Teşekkürler canım, bu yolda birlikte yürüyelim zayıflayalım beraberMenülerini de paylaş. Menü yazınca insan nerede hata yaptığını, neyi çok neyi az yediğini görüyor.
Rica ederim tatlımBundan önceki diyette ben zayıfladıktan sonra haftada bir gün serbest yiyordum.
Kalan 6 gün diyete devam. Kg almamıştım. Bu kez koruma diyeti nasıl olacak bakalım. Diyetisyenim dedi ki 2 yıl koruma yapacaksın geri almamak için. Zor, ama hayat tarzı olacak. Diyet, yasak, kaçamak gibi kelimelere odaklanmayıp HAYAT TARZI fikrini benimsersek 3 ay kaldı 5 ay kaldı gibi sıkıcı sınırlamalar yapmayız. Ekmek de yiyeceğiz, tatlı da. Ama doğru seçimler yaparak. Bu artık bizim yaşamımızın bir parçası olacak. Çünkü sağlıklı besleneceğiz
Markette gördüm aldım. Normal şeker gibi ağzıma attım bitti gitti 2 dakikadaAma gün içinde 4-5 tane tükettim passiflora etkisini gösterdi sanırım. Bir daha almam ağzıma bundan, psikolojik belki de
Ürün için internetteki yorum şöyle:
Koruyucu, renklendirici ve şeker içermez. Doğadan Passiflora Melisalı Bitki Şekeri’ nin içeriğinde passiflora, melisa, bamya çiçeği ve papatya bulunur.
Doğal bitki özlerinin faydalarını bir araya getirerek üretilmiş fonksiyonel bir ürün olan bu bitkisel tabletleri güvenerek kullanabilirsiniz
Canımcığım ye tabii ki, önemli olan nokta 2 tam ceviz içi 1 tatlı kaşığı zeytinyağına tekabül ediyor.
Yani günlük yağ hakkından kısacaksın ceviz yediğinde. Misal salatanın tekini yağsız yiyeceksin.
Benim diyetisyen badem+ceviz bir arada vermiyor. Aklında olsun.
Peynirle harika oluyor ben de çok seviyorummmm
Gelelim günün duygu düşünce kısmına:
Diyetisyenimin bana menü yazmak için verdiği defterde duygu ve hissedilenler diye bir bölüm daha var.
Önce çok güldüm, ne bu yahu kompozisyon mu yazacağız diyetle ilgili dedim.
Sonra düşündüm, cidden güzel bir şey.
Mesela o gün başım çok ağrıdı, o gün sürekli karnım guruldadı, o gün hep yemek düşündüm vs vs.
Buna göre diyetisyen de yediklerinden anlam çıkarıyor.
O yüzden günlüğüme de bu kısmı eklemeye karar verdim.
11.06.2015 - Duygu ve hissedilenler
Bugün şirkette çok acıkmadım. Genel olarak mutlu hissediyordum. Sadece şunu fark ettim; spordan sonra markete girdiğim zaman reyonlarda gezerken işkence ediyorlar gibi geliyor.
Hemen sütümü alıp çıkmak varken çikolata raflarının arasında gezinip kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum
Diyeti bozmak gibi bir düşüncem yok çok şükür
Ama tatlı istiyorum tatlıııııı, çikolatalı tatlı hem de
Bugün yine ''Ayyy zayıfladın, eridin bittin'' dediler. Motive ediyor.
2 meyve hakkımın birini kullandım. 2 ceviz hakkımı kullandım. Sebzemi yedim. Spor öncesi karbonhidratımı tükettim. Sonrasında da proteini. Eksiksiz kapatıyorum günümü.
Mutluyummm, huzurluyum
selam canım benimde günlüğüm var ama burda paylaşırımmm ben kendimi bildim bileli diyet yaparım
ne de olsa aynı kaderi paylaşıyoruzz (diyet ve boşanma aşamasında ama ben boşandım ayrılalı 16 ay resmi olara 38 gün oldu tek farkımız benim bir oğlum var rabbim herkese güç versin )
ay ne güzel bir bölüm duygu düşünce ben diyete başladığım günden beri hep açım ama sürekli kendimi telkin ediyorum önce nasıl zayıfladıysam şimdide zayıflarım
bende evde spor yapmaya çalışıyorum eğer yapamazsam mutlaka 45 dakika yürüyorum
bir şey daha siz akşam yemeği yemiyormusunuzz
Günaydın canım
Demek aynı kaderi paylaşıyoruz. Oğluşunu Allah bağışlasın
Rabbim güç versin bizlere
Bakalım ben ne zaman boşanacağım?
Evet her gün hislerimizi duygularımızı yazalım ki bakalım diyet cidden sağlıklı mı yoksa bir yerlerde sorun var mı? :)
Akşam yiyorum tatlım 3 ana öğün mutlaka yapıyorum
Ama spora iş çıkışı eve uğramasan gittiğim için akşam yemeğim sandviç veya nesfit oluyor spora gittiğim günler. Ne güzel sen de gayet güzel gidiyorsun canım
aynen canım aynı kaderi paylaşıyoruzzzz
tez zamanda kurtulursun iinş.
benim rahmetli(eşim olacak) kesinlikle kabul etmiyordu boşanmayı
ama bir gün telefon açtı boşanalım diye 1 hafta sonuçlandırdıkkk
inşallah kurtulurum şu fazlalıklarımdannn
Eki Görüntüle 1555367 Sağlıklı ara öğünler tatlı krizlerimi önlüyor
afiyet olsun canm
benim tatlı krizimi hiç birşey önlemiyor illa o çikolata veya sütlü tatşı yenecek
ama kendime söz verdim bakalım ne kadar iradeli olurummm
Iyi akşamlar
Sabah kalkınca 1 s.b metabolizma cayi
KAHVALTI
2 dilim ç.e.
1 yumurta
1 yk lor
Domates biber salatalık
Ara
1 yeşil elma ve yeşil çay
Öğle
1 dilim ç.e
5 köfte
1 bardak ayran
Salata
Ara
10 badem ve Türk Kahvesi
2.ci ara
Salatalık
1 sb metabolizma cayi
Akşam
2 yk
+ Çoklu AlıntıCevapla
2 dakika önceKonu Sahibi : yasemin8085
Gün içinde şekersiz çay ve kahve içtim
Bugün fazla açlık krizi tutmadı ve spor yapamadım çünkü karne günümüz olduğu için yemeği dışarda yedik biraz sonra da lunaparka gideceğiz
Bugün Toplam 7000 adım attım
yorumlarını bekliyom
Tatlım sabah ve öğlen çok güzel
Akşam ne yedin? 2yk demiş gerisi çıkmamış canım.
Oğluşun kaçıncı sınıfı bitirdi? Tebrik ediyorummm karnesini de aldı kuzucuk
Canim cepten yazınca karışık oldu kb
2 yk börülce salatası
2 yk domates salatası
2 yk marul salatası
1 sb ayran
Günü 1 sb süt ile kapatacagim
Hafta sonunu da inşallah güzel geçer
Oğlum 8 sınıfa gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?