- 14 Şubat 2011
- 1.260
- 1.015
- 333
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
Diyetisyenimin bana menü yazmak için verdiği defterde duygu ve hissedilenler diye bir bölüm daha var.
Önce çok güldüm, ne bu yahu kompozisyon mu yazacağız diyetle ilgili dedim.
Sonra düşündüm, cidden güzel bir şey.
Mesela o gün başım çok ağrıdı, o gün sürekli karnım guruldadı, o gün hep yemek düşündüm vs vs.
Buna göre diyetisyen de yediklerinden anlam çıkarıyor.
O yüzden günlüğüme de bu kısmı eklemeye karar verdim.
11.06.2015 - Duygu ve hissedilenler
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
Bugün şirkette çok acıkmadım. Genel olarak mutlu hissediyordum. Sadece şunu fark ettim; spordan sonra markete girdiğim zaman reyonlarda gezerken işkence ediyorlar gibi geliyor.
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Hemen sütümü alıp çıkmak varken çikolata raflarının arasında gezinip kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum
![KK14 :KK14: :KK14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Diyeti bozmak gibi bir düşüncem yok çok şükür
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Ama tatlı istiyorum tatlıııııı, çikolatalı tatlı hem de
![KK77 :kk77: :kk77:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk77.gif)
Bugün yine ''Ayyy zayıfladın, eridin bittin'' dediler. Motive ediyor.
2 meyve hakkımın birini kullandım. 2 ceviz hakkımı kullandım. Sebzemi yedim. Spor öncesi karbonhidratımı tükettim. Sonrasında da proteini. Eksiksiz kapatıyorum günümü.
Mutluyummm, huzurluyum
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)