- 11 Mart 2015
- 1.178
- 1.261
- 133
bende bazen ara öğün yapıyorum bazen yapmıyorum günüm tutmuyo pek boyum 1,60 canım mesela öğlen kalorisi yüksek bişey yediysem akşam yemiyorum su içiyorum devamlı bende kaşar peynirini çok severim ama 1 diliminden fazlası çok kalorili oluyoKaçamaklar diyetin vazgeçilmeziAma aslında bazen kaçamak sandığımız şey kaçamak olmuyor, aksine masum sandığımız şey çok şekerli ve kalorili olabiliyor. Mesela diyetisyen bana ödül verdi. Profiterol seçtim. Sonra o gün gelince profiterol yemedim bitter çikolata yedim. Başka zaman olsa diyeti bozdum derdim. Ama aslında kaçamak değil ödül oldu. Diyete daha şevkle devam ettim.
Bana kalsa ezine peynir masum meselaAma kadın vermiyor işte
Şu yediğim diyet granola misal. 40 gramı 152 kalori ama gidip kocaman bir kase yersem 500 kalori cepte
Her şeyi ölçüsünde yersek sıkıntı olmayacak bence.
Ben akşam 4 gibi yesem gece kudurur diyeti bozarım canım ya helal olsun sana
Eve 7' ye doğru geliyorum, sağolsun annem hazırlamış oluyor her şeyi. 10dakikada yiyip bitiriyorum.
Çalıştığım için öğle yemeği ve kahvaltı saatim de şaşmıyor.
Ara öğün saatlerim bile şaşmıyor sanırım. Sadece hafta sonu çok zor oluyor. Ara yapmadan 3 öğün yiyip geçiyorum.
Boyun kaç canım?
50 kg ben en son ilkokulda oldum sanırımBen de 57 olmak istiyorum. Olacağız inşallah
![]()