Elysion' ın Fotoğraflı Diyet Günlüğü ( 78'den 57'ye)

Ücreti çok iyiymiş.Özel hastanede mi çalışıyor?Normalde 200-300 ücret alıyorlar.Online yardımcı oluyor mu acaba?Şimdi sürüyle var bu şekilde çalışan ama güvenilmiyor.Ben devletin diyetisyenine gittim herkeze verdiği listeyi verdi elime ben de yapmadım.

Allah bağışlasın.İkisi de küçükmüş.Zorlanıyor musun?Benim de büyük oğlum 14 küçük oğlum 4 yaşında.Allah hepsine sağlık versin.Elysiona da iyi bir eş ve sağlıklı bebekler versin.:KK68:

Bu kısımları unutmuşum :)
Özel evet, fiyat bana da uygun geldi ve kadın çok tatlı, çok ilgili.
İnsanı motive ediyor, dinliyor, yorum yapıyor.
Kontrole gidiyorum 40 dakika çıkamıyorum :)
Online yardımcı olacak sanırım çünkü başka bir şehre taşınacakmış :(

Amiiiiin inşallah sizin kuzucuklarınızı size bağışlasın bana da hayırlısıyla önce koca sonra bebek versin :)

Ücreti çok iyiymiş.Özel hastanede mi çalışıyor?Normalde 200-300 ücret alıyorlar.Online yardımcı oluyor mu acaba?Şimdi sürüyle var bu şekilde çalışan ama güvenilmiyor.Ben devletin diyetisyenine gittim herkeze verdiği listeyi verdi elime ben de yapmadım.

Belki karşına çok iyi biri çıkacak iyi ki bitmiş de bu insan karşıma çıkmış diyeceksin.Ben de böyle bir dengesiz ile nişandan ayrıldım. İyi ki bitmiş eşimi çok seviyorum.

Ailenin destek olması da çok güzel..Tabi kendi evinden bu şekilde ayrılman üzücü olmuş ama adam dengesizmiş bugün olmazsa yarın patlak verecekmiş.En azından boşanıp bir daha görmeyeceksin ama çocuğun olsaydı görmek zorunda kalacaktın.

Bir de böyle güçlü durman güzel.Gerçekten seni kutluyorum.

Çok soru sorup seni üzmek istemiyorum ama sekiz ay içinde sorun var mıydı?

Sen gitmesen avukat gitse olmuyor mu diyeceğim ama git çık karşısına da kapak olsun.:rolleyes:

Allah bağışlasın.İkisi de küçükmüş.Zorlanıyor musun?Benim de büyük oğlum 14 küçük oğlum 4 yaşında.Allah hepsine sağlık versin.Elysiona da iyi bir eş ve sağlıklı bebekler versin.:KK68:
Canim tabi ki coook zorlandigim zamanlar oldu..
Yalnizim yanimda yardimci olan kimse yoktu..
Artik daha iyiyiz sukur..buyuduler..en azinda 18 saat aglayan yok evde...: )
Ama öyle tatlilar ki
Hep sükr ediyorum..iyi ki ard arda olmuslar..
Oo sen büyütmüşsun masallah ne guzel..
Allah bagislasin..hepimizin yavrularini..
Amin isteyen herkese versin rabbim:KK68:

Olay şu ki eşimin babası hayatta değil. 2 ablası var ikisinin de kocası başında değil. Bir sürü yeğeni var hepsi sorunlu.
Ve bir annesi var ki kadın yemeği çatalla yediğimde bile kaşıkla yesene diyen biri.
Her şeye karışıyordu ben de delirdim en sonunda, eşim hiç susturamadı ailesini.
Beni suçladı hep.
Suçlarken de istemediğim şeyleri arkamdan çevirdi yaptı. En küçük örnek çamaşırları anneme versene yıkasın diyordu, istemiyorum bu evin kadını benim 60 yaşındaki kadına yıkatmam diyordum. Sonra bir gün annesi dedi ki ''Ayyy dur gitmeden çamaşırlarını vereyim'' Ben kalakaldım o çamaşırlar ne ara o kadına gitti? Meğer eşim benden gizli vermiş yıkasın diye. Düşün ne kadar minik bir örnek ama ne kadar sinir bozucu.

Bir tanecik annem var, ölürse ne yaparım dedi durdu. Kadın da sürekli ben hastayım tansiyonum çıktı modunda zaten.
Annesi de şişirdi de şişirdi, en son oğlum benim evimin direği diyordu bana. Sonra da bitti zaten. Mesajla bitirdi en son annemin evinde kalacaktım kafa dinleyecekti o da. Haber verirsin dedi babamlar kararını verince. Adam 15 gün geçti haber vermedi, sonra mesaj işte.
Dediğin gibi şükrediyorum ama çok da üzülüyorum canım.

Yaaa çok tatlı Allah bağışlasın kuzucuklarını :KK15:
Yorum yapcak bisey bile yok..
Büyüyememis..
Camasir olayi ne komikmis..tövbeee..
Güclu ol canım...
Ben seni çok iyi göruyorum :nazar:
Daha da mutlu ol canim ins..
Evet ya cok tatlilar elh..
Nimet onlar..
Rabbim sanada versin ins

Yorum yapcak bisey bile yok..
Büyüyememis..
Camasir olayi ne komikmis..tövbeee..
Güclu ol canım...
Ben seni çok iyi göruyorum :nazar:
Daha da mutlu ol canim ins..
Evet ya cok tatlilar elh..
Nimet onlar..
Rabbim sanada versin ins

Sorma canım ya 8 ay her gün bunun gibi şeylerle geçti.
Annemin elmalarını yemedin, annem gelince kapıya çıkmadın, karşı dairesinde oturuyoruz bu arada, yok annem yok ablam bilmem ne , en son kafama huni takıp gezecektim :KK55:

Şimdi huzur var hiç değilse kavga yok, ama sürekli beynimi yiyorum neden hakkımı aramadım kendimi şöyle savunmadım cevap vermedim diye. Ama benim veremediğim cevapları Rabbim verecek. Biliyorum.
İnşallah hepimiz mutlu olalım, zenginlik evdeki huzurmuş ya, Allah huzurumuzu hiç eksik etmesin inşallah. :nazar:

İnşallah isteyen herkese versin canım.
Onlarla koştururken senin diyet yapmana gerek yok aslında ya :KK46:

Annemin elmalarını yemedin, annem gelince kapıya çıkmadın, karşı dairesinde oturuyoruz bu arada, yok annem yok ablam bilmem ne , en son kafama huni takıp gezecektim :KK55:

Şimdi huzur var hiç değilse kavga yok, ama sürekli beynimi yiyorum neden hakkımı aramadım kendimi şöyle savunmadım cevap vermedim diye. Ama benim veremediğim cevapları Rabbim verecek. Biliyorum.
İnşallah hepimiz mutlu olalım, zenginlik evdeki huzurmuş ya, Allah huzurumuzu hiç eksik etmesin inşallah. :nazar:

İnşallah isteyen herkese versin canım.
Onlarla koştururken senin diyet yapmana gerek yok aslında ya :KK46:
Amin canim ..allah huzuru eksik etmesin evlerimizden..
Ben kosturuyorum evet..ama bozgazimi tutmayinca hic bisey degismiyor malesef..
Heleki bide evde olunca homini gırtlak yiyosun aksama kadar :KK53:
Bide benimkilerde istahli masallah..
Onlara hep dikkat ediyodum aman kilo almasinlar cocukken diye..
Sukur bende zayiflamaya basladim

Aynen evdeyken insan sıkıntıdan neye saracağını ne yiyeceğini şaşırıyor, hem elinin altında oluyor her şey. Dolabı aç, cıs lar varsa tadından yenmez :kk77:
Ama zayıflayacağız inşallah, menüler hafif hafif.
Şimdi senin günlüğünü okuyacağım birazcık :KK48:

Bu arada bugünkü menüm:

Kahvaltı: 2 dilim çavdar ekmeği, 2kk dil peyniri, domates, adaçayı
Ara: türk kahvesi, 6 badem
Öğlen: tavuk haşlama, yoğurt, salata
Ara: 1 elma, 1sb süt
Akşam: 6yk kabak, yoğurt, salata

Olay şu ki eşimin babası hayatta değil. 2 ablası var ikisinin de kocası başında değil. Bir sürü yeğeni var hepsi sorunlu.
Ve bir annesi var ki kadın yemeği çatalla yediğimde bile kaşıkla yesene diyen biri.
Her şeye karışıyordu ben de delirdim en sonunda, eşim hiç susturamadı ailesini.
Beni suçladı hep.
Suçlarken de istemediğim şeyleri arkamdan çevirdi yaptı. En küçük örnek çamaşırları anneme versene yıkasın diyordu, istemiyorum bu evin kadını benim 60 yaşındaki kadına yıkatmam diyordum. Sonra bir gün annesi dedi ki ''Ayyy dur gitmeden çamaşırlarını vereyim'' Ben kalakaldım o çamaşırlar ne ara o kadına gitti? Meğer eşim benden gizli vermiş yıkasın diye. Düşün ne kadar minik bir örnek ama ne kadar sinir bozucu.

Bir tanecik annem var, ölürse ne yaparım dedi durdu. Kadın da sürekli ben hastayım tansiyonum çıktı modunda zaten.
Annesi de şişirdi de şişirdi, en son oğlum benim evimin direği diyordu bana. Sonra da bitti zaten. Mesajla bitirdi en son annemin evinde kalacaktım kafa dinleyecekti o da. Haber verirsin dedi babamlar kararını verince. Adam 15 gün geçti haber vermedi, sonra mesaj işte.
Dediğin gibi şükrediyorum ama çok da üzülüyorum canım.

Sorunlu bir tipmiş.Eşyalarını yıkatmak ne demek? Senin için hayır olmuş gerçekten.Bitiriş şekli bile görgüsüzce.Sonuçta sekiz ay aynı evi ,aynı yatağı paylaşmışsınız.İnsan adam gibi,delikanlı gibi çıkıp bir açıklama yapar boşanalım der.Bence senin hatan olmadığı için bunu yapacak yüzü bile yok.Balık baştan kokar.Ailesi ile böyle sorunlar varken eşin de sana destek değil köstek oluyorsa o evliliği yürütmenin anlamı yok.

Ben de eşimin ailesinden çok çektim.Eşimin de babası yoktu.Severek evlendik.Kayınvalidem baştan beri beni istemedi.Kayınvalideme ve annesine bakıyordum.Bir ay bende bir ay eltimde kalıyordu.Eltim anneanneyi istemeyince tamamen bana kaldı.Şükür bana yaptıklarına rağmen ikisine de baktım.Eşim hep beni savunmak zorunda kalırdı. Elimden geldiğince kendime laf söyletmemek için uğraşıyordum ama karşıdaki insan seni görmek istediği gibi görüyor.Ne oldu çok ağladım,çok üzüldüm.Ben de öksüz büyüdüm.Eşim ile beni çok yıprattılar ama ayıramadılar şükür.İkisi de öldü ama biz çok yıprandık.Buna rağmen eşimle diyoloğumuz maşallah hala iyi. Hakkını nasıl öderim diyor.

Senin eşin de sorunluymuş.İleride aklı başına gelecek ama iş işten geçecek.Seni kaybeden düşünsün.Kendini kötü hissetmen normal çünkü acın çok yeni,yaran daha yeni acıyor.Bu şekilde kendin ile ilgilenmen çabuk toparlanacağın anlamına gelir.Sekiz ay yapılanlara sabretmişsin.Bunu da çabuk atlatacaksın inşallah.Ara ara yaran kanar canın acır o kadar.

Canım inşallah çıkar iyi birisi çünkü o iyilere inancım kalmıyor zaman geçtikçe
Genç anne olma hayalim vardı yaş oldu 28.
Başkasını bul, evlen, çocuk yap.
Ohoooo biraz umutsuzum.
Ama Rabbim hayırlısını versin çok takıntı yapmamak lazım.

Güçlü duruyorum dışarıdan herkes iyisin diyor ama yakından tanıyanlar gözlerinde ışık yok, hüzün var diyor.
Terapiste gitmek istiyorum aslında. Avukat gitse olmuyormuş, ille gideceğiz davaya :KK43:

8 ay içinde heeeep sorun vardı, şu bir derdim var alanına konu açsam bin sayfa olur :)

Ailesi tabii bu konu sadece.

Keşke hayatta her şey istediğimiz gibi olsaydı.İnsan ben bunu yaşamam dediği çok şeyler yaşıyor. En güzel ilaç dua etmek.Zamanı gelince her şey çok çabuk oluyor.Biz eşim ile iki ay çıktık,toplamda altı ay sonra evlendik.Bunları unutturacak düzgün bir insan inşallah karşına çıkar.Küçük bebişlerini kucağına alırsın.

Aminn.

Canim tabi ki coook zorlandigim zamanlar oldu..
Yalnizim yanimda yardimci olan kimse yoktu..
Artik daha iyiyiz sukur..buyuduler..en azinda 18 saat aglayan yok evde...: )
Ama öyle tatlilar ki
Hep sükr ediyorum..iyi ki ard arda olmuslar..
Oo sen büyütmüşsun masallah ne guzel..
Allah bagislasin..hepimizin yavrularini..
Amin isteyen herkese versin rabbim:KK68:

Ara verince de zor oluyor.Biri ergen diyeri inat.İnsan dengeyi sağlamak için zorlanıyor.Sağlıkla büyüsünlerde böyle şeylerle uğraşalım.Güzel nimetler.

Gerçekten evde olunca yiyorsun.Bir de ben devamlı zayıflama ile ilgili şeyler okuyorum.Önce onu yemesem mi,bunu yemesem mi derken masadayken gözüm dönüyor.Hzılı yemek yemezdim şimdi hızlı yemeye başladım.

Bu kısımları unutmuşum :)
Özel evet, fiyat bana da uygun geldi ve kadın çok tatlı, çok ilgili.
İnsanı motive ediyor, dinliyor, yorum yapıyor.
Kontrole gidiyorum 40 dakika çıkamıyorum :)
Online yardımcı olacak sanırım çünkü başka bir şehre taşınacakmış :KK43:

Amiiiiin inşallah sizin kuzucuklarınızı size bağışlasın bana da hayırlısıyla önce koca sonra bebek versin :)

Online adresini öğrenince bende bilmek isterim.On beş gün mü ayda bir mi 60 tl veriyorsun?

Online adresini öğrenince bende bilmek isterim.On beş gün mü ayda bir mi 60 tl veriyorsun?
Günaydın canım 6:15 te servise biniyorum ofiste de nete giremiyorum telefondan yazıyorum şuan :)
Her ay bir muayene 60 TL bir kontrol 30 TL toplam 90 TL oluyor canım
Diğer mesajına akşam uzun uzun cevap yazacağım eve gidince

Sorunlu bir tipmiş.Eşyalarını yıkatmak ne demek? Senin için hayır olmuş gerçekten.Bitiriş şekli bile görgüsüzce.Sonuçta sekiz ay aynı evi ,aynı yatağı paylaşmışsınız.İnsan adam gibi,delikanlı gibi çıkıp bir açıklama yapar boşanalım der.Bence senin hatan olmadığı için bunu yapacak yüzü bile yok.Balık baştan kokar.Ailesi ile böyle sorunlar varken eşin de sana destek değil köstek oluyorsa o evliliği yürütmenin anlamı yok.

Ben de eşimin ailesinden çok çektim.Eşimin de babası yoktu.Severek evlendik.Kayınvalidem baştan beri beni istemedi.Kayınvalideme ve annesine bakıyordum.Bir ay bende bir ay eltimde kalıyordu.Eltim anneanneyi istemeyince tamamen bana kaldı.Şükür bana yaptıklarına rağmen ikisine de baktım.Eşim hep beni savunmak zorunda kalırdı. Elimden geldiğince kendime laf söyletmemek için uğraşıyordum ama karşıdaki insan seni görmek istediği gibi görüyor.Ne oldu çok ağladım,çok üzüldüm.Ben de öksüz büyüdüm.Eşim ile beni çok yıprattılar ama ayıramadılar şükür.İkisi de öldü ama biz çok yıprandık.Buna rağmen eşimle diyoloğumuz maşallah hala iyi. Hakkını nasıl öderim diyor.

Senin eşin de sorunluymuş.İleride aklı başına gelecek ama iş işten geçecek.Seni kaybeden düşünsün.Kendini kötü hissetmen normal çünkü acın çok yeni,yaran daha yeni acıyor.Bu şekilde kendin ile ilgilenmen çabuk toparlanacağın anlamına gelir.Sekiz ay yapılanlara sabretmişsin.Bunu da çabuk atlatacaksın inşallah.Ara ara yaran kanar canın acır o kadar.

Keşke hayatta her şey istediğimiz gibi olsaydı.İnsan ben bunu yaşamam dediği çok şeyler yaşıyor. En güzel ilaç dua etmek.Zamanı gelince her şey çok çabuk oluyor.Biz eşim ile iki ay çıktık,toplamda altı ay sonra evlendik.Bunları unutturacak düzgün bir insan inşallah karşına çıkar.Küçük bebişlerini kucağına alırsın.

Aminn.

Sen neler atlatmışsın canım ya, kadınlar ne güçlü Allah gücümüzü eksik etmesin inşallah.
Eşinle bir ömür böyle mutlu, huzurlu olun inşallah.

Benimkinin böyle olacağını bana herkes söyledi. İş yerinden arkadaşlar, hatta patronum bir gün ''Duvara toslamaya gidiyorsun'' dedi. Unutmuyorum o sözünü. Ama kuzenimin eşinin çocukluk arkadaşı olunca bu adam gibi adamdır dedim
kandım gittim.

Rabbim hepsini doğru yola getirir inşallah. Tek duam bu yaptıklarının yanlarına kalmaması.

İnşallah canım bir an önce düzenimi kurmak istiyorum bebiş yapmak istiyorum :anneadayı:

Bugün spor günüydü :KK49::KK49:
Canım çıktı
25 dk yürüdüm 15 dk bisiklet 15 dk eliptik (sadece aşağı yukarı olan)
Sonra da mekik, bacak ve kol hareketleri

Spor günleri için menümse:

Sabah: 2 dilim çavdarlı ekmek, 2kk dil peyniri, domates, yeşil çay
Ara: 5 fındık, türk kahvesi
Öğlen: et döner, 3 yk bezelye , yoğurt, salata
Ara (15:00) 2 kuru kayısı
Ara (17:00) Spor öncesi 60 gram ekmek arasına hindi füme 1 dilim, ayran
Akşam (20:30) Spor sonrası 4 yk yoğurt içine yarım armut :kk77:

Sen neler atlatmışsın canım ya, kadınlar ne güçlü Allah gücümüzü eksik etmesin inşallah.
Eşinle bir ömür böyle mutlu, huzurlu olun inşallah.

Benimkinin böyle olacağını bana herkes söyledi. İş yerinden arkadaşlar, hatta patronum bir gün ''Duvara toslamaya gidiyorsun'' dedi. Unutmuyorum o sözünü. Ama kuzenimin eşinin çocukluk arkadaşı olunca bu adam gibi adamdır dedim
kandım gittim.

Rabbim hepsini doğru yola getirir inşallah. Tek duam bu yaptıklarının yanlarına kalmaması.

İnşallah canım bir an önce düzenimi kurmak istiyorum bebiş yapmak istiyorum :anneadayı:

Hepimizin bir hikayesi var.Anlatmaya kalksam aman benim yaşadığım bu olsun dersin.Ben de çevreme baktığım zaman aman en beteri bunlar olsun diyorum.Mutlu olmayı bilmek lazım.Ben pozitifimdir.Bu şekilde yere sağlam basabiliyorum.Sen de öylesin yaşadığın olayı çabuk atlatacağına inanıyorum.Şu ana bak geçmişi düşünme boş ver.Neden beni başıma geldi hiç deme.Yaşandı bitti,hayat devam ediyor.Bak çıtır da olacaksın seni kaybeden üzülsün canım.

Hepimizin bir hikayesi var.Anlatmaya kalksam aman benim yaşadığım bu olsun dersin.Ben de çevreme baktığım zaman aman en beteri bunlar olsun diyorum.Mutlu olmayı bilmek lazım.Ben pozitifimdir.Bu şekilde yere sağlam basabiliyorum.Sen de öylesin yaşadığın olayı çabuk atlatacağına inanıyorum.Şu ana bak geçmişi düşünme boş ver.Neden beni başıma geldi hiç deme.Yaşandı bitti,hayat devam ediyor.Bak çıtır da olacaksın seni kaybeden üzülsün canım.

En büyük derdim bu olsun diyorum, vardır elbet bunda da bir hayır. Çok şey öğrendim bu yaşadıklarımdan.
Evet canım hep birlikte çıtır olacağız :KK49:
Şu davaya kadar 63 falan olmam lazım en azından :KK48:
İnsanlar düğünlerine kadar zayıflamaya çalışır ben boşanma davama kadar :KK48:

Hayırlı kandiller bu arada

Bugünkü menüm:
Sabah: 2 dilim ekmek, 2kk peynir, domates, tarçın karanfilli çay
Ara: türk kahvesi
Öğlen: Mantarlı sote, yoğurt, salata
Ara 15:00 3 kuru erik
Ara 17:00 hindi fümeli sandviç ve ayran
Akşam 20:30 4yk yoğurt içine 1 elma

Bugün spor günüydü yine, spor hocama 1 ayda 3 kg verdim diye hava attım o da çok az vermişsin kaçamak mı yaptın dedi kalakaldım :mad: Yapmadım ama yavaş veriyorum dedim

Günaydın günlük geç uyandım bugün.
Şimdi kahvaltı yapıp 12' ye doğru derhallll spor salonuna gideceğim. :KK55::KK49::KK76:
Bugün büyük gün, ödül günü :kk77:

Ama ben profiterol yemekten vazgeçtim 300 kalori almak istemiyorum.
Onun yerine bitter çikolata yiyeyim dedim ama ne kadar yemek lazım acaba ? :KK51:

Bugünkü menüm:

Spor günümdü

Sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta 1kk peynir domates salatalık yeşil çay
Ara yokkk
Spor 1 buçuk saat
Spor sonrası 1 kase kellogg's special k granola, 1 bardak süt ile
Akşam ancak şimdi yiyebiliyorum kabak ve ayran

Bugün ödül günümü yaptım nihayet
Sabah 2 dilim ekmek 2kk peynir rezene domates Salatalık
Ara yok
Öğlen 4 yk taze fasulye 4 yk yoğurt
Ara bitter çikolata ohhhhh yaladım yuttum 200 kalori
Akşam ne yesem diye düşünüyorum :)

Akşamı da ton balığı ve salata yiyerek bitiriyorum.
Bugün diyetisyenin verdiği çayı yaptım, yarım litre içtim. Tadını çok sevmedim ama 1 Haziran' a kadar deneyelim bakalım nasıl olacak

Back