Elysion' ın Fotoğraflı Diyet Günlüğü ( 78'den 57'ye)

2 gündür iyi gidiyorum kızlar.
Eski düzene döndüm. :KK200::nazar:
Bu haftaki listem şöyle:

Her sabah aç karna 1 bardak detoks içeceği (1 kırmızı pancar, 3 havuç, 1 elma ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağı)

2 gün boyunca sabah 4yk yulaf, süt, 1 meyve
ara türk kahvesi
öğlen ve akşam sebze+yoğurt+salata
öğleden sonraki ara öğün 2 dilim ekmek arasına 1 dilim peynir

1 gün kahvaltı, 1 yumurta, 1dilim peynir, 1 dilim ekmek, domates salatalık
ara türk kahvesi
öğlen ve akşam et, yoğurt, salata
öğleden sonraki ara öğün 1 meyve, 5 badem

Tüm haftayı bu şekilde uyguluyorum. Akşam yemeğine de komposto verdi 1 bardak.
Vişne kaynattık onu soğutup içiyorum lıkır lıkır.

2 gündür iyi gidiyorum kızlar.
Eski düzene döndüm. :KK200::nazar:
Bu haftaki listem şöyle:

Her sabah aç karna 1 bardak detoks içeceği (1 kırmızı pancar, 3 havuç, 1 elma ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağı)

2 gün boyunca sabah 4yk yulaf, süt, 1 meyve
ara türk kahvesi
öğlen ve akşam sebze+yoğurt+salata
öğleden sonraki ara öğün 2 dilim ekmek arasına 1 dilim peynir

1 gün kahvaltı, 1 yumurta, 1dilim peynir, 1 dilim ekmek, domates salatalık
ara türk kahvesi
öğlen ve akşam et, yoğurt, salata
öğleden sonraki ara öğün 1 meyve, 5 badem

Tüm haftayı bu şekilde uyguluyorum. Akşam yemeğine de komposto verdi 1 bardak.
Vişne kaynattık onu soğutup içiyorum lıkır lıkır.
Azmine hayranım.:KK9:Aldıkların çabuk gider üzülme.

Ara öğün vakti gelir
image.jpg

Kızlar nazar değmesin bu hafta pek güzel uyguladım diyeti :nazar::KK200:

Sevgili diyetisyenimin listesine birebir uydum.

2 gün sebze 1 gün protein şeklinde gittim.

Detoks içeceğimle güne başladım her sabah. :KK49:

Ama Cuma gününden beri bel ağrısı yüzünden yatıyorum sürekli.
Regl oldum 2 hafta önce geldi.
Yıllık izne ayrıldım derken böyle yata yata geçecek sanırım
:110:

Bu da her derde deva detoks içeceğim.
Sabahları aç karna içiyorum.
1 kırmızı pancar, 3-4 havuç, 1 yeşil elmayı meyve sıkacağından geçirip içine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı atıyorum.
İçmek azıcık zor geliyor bana ama diyetisyenimin sözünü dinlerim ben içerim :KK200::21:

image.jpg

Tatlı krizine son veren ara öğünleri seviyorum :KK200:
Kakaolu badem sütü ve muzla hem bol bol e vitamini alıyorum hem de ağzımda kalan çikolata tadıyla pazar günüme renk ve tat katıyorum :KK200::nazar:

image.jpg

Akşam yemeğimi de yemiş bulunuyorum ve günü&haftayı kaçamaksız bir şekilde kapatıyorum. :KK200::KK68::KK9:
Bu hafta benim için biraz zor oldu.
Malum onca zaman ye ye ye modunda giderken birden yine 6 kaşık sebze, 4 kaşık gevrek moduna geçtik. :KK48:
Ama şimdi gayet iyiyim.
Ve hedef 61 kg olana kadar ödül yok.
61 kg olunca kocamannnnnn dondurma yiyeceğim :KK51:

Günaydın.
Kahvaltı candır :KK200:
Asla atlamadığım öğün.
1 ince dilim ananaslı gevrekle göbüşü eriterek güne başlıyoruz :KK49:

Kaçamaksız bir hafta daha geliyor umarım
:nazar:

image.jpg

Bu da her derde deva detoks içeceğim.
Sabahları aç karna içiyorum.
1 kırmızı pancar, 3-4 havuç, 1 yeşil elmayı meyve sıkacağından geçirip içine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı atıyorum.
İçmek azıcık zor geliyor bana ama diyetisyenimin sözünü dinlerim ben içerim :KK200::21:

içeceğin rengi pek hoş görünüyor.. afiyet olsun.

Canım senin meslek neydi? Çok merak ettim :KK70:

Günaydın kuzum
Aslında İngilizce Mütercim Tercümanlık okudum.
Sonra Antalya' ya eve dönmek zorunda kaldım, havacılık sektörüne attım kendimi.
2 yıl çalıştım olmadı.
İstanbul' a taşındık, burada Genel Müdür Yardımcısı'na asistanlık yapıyorum bir de finansman departmanına destek veriyorum.

Teşekkürler canım :KK200:
Tadı da fena değil, etkisi bomba. Sabahları içince gözüm açılıyor resmen.
Ama pancar işi bozuyor biraz, tadına alışamadım henüz. Faydalarını okudum, sırf o yüzden içmeye devam

Aylincim çok iyi anlıyorum... Biraz hemen, çabucak "o kişi" olduğuna inanmak sakıncalı oluyor genelde, böyle hızlı başlayan, hızlı evlilik teklifleri vs.'ler, pek malesef sonrasında sağlam çıkmıyor... Ben de yaşadım öyle bir şey de, nişanlanmak hatta yıldırım nikahı mı artık ne denirse onunla hızlıca evlenmek üzereydim bir İngilizle, ilk başlarda nasıl bir romantizm, nasıl bir aşk, ruh ikizi diyoruz birbirimize filan... Şimdi baktığımda uçurumun kenarından dönmüşüm diyorum... (Bunda/benim uyanmamda benim yurtdışına onu ziyarete gittiğimde bir süre ailesinin evinde kalmamın da etkisi var- bazı şeyler onun hayatının içine iyice girmeden anlaşılmıyor) "Bu o kişi işte" düşüncesi oluştuktan sonra, kendini hızlı kaptırıyor insan, aslında yanlış kişi olduğunun işaretlerini o adam verse de, hani bi kere bi "kanaat" oluşmuş ya, kanaat notu gibi, o kolay kolay değişmiyor, görmezden geliyor insan uyarıları, işaretleri...(Hele bir de Türk kızıyız; evlenmeye programlanmışız:) O yüzden "olsun" istiyoruz "o olsun" bu sefer "olmuş olsun") Oysa "değerlendirmeye alınan" adama, hep bir şüpheyle yaklaşmalı, o işte aradığım adam bu adam mutluluktan uçuyorum moduna girmeden önce, baya bi incelemeye almalı, ciddi konulardan konuşmalı, tanımalı, onu iyice bir onun ortamında görmeli, arkadaşlarının yanında, ailesinin yanında vs... Bazı arkadaşlar/kuzenler onu iyi tanıyor olabilirler ama arkadaşlık ilişkisinde kişinin yansıttıkları farklı olabiliyor sevgililikte yansıyanlara... Ya da 1 kişinin referansına değil de, şöyle bir üç-beş kişininkine bakılmalı, tesadüfmüş gibi 3-5 arkadaşla bi tanıştırılmalı bi görüştürülmeli bakalım ne diyecekler diye ama kalbini kaptırmadan, daha ilk zamanlarda. Çünkü kaptırdıktan sonra mantıklı düşünceye geçiş bayaaa zaman alabiliyor.... :) Bir de bence evlenmeden önce birtakım sıkıntılı durumlar yaşanmalı beraberce ki adam stres altında nasıl davranıyor o gözlemlenebilsin... Yoksa mesela 1 senelik flörtte sürekli bir yerlere git, hoş vakit geçir, ye iç eğlen, hiç o insanın gerçek boyutları ortaya çıkmayabilir...Artık bir sonrakinde çok temkinli olacağız, sana yazarken tüm bunları, ve diğer okuyanlara, bir yandan da kendi kendime tekrarlamış, dersimi çalışmış oluyorum... :) :KK15:

Selam kızlar, konunuz deriiin mevzuymuş ;)
Aklıma geldi de yazdıklarınızdan, o an sevdiğin kişiyi birileri eleştirince de o kişiye düşmanmış gibi oluyo insan, ne söylese kıskandığından ya da gerçekleri göremediğinden böyle düşünüyo amaan boşver denebiliyor :)
Bi laf vardır çok severim "Allahım hayırlı, iyi insanlarla karşılaştırsın cümlemizi ve bizi"

Günaydın kuzum
Aslında İngilizce Mütercim Tercümanlık okudum.
Sonra Antalya' ya eve dönmek zorunda kaldım, havacılık sektörüne attım kendimi.
2 yıl çalıştım olmadı.
İstanbul' a taşındık, burada Genel Müdür Yardımcısı'na asistanlık yapıyorum bir de finansman departmanına destek veriyorum.
Hayy maşallah her daldan var desene :D ne güzel

Selam kızlar, konunuz deriiin mevzuymuş :KK66:
Aklıma geldi de yazdıklarınızdan, o an sevdiğin kişiyi birileri eleştirince de o kişiye düşmanmış gibi oluyo insan, ne söylese kıskandığından ya da gerçekleri göremediğinden böyle düşünüyo amaan boşver denebiliyor :)
Bi laf vardır çok severim "Allahım hayırlı, iyi insanlarla karşılaştırsın cümlemizi ve bizi"

Annemin en sevdiğim duasıdır o.
''Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın''
Kesinlikle öyle.
İyi gibi görünen insanlar sonradan çok kötülük edebiliyor.
O yüzden ruhu da, özü de sözü de kalbi de iyi olanlarla karşılaştırsın Rabbim.

Konumuz derindi evet ama ben kocayı boşadım geldim atlattık sancılı dönemleri :KK48:

Şimdi iyileşme, yaraları sarma, kendini bulma dönemi.,
Aslında en derin dönem şimdi :KK200:

Annemin en sevdiğim duasıdır o.
''Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın''
Kesinlikle öyle.
İyi gibi görünen insanlar sonradan çok kötülük edebiliyor.
O yüzden ruhu da, özü de sözü de kalbi de iyi olanlarla karşılaştırsın Rabbim.

Konumuz derindi evet ama ben kocayı boşadım geldim atlattık sancılı dönemleri :KK48:

Şimdi iyileşme, yaraları sarma, kendini bulma dönemi.,
Aslında en derin dönem şimdi :KK200:
Arkandayız beraber atlatıcaz balım :KK19::KK19:

Canım gerçekten çocuk olmadığı için eskiyi içine sindirerek silebilecek ve yeni yaşamını çok güzel geçireceksin, eminim..
Bir de 50'li kilolara geçiş olunca off ne süper olucak, bu hedef seni zaten yeterince meşgul de edecektir ;) iş, beslenme düzeni ve hayat derken.. güzellikler getirsin hepimize..

Back