• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elysion' ın Fotoğraflı Diyet Günlüğü ( 78'den 57'ye)

harikasın canım dün okudum baya topiğini enerji yüklendim sanki ben sana tanıtayım kendimi 160 boy kilo 78 5 ay önce 2 aylık bebeğim alındı kalbi atmıyordu zorunlu kürtaj oldum geçen sene 87 kiloydum 1 yılda işte şu an 78 im devlet hastanesinde diyetisyene gittim kitapçık falan verdiler ama devlet hastanesine 2. gidişimde diyetisyen o dadan kovacaktı beni neredeyse ben dedim ayda 3 kilo verebiliyorum tahlil falan yapın boğazını tutarsan verirsin diye yanındaki arkadaşıyla yüzüme kahkaha attı bi daha da gitmedim özele gidecek de durumum yok 1 yıldır çay kahve şekersiz içerim ekmeği kestim sanırım spor yetersiz geliyor işte dün dr da zayıfla doğal yolla bebeğin olur dedi ya yeter ki Allahım nasip etsin yemem yeter ki olsun bebeğim ama benim 6 ay kadar falan beklemeye vaktim yok yani daha doğrusu şöyle söyleyeyim ayda 3 değilde 6 verebilsem 2 ayda en azından hamile kalabilmem için öyle yol almış olacağımki anlatamam sana

Sen rahat ol tatlım. Önce zihnen hazırla kendini bu kg verme sürecine.
Zaten sen dikkat ettiğin sürece vermeme gibi bir durum yok. Sağlık problemin de yokmuş.
Oy miniğim, Rabbim ömür yazmamış ona demek ki, ondan aldığı ömrü hayırlısıyla gelecek bebeğe versin inşallah.
Emin ol en doğru zamanda gelecektir o.
Acele etme. Geç olsun güç olmasın derler ya, aynen öyle.
3 ay geç hamile kalırsın belki ama hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini.
Dualarım da seninle.

Motivasyon için de ben burada hazırım canım.
Yediklerini yazabilirsin istersen, birlikte devam ederiz. Paylaşırız.
Öğreniriz birbirimizden yeni şeyler.

İnsanların söyleyeceklerine kulağını tıka bu yola çıkarken.
Onlar hep yorum yapar. Zayıflasan da kilo alsan da yorum yapıp eleştirmeye hazırlar onlar hep.
Sen kendin için zayıflayacaksın ve de bebişin için vücudunu hazırlayacaksın.

Stres yapma. Zihnini rahat bırak ki o da bedenini rahat bıraksın.

Önündeki güzel günleri düşün canım benim.

Çok güzel olacak :KK200::nazar:

Menü paylaşayım yahu sayfa sadece ruh halimle dolmuş :KK14:

Kahvaltı:
4 yk yulaf, 1çb süt

Ara
sade türk kahvesi

Öğlen:
1 parça balık, salata

Ara
Sütsüz şekersiz filtre kahve

Akşam:
1 tabak kıymalı patlıcan, 1 dilim ekmek, 4yk yoğurt

Bugün ara öğün yapamadım, midem bir tuhaf oldu balıktan sonra.
Bir an önce 60' ı tekrar görmek için de pür dikkat gitmem lazım.

teşekkür ederim canım motivasyon tam gaz günde 1 saat yürüyüş inş herşey çok güzel olacak millete baksan ağızları torba değil ki Allahıma havale ediyorum ama umutluyum harfiyen yapıyorum şimdilik motivasyon çok önemliymiş o kadar diyet yapardım ilk kez bu kadar kararlıyım kafamda bitirmişim yani kiloyu yeter ki sağlıklı din iman sahibi evlat nasip etsin rabbim 2 lokma az yerim yeter ki olsun hayırlısıyla

teşekkür ederim canım motivasyon tam gaz günde 1 saat yürüyüş inş herşey çok güzel olacak millete baksan ağızları torba değil ki Allahıma havale ediyorum ama umutluyum harfiyen yapıyorum şimdilik motivasyon çok önemliymiş o kadar diyet yapardım ilk kez bu kadar kararlıyım kafamda bitirmişim yani kiloyu yeter ki sağlıklı din iman sahibi evlat nasip etsin rabbim 2 lokma az yerim yeter ki olsun hayırlısıyla

Aynen öyle güzelim.
Her şeyin hayırlısı olsun. Doğru zamanda doğrusu olacaktır inan buna.
Sen takıntı, stres yapmadan dikkat et yeter.
Geç yazdım biraz kusura bakma, çok yoğun geçiyor günler, eve gel uyu modundayım.
Nasıl gidiyor?

Aynen öyle güzelim.
Her şeyin hayırlısı olsun. Doğru zamanda doğrusu olacaktır inan buna.
Sen takıntı, stres yapmadan dikkat et yeter.
Geç yazdım biraz kusura bakma, çok yoğun geçiyor günler, eve gel uyu modundayım.
Nasıl gidiyor?

evet baya bir baktım günlüğüne ama uzun zaman uğramadın hiç iyi gidiyor sporumu yapıyorum düzenli yememe dikkat ediyorum 2 kilo vrdim diğer günlükte tartılma günü var cuma günü yarın tartılacam inş 1 kilo daha gitmiştir.yni şeyler öğrendim bu günlüklerde hiç duymamıştım müsli,mistik çay falan aldım marketten bunlar metabolizmayı yavaşlatmıyor değil mi özellikle mistik çay sütlü vanilya kokusu var kalorisi yüksektir diye tüketmeye korkuyorum açıkçası

Günaydın kızlar.
Eski eşimle dolmuşta karşılaştık.
Ben en arkada oturuyordum. Bu bindi, parayı verdi, sağa sola baktı ve dannnnnnn!
Göz göze geldik.
Öyle kötüydü ki suratı...
Hemen indi gitti. Ben başladım zırlamaya :KK45:

Dünya küçücük bir yer. Aynı anda aynı dolmuşa bindiriveriyor seni.

Bugün benim doğum günüm ayrıcaaaaa :KK200::KK200::KK200::KK200:

Diyeti biraz boşladım, yarın yine moda giriyorum :nazar:

Günaydın kızlar.
Ben en arkada oturuyordum. Bu bindi, parayı verdi, sağa sola baktı ve dannnnnnn!
Göz göze geldik.

Kaybeden kendisi olmuş canım belliki sen kendi yoluna bak yeni hayat kur kendine onunla bitti diye birdaha evlenmicek değilsin ya...canım ben 5 kılı verdim 73 te takıldım yardimci olurmusun bana 17 gün oldu 73 um

Günaydın kızlar.
Göz göze geldik.

Neden ağladın? Hala kızgınlıkla karışık bir özlem duyuyor musun?

Kaç kilosun şu an? Daha da mı incelmeye çalışıyorsun? Yoksa yazdan beri duraklamalar mı oldu?

Sevgiler tatlım özlemişim günlüğünü :)

Aylin öze döner . :KK200:
Dişçiye gittim geldim, dolgu yaptırdım. Yumuşak olsun diye tahıllı gevrek, yoğurt, muz yiyorum öğle yemeği niyetine. Ara öğün hakkım gitmiş oldu tabii meyveyi de buraya katınca.
Tartılmıyorum hiç, kaç kg olduğumu merak ediyorum.

image.jpg

Son düzenleme:
Kaybeden kendisi olmuş canım belliki sen kendi yoluna bak yeni hayat kur kendine onunla bitti diye birdaha evlenmicek değilsin ya...canım ben 5 kılı verdim 73 te takıldım yardimci olurmusun bana 17 gün oldu 73 um

Aynen canım benim. Önüme bakıyorum. Dilerim Rabbim bundan sonra çok mutlu eder beni
Sağlığımızdan olmayalım gerisi boş :KK200:

Neler yiyorsun canım nasıl bir program uyguluyorsun şuanda?

Neden ağladın? Hala kızgınlıkla karışık bir özlem duyuyor musun?

Kaç kilosun şu an? Daha da mı incelmeye çalışıyorsun? Yoksa yazdan beri duraklamalar mı oldu?

Sevgiler tatlım özlemişim günlüğünü :)

Görünce şok oldum :KK57:
Sonra da önce güldüm, sonra ağladım. Şokun etkisiyle.
Özlem duymuyorum çünkü özlenecek şeyler yaşayamadık evliyken. Daha iyi oldu böylesi aslında. Aşmak kolay olacak.
Sadece öfkem çok fazla. Onun geçmesi gerekiyor kendim için.
Öfke bedene zarar.

İnan tartılmıyorum, rakam yüksek çıkar da üzülürüm diye. 59 olup korumak istiyorum.
Ama öyle iştahlıyım ki, diyet modundan çıktığım an kuduruyorum. 1 haftada 4 kg alabiliyorum.

Hafta içi tartılıp gerçekle yüzleşmek istiyorum, kaça fırladım görelim.

Senin nasıl gidiyor?

Aynen canım benim. Önüme bakıyorum. Dilerim Rabbim bundan sonra çok mutlu eder beni
Sağlığımızdan olmayalım gerisi boş :KK200:

Neler yiyorsun canım nasıl bir program uyguluyorsun şuanda?
şu an haftada 6 gün falan yürüyüş yapıyorum canımm 3 ana 3 ara öğünle sağlıklı olarak zayıflamaya çalışıyorum 78 dim suan 71,5 oldu şükür baya bir durakladı 17 gün gram veremedim ama şu an az az gidiyor

şu an haftada 6 gün falan yürüyüş yapıyorum canımm 3 ana 3 ara öğünle sağlıklı olarak zayıflamaya çalışıyorum 78 dim suan 71,5 oldu şükür baya bir durakladı 17 gün gram veremedim ama şu an az az gidiyor

Süper, sağlıklı beslenmeye devam. Duraklasa bile sonradan zayıflamaya devam edecek vücut.
Ben de dün doktora gittim. 1 aydır geçmeyen baş ağrısı yüzünden.
MR ve Beyin anjiyosu istedi. Hayırlısıyla yarın giriyorum MR' a, bakalım neymiş sebebi.
Küçük tansiyonum da sınırdaymış, spor yapacaksın dedi.
Filtre kahveyi yasakladı, sadece günde 2 türk kahvesine izin var dedi.
Sağlıklı beslenmeye devam dedi.
Yoga yap dedi bir de ama ona pek bir üşendim :KK45:

Süper, sağlıklı beslenmeye devam. Duraklasa bile sonradan zayıflamaya devam edecek vücut.
Ben de dün doktora gittim. 1 aydır geçmeyen baş ağrısı yüzünden.
MR ve Beyin anjiyosu istedi. Hayırlısıyla yarın giriyorum MR' a, bakalım neymiş sebebi.
Küçük tansiyonum da sınırdaymış, spor yapacaksın dedi.
Filtre kahveyi yasakladı, sadece günde 2 türk kahvesine izin var dedi.
Sağlıklı beslenmeye devam dedi.
Yoga yap dedi bir de ama ona pek bir üşendim :KK45:
geçmiş olsun canım bir sorun çıkmaz Allahın izniyle

Görünce şok oldum :KK57:
Sonra da önce güldüm, sonra ağladım. Şokun etkisiyle.
Özlem duymuyorum çünkü özlenecek şeyler yaşayamadık evliyken. Daha iyi oldu böylesi aslında. Aşmak kolay olacak.
Sadece öfkem çok fazla. Onun geçmesi gerekiyor kendim için.
Öfke bedene zarar.

İnan tartılmıyorum, rakam yüksek çıkar da üzülürüm diye. 59 olup korumak istiyorum.
Ama öyle iştahlıyım ki, diyet modundan çıktığım an kuduruyorum. 1 haftada 4 kg alabiliyorum.

Hafta içi tartılıp gerçekle yüzleşmek istiyorum, kaça fırladım görelim.

Senin nasıl gidiyor?

Ben de çok çok aşırı dikkat edemiyorum ama 1300 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum şimdilik... : )

Ben de çok çok aşırı dikkat edemiyorum ama 1300 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum şimdilik... : )

Hayaller vişneli browni, gerçekler kuru meyveli müsli :mad: :KK48:
Ben de 1 haftadır kaçırmadan devam ediyorum, bu ikinci haftam.
Tartıldım ve aklım çıktı resmen :KK57::63: 3 ayda hoplayıvermiş çekirge.
Şimdi her hafta tartılıp hızlıca şu kilocukları yerleşmeden yollamam lazım geldikleri yere.

Spor yapabiliyor musun canım? Salona gidemiyorum ben ne zamandır, hatta 3 ay dondurmaya karar verdim. Doktorum çık dışarıda yürü, salonda yürüme dedi.

Evet günlüklerin günlüğü ve KK' nın güzellikleri...

Bugün MR günü, bakalım bu baş ağrılarının, dönmelerinin, yüzdeki uyuşmaların tek sebebi stres mi?
Göreceğiz.

İlaçlı MR da istemiş doktor ama ben çektirmeyeceğim. Normal MR' a baksın, şüphelendiği bir şey çıkarsa ilaçlısını çektiririz. Bazen doktorların sırf para için böyle testler istediğini düşünüyorum, öyle değildir umarım.

Korkuyorum ah yavrular, kapalı alan korkum var, nasıl gireceğim bakalım oraya
:KK43:

Evet günlüklerin günlüğü ve KK' nın güzellikleri...

Bugün MR günü, bakalım bu baş ağrılarının, dönmelerinin, yüzdeki uyuşmaların tek sebebi stres mi?
Göreceğiz.

İlaçlı MR da istemiş doktor ama ben çektirmeyeceğim. Normal MR' a baksın, şüphelendiği bir şey çıkarsa ilaçlısını çektiririz. Bazen doktorların sırf para için böyle testler istediğini düşünüyorum, öyle değildir umarım.

Korkuyorum ah yavrular, kapalı alan korkum var, nasıl gireceğim bakalım oraya
:KK43:
gecmıs olsun cnm. naptın gırdın mı ?

Canım ipinden kurtulan kurbanlık dana gibi kaçtım oracıktan :KK48:
Sakinleştirici almama rağmen giremedim kapalı alan korkum yüzünden.
Açık MR a gireceğim randevu alıp.
aa kötü olmus o kadar yuksek deecedemıydı korkun.. ben bı gergınlık sanıyordum hafıf bı stres baya ılerı boyuttaymıs acık mr da aynı sonucu verıyormuymus pekı?

Back