- 14 Şubat 2011
- 1.260
- 1.015
- 333
Canimm nerdesinn...
Canım dün giremedim ya şirket bizi Güldür Güldür Show' a götürdü.
01:15' te eve geldim hemen yattım.
Bugün de ancak spor yaptım geldim, attım kendimi bilgisayarın başına şimdi
![KK73 :KK73: :KK73:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk73.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canimm nerdesinn...
Harikasın.Resimlerine de baktım inceciksin maşallah.Çok da iyi gidiyorsun.Pazartesi de sonuç eminim iyi olacak canım.
Merhaba canım bende bu yol da yırulandanım . Doğum sonra kilolarımı vermeye çalışıyorum en son su Sn 71 kiloyum hedefim 60 ama bu gidişle çok zor motivasyona ihtiyacım var
merhaba canım bende 9 martta başladım o zaman 90 kiloydum şimdi ise 75 olmuşumdur haftaya tartılcam :) günlüğün dikkatimi çekti neler yaptın mesela benim diyetisyenim makarna sucuk salam yeme dedi ama yemediğim zamanda tüm hayatım boyunca yiyemicem o yüzden ben herşeyden yiyorum yinede sen neler yaptın merak ettim kaç kilosun suan:)
ben kaçamak yaptım ya :/ ama ayda bir yada iki kere işlenmiş urun olarak sadece sucuk yiyorum oda haftada 1 kere yada iki haftada 1 kere bende ayın 8 inde gitcem bakalm diyetisyene ,listenin saatlerine çok uyduğum söylenemez bazen akşam yemeğimi 4 gibi sonlandırıyorum saat 9 da bir porsiyon meyve yiyorum benimde hedefim 50 kilo olmak ama ramazan giriyo araya umarım ozamanda verebilirim ayda genelde 5 kilo veriyorum