- 11 Mart 2015
- 1.178
- 1.261
- 133
bende bazen ara öğün yapıyorum bazen yapmıyorum günüm tutmuyo pek boyum 1,60 canım mesela öğlen kalorisi yüksek bişey yediysem akşam yemiyorum su içiyorum devamlı bende kaşar peynirini çok severim ama 1 diliminden fazlası çok kalorili oluyoKaçamaklar diyetin vazgeçilmeziAma aslında bazen kaçamak sandığımız şey kaçamak olmuyor, aksine masum sandığımız şey çok şekerli ve kalorili olabiliyor. Mesela diyetisyen bana ödül verdi. Profiterol seçtim. Sonra o gün gelince profiterol yemedim bitter çikolata yedim. Başka zaman olsa diyeti bozdum derdim. Ama aslında kaçamak değil ödül oldu. Diyete daha şevkle devam ettim.
Bana kalsa ezine peynir masum meselaAma kadın vermiyor işte Şu yediğim diyet granola misal. 40 gramı 152 kalori ama gidip kocaman bir kase yersem 500 kalori cepte Her şeyi ölçüsünde yersek sıkıntı olmayacak bence.
Ben akşam 4 gibi yesem gece kudurur diyeti bozarım canım ya helal olsun sana
Eve 7' ye doğru geliyorum, sağolsun annem hazırlamış oluyor her şeyi. 10dakikada yiyip bitiriyorum.
Çalıştığım için öğle yemeği ve kahvaltı saatim de şaşmıyor.
Ara öğün saatlerim bile şaşmıyor sanırım. Sadece hafta sonu çok zor oluyor. Ara yapmadan 3 öğün yiyip geçiyorum.
Boyun kaç canım?
50 kg ben en son ilkokulda oldum sanırımBen de 57 olmak istiyorum. Olacağız inşallah
Kaşar ben de çok seviyorum canım ya ama dil peyniri yiyorum o iyiymiş galibabende bazen ara öğün yapıyorum bazen yapmıyorum günüm tutmuyo pek boyum 1,60 canım mesela öğlen kalorisi yüksek bişey yediysem akşam yemiyorum su içiyorum devamlı bende kaşar peynirini çok severim ama 1 diliminden fazlası çok kalorili oluyo
Teşekkür ederim canım sen iki ay sonra erir gidersin bu tempoylaMaşallah süper olmuşsun umarım bende bi kaç ay sonra böyle zayıf olabilirim :)
Canım her gün değil de haftada bir tartıl en azındaninşallah canım bide hergun tartılıyorum artı çıkınca moralim bozuluyo dayanamıyorum tartılıyorum bundan sonra haftada bir tartılcm dayanabilirsem
evet canım ya öyle oluyo günde iki üç kez tartılıyorum deli gibi :) inşallah temmuzda 6 ları gorurum bende :)Canım her gün değil de haftada bir tartıl en azından
Her gün olunca takıntı yapıyor insan
Ben de öyleydim önceden :)evet canım ya öyle oluyo günde iki üç kez tartılıyorum deli gibi :) inşallah temmuzda 6 ları gorurum bende :)
iki gündür wc ye çıkamadığım için bugün az yedim canım sabah yulaflı yoğurt yedim biraz meyve doğradım içine öğlen 2 mucver ve salata ,akşam 4 buçuktada 2 yk bulgur pilavı 2 yk tavuk sote ve 2 yk yoğurt yedim aradada 1 tane tiramisu kaçırdım
genelde sadece sabahları 1 dilim çavdar ekmeği yiyorum canım yumurtamı eksik etmiyorum öğlen akşam hiç ekmek yemiyorum evde ne yemek piştiyse onlardan yiyorum yanında mutlaka salata yada yoğurt oluyo gunluk 3-3,5 litre su içiyorum arada yeşil çay içiyorum saat 9 da bir porsiyon meyveyle kapatıyorum günü :) gunluk 2 saat yürüyüş yapıyorum
ay evet bugün baya etkili oldu bide acı biber yetince yürüyüşümü yapamadım eve geri döndüm hemen wc ye koştumYulaflı yoğurt ve meyve çalıştırır bağırsaklarıBen de yarın sabah diyetisyenden sonra yemek için 4 kaşık yulaf ve 3 kaşık yoğurt alacağım yanıma.
Ben de öyle olduğumda ara öğünüme hemen kuru erik ve kuru kayısı ekliyorum.
Yoksa çok fena oluyor3 lt su içmeyince de hemen duruyor bağırsaklarım. Elimde 1lt lik şişeyle geziyorum o yüzden.
Menün güzelmiş, tiramisu aaah ah olsa yesem var ya
Çok güzel besleniyorsun benim de ekmek sadece kahvaltımda var. 2 dilim.
ay evet bugün baya etkili oldu bide acı biber yetince yürüyüşümü yapamadım eve geri döndüm hemen wc ye koştumkaçamaklar olmasa belki daha çok verirdim ama canım çok çekiyo napim
bunlardan doyulur mu canım Ya bence çok sağlıksız en azından yumurta eklemelisinEki Görüntüle 1544572 Eşsiz pazar kahvaltım
Neresi sağlıksız canım?Bu
bunlardan doyulur mu canım Ya bence çok sağlıksız en azından yumurta eklemelisin
Hani haniii gitmedin mi diyetisyene...
Merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?