denızsız yere dönunce coraklastım gıbı oldum :) özledım ama hıııc gıdesım yok.. bu kılolarla o mayoları gıyesım yok.. bıkınıyı bu halde asla gıyemem ztnben gıtmeyeyım dıye ne kadar dedıysem hıc bensız gıtmedıler tatıle annemler ıcımıze sınmıyor dıyor. cantayı hazırladım ama bi yanım gıtme kal kılo ver hakkını ver öyle git diyor.. hiç rahat edemeyecegım.. :/ aklım karıstııı
Güzellikler dün tartıldım nihayet 62' ye geri döndüm
Diyet bozmanın telafisi çok zor oluyor.
Bu noktada artık 59 60 olana kadar kaçamak yok.
Son 3 kg kaldı.
Yarın sevgili diyetisyenimden yeni listemi alayım sizinle de paylaşayım
ayyy bende okudum günlüğünü, maşallah her konudaki sağlam duruşuna, iradenebenimde son 3 kilo, bende uğraşıyorum
Teşekkür ederim
İçten içe üzülüyorum hala çok ama onun da zamanı var, geçecek biliyorum.
Sen kaç kg oldun hedefin kaç?
eminim en kisa zamanda olacaksınız ne kalmış şurdaOkuma zahmetine katlandığınız için teşekkür ederim
Çok şey değişti 2012' den beri evet. Acılar, güzellikler, bir sürü şey yaşadım. Bunlar da büyüttü beni.
3 yılda 59 olamadım ona yanarım
canım geçecek tabi ama sen o anne babayla güzel atlatırsın
boy 158 şuanki kilo:50,3 hedef 48 :
eminim en kisa zamanda olacaksınız ne kalmış şurda
Aaaaa zaten fıstık gibiymişsin canım sen
2 kg cuk da hemen gider.
İyice fıstık olursun
İncecik oldun kutlarım.Şu an tam kaç kilosun?O zaman gelsin son halimEki Görüntüle 1606742
Canımm sabah tartılıp yazıyorum hemenİncecik oldun kutlarım.Şu an tam kaç kilosun?
Bravo çok iyi kilo verdin ve inceciksin.Seni tekrar kutluyorum.Eki Görüntüle 1607356 Azmin zaferi
Bravo çok iyi kilo verdin ve inceciksin.Seni tekrar kutluyorum.
süprsin ne söylesek az sana canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?