Elysion' ın Fotoğraflı Diyet Günlüğü ( 78'den 57'ye)

Canım gerçekten çocuk olmadığı için eskiyi içine sindirerek silebilecek ve yeni yaşamını çok güzel geçireceksin, eminim..
Bir de 50'li kilolara geçiş olunca off ne süper olucak, bu hedef seni zaten yeterince meşgul de edecektir :KK66: iş, beslenme düzeni ve hayat derken.. güzellikler getirsin hepimize..

İnan hiç evlenmemişim, bir rüya hatta kabus görmüş uyanmışım gibi geliyor.
O gelinliği ben mi giydim, o evde 8 ay ben mi yaşadım, o kavgaları ben mi ettim, tüm bunları ben mi yaşadım diyorum, inanamıyorum.
Film gibi geliyor, başkasının hikayesi gibi.
Çocuk da olmadığı için annemin babamın evi hiç yabancı gelmedi bana.
Rahatlardır bir de, istediğim gibi dışarı çıkarım, sorun etmezler.
O yüzden artık evde geyiğini yapıyoruz sürekli dulum ben bu saatte çıkmayayım falan diyorum gülüyorlar ama kızıyorlar da bir yandan dul dediğim için :KK48:

Ah o 50li kilolar... :KK51:
En son kaç yaşında gördüm 17 mi 16 mı hatırlamıyorum.

İnşallah canım güzellikler, iyilikler peşimizden ayrılmasın
:KK200::nazar:

O gelinliği ben mi giydim, o evde 8 ay ben mi yaşadım, o kavgaları ben mi ettim, tüm bunları ben mi yaşadım diyorum, inanamıyorum.
O yüzden artık evde geyiğini yapıyoruz sürekli dulum ben bu saatte çıkmayayım falan diyorum gülüyorlar ama kızıyorlar da bir yandan dul dediğim için :KK48:

ne guzel bır basladın da bırakmadın.. daha oncede bı basarınvardı senın bu konuda ya bennn... bende senın gıbı 16-17 lı yaslarımda 58 kıloda kaldım yıllarca ne sısmanım dıye dusunup o gunlerınde tadını aldırmamısım kendıme.. sımdı 85 oldum 85 :KK47:
nasıl baslanır bılemıyorum ve cok ıradesız ınancsızım ... :KK12:
olmuyor..
hayat sıkıcı sehır cok sıcak ortamım arkadaslarım hepsınden ayrılıp memlekete dondum 2 yıldır kımsesız gıbıyım ve atanamadım ışsızım :KK53: bırde ıstedıgını yemeyıp spor yuruyus yapmak ceza gıbı..

ben kazana düşmüşüm galıba :mad::mad::mad::mad:

Bu da her derde deva detoks içeceğim.
Sabahları aç karna içiyorum.
1 kırmızı pancar, 3-4 havuç, 1 yeşil elmayı meyve sıkacağından geçirip içine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı atıyorum.
İçmek azıcık zor geliyor bana ama diyetisyenimin sözünü dinlerim ben içerim :KK200::21:

Eki Görüntüle 1601939

CNM çok güzel görünüyor

naber nasılsınnn

ne guzel bır basladın da bırakmadın.. daha oncede bı basarınvardı senın bu konuda ya bennn... bende senın gıbı 16-17 lı yaslarımda 58 kıloda kaldım yıllarca ne sısmanım dıye dusunup o gunlerınde tadını aldırmamısım kendıme.. sımdı 85 oldum 85 :KK47:
nasıl baslanır bılemıyorum ve cok ıradesız ınancsızım ... :KK12:
olmuyor..
hayat sıkıcı sehır cok sıcak ortamım arkadaslarım hepsınden ayrılıp memlekete dondum 2 yıldır kımsesız gıbıyım ve atanamadım ışsızım :KK53: bırde ıstedıgını yemeyıp spor yuruyus yapmak ceza gıbı..

ben kazana düşmüşüm galıba :mad::mad::mad::mad:

Kuzum,
İnançsız olmak yok! İradesiz olmak yok.
Ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman başlayacaksın.
İnsan umursamıyor, kg aldım diyor sürekli ama o kırılma noktası gelmiyor bir türlü.
Sonra bir uyanıyorsun.
Ne olmuşum ben diyerek bakıyorsun kat kat göbeğine, midene.
Kapkalın kollarına.
O zaman işte irade, inanç, hepsi seninle oluyor.
85 diyorsun mesela 2 ay sonra 75-76 olabilirsin.
Ayda 3-3.5 kg versen aslında 8-9 aylık yolun var.
Karamsar olma.

En önemlisi psikolojin diyet yapmaya hazır olacak.
Bedeninden önce ruhun hazır olmalı bence.
Çünkü ruhun bir şeye karar verdiği zaman inan bana bedenin direnmiyor, ayak uyduruyor.

Bak şu boşanma aşamasında annemin evine döndüm, dedim ki 1 ay boyunca yiyeceğim, sakın bana dokunmayın.
Tamam dedi annem.
Kusana kadar yedim, ciddi anlamda kusana kadar.
Sonra bir ay bitti, son akşam baygınlık geçiriyordum yatakta şişkinlikten.
Kalp krizi geçiriyorum sandım.
Sabah diyetisyene koştum hemen.

Buraya kadarmış, hoşgeldin diyet, sağlıklı beslenme dedim.

Çünkü ben diyet yaparken, kg verirken mutluyum.

Yemenin sonu yok.

Diyet yapmak olarak görme diyor diyetisyenim. Bunu dengelemeyi öğreneceksin, az yemeyi, doğru şeyler yemeyi öğreneceksin ve hayatın boyunca uygulayacaksın diyor.

Sen de böyle düşün, diyete başladık her şey yasak algısını sokma zihnine.

Her şey serbest, ben doğru olanı doğru miktarda tercih ediyorum ;)

Çok uzun yazdım kusura bakma tatlım ama lütfennnnnn kendini üzme, kilolar gidecek, çıtırık ve de mutlu hatunlar olacağız.
O düştüğün kazan da mutluluk kazanı olsun

allahım bu zamandan sonra karşına iyi kişiler çıkarır inş.

evt bu süreçleri atlatmak çok ama en güzel yanı bir daha karşı karşıya gelmiyeceksiniz

CNM çok güzel görünüyor

naber nasılsınnn

Kuzummm güzel olduğu kadar mucizevi de bir içecekmiş.
Öyle diyor diyetisyenim.
Faydalarını da okudum biraz, ama ne kadar süre içmek lazım onu da soracağım.
Bugün içmedim mesela, canım istemedi hiç o pancar tadını :110:

İyiyim, daha iyi oluyorum her gün. Yıllık izne ayrıldım İstanbul' a yağmur yağıyor bugün :KK48:
Regl oldum 2 hafta erken geldi. Bel ağrısıyla doktora gittim. Anlayacağın Murphy yasası devrede.
Ama içimde güzel heyecan var.
Çok şükür iyi hissediyorum.

Sen nasılsın nasıl gidiyor?

Kuzum,
İnsan umursamıyor, kg aldım diyor sürekli ama o kırılma noktası gelmiyor bir türlü.
Sonra bir uyanıyorsun.
Kapkalın kollarına.
Karamsar olma.

Çünkü ruhun bir şeye karar verdiği zaman inan bana bedenin direnmiyor, ayak uyduruyor.

Bak şu boşanma aşamasında annemin evine döndüm, dedim ki 1 ay boyunca yiyeceğim, sakın bana dokunmayın.
Tamam dedi annem.

Yemenin sonu yok.

Diyet yapmak olarak görme diyor diyetisyenim. Bunu dengelemeyi öğreneceksin, az yemeyi, doğru şeyler yemeyi öğreneceksin ve hayatın boyunca uygulayacaksın diyor.

Her şey serbest, ben doğru olanı doğru miktarda tercih ediyorum :KK66:

Çok uzun yazdım kusura bakma tatlım ama lütfennnnnn kendini üzme, kilolar gidecek, çıtırık ve de mutlu hatunlar olacağız.

ah negüzel anlatmışsın

karar vermek kolay fakata uygulaması zor tatlım

ben şu sıralar hiç diyet sağlıklı beslenme modunda değilim ama kilo vs almıyorum bir ileri bir geri gidiyorumm :))

dediğin gibi ruhum halim iyi değil önce onu bir düzelteyim gerir sorap söküğü gibi gelirrrr

antalyalımısınn

allahım bu zamandan sonra karşına iyi kişiler çıkarır inş.

evt bu süreçleri atlatmak çok ama en güzel yanı bir daha karşı karşıya gelmiyeceksiniz

Amin canım benim.
İnşallah karşımıza hep iyi insanlar çıksın.
Evet bıçakla kesilmiş gibi oluyor. Bir daha görmeyeceksin, sesini duymayacaksın.
Çok da tuhaf geliyor.
3 ay önce aynı yatakta uyuduğun adam bir anda yabancı oluveriyor.
Değişik bir his.
Ama insan nelere alışmıyor, neleri hazmetmiyor ki bunu hazmetmesin?
Zaman en güzel ilacımız.
Her yaramıza zamanı basıveriyoruz, iyileşiyoruz
:KK200:

Kuzummm güzel olduğu kadar mucizevi de bir içecekmiş.
Öyle diyor diyetisyenim.
Faydalarını da okudum biraz, ama ne kadar süre içmek lazım onu da soracağım.
Bugün içmedim mesela, canım istemedi hiç o pancar tadını :110:

İyiyim, daha iyi oluyorum her gün. Yıllık izne ayrıldım İstanbul' a yağmur yağıyor bugün :KK48:
Regl oldum 2 hafta erken geldi. Bel ağrısıyla doktora gittim. Anlayacağın Murphy yasası devrede.
Ama içimde güzel heyecan var.
Çok şükür iyi hissediyorum.

Sen nasılsın nasıl gidiyor?

aslında pancar çok faydalı bir besin ama bende tadını sevemedim hiç

iyi canm oğlumla hayata tutmaya çalışıyorumm :KK56::KK56:

Amin canım benim.
İnşallah karşımıza hep iyi insanlar çıksın.
Evet bıçakla kesilmiş gibi oluyor. Bir daha görmeyeceksin, sesini duymayacaksın.
Çok da tuhaf geliyor.
3 ay önce aynı yatakta uyuduğun adam bir anda yabancı oluveriyor.
Değişik bir his.
Ama insan nelere alışmıyor, neleri hazmetmiyor ki bunu hazmetmesin?
Zaman en güzel ilacımız.
Her yaramıza zamanı basıveriyoruz, iyileşiyoruz
:KK200:

aynen zaman en güzel ilaç doğru

artık geriye değil önümüze bakma zamanııı

ah negüzel anlatmışsın

karar vermek kolay fakata uygulaması zor tatlım

ben şu sıralar hiç diyet sağlıklı beslenme modunda değilim ama kilo vs almıyorum bir ileri bir geri gidiyorumm :))

dediğin gibi ruhum halim iyi değil önce onu bir düzelteyim gerir sorap söküğü gibi gelirrrr

antalyalımısınn

aslında pancar çok faydalı bir besin ama bende tadını sevemedim hiç

iyi canm oğlumla hayata tutmaya çalışıyorumm :KK56::KK56:

aynen zaman en güzel ilaç doğru

artık geriye değil önümüze bakma zamanııı

Babam memur olduğu için ben 1. sınıfa başlarken Antalya' ya taşındık kuzum.
Üniversiteye gidene kadar da orada kaldım. Okul bitince yine oraya döndüm ama bizim Antalya' da yiyecek ekmeğimiz yokmuş.
Rabbim İstanbul kapısını açtı buraya geldik 2012' de.

Pancarın kokusu ve tadı tuhaf geliyor o detoks içeceğini içerken tatlım.
Faydaları saymakla bitmiyor diye bir dikişte içip bitiriyorum.

Oğlun senin hayata tutunma sebebin işte. Anneliğin en güzel yanı. Rabbim herkese evladını bağışlasın. İsteyen herkese anneliği tattırsın.

Aynen geçmişimizi önümüze ayna gibi tutup öyle devam ediyoruz bundan sonra.
Her yaşadığımız bizim için bir ders.
Bundan sonrası çok daha güzel olacak inanıyorum. :KK200:

Gelsin tatlı ara öğünler :KK200:
Akşam yemeğine saldırmamak için öğleden sonraki ara öğün benim olmazsa olmazım.
Hafif de olsa mutlaka bir şeyler yemeye çalışıyorum.
Yiyecek bulamazsam 1 bardak süt veya kefir beni tutuyor.

image.jpg

Kuzum,
Sonra bir uyanıyorsun.
Kapkalın kollarına.
Karamsar olma.

Tamam dedi annem.

Yemenin sonu yok.

Her şey serbest, ben doğru olanı doğru miktarda tercih ediyorum :KK66:

ne guzel yazmıssın hıc uzun gelmedı hemencecık bıttı evet bı kırılma noktası var battım derken ınsanı depara kaldıran.. bakalım bı 10 gunluk tatılım var ruhum duzelsın ınsallah gelınce ;) dedıgın gıbı hersey...

elysion elysion bu arada yazdıklarını anneanneme okudum cok hosuna gıttı konu basındakı yazınıda okudum ne duzel azımlıymıs dedi profıl resmını gösterdım yuzude ne temız bır kızmıs allah gönlüne göre versin dedi :KK68:

yemege dıye gelmıstı yalvar yakar gondermedık evıne bızde kalmayı kabul etti :21:

gercektende yüzün çok güzl cok duru maşallah :)

ra_punzel ra_punzel Anneanneciğini benim yerime kocamannnnnnnn öp, yanaklarını sık, böyle mıncır, sıkıştır olur mu?
Duasına, ağzına sağlık :KK200:
Çok teşekkür ederimmmm, ah bu yüzlerimiz Allah' tan kilolarımızı saklıyor bir yere kadar :KK48:

Kalsın tabii ya anneanne candır, kandır. Çocukluk anılarının en güzel kahramanıdır.
2 yıl oldu anneannemi kaybedeli. Diyorum ki şimdi olsaydı, şu koltukta otursaydı, türk kahvesi yapsaydım da karşılıklı içseydik. Acılarımı anlatsaydım, o eski zamanları anlatsaydı bana, hikayesinde kendimi bulsaydım da büyüseydim, olgunlaşsaydım, avunsaydım anlattıklarıyla.
Hayattayken kıymetini bilmeye çalışıyor insan ama ne olursa olsun özlemek bitmiyor.

Anneannene güzel, bol köpüklü bir türk kahvesi yapasım geldi şimdi :KK200::KK51:

Günaydın güzellikler :KK54::KK15:

9 buçukta uyandım, detoks içeceğimi hüplettim.
Bel ağrısı hala devam ediyor, ilacımı içtim.
Kahvaltıya üşendim, tahıllı gevrek yedim yine.

Şimdi türk kahvesi saati geldi de geçiyor :KK200:

Bugün dışarı çıkmak istiyorum, Cuma gününden beri yatıyorum evde belimden. Azıcık gezeyim, hava alayım, insan göreyim, mutlu olayım :KK200:

Regl de bitti gibi, yarın tartılıp sevgili diyetisyenimi arayacağım.

topiğinizi baştan sona okudum yaşadıklarınıza hem üzüldüm hem de dimdik ayakta durmayı başarmanıza çok sevindim gerçekten harika yol katetmişsiniz önünüzde güzel bir hayat var bundan sonraki hayatınızda çok mutlu olun inşallah çok tebrik ediyorum bana ilham oldunuz :KK200::nazar::nazar::nazar:

ra_punzel ra_punzel Anneanneciğini benim yerime kocamannnnnnnn öp, yanaklarını sık, böyle mıncır, sıkıştır olur mu?
Duasına, ağzına sağlık :KK200:
Çok teşekkür ederimmmm, ah bu yüzlerimiz Allah' tan kilolarımızı saklıyor bir yere kadar :KK48:

Kalsın tabii ya anneanne candır, kandır. Çocukluk anılarının en güzel kahramanıdır.
2 yıl oldu anneannemi kaybedeli. Diyorum ki şimdi olsaydı, şu koltukta otursaydı, türk kahvesi yapsaydım da karşılıklı içseydik. Acılarımı anlatsaydım, o eski zamanları anlatsaydı bana, hikayesinde kendimi bulsaydım da büyüseydim, olgunlaşsaydım, avunsaydım anlattıklarıyla.
Hayattayken kıymetini bilmeye çalışıyor insan ama ne olursa olsun özlemek bitmiyor.

Anneannene güzel, bol köpüklü bir türk kahvesi yapasım geldi şimdi :KK200::KK51:

anneannişde kahveyı cok sevıyorr gunde 2 tane ıcıyor komsularıyla fln sımdı bana da dıyor hadı kahvemızı yap da ıcelım dıye.. çok uzuldum rabbım cennetıne alsın.. çok korkuyorum ztn kaybetmekten.. annem çalıstıgından ben anneannemle coook coook zaman gecırdım cogu zaman eve gıtme
mıncırdım mıncırdım öptüm bugun de bırakmadım.. yarından sonra tatıle cıkacagız zaten.. denızı çok özledım denızlı memlekette okuyup da denızsız yere dönunce coraklastım gıbı oldum :) özledım ama hıııc gıdesım yok.. bu kılolarla o mayoları gıyesım yok.. bıkınıyı bu halde asla gıyemem ztn :KK43: ben gıtmeyeyım dıye ne kadar dedıysem hıc bensız gıtmedıler tatıle annemler ıcımıze sınmıyor dıyor. cantayı hazırladım ama bi yanım gıtme kal kılo ver hakkını ver öyle git diyor.. hiç rahat edemeyecegım.. :/ aklım karıstııı

topiğinizi baştan sona okudum yaşadıklarınıza hem üzüldüm hem de dimdik ayakta durmayı başarmanıza çok sevindim gerçekten harika yol katetmişsiniz önünüzde güzel bir hayat var bundan sonraki hayatınızda çok mutlu olun inşallah çok tebrik ediyorum bana ilham oldunuz :KK200::nazar::nazar::nazar:

Okuma zahmetine katlandığınız için teşekkür ederim :KK200:
Çok şey değişti 2012' den beri evet. Acılar, güzellikler, bir sürü şey yaşadım. Bunlar da büyüttü beni.
3 yılda 59 olamadım ona yanarım :KK48:

Back