Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende bekliyorum.İnşallah güzel sonuç almışsındır.
Bugün diyetisyenine gidicektin dimi canım..
Cok guzel uydun diyetine..
Sonucunu bende merakla bekliyorum?.
Tebrik ederim canımKızlar harikasınız çok sevindim ilgilenmenize, teşekkür ederimmm
Evet gittim bugün kontrole.
2 haftada 1.6 kg vermişim.
1.3 yağdan gitmiş.
Bir de regl olacağım ona rağmen
Çok mutlu oldum 67.1 oldum. 70.1 le başlamıştım. 11 Nisan'dan bu yana 3 kg vermiş oldum
Kaldı 9-10 kg
Veeee en güzel haber ödül verdi diyetisyen bu hafta.
Profiterol yiyeceğim 3 top![]()
Tebrik ederim canım
Bi sonraki kontrol ne zaman
Bunu bana deme...Teşekkürler canım
1 Haziran bundan sonraki kontrolüm
Aslında 2 hafta sonraya veriyor hep ama 2 hafta sonraki Pazartesi günü 1' e kadar randevusu var, ben de tok karna gitmem, 1 hafta daha sarktı yani.
Bu profiterole çok sevindim ama ya insan diyet yaparken profiterol yer miiii![]()
Bunu bana deme...benim yedigim zamanlar baya oldu...
1 marttan beri...7.900 verebildim...
Belki 10-11 olurdu yemeseydim
Afiyet olsun...
Mahkeme ne zaman canim
Canım hayirlisi olsun..Valla kadın ödül var sana, hangi tatlıyı seversin diye sorduğunda ağlayacaktım mutluluktan
Marttan beri 7.9 çok güzel bence ya. Helal olsun sana.
Dava açabilmek için önce beyefendinin 1 yılı doldurmamızı beklemesi gerekiyor.
14 Haziran.
Sonra o dava açacak. Mahkeme ne zamana gün verir bilmiyorum ama tek celsede bitecek.
Öyle böyle 2 ay geçti canım anne evinde![]()
Bu ödem icin mi canım...Kızlar bu arada diyetisyenim bugün bir çay tarifi verdi.
Sizlerle de paylaşmak istedim.
4 bardak su
Yarım elma
Yarım limon
Bir tutam maydanoz
Bunları kaynatıp altını kapatıyoruz. Sonra içinde 1 yemek kaşığı mate, 5 top karabiber, 1 çubuk tarçın atıp 10 dakika demliyoruz. Süzdürüyoruz. 3 bardak çıkıyor bu karışımdan. Gün içinde üçünü de içiyoruz rahatlıyoruz![]()
Kızlar harikasınız çok sevindim ilgilenmenize, teşekkür ederimmm
Evet gittim bugün kontrole.
2 haftada 1.6 kg vermişim.
1.3 yağdan gitmiş.
Bir de regl olacağım ona rağmen
Çok mutlu oldum 67.1 oldum. 70.1 le başlamıştım. 11 Nisan'dan bu yana 3 kg vermiş oldum
Kaldı 9-10 kg
Veeee en güzel haber ödül verdi diyetisyen bu hafta.
Profiterol yiyeceğim 3 top![]()
Teşekkürler canım
1 Haziran bundan sonraki kontrolüm
Aslında 2 hafta sonraya veriyor hep ama 2 hafta sonraki Pazartesi günü 1' e kadar randevusu var, ben de tok karna gitmem, 1 hafta daha sarktı yani.
Bu profiterole çok sevindim ama ya insan diyet yaparken profiterol yer miiii![]()
Valla kadın ödül var sana, hangi tatlıyı seversin diye sorduğunda ağlayacaktım mutluluktan
Marttan beri 7.9 çok güzel bence ya. Helal olsun sana.
Dava açabilmek için önce beyefendinin 1 yılı doldurmamızı beklemesi gerekiyor.
14 Haziran.
Sonra o dava açacak. Mahkeme ne zamana gün verir bilmiyorum ama tek celsede bitecek.
Öyle böyle 2 ay geçti canım anne evinde![]()
Kızlar bu arada diyetisyenim bugün bir çay tarifi verdi.
Sizlerle de paylaşmak istedim.
4 bardak su
Yarım elma
Yarım limon
Bir tutam maydanoz
Bunları kaynatıp altını kapatıyoruz. Sonra içinde 1 yemek kaşığı mate, 5 top karabiber, 1 çubuk tarçın atıp 10 dakika demliyoruz. Süzdürüyoruz. 3 bardak çıkıyor bu karışımdan. Gün içinde üçünü de içiyoruz rahatlıyoruz![]()
Canım hayirlisi olsun..
Belki tekrar barisirsiniz...daha cok yeniymissiniz..
Cok guzel bisi yapmissin kendin icin tebrik eerim..
Kafanda dagilir hem..
Calisiyo musun...
Bravo ya kutlarım.Harikasın.Şu anda senin için ıslık çalıyorum.
Diyetisyene gitmek gerekiyor.Bir ileri bir geri gitmekten yoruldum.Profitrol bile vermiş.Ağlamakkkk istiyorum.Yediğim her şeyden pişmanlık duyuyorum.Acaba bu fazla mı oldu,acaba bunu yemesem mi?Ücret ne kadar veriyorsun?
Hakkında hayırlısı olsun.Zararın neresinden dönersen karmış.Senin içinde öyle olmuştur umarım.Güçlü bir kadınsın tekrar kutluyorum.
Benim tansiyonum genel olarak düşük.Bu çayı da içince iyice düşüyoruz.Ama metabolizmayı da hızlandırıyor.
Ne oldu ki böyle kestirip atıyo,çok dua et rabbim hayırlisini versin..Sorma canım ya 8. Ayda annemin evine yolladı mesajla bitirdi adam
Ne ailesi aradı ne o
O yüzden barışma ihtimalimiz yok
Ilk 1 ay o kadar çok yedim ki 70 kg oldum ama sonra dedim ki davada öyle iyi duracağım ki aklında hep neyi kaybettiği kalacak, ardında ne bıraktığı değil
Çalışıyorum canım hatta şuan servisteyim :)
Sen?
Çayı deneyince paylaşacağım
Ne oldu ki böyle kestirip atıyo,çok dua et rabbim hayırlisini versin..
Calisiyosan ne güzel...
Bak bi işin var oh..muhtac degilsin kimseye..
Aynen en güzel halinle çık o mahkemeye..
Canim calismiyorum ben..
2 minigim var..evdeyiz.. : )
Canim benim olay ne ki ?Bir bilsem insan nasıl böyle vicdansız olabilir.
Sanki adamı aldattım, sanki onurunu kırdım gibi davrandı.
Dediğin gibi muhtaç değilim ve ailemin arkamda olması çok iyi geldi bu dönemde.
Hemen olsa bitse şu dava, yük kalkacak üzerimden. Şimdi dava günü onu göreceğim için içim sıkılıyor.
Allah bağışlasın yavrularını canım kaç yaşındalar?![]()
Canım benim teşekkür ederim ben ödül verince çok şaşırdım hatta dedim ki vermeyin kendimi tutamam sonra. Diyeti bozarım. Hayır dedi sen vücudunu şaşırtacaksın, diyecek ki ben yiyorum ama zayıflıyorum. Eğer arada yemezsen sonra patlama daha kötü olur saldırırsın her şeye
Ama mesela profiterol yediğim gün meyve yok, netten baktım prof 300 kalori diyor fenaymış
60 TL ödüyorum ben kadın da çok tatlı , tahliller falan yapıldı sonuca baktı normal Değerler o yüzden böyle bir standart liste verdi
Sağol canım ya öyle diyorum artık çocuk falan yokken bitti en azından. Ama ben anne olmak istiyorum hep
Bu akşam deneyeceğim Çayı çok merak ettim
Bir bilsem insan nasıl böyle vicdansız olabilir.
Sanki adamı aldattım, sanki onurunu kırdım gibi davrandı.
Dediğin gibi muhtaç değilim ve ailemin arkamda olması çok iyi geldi bu dönemde.
Hemen olsa bitse şu dava, yük kalkacak üzerimden. Şimdi dava günü onu göreceğim için içim sıkılıyor.
Canim benim olay ne ki ?
Ama karsida ki böyle bi karakterdeyse..sorun simdi cikmasa bile daha sonra yine cikar..
Cocuk yok allahtan,sukretmelisin..
Benim bidiklar..ooglum 4.5
Kizim 3 olucak ins.
Bide hindistan cevizi cookk kalorili diye biliyorum..
Önce kalorisine bak sonra iç![]()
Canim benim olay ne ki ?
Ama karsida ki böyle bi karakterdeyse..sorun simdi cikmasa bile daha sonra yine cikar..
Cocuk yok allahtan,sukretmelisin..
Benim bidiklar..ooglum 4.5
Kizim 3 olucak ins.
Bide hindistan cevizi cookk kalorili diye biliyorum..
Önce kalorisine bak sonra iç![]()
Ücreti çok iyiymiş.Özel hastanede mi çalışıyor?Normalde 200-300 ücret alıyorlar.Online yardımcı oluyor mu acaba?Şimdi sürüyle var bu şekilde çalışan ama güvenilmiyor.Ben devletin diyetisyenine gittim herkeze verdiği listeyi verdi elime ben de yapmadım.
Belki karşına çok iyi biri çıkacak iyi ki bitmiş de bu insan karşıma çıkmış diyeceksin.Ben de böyle bir dengesiz ile nişandan ayrıldım. İyi ki bitmiş eşimi çok seviyorum.
Ailenin destek olması da çok güzel..Tabi kendi evinden bu şekilde ayrılman üzücü olmuş ama adam dengesizmiş bugün olmazsa yarın patlak verecekmiş.En azından boşanıp bir daha görmeyeceksin ama çocuğun olsaydı görmek zorunda kalacaktın.
Bir de böyle güçlü durman güzel.Gerçekten seni kutluyorum.
Çok soru sorup seni üzmek istemiyorum ama sekiz ay içinde sorun var mıydı?
Sen gitmesen avukat gitse olmuyor mu diyeceğim ama git çık karşısına da kapak olsun.![]()