Elysion' ın Fotoğraflı Diyet Günlüğü ( 78'den 57'ye)

bende bazen ara öğün yapıyorum bazen yapmıyorum günüm tutmuyo pek boyum 1,60 canım mesela öğlen kalorisi yüksek bişey yediysem akşam yemiyorum su içiyorum devamlı bende kaşar peynirini çok severim ama 1 diliminden fazlası çok kalorili oluyo

Kaşar ben de çok seviyorum canım ya ama dil peyniri yiyorum o iyiymiş galiba

inşallah canım bide hergun tartılıyorum artı çıkınca moralim bozuluyo dayanamıyorum tartılıyorum bundan sonra haftada bir tartılcm dayanabilirsem

inşallah canım bide hergun tartılıyorum artı çıkınca moralim bozuluyo dayanamıyorum tartılıyorum bundan sonra haftada bir tartılcm dayanabilirsem
Canım her gün değil de haftada bir tartıl en azından
Her gün olunca takıntı yapıyor insan

iki gündür wc ye çıkamadığım için bugün az yedim canım sabah yulaflı yoğurt yedim biraz meyve doğradım içine öğlen 2 mucver ve salata ,akşam 4 buçuktada 2 yk bulgur pilavı 2 yk tavuk sote ve 2 yk yoğurt yedim aradada 1 tane tiramisu kaçırdım

genelde sadece sabahları 1 dilim çavdar ekmeği yiyorum canım yumurtamı eksik etmiyorum öğlen akşam hiç ekmek yemiyorum evde ne yemek piştiyse onlardan yiyorum yanında mutlaka salata yada yoğurt oluyo gunluk 3-3,5 litre su içiyorum arada yeşil çay içiyorum saat 9 da bir porsiyon meyveyle kapatıyorum günü :) gunluk 2 saat yürüyüş yapıyorum

Yulaflı yoğurt ve meyve çalıştırır bağırsakları Ben de yarın sabah diyetisyenden sonra yemek için 4 kaşık yulaf ve 3 kaşık yoğurt alacağım yanıma.
Ben de öyle olduğumda ara öğünüme hemen kuru erik ve kuru kayısı ekliyorum.
Yoksa çok fena oluyor 3 lt su içmeyince de hemen duruyor bağırsaklarım. Elimde 1lt lik şişeyle geziyorum o yüzden.
Menün güzelmiş, tiramisu aaah ah olsa yesem var ya
Çok güzel besleniyorsun benim de ekmek sadece kahvaltımda var. 2 dilim.

ay evet bugün baya etkili oldu bide acı biber yetince yürüyüşümü yapamadım eve geri döndüm hemen wc ye koştum kaçamaklar olmasa belki daha çok verirdim ama canım çok çekiyo napim

ay evet bugün baya etkili oldu bide acı biber yetince yürüyüşümü yapamadım eve geri döndüm hemen wc ye koştum kaçamaklar olmasa belki daha çok verirdim ama canım çok çekiyo napim

Ben de şuan kendimi suya verdim.
Bugün ara öğün yapmayınca durdu bağırsaklar

Kaçamak konusunda benim de içimde bir şeytan var Hazır bekliyor ona uyup yiyeyim tatlıları börekleri diye
Ama tutuyorum kendimi zor da olsa.
Yarınki sonuca göre belki bir ödül ekler kadın dur bakalım

Bu

bunlardan doyulur mu canım Ya bence çok sağlıksız en azından yumurta eklemelisin
Neresi sağlıksız canım?
Karbonhidrat var 2 dilim ekmek
Protein var 2 dilim peynir

Yumurta yersen 1 dilim peynir yiyorsun sadece . Yumurta yemezsen 2 dilim peynir yiyorsun

Yani sağlıksız bir şey yok gayet sağlıklı bir kahvaltı

Bugünkü spor günü menüm:

Geç kahvaltı (diyetisyen sonrası)
3 yk yoğurt, 4 yk müsli

Öğlen ekşili köfte, yoğurt , salata

15:00 1 elma 3 badem

17:00 2 dilim çavdar ekmeği arasına lor

Diyetisyen dedi ki spora gidince 30 dk yürüdükten sonra meyve ye devam et. O yüzden hurma yedim 2 tane , sonra tam gaz spora devam

Spor sonrası 21:00 1 bardak laktozsuz süt

Diyetin bu aşamasında öğrendiklerim:

• Her gün 3 dilim ekmek hakkım var Ben 2 yiyordum ama bu kez sebze yemeğinin yanına ekmek verdi.
  • Her gün 2 su bardağı kadar süt, yoğurt veya kefir hakkım var
  • Her gün 2 meyve hakkım var
  • 3 yk bulgur pilavı veya makarna 2 dilim ekmek yerine geçecek
  • Kahvaltıda 4 yk müsli yersem o günkü 2 dilim ekmeğim ve 1 meyvem kuş olup uçuyor havaya
  • Hafta sonları kahvaltıdaki 2 tam ceviz içinin yerine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile menemen serbest
  • Bu kez öğlen et yersem akşam sebze yiyorum. Öğlen sebze yersem akşam et. Yanında yoğurt ve salata.
  • Spor günlerinde 30dk yürüyüş ardından 1 meyve yiyip spora devam ediyorum. Eve gelince de 1 bardak süt
  • Kahvaltılık gevrekleri haftada 1 kez yemek serbest
  • Ara öğünlerde 1 bardak süt/kefir yanına 1 meyve VEYA 3 yk yoğurt içine 3 yk yulaf (tatlı krizlerini bastırması için müsli)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…