- 14 Şubat 2011
- 1.260
- 1.015
- 333
harikasıııınnnnn![]()
süprsin ne söylesek az sana canım![]()
Teşekkürler kızlar
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
![KK15 :KK15: :KK15:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk15.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
harikasıııınnnnn![]()
süprsin ne söylesek az sana canım![]()
Seni gerçekten kıskanıyorum.Senin diyetisyen online yardımcı oluyordu değil mi?Nasıl oluyor ,ödeme aylık mı haftalık mı?Öğrenirsen sevinirim canım.
Canım benim aylık oluyor ödemeSeni gerçekten kıskanıyorum.Senin diyetisyen online yardımcı oluyordu değil mi?Nasıl oluyor ,ödeme aylık mı haftalık mı?Öğrenirsen sevinirim canım.
Elysion önveden ücret yazmıştın aylık 60 tl mi?Öyleyse hemen irtibata geçmwk istiyorum.Beş altı kilo fazlam kaldı ondan kurtulamıyorum.Yediğim yiyecekler artık zevk vermiyor.Bunu yedim kilo alır mıyım,bu saatte bunu yemem yanlış mı diye düşünmekten yoruldum.Canım benim aylık oluyor ödeme
4 seans daha doğrusu.
Yarın tartı günü
Rabbim uzun ömürler nasip etsin inşallah
Hayır tabii ki gideceksin tatile.
Şu 3 günlük dünyada takılmaya, üzülmeye, ertelemeye değer hiçbir şey yok.
Giyersin mayonu yüzersin, hiç takma lütfen.
Şöyle düşün, seneye yazın incecik olup istediğin bikiniyi giyeceksin.
Bu yaz da böyle oluversin ne olacak? Senden değerli değil. Keyfini sür, hakkını ver tatilin![]()
Elysion önveden ücret yazmıştın aylık 60 tl mi?Öyleyse hemen irtibata geçmwk istiyorum.Beş altı kilo fazlam kaldı ondan kurtulamıyorum.Yediğim yiyecekler artık zevk vermiyor.Bunu yedim kilo alır mıyım,bu saatte bunu yemem yanlış mı diye düşünmekten yoruldum.
geldim cnm dediğin gibi gidince daha normal geldi. İlk hafta hep mayolar idim annem kesin 3-4 kilo verdin çok belli dedi. Gerçekten aynada farkediljyordu zayıflatır gibi hissettim bikiniyide giydim meğer sikilasmisim bir hafta daha kalsam
son hafta aldığım bir kiloyu verip sıkılasip döndüm :) yürüyüşe başlayayım boşa gitmesin o da diyorum şimdi bugün havada serinlemek böyle kalırım acaba yürüyüş için iyi olur..
İyiki gitmiştim iyi geldi :)
Sen nasilsinnn
Öncelikle tebrik ederim sizi. Benim 15 kilo kadar fazlam var. Siz diyet yanında nasıl egzersizler yaptınız. Sizce hergün Leslie 3mil yeterli olur mu
Merhaba canım
canım merhaba. günlüğüne şimdiye kadar hiç yazmasam da hergün mutlaka takip ediyorum desem yeridir.Hadi bakalım Aylin Hanım,
60 oldum diye havalara girdin, şundan azıcık yesem bir şey olmaz dedin, saldın kendini.
Hop 64 oluverdin 2 haftada.
Tebrikler bebeğim
Şunu anladım ki bir an evvel 58 olup, kilo korumaya geçmem lazım ve de kilo korurken diyet mantığından uzaklaşmamam lazım.
Haftada bir gün serbest diğer günler diyet şeklinde gideceğim.
Önce şu üstüme yapışan 4 kgyu sonra da kalan 2 kg vermem lazım
Kızıyorum kendime ya bu kadar mı tatlı sever insan, 3 dondurma kesmez mi? Üstüne kek yemen lazım mı?
Tatlı konusunda sınırım yok. Löp et , göbek oluyor o da
Dün yeni bir başlangıç oldu bayram sonrası.
Şimdi hedef 22 Kasım doğum günüme kadar 58 olmak. Azıcık zor evet 6 kg var gibi ama bunun 4 kg su üstüme yerleşmediği için hemen gidecek biliyorum. 60 olsam da kafi.
Diyet menülerini de paylaşmadan olmuyor onu anladım.
Ceza olsun bana bu 4 kg![]()
Hadi bakalım Aylin Hanım,
60 oldum diye havalara girdin, şundan azıcık yesem bir şey olmaz dedin, saldın kendini.
Hop 64 oluverdin 2 haftada.
Tebrikler bebeğim
Şunu anladım ki bir an evvel 58 olup, kilo korumaya geçmem lazım ve de kilo korurken diyet mantığından uzaklaşmamam lazım.
Haftada bir gün serbest diğer günler diyet şeklinde gideceğim.
Önce şu üstüme yapışan 4 kgyu sonra da kalan 2 kg vermem lazım
Kızıyorum kendime ya bu kadar mı tatlı sever insan, 3 dondurma kesmez mi? Üstüne kek yemen lazım mı?
Tatlı konusunda sınırım yok. Löp et , göbek oluyor o da
Dün yeni bir başlangıç oldu bayram sonrası.
Şimdi hedef 22 Kasım doğum günüme kadar 58 olmak. Azıcık zor evet 6 kg var gibi ama bunun 4 kg su üstüme yerleşmediği için hemen gidecek biliyorum. 60 olsam da kafi.
Diyet menülerini de paylaşmadan olmuyor onu anladım.
Ceza olsun bana bu 4 kg![]()
Tekrar tebrik ederim haftada 2 gün çok değil. Bu arada haftada 3 veya 4 gün Leslie nin burn 30 videosunu yapmaya başladım 30 dklık ve bana daha iyi gibi geldi.Ben Nisan' dan beri spor yapıyorum. Haftada 2 gün gibi ortalama. Çok yoğun yapamadım yani.
Son 1 aydır da tatildeydi salon, gidemedim tadilat vardı.
Şimdi kışın 3 ay dondurup evde yapacağım ben de leslie denemedim merak ediyorum.
Dans etmeyi çok sevdiğimden Zumba yaparım belki veya oryantal. Çok keyifli oluyor 1 saat dans et terle, zayıfla![]()