- 14 Şubat 2011
- 1.260
- 1.015
- 333
harikasın canım dün okudum baya topiğini enerji yüklendim sanki ben sana tanıtayım kendimi 160 boy kilo 78 5 ay önce 2 aylık bebeğim alındı kalbi atmıyordu zorunlu kürtaj oldum geçen sene 87 kiloydum 1 yılda işte şu an 78 im devlet hastanesinde diyetisyene gittim kitapçık falan verdiler ama devlet hastanesine 2. gidişimde diyetisyen o dadan kovacaktı beni neredeyse ben dedim ayda 3 kilo verebiliyorum tahlil falan yapın boğazını tutarsan verirsin diye yanındaki arkadaşıyla yüzüme kahkaha attı bi daha da gitmedim özele gidecek de durumum yok 1 yıldır çay kahve şekersiz içerim ekmeği kestim sanırım spor yetersiz geliyor işte dün dr da zayıfla doğal yolla bebeğin olur dedi ya yeter ki Allahım nasip etsin yemem yeter ki olsun bebeğim ama benim 6 ay kadar falan beklemeye vaktim yok yani daha doğrusu şöyle söyleyeyim ayda 3 değilde 6 verebilsem 2 ayda en azından hamile kalabilmem için öyle yol almış olacağımki anlatamam sana
Sen rahat ol tatlım. Önce zihnen hazırla kendini bu kg verme sürecine.
Zaten sen dikkat ettiğin sürece vermeme gibi bir durum yok. Sağlık problemin de yokmuş.
Oy miniğim, Rabbim ömür yazmamış ona demek ki, ondan aldığı ömrü hayırlısıyla gelecek bebeğe versin inşallah.
Emin ol en doğru zamanda gelecektir o.
Acele etme. Geç olsun güç olmasın derler ya, aynen öyle.
3 ay geç hamile kalırsın belki ama hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini.
Dualarım da seninle.
Motivasyon için de ben burada hazırım canım.
Yediklerini yazabilirsin istersen, birlikte devam ederiz. Paylaşırız.
Öğreniriz birbirimizden yeni şeyler.
İnsanların söyleyeceklerine kulağını tıka bu yola çıkarken.
Onlar hep yorum yapar. Zayıflasan da kilo alsan da yorum yapıp eleştirmeye hazırlar onlar hep.
Sen kendin için zayıflayacaksın ve de bebişin için vücudunu hazırlayacaksın.
Stres yapma. Zihnini rahat bırak ki o da bedenini rahat bıraksın.
Önündeki güzel günleri düşün canım benim.
Çok güzel olacak
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)