Elysion' ın Fotoğraflı Diyet Günlüğü ( 78'den 57'ye)

Kaçamaklar diyetin vazgeçilmezi :KK48: Ama aslında bazen kaçamak sandığımız şey kaçamak olmuyor, aksine masum sandığımız şey çok şekerli ve kalorili olabiliyor. Mesela diyetisyen bana ödül verdi. Profiterol seçtim. Sonra o gün gelince profiterol yemedim bitter çikolata yedim. Başka zaman olsa diyeti bozdum derdim. Ama aslında kaçamak değil ödül oldu. Diyete daha şevkle devam ettim.
Bana kalsa ezine peynir masum mesela :KK48::KK48: Ama kadın vermiyor işte :KK48: Şu yediğim diyet granola misal. 40 gramı 152 kalori ama gidip kocaman bir kase yersem 500 kalori cepte :KK57: Her şeyi ölçüsünde yersek sıkıntı olmayacak bence.

Ben akşam 4 gibi yesem gece kudurur diyeti bozarım canım ya helal olsun sana :nazar:
Eve 7' ye doğru geliyorum, sağolsun annem hazırlamış oluyor her şeyi. 10dakikada yiyip bitiriyorum.
Çalıştığım için öğle yemeği ve kahvaltı saatim de şaşmıyor. :kk77:
Ara öğün saatlerim bile şaşmıyor sanırım. Sadece hafta sonu çok zor oluyor. Ara yapmadan 3 öğün yiyip geçiyorum.

Boyun kaç canım?

50 kg ben en son ilkokulda oldum sanırım :KK46::KK53: Ben de 57 olmak istiyorum. Olacağız inşallah :KK51:
bende bazen ara öğün yapıyorum bazen yapmıyorum günüm tutmuyo pek boyum 1,60 canım mesela öğlen kalorisi yüksek bişey yediysem akşam yemiyorum su içiyorum devamlı bende kaşar peynirini çok severim ama 1 diliminden fazlası çok kalorili oluyo

image.jpg
Bugünkü ayna karşısı pozu :KK76::KK15:
Yazlıkları denemeye başladım

bende bazen ara öğün yapıyorum bazen yapmıyorum günüm tutmuyo pek boyum 1,60 canım mesela öğlen kalorisi yüksek bişey yediysem akşam yemiyorum su içiyorum devamlı bende kaşar peynirini çok severim ama 1 diliminden fazlası çok kalorili oluyo
Kaşar ben de çok seviyorum canım ya ama dil peyniri yiyorum o iyiymiş galiba

inşallah canım bide hergun tartılıyorum artı çıkınca moralim bozuluyo dayanamıyorum tartılıyorum bundan sonra haftada bir tartılcm dayanabilirsem

inşallah canım bide hergun tartılıyorum artı çıkınca moralim bozuluyo dayanamıyorum tartılıyorum bundan sonra haftada bir tartılcm dayanabilirsem
Canım her gün değil de haftada bir tartıl en azından
Her gün olunca takıntı yapıyor insan

iki gündür wc ye çıkamadığım için bugün az yedim canım sabah yulaflı yoğurt yedim biraz meyve doğradım içine öğlen 2 mucver ve salata ,akşam 4 buçuktada 2 yk bulgur pilavı 2 yk tavuk sote ve 2 yk yoğurt yedim aradada 1 tane tiramisu kaçırdım :D

genelde sadece sabahları 1 dilim çavdar ekmeği yiyorum canım yumurtamı eksik etmiyorum öğlen akşam hiç ekmek yemiyorum evde ne yemek piştiyse onlardan yiyorum yanında mutlaka salata yada yoğurt oluyo gunluk 3-3,5 litre su içiyorum arada yeşil çay içiyorum saat 9 da bir porsiyon meyveyle kapatıyorum günü :) gunluk 2 saat yürüyüş yapıyorum

iki gündür wc ye çıkamadığım için bugün az yedim canım sabah yulaflı yoğurt yedim biraz meyve doğradım içine öğlen 2 mucver ve salata ,akşam 4 buçuktada 2 yk bulgur pilavı 2 yk tavuk sote ve 2 yk yoğurt yedim aradada 1 tane tiramisu kaçırdım :KK70:

genelde sadece sabahları 1 dilim çavdar ekmeği yiyorum canım yumurtamı eksik etmiyorum öğlen akşam hiç ekmek yemiyorum evde ne yemek piştiyse onlardan yiyorum yanında mutlaka salata yada yoğurt oluyo gunluk 3-3,5 litre su içiyorum arada yeşil çay içiyorum saat 9 da bir porsiyon meyveyle kapatıyorum günü :) gunluk 2 saat yürüyüş yapıyorum

Yulaflı yoğurt ve meyve çalıştırır bağırsakları :KK48: Ben de yarın sabah diyetisyenden sonra yemek için 4 kaşık yulaf ve 3 kaşık yoğurt alacağım yanıma.
Ben de öyle olduğumda ara öğünüme hemen kuru erik ve kuru kayısı ekliyorum.
Yoksa çok fena oluyor :anneadayı: 3 lt su içmeyince de hemen duruyor bağırsaklarım. Elimde 1lt lik şişeyle geziyorum o yüzden.
Menün güzelmiş, tiramisu aaah ah olsa yesem var ya :KK51:
Çok güzel besleniyorsun benim de ekmek sadece kahvaltımda var. 2 dilim.

Yulaflı yoğurt ve meyve çalıştırır bağırsakları :KK48: Ben de yarın sabah diyetisyenden sonra yemek için 4 kaşık yulaf ve 3 kaşık yoğurt alacağım yanıma.
Ben de öyle olduğumda ara öğünüme hemen kuru erik ve kuru kayısı ekliyorum.
Yoksa çok fena oluyor :anneadayı: 3 lt su içmeyince de hemen duruyor bağırsaklarım. Elimde 1lt lik şişeyle geziyorum o yüzden.
Menün güzelmiş, tiramisu aaah ah olsa yesem var ya :KK51:
Çok güzel besleniyorsun benim de ekmek sadece kahvaltımda var. 2 dilim.
ay evet bugün baya etkili oldu bide acı biber yetince yürüyüşümü yapamadım eve geri döndüm hemen wc ye koştum :D kaçamaklar olmasa belki daha çok verirdim ama canım çok çekiyo napim :D

ay evet bugün baya etkili oldu bide acı biber yetince yürüyüşümü yapamadım eve geri döndüm hemen wc ye koştum :KK70: kaçamaklar olmasa belki daha çok verirdim ama canım çok çekiyo napim :KK70:

Ben de şuan kendimi suya verdim.
Bugün ara öğün yapmayınca durdu bağırsaklar :anneadayı::KK53:

Kaçamak konusunda benim de içimde bir şeytan var :KK62: Hazır bekliyor ona uyup yiyeyim tatlıları börekleri diye :kk77:
Ama tutuyorum kendimi zor da olsa.
Yarınki sonuca göre belki bir ödül ekler kadın dur bakalım :KK51:

Bu

bunlardan doyulur mu canım Ya bence çok sağlıksız en azından yumurta eklemelisin
Neresi sağlıksız canım?
Karbonhidrat var 2 dilim ekmek
Protein var 2 dilim peynir

Yumurta yersen 1 dilim peynir yiyorsun sadece . Yumurta yemezsen 2 dilim peynir yiyorsun

Yani sağlıksız bir şey yok gayet sağlıklı bir kahvaltı

Bugünkü spor günü menüm:

Geç kahvaltı (diyetisyen sonrası)
3 yk yoğurt, 4 yk müsli

Öğlen ekşili köfte, yoğurt , salata

15:00 1 elma 3 badem

17:00 2 dilim çavdar ekmeği arasına lor

Diyetisyen dedi ki spora gidince 30 dk yürüdükten sonra meyve ye devam et. O yüzden hurma yedim 2 tane , sonra tam gaz spora devam :KK49:

Spor sonrası 21:00 1 bardak laktozsuz süt

Diyetin bu aşamasında öğrendiklerim:

• Her gün 3 dilim ekmek hakkım var :kk77: Ben 2 yiyordum ama bu kez sebze yemeğinin yanına ekmek verdi.
  • Her gün 2 su bardağı kadar süt, yoğurt veya kefir hakkım var
  • Her gün 2 meyve hakkım var
  • 3 yk bulgur pilavı veya makarna 2 dilim ekmek yerine geçecek
  • Kahvaltıda 4 yk müsli yersem o günkü 2 dilim ekmeğim ve 1 meyvem kuş olup uçuyor havaya :KK48:
  • Hafta sonları kahvaltıdaki 2 tam ceviz içinin yerine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile menemen serbest :KK73:
  • Bu kez öğlen et yersem akşam sebze yiyorum. Öğlen sebze yersem akşam et. Yanında yoğurt ve salata.
  • Spor günlerinde 30dk yürüyüş ardından 1 meyve yiyip spora devam ediyorum. Eve gelince de 1 bardak süt
  • Kahvaltılık gevrekleri haftada 1 kez yemek serbest
  • Ara öğünlerde 1 bardak süt/kefir yanına 1 meyve VEYA 3 yk yoğurt içine 3 yk yulaf (tatlı krizlerini bastırması için müsli)

Back