eeee sen zaten zayıfsın beee sen kiloluysan ben neyim acaba obezim heralde .Eki Görüntüle 1540239 Günün ayna karşısı pozu
Canım ilk sayfadaki tombalak fotoğrafıma da bak lütfennnnneeee sen zaten zayıfsın beee sen kiloluysan ben neyim acaba obezim heralde .
Merhaba canim. Ilk sayfadaki ve son paylastigin resim dikkatimi cekti. Ve tum yazilarini hemen hemen okudum. Iradenin cok guclu oldugunu gordum. TEBRIK EDIYORUM Canim. .
Yalniz duzenli spor yapmamissin nasil böyle fitsin ?
Bu arada bende 78 kiloyla basladim. Boyumuzda ayni ama ben 57 olmayi hayal bile etmiyorum. 62 olsam yeter diyorum. Neden ? Cok beceriksizim galiba
Haklisin canim. Benim 2 cocugum var dogumlar deforme etti. Spor ve sikilasma benim icin sart. Yuruyus ve plates yapmak istiyorum. Dun yuruyuse basladim. Bugunde platese baslicam.
Yediklerim konusuna gelince ben Tatli ,borek ,pasta , fastfood , dondurma ve ambalajli yiyecekleri cok severim. Dolayisiyla da cok yerim. Simdi hepsini kestim. Dogal gidalarla beslenmek istiyorum. Az miktar da tabii. Bence istikrarli olursam basaririm.birde buranin cok faydasi oluyor inanilmaz hemde. Zayiflayanlari gordukce bende yapabilirim diyorum.
Senin sayende bende yapabilirim diyorum. Olmamasi icin bir sebep yok Allaha sukur diyorum. Bide ne var biliyomusun esim hep bugune kadar istersen onu yeme cok olur, elimde bir dondurma gorse onu yemesen kilo yapar dedi. Artik bu durum tersine donsun istiyorum. Yapacagim basaracagim. Yesene hayatim tadi cok guzel dediginde HAYIR FORMUMU KORUYORUM YEMICEM demeliyim. Hatta 60li kilolarda canim yeter artik gayet iyisin dese bile benim bir Hedefim var demeliyim. Dicem bunu.Ayyyy yerim onları Allah bağışlasın canım kaç yaşındalar?
Çocuk olunca çok normal ama pilatesle kendine gelirsin emin ol.
Kuzenim çocuğundan sonra pilatesle 36 beden oldu ve taş gibiydi pilates yaparken.
En güzelini yapıyorsun, ben de paketli gıda tüketmiyorum.
Light ürünler de yasak bana.
Ara öğünlerde kuru meyve, kuruyemiş tercih ediyorum ve süt.
Eminim çok güzel zayıflayacaksın sen.
Tabii ki yapabiliriz. İnsan şu gırtlağı tuttuktan sonra önemli bir rahatsızlığı olmadığı sürece zayıflıyor.
Yeter ki kendine 2 ayda 10 kg vermem lazım gibi sınırlamalar koyma.
Nasıl olsa vereceğiz. Bana diyetisyen dedi ki 2 ayda değil 6 ayda ver ama geri alma.
Hayat tarzımız olacak bu beslenme. 57 olduğumuzda bile eskisi gibi yemeyeceğiz artık.
Harikasin canim :) yeni hayatinda ve fıstık gibi bedeninle şimdiden mutluluklar dilerim..önce irade ve istikrarinşallah basaracagiz
Senin sayende bende yapabilirim diyorum. Olmamasi icin bir sebep yok Allaha sukur diyorum. Bide ne var biliyomusun esim hep bugune kadar istersen onu yeme cok olur, elimde bir dondurma gorse onu yemesen kilo yapar dedi. Artik bu durum tersine donsun istiyorum. Yapacagim basaracagim. Yesene hayatim tadi cok guzel dediginde HAYIR FORMUMU KORUYORUM YEMICEM demeliyim. Hatta 60li kilolarda canim yeter artik gayet iyisin dese bile benim bir Hedefim var demeliyim. Dicem bunu.
Cocuklarim 7yasinda oglum 1.5 yasinda kizim var. Dunya tatlilari. Her biri ayri ilgi ister, esim ayri ilgi ister, cesit cesit yemekler yapmami ister. ... Benimle kim ilgilenecek :)
Evliyken cocukluyken zayiflamak cok zor. Ama yilmicaz hic birimiz :)
Baktım çok aşırı kilolu değilmişsinCanım ilk sayfadaki tombalak fotoğrafıma da bak lütfennnnn
Ohhhhh afiyet olsunEki Görüntüle 1551390 Kahvaltım
1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve 1 yumurta ile hazırlanmış menemen
Pek doydum
Baktım çok aşırı kilolu değilmişsin
Ohhhhh afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?