- 14 Şubat 2011
- 1.260
- 1.015
- 333
canım merhaba. günlüğüne şimdiye kadar hiç yazmasam da hergün mutlaka takip ediyorum desem yeridir.hatta sen uzun zamandır yoktun bende içimden dedim oh kıs fıstık gibi oldu ne işi var artık burada diyet günlüğünde
kaçtı gitti dedim
çok güzel bir motive kaynağı oluyorsun tatlım. kilo almana üzüldüm ama senin için 4 kilo ne ki
maalesef vücut hafızası diye bir şey var ve kilo verdikten sonra en ufak hataları bile affetmiyor ve eski kiloya hızla dönmek istiyor.
22 kasıma kadar 6 kiloyu çok rahat verebileceğine inanıyorum tatlım. takipteyim![]()
Tatlım merhaba
![KK15 :KK15: :KK15:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk15.gif)
Takip etmene çok ama çok sevindim.
Ah neredeeeee, fıstık gibi olup buraları terk edebilmek ne mümkün?
![KK51 :KK51: :KK51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
Beynim anladı da yağlarım, göbeğim, midem anlamadı bunu
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
![KK72 :KK72: :KK72:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk72.gif)
Senin adın ne, kaç kilosun, kaç kilo vermek istiyorsun ve neler yapıyorsun?
![KK51 :KK51: :KK51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
Ya ben diyet bittikten sonra yağ hücrelerinin küçülmesi için 5 yıl gerekir diye bir şey duydum da inanmak istemedim
![KK57 :KK57: :KK57:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk57.gif)
22 Kasım' a kadar durmak yokkkkk tempolu devam
![KK49 :KK49: :KK49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)