Teşekkür ederim tatlım
İnşallah başaracağız veeee daha da önemlisi KORUYACAĞIZ kilomuzu
Sen neler yapıyorsun, kaç kg vermek istiyorsun?
Canim benimde burda günlüğüm var:) beni motive ediyor.gecen hafta 65.5 tim bu hafta reglden dolayi tartilmayi düşünmüyorum:) hedefim önce 55 sonrasına sonra bakarız
Harikasın tatlımm...Bu da günün menüsü:
Kahvaltı 2 dilim çavdar ekmeği arasına lor, 2 tam ceviz içi, filtre kahve
Ara 1kuru incir, türk kahvesi
Öğlen 1 tabak nohut, salata, yoğurt
Ara 5 ince galeta (60 kalori), 4 fındık
Akşam tavuk göğüs, yoğurt, salata
Yarın tarçınlı yoğurt, süt ne varsa yiyip içeyim ki şu tatlı krizi bitsin
merhaba konunuzu baştan sona okudumm ve bunu herkesten duyuyorsunuzdur eminim ama çok tebrik ediyorum sizi maşallah diyorumKuzum günaydın, çok teşekkür ederim
Şimdiiiii tombalak halimi gördün. Kollar kapkalın, yanaklar şişkin. Popo kocaman.
63 kg halimi gördün, bacaklar bile incelmiş.
Düzenli spor yapmadım evet ama ben 78 kg olduğumda bile kat kat göbeğim, simitlerim yoktu. Tombalaktım ama sarkan bir yer yoktu yani. Sağlıklı kg kaybedince de form bozulmadan devam etti.
Ama bu yeni diyetimde spor da var canım. Neredeyse 2 aydır haftada 3 gün spor yapıyorum. Yürüyüş+eliptik+bacak, kol, karın, popo hareketleriİş yerindeki arkadaşlarım diyor ki ''Kızım sen daha önce zayıfladığında bacakların falan incelmedi hiç, şimdi aynı kg ya düştün ama resmen küçüldün'' Bu da sporun katkısı oluyor
İradeye gelince; diyeti bozarsam tam bozuyorum, yaparsam tam yapıyorum. Yani ben kaçamak yaparsam o bir tane baklava olmaz yarım kg profiterol olurO yüzden kendimi kaçamak yapmaktan uzak tutuyorum. Bir de diyeti bozunca çok mutsuz oluyorum, yediğime pişman oluyorum. Günüm kendime kızmakla geçiyor. Diyetisyenim 2 ayda bir kez ödül verdi, bitter çikolata yedim. Sonra anneme dedim ki ne yediğimden anladım ne bir şey. Bir daha bozmam
57 olmayı hayal etme, insan edemiyor. Cidden çok uzak geliyor. 57 olmayı hedefle.
Önce mesela 70 kg olmayı hayal et. Sonra 70 olunca ne çabuk oldum ne güzel yahu diyeceksin 65 hedefleyeceksin.
65' e düşünce vayyyyy inanamıyorum o kadar kg verdiğime diyeceksin. 62-63 hayal edip devam edeceksin. Sonra 62 olunca biraz daha vermek isteyeceksin. Ama zaten artık fıstık gibi göründüğün için insanlar yeter artık demeye başlayacak. Burada artık insanlara diyet yaptığını çaktırmadan 57' ye düşeceksin.
İnsan kendine inanamıyor nedense, hep tombik olmaya mı alıştık bilmiyorum ama 5' li kilolar falan ütopya sanki
Ama değil. Olacağız
Çok uzun yazdımOkuma sabrı için teşekkürler şimdiden Sen neler yiyorsun peki?
Harikasın tatlımm...
Çıpçıtır oldun zaten...birileri mahkemede kıskançlıktan çatlıcak
merhaba konunuzu baştan sona okudumm ve bunu herkesten duyuyorsunuzdur eminim ama çok tebrik ediyorum sizi maşallah diyorum
size bir sorum olucak sporu haftada 3 gün demişsiniz sizce yeterli mi mesela hergün 1 saat yürüyüş yapsak ya da haftanın 5 günü filan olur mu acaba diyetisyeniniz spor konusunda nasıl bir tavsiye veriyor bir de aynı sporu yapmak zararlıymış vücut birsüre sonra alışıp artık etki etmemeye başlıyormuş benim de yaptığım en iyi spor yürüyüş koşu parkta spor aletlerind eçalışmak evde de yapabildiğim kadar egzersiz 3-4 kilo fazlam var ramazan da geldi kesin 1-2 kilo veririm zaten ama bu sağlıksız bir verim olucak ne yapıcam bilmiyorum konunuzu okurken bazen duygulandım bazen sizinle beraber heycanlandım sonuçlarınızı bekledim ne biliyim çok takdir ettim sizi Allah çok çok güzel günler nasip etsin size
Canımm sen zaten güçlü ve akıllı bi kızsın..Kuzummmm o dava günü geldiğinde içi gitsin istiyorum.
Beni son görüşü olacak.
Aklında o son halimle kalacağım.
Buruk gideceğim, kırgın, ama dimdik. Kendini salmamış. Kendini bırakmamış.
Dua et kuzum Rabbim güç versin
Canımm sen zaten güçlü ve akıllı bi kızsın..
Seni çoook takdir ediyorumm
Rabbim daha nice güzellikler versin sana inş
Bugünkü spor menüm:
Kahvaltı 2 dilim çavdar ekmeği, 2yk lor, domates, 2 tam ceviz içi, rezene çayı
Ara 3 kuru erik, türk kahvesi
Öğlen et döner, ayran, salata
14:30 ara 1 mistik çay, 4 badem
16:30 spor öncesi yemek 5 yk nesfit, 200ml süt
Spor sonrası 1 elma, 200ml süt
Çok süt içtim bugün ama verseler sabaha kadar içerim. Çok seviyorum.
Marketten mistik çay alırken çikolata reyonuna gittim. Yavaş yavaş gezdim. Dedim ''Bekleyin canlarım benim, sizi yememe az kaldııııı, hepinizi çok özledim''
çok teşekkürler ne güzel yazmışsınız sizden öğrendiğim en iyi ve en yararlı bir bilgiyi çok güzel anladım aslında düşününce mantıklı ve çok doğru diyet spor ve kilo verme döneminde yapılan şeyler aslında bir yaşam tarzı olmalı mesela diyetteyken ekmek de yenmeli tatlı da ama tabii ki ekmek çavdar tatlı da çok nadir sütlü tatlı olabilir şuan yapmadığımız herşeyi yeme içme spor v.s kilo verirsek yaparsak ve sonrasında bırakırsak herşey fazlasıyla geri döner ben de yaşadım bunu maalesef ama şimdi bu kuralı altın kural olarak aklıma yazdım tekrar teşekkürler hayatınızda başarılarBaştan sona okuma sabrı için teşekkür ediyorum önce
2012' den beri çok değişti hikayem evet. Saçımın renginden, medeni halime, yaşadığım şehre...Her şey değişti.
Bir kilom değişmese olur mu? Olmaz.
3 yılda büyüdüm, aşık oldum, evlendim, boşanıyorum, sağlığımın ve ailemin kıymetini anladım, bu hayatta ölüm dışında beni artık hiçbir şeyin ağlatamayacağını anladım. Çok şey öğrendim. Yolum uzun.
Bu yolda önce kendimi sevmem gerektiğini anladım. Bunun için de önce istediğim kiloda olmalıyım. Zaten kişiliğimden yana sıkıntım yok, her gün bir şeyler öğretiyorum ruhuma, öğretmeye devam da edeceğim.
Bedenime de doğru beslenmeyi öğretiyorum.
Gelelim diğer konulara:
Haftada 3 gün spor bence yeterli. Diyetisyenim de yeterli olduğunu söyledi.
Çünkü şöyle bir gerçek var: Diyelim ben her gün 1 buçuk saat sıkı spor yaptım. Sonra ileride haftanın her günü yapmayı bırakınca ne olacak? Bir ömür her gün spor yapabilecek miyim? Hayır yapamam.
İşte sporu bıraktığım an vücut kendini salacak.
Ama haftada 3 gün ideal.
Zaten vücudun spordan sonra dinlenmeye ihtiyacı varmış. Kaslar kendisi toparlasın diye ara vermek şartmış.
Bir de aldığım kaloriye göre çok ağır yapmamam lazım.
Diyetisyenim aynı zamanda sporcu beslenmesi konusunda da uzmanlık yaptığı için gönlüm bu konuda rahat
Tek dikkat ettiğim spor öncesi karbonhidrat alıp spor sonrası protein tüketmek.
Bu da öncesindeki sandviç, sonrasındaki süt oluyor çalıştığım hafta içi günlerde.
Hafta sonu zaten sorun olmuyor.
Haftanın her günü yürümek bence zararlı değildir. Çoğu diyetisyen 45dk yürüyün her gün başka da spora gerek yok diyor.
Ben kollarım bacaklarım popom şekillensin istiyorum o yüzden 45dk yürüyüş ardından sıkılaşma hareketleri yapıyorum.
bu nedir ilk defa gördümmm
çok teşekkürler ne güzel yazmışsınız sizden öğrendiğim en iyi ve en yararlı bir bilgiyi çok güzel anladım aslında düşününce mantıklı ve çok doğru diyet spor ve kilo verme döneminde yapılan şeyler aslında bir yaşam tarzı olmalı mesela diyetteyken ekmek de yenmeli tatlı da ama tabii ki ekmek çavdar tatlı da çok nadir sütlü tatlı olabilir şuan yapmadığımız herşeyi yeme içme spor v.s kilo verirsek yaparsak ve sonrasında bırakırsak herşey fazlasıyla geri döner ben de yaşadım bunu maalesef ama şimdi bu kuralı altın kural olarak aklıma yazdım tekrar teşekkürler hayatınızda başarılar
ben de artık kahvaltıma 5-6 adet çiğ badem ve 2 tam ceviz eklemeye başladım özellikle peynirle çok lezzetli oluyormuş bugüne kadar bu lezzeti niye tatmadım ki benGünün menüsünü paylaşmadan olmaz
Kaçamaksız bir başka gün daha
Regl olmanın şişkinliği ve karın ağrısıyla, üşümeyle uyandım
Sabahları 6 ' da uyanınca çok üşüyor insan, sıcacık yataktan kalkmak çok fena
08:00
Kahvaltım: 2 dilim çavdar ekmeği arasına lor, 2 tam ceviz içi, filtre kahve
10:00
Ara: 1 kuru incir, türk kahvesi (bu haftalık 2 gün incir yemek yeter, yarın değiştirmek lazım)
12:30
Öğlen mantarlı et sote, yoğurt, salata
15:20
Ara: 1 yeşil elma, 1 bardak süt
19:00
Akşam 5yk kuru fasulye, yoğurt, salata
Annem kuru fasulyeye tereyağı da koymuş. Eskiden neredeyse her yemeği tereyağlı yiyen benim resmen midem kalktı.
İçim bulandı, hayvan kokuyor dedimZeytinyağlı yemeye inanılmaz alışmış vücut. Ufak ufak tereyağına alıştırmam lazım sanırım.
günaydın cnm
maşallah çok güzel gidiyorsun
takip edeceğim sizi
çok teşekkürler ne güzel yazmışsınız sizden öğrendiğim en iyi ve en yararlı bir bilgiyi çok güzel anladım aslında düşününce mantıklı ve çok doğru diyet spor ve kilo verme döneminde yapılan şeyler aslında bir yaşam tarzı olmalı mesela diyetteyken ekmek de yenmeli tatlı da ama tabii ki ekmek çavdar tatlı da çok nadir sütlü tatlı olabilir şuan yapmadığımız herşeyi yeme içme spor v.s kilo verirsek yaparsak ve sonrasında bırakırsak herşey fazlasıyla geri döner ben de yaşadım bunu maalesef ama şimdi bu kuralı altın kural olarak aklıma yazdım tekrar teşekkürler hayatınızda başarılar
bu nedir ilk defa gördümmm
şeker mi o gerçekten şekersiz şeker çok ilginçç
çaya mı atıyorsun onu ilkin kurabiye sandım vallahi resmine bakınca ama okuyunca şeker olduğunu anladım
ben de artık kahvaltıma 5-6 adet çiğ badem ve 2 tam ceviz eklemeye başladım özellikle peynirle çok lezzetli oluyormuş bugüne kadar bu lezzeti niye tatmadım ki ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?