Elysion' ın Fotoğraflı Diyet Günlüğü ( 78'den 57'ye)

Nihayet eve geldim yemeğimi yedim hemen :kk77:

2 gündür doymak bilmiyorum hayırdır inşallah :KK17: Kaçamak yapmadım gerçi ama sürekli yemek istiyor canım.

Bugün yine ofiste imtihanlar beni bekliyordu. Öğle yemeğindeki fıstıklı un helvası gibi :KK57: Yemedim ama ben benden gittimmmmm tükendim :KK53:

Menüm:

Kahvaltı: 2 dilim çavdar ekmeği, 2 kk peynir, biber, adaçayı
Ara: türk kahvesi, 3 kuru erik
Öğlen: et (minik minik, haşlama gibi), yoğurt, salata
Ara: 5 galeta (5 dediğime bakmayın toplam 60 kalori, Uno' nun şu 130 kalorilik tek öğünlük galetalarının yarısı yani), 1 kk peynir
Akşam: 6yk bezelye, 1 dilim çavdar ekmeği, salata, yoğurt

Bu arada avukat aradı.
Benimki 20 Haziran' dan sonra dava açacakmış sanırım. Paşam tatile gidip gelecek. 15' inde dava açabilir halbuki.
Avukatla konuşunca gittim ağladım deli gibi.
Unuttum onu, aştım, artık ağlamıyorum diyorum ama şu avukatla konuşmak beni mahvediyor.
Davada ne yapacağım kim bilir... Rabbim güç versin.

Bu yaz benim için zor geçecek. Sancılı olacak.
Ama diyet o kadar iyi geliyor ki...
Yani boşanıyorum evet, düzenim değişti. İş, sokak, arkadaş yetmiyor. Tatile kaçmak istiyorum ama şuan maddi durum sıkışık. Üst üste geliyor yani.
Ama her şeye rağmen diyorum ki çok şükür sağlığım yerinde. Ve zayıflıyorum :21: Bu kötü günler geride kalacak.
Ve ben yeni bir sayfayı 70 kg değil 57 kg olarak açacağım :KK48::KK51:

Ağladıkça hafifliyorum, güçleniyorum sanki.
Her verdiğim kg ile hafifliyorum, kendime geliyorum.
Psikolojimi sağlam tutmam lazım.

Bu yaz bana güç lazım
:KK51:

Merhaba canim. Ilk sayfadaki ve son paylastigin resim dikkatimi cekti. Ve tum yazilarini hemen hemen okudum. Iradenin cok guclu oldugunu gordum. TEBRIK EDIYORUM Canim. .:KK52:
Yalniz duzenli spor yapmamissin nasil böyle fitsin ?
Bu arada bende 78 kiloyla basladim. Boyumuzda ayni ama ben 57 olmayi hayal bile etmiyorum. 62 olsam yeter diyorum. Neden ? Cok beceriksizim galiba:KK43:

Merhaba canim. Ilk sayfadaki ve son paylastigin resim dikkatimi cekti. Ve tum yazilarini hemen hemen okudum. Iradenin cok guclu oldugunu gordum. TEBRIK EDIYORUM Canim. .:KK52:
Yalniz duzenli spor yapmamissin nasil böyle fitsin ?
Bu arada bende 78 kiloyla basladim. Boyumuzda ayni ama ben 57 olmayi hayal bile etmiyorum. 62 olsam yeter diyorum. Neden ? Cok beceriksizim galiba:KK43:

Kuzum günaydın, çok teşekkür ederim :KK15::KK200:

Şimdiiiii tombalak halimi gördün. Kollar kapkalın, yanaklar şişkin. Popo kocaman. :anneadayı:
63 kg halimi gördün, bacaklar bile incelmiş.

Düzenli spor yapmadım evet ama ben 78 kg olduğumda bile kat kat göbeğim, simitlerim yoktu. Tombalaktım ama sarkan bir yer yoktu yani. Sağlıklı kg kaybedince de form bozulmadan devam etti.

Ama bu yeni diyetimde spor da var canım. Neredeyse 2 aydır haftada 3 gün spor yapıyorum. Yürüyüş+eliptik+bacak, kol, karın, popo hareketleri :KK49::KK49: İş yerindeki arkadaşlarım diyor ki ''Kızım sen daha önce zayıfladığında bacakların falan incelmedi hiç, şimdi aynı kg ya düştün ama resmen küçüldün'' Bu da sporun katkısı oluyor :KK49:

İradeye gelince; diyeti bozarsam tam bozuyorum, yaparsam tam yapıyorum. Yani ben kaçamak yaparsam o bir tane baklava olmaz yarım kg profiterol olur :KK48: O yüzden kendimi kaçamak yapmaktan uzak tutuyorum. Bir de diyeti bozunca çok mutsuz oluyorum, yediğime pişman oluyorum. Günüm kendime kızmakla geçiyor. Diyetisyenim 2 ayda bir kez ödül verdi, bitter çikolata yedim. Sonra anneme dedim ki ne yediğimden anladım ne bir şey. Bir daha bozmam :KK12:

57 olmayı hayal etme, insan edemiyor. Cidden çok uzak geliyor. 57 olmayı hedefle.
Önce mesela 70 kg olmayı hayal et. Sonra 70 olunca ne çabuk oldum ne güzel yahu diyeceksin 65 hedefleyeceksin.
65' e düşünce vayyyyy inanamıyorum o kadar kg verdiğime diyeceksin. 62-63 hayal edip devam edeceksin. Sonra 62 olunca biraz daha vermek isteyeceksin. Ama zaten artık fıstık gibi göründüğün için insanlar yeter artık demeye başlayacak. Burada artık insanlara diyet yaptığını çaktırmadan 57' ye düşeceksin.
İnsan kendine inanamıyor nedense, hep tombik olmaya mı alıştık bilmiyorum ama 5' li kilolar falan ütopya sanki :KK48:
Ama değil. Olacağız :KK76:

Çok uzun yazdım :KK48: Okuma sabrı için teşekkürler şimdiden :KK200: Sen neler yiyorsun peki?

Haklisin canim. Benim 2 cocugum var dogumlar deforme etti. Spor ve sikilasma benim icin sart. Yuruyus ve plates yapmak istiyorum. Dun yuruyuse basladim. Bugunde platese baslicam.
Yediklerim konusuna gelince ben Tatli ,borek ,pasta , fastfood , dondurma ve ambalajli yiyecekleri cok severim. Dolayisiyla da cok yerim. Simdi hepsini kestim. Dogal gidalarla beslenmek istiyorum. Az miktar da tabii. Bence istikrarli olursam basaririm.birde buranin cok faydasi oluyor inanilmaz hemde. Zayiflayanlari gordukce bende yapabilirim diyorum.

Haklisin canim. Benim 2 cocugum var dogumlar deforme etti. Spor ve sikilasma benim icin sart. Yuruyus ve plates yapmak istiyorum. Dun yuruyuse basladim. Bugunde platese baslicam.
Yediklerim konusuna gelince ben Tatli ,borek ,pasta , fastfood , dondurma ve ambalajli yiyecekleri cok severim. Dolayisiyla da cok yerim. Simdi hepsini kestim. Dogal gidalarla beslenmek istiyorum. Az miktar da tabii. Bence istikrarli olursam basaririm.birde buranin cok faydasi oluyor inanilmaz hemde. Zayiflayanlari gordukce bende yapabilirim diyorum.

Ayyyy yerim onları Allah bağışlasın canım kaç yaşındalar? :KK200:
Çocuk olunca çok normal ama pilatesle kendine gelirsin emin ol.
Kuzenim çocuğundan sonra pilatesle 36 beden oldu ve taş gibiydi pilates yaparken.

En güzelini yapıyorsun, ben de paketli gıda tüketmiyorum.
Light ürünler de yasak bana.
Ara öğünlerde kuru meyve, kuruyemiş tercih ediyorum ve süt.

Eminim çok güzel zayıflayacaksın sen. :21:
Tabii ki yapabiliriz. İnsan şu gırtlağı tuttuktan sonra önemli bir rahatsızlığı olmadığı sürece zayıflıyor.
Yeter ki kendine 2 ayda 10 kg vermem lazım gibi sınırlamalar koyma.
Nasıl olsa vereceğiz. Bana diyetisyen dedi ki 2 ayda değil 6 ayda ver ama geri alma.

Hayat tarzımız olacak bu beslenme. 57 olduğumuzda bile eskisi gibi yemeyeceğiz artık.

Harikasin canim :) yeni hayatinda ve fıstık gibi bedeninle şimdiden mutluluklar dilerim..önce irade ve istikrar ;) inşallah basaracagiz

Ayyyy yerim onları Allah bağışlasın canım kaç yaşındalar? :KK200:
Çocuk olunca çok normal ama pilatesle kendine gelirsin emin ol.
Kuzenim çocuğundan sonra pilatesle 36 beden oldu ve taş gibiydi pilates yaparken.

En güzelini yapıyorsun, ben de paketli gıda tüketmiyorum.
Light ürünler de yasak bana.
Ara öğünlerde kuru meyve, kuruyemiş tercih ediyorum ve süt.

Eminim çok güzel zayıflayacaksın sen. :21:
Tabii ki yapabiliriz. İnsan şu gırtlağı tuttuktan sonra önemli bir rahatsızlığı olmadığı sürece zayıflıyor.
Yeter ki kendine 2 ayda 10 kg vermem lazım gibi sınırlamalar koyma.
Nasıl olsa vereceğiz. Bana diyetisyen dedi ki 2 ayda değil 6 ayda ver ama geri alma.

Hayat tarzımız olacak bu beslenme. 57 olduğumuzda bile eskisi gibi yemeyeceğiz artık.
Senin sayende bende yapabilirim diyorum. Olmamasi icin bir sebep yok Allaha sukur diyorum. Bide ne var biliyomusun esim hep bugune kadar istersen onu yeme cok olur, elimde bir dondurma gorse onu yemesen kilo yapar dedi. Artik bu durum tersine donsun istiyorum. Yapacagim basaracagim. Yesene hayatim tadi cok guzel dediginde HAYIR FORMUMU KORUYORUM YEMICEM demeliyim. Hatta 60li kilolarda canim yeter artik gayet iyisin dese bile benim bir Hedefim var demeliyim. Dicem bunu. ;)

Cocuklarim 7yasinda oglum 1.5 yasinda kizim var. Dunya tatlilari. Her biri ayri ilgi ister, esim ayri ilgi ister, cesit cesit yemekler yapmami ister. ... Benimle kim ilgilenecek :)
Evliyken cocukluyken zayiflamak cok zor. Ama yilmicaz hic birimiz :)

Harikasin canim :) yeni hayatinda ve fıstık gibi bedeninle şimdiden mutluluklar dilerim..önce irade ve istikrar :KK66: inşallah basaracagiz

Teşekkür ederim tatlım :KK200:
İnşallah başaracağız veeee daha da önemlisi KORUYACAĞIZ kilomuzu :nazar:
Sen neler yapıyorsun, kaç kg vermek istiyorsun?

Senin sayende bende yapabilirim diyorum. Olmamasi icin bir sebep yok Allaha sukur diyorum. Bide ne var biliyomusun esim hep bugune kadar istersen onu yeme cok olur, elimde bir dondurma gorse onu yemesen kilo yapar dedi. Artik bu durum tersine donsun istiyorum. Yapacagim basaracagim. Yesene hayatim tadi cok guzel dediginde HAYIR FORMUMU KORUYORUM YEMICEM demeliyim. Hatta 60li kilolarda canim yeter artik gayet iyisin dese bile benim bir Hedefim var demeliyim. Dicem bunu. :KK66:

Cocuklarim 7yasinda oglum 1.5 yasinda kizim var. Dunya tatlilari. Her biri ayri ilgi ister, esim ayri ilgi ister, cesit cesit yemekler yapmami ister. ... Benimle kim ilgilenecek :)
Evliyken cocukluyken zayiflamak cok zor. Ama yilmicaz hic birimiz :)

Ah bu eşler :KK11: :KK67:
Onlar öyle yaptıkça insanın daha çok yiyesi geliyor :KK48:

Bu durum tersine dönecek merak etme. ''Hayatım yeter artık ya kemiklerin batacak yeter zayıflama lütfen, çok iyisin böyle'' diyecek. Emin ol canım benim.
Sen kendine inan. Hedefini belirle. Ve nefsine hakim ol. En kritik nokta nefsine hakim olmak.
13 Nisan' dan beri canım neler çekiyor bilemezsin. Cola, lokum, dondurma, profiterol...Saymakla bitmez. Ama yemiyorum.
Şirkette gözümün önünde pasta çikolata yiyorlar. Bana da ikram ediyorlar. Yemiyorum. Bazen resmen kokluyorum.
İşkence.
Akrabaya gidiyoruz börek yiyor annemler. Ben kabak yiyorum.
Diyorum ki nasıl olsa istediğim kiloya indiğim zaman ben de yiyebileceğim istediğim şeyden ÖLÇÜLÜ olmak kaydıyla.

Kuzucuklarını Allah bağışlasın. :KK200: Kadınların bu yönüne hayranım. Herkese, her şeye yetiyoruz. O kadar güçlüyüz ki...
İşte o yüzden biz değil kilolar korksun diyorum :21:

Bugün saçımı boyatmaya gittim. :21:
Uzun saçı özledim yahu. Bir deli cesareti gittim kestirdim Mart' ta.
Bin pişman oldum.
Neyse Allah' tan tontiklik gitti de hem tontik hem kısa saçlıyım diye ağlamıyorum :KK48:

Hemen menümü paylaşayım :kk77:

Sabah geç kahvaltı (10:00)
1 haşlanmış yumurta, 2 dilim ekmek, yeşil çay, 2 kk peynir, domates salatalık
Öğlen 14:00 4 yk müsli içine yarım muz. 200 ml süt (Kuaföre gitmeden hızlı hızlı yedim çıktım evden)
Akşam tavuk göğüs, salata, yoğurt

Ara öğün yalan oldu. Kuaförde türk kahvesi içtim. Saat 2' de evden çıktım 8' de döndüm resmen.
O kadar saat aç kaldım hiç sevmiyorum ara öğünsüz günleri.

Şimdi gideyim güzel bol tarçınlııııı, karanfilli yeşil çayımı yapıp içeyim.

:KK200::nazar:

Günlüğümmm ve KK' nın çıtır adayları günaydın :KK200::KK15:
Bugün 9' da uyandım.
Eşimi gördüm rüyamda. Dün çok bahsettik çok sinirlenerek yattım yatağa. Rüyamda gördüm :63::KK57:
Onun ağırlığı ve huzursuzluğuyla uyandım ama hemen sıyrılıyorum rüyamın etkisinden inşallah :nazar:
Eşim demek bile istemiyorum ama hala onun soyadını taşımak kötü.
Neyse.
Şimdi oy kullanmaya gideceğiz sonra gelir kahve içeriz.

Kaçamaksız güzel bir pazar olsunnnnn :KK51:

image.jpg
Kahvaltım
1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve 1 yumurta ile hazırlanmış menemen
Pek doydum :kk77:

Menümün devamı:

Oy kullanmak için dışarı çıkınca annemin kuzenine gittik. Yemek saatime denk gelince mecbur gittim marketten Nesfit aldım.
5 yk nesfit, süt

Ara yok

Akşam daaaa taze fasulye, yoğurt ve salata yiyeceğim. 1 dilim de ekmek yerim çok acıktırdı nesfit
:kk77:

Back