canım benzer şeyler banada yapıldı eltim benimle aynı yaşta benden 2 ay sonra evlendi ben ayrı oturuyordum o kayınvalidemlerle oturuyordu.benim evime geldiğinde ayrı eve cıkmak istediğini anlatırdı eşimde bende hep yardımcı olduk bu arada hamile kaldı ağlıyordu ayrılmayacaz evden falan diye ben hep gececek bebeğin doğunca çok güzel şeyler olacak deyip durdum bir gün bana çocuğu erken mi yaptık acaba neyse allah vermeyince baskalarına tüyünü bile göstermiyor dedi alındım ama kötü niyetli değil diye düşündüm psikolojisi bozuk dedim sonra hanım bizi rüyasında görmüş ben evi terkediyormuşum benim eşim onun eşine yalvarıyormuş git eve getir emineyi falan diye sabah uyanınca kaynanamlara anlatıp tabiriinide yapıyor mahluk bence hiç huzurları yok çocukları yok diye ben bu gerizekalıya hep yardım ettim karsılığınıda böyle aldım.sonra anladım ki beni kıskanıyor cocuk benim zayıf noktam sanıyor eşimle birbirimize çok aşık olarak evlendik 4senedir evliyiz hala ilk günkü gibi aşığız birbirimize..ne zaman bizi arasalar ya romantik bir yemekte ya sinemada ya da geziyor olurduk ...çatladı tabi bir gün eşime dedi ki ahmet abi çocuk evin neşesidir çocuk olmayan evde neşe olmaz murat eve gelince çocuğu seviyor yorgunuluğu gidiyor durup dururken küfür eder gibi dedi bunu çok ağrıma gitti allaha havale ettim onun çocuğu küvözdeyken esimle ben doktorlarla özel görüştük bu çucuk çok kıymetli çok zor oldu sağlığı için ne yapılması gerekiyorsa maddi manevi söylesin biz yapalım falan dediko tuttu benim askıma böyle laflar etti hiç unutmuyorum imalarını 2.yi doğurdu görmedim eşime ettiği o laftan beri görüsmüyorum sadece ettiği laflardan onun adına korkuyorum allah bunları yanına bırakmaz bende allaha havale ettim içim çok rahat o yüzden sende esine daha sıkı sarıl mutluluğunla ez onu bir dahada evi terk etme gibi eltinin ekmeğine yağ sürecek seyler yapma bence hersey bizim için yarın ne olacağı belli olmaz evlat edinmek için basvuruda bulunduk sizde düşünmez misiniz
yazdıklarınızdan çok etkilendim..öncelikle çok geçmiş olsun..umarım ve inşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz ve sizin iyi haberlerinizi buradan alırız..artık dualarımda sizlerde varsınız.evet bende hep allaha havale ediyorum ve rabbimden hep sabır diliyorum..çok ama çok etkilendim yazdıklarınızdan..rabbim çok büyüksün ama yinede evlatlarına zarar gelmesin rabbim hayırlısını sağlıklısını versin eltimin günahını evlatları çekmesin rabbim
Ne boş insanlar var ya şu hayattaAllah'ın işine de karışır olduk artık,hastalık ya bu hastalık olmayabilir yani ne var,bunu eksiklikmiş gibi kullanan insanlar da var pes.
Gül geç arkadaşım sen ona fazla da uğraşıp yuvanı bozma sen
çok canım sıkkın ve ne yapacağımı bilemiyorum..dün gece eşim eğer bu kış gideceğimiz doktor çocuğun olmaz derse bana,senden ayrılacağım dedi...sen vaktinle gidip evlenirsin başkasınla çocuğun olur bende napayım çocuklu biriyle evlenirim dedi..şok oldum..ya çocuk istemeyen kendisindede sorun olan biriyle aevlencem yada çocuklu birini alırım dedi..ama ayrılcaz bunu bil kafana sok sonumuz böyle olacak dedi..bende sen kararını vermişin planlarını yapmışın dedim..öyle olcak dedi..peki dedim ayrılcağına çocuklu kadınla evleneceğine niye evlatlık istemiyorsun dedim asla dedi evlatlık istemiyorum....adam kafaya koymuş planlarını yapmış...çok üzgünüm ve şaşkınım
çok canım sıkkın ve ne yapacağımı bilemiyorum..dün gece eşim eğer bu kış gideceğimiz doktor çocuğun olmaz derse bana,senden ayrılacağım dedi...sen vaktinle gidip evlenirsin başkasınla çocuğun olur bende napayım çocuklu biriyle evlenirim dedi..şok oldum..ya çocuk istemeyen kendisindede sorun olan biriyle aevlencem yada çocuklu birini alırım dedi..ama ayrılcaz bunu bil kafana sok sonumuz böyle olacak dedi..bende sen kararını vermişin planlarını yapmışın dedim..öyle olcak dedi..peki dedim ayrılcağına çocuklu kadınla evleneceğine niye evlatlık istemiyorsun dedim asla dedi evlatlık istemiyorum....adam kafaya koymuş planlarını yapmış...çok üzgünüm ve şaşkınım
Arkadaşım eşindeki sorun ne bellimi sperm çıkışımı yok?
Tüp bebek denedinizmi?
veya tedavi gördümü?
Bizimde çocuğumuz olmuyor ama elimizden geleni yapıyoruz.
Ayrı gayrı hayat planları değil ..
Eşin kendini suçlu hissettiği için bunu demiştir.
sen vazgeçermisin eşinden.
belkide vazgeçmem demeni duymak için böylesi uç bi plan sundu sana..
bu yazdıkların gerçek mi? umarım değildir.
Allah yardımcın olsun.
yazamıyorum bile şok oldum
tamam her eş gibi çocuğunuz olsun istiyorsunuz ama Allah vermiyorsa yapacak bir şey yok, tedavinizi olursunuz olmuyorsa olmuyordur, evliliği bitirmeye kadar gitmemeli, siz ömrünüzün sonuna kadar birlikte iyi günde kötü günde hep beraber olmak için evet dediniz, birbirinize destek olmalısınız, eltin ise gerçekten son derece basit bir insanmış, son derece cahil, ne yaptığını bilmeyen, akli melekeleri yerlerinde oturmayan, karakter sorunlarım var diye bağıran bir tip, onun fesatlıkları yüzünden yuvanın huzurunu bozamazsın, bırak önünden geçerken ister karnını tutsun ister amuda kalkarak yürüsün, seni bu kadar takması demek beyninin büyük bir bölümünü seninle bozmuş demek, demek ki kıskanılacak birisin, demek ki seni bu kadar çekemiyorsa kendinde eksik bulduğu noktaları sende gördü ve seni ezmeye kendi mevkisini doğurganlığıyla yükseltmeye çalışıyor, ne kadar da boş bir insan..
belli ki eşin de bu huzursuzluktan artık bunalmış, yumuşak bir ses tonuyla onu rahatlatmaya çalış tabi öncelikle sen rahatla, çocuğunuz olmayabilir, önemli olan sizin birlikte iyi olmanız, birlikte yürümeniz.. insanın aşamayacağı sorun, engel yok.. hele birlikteyken daha kolay aşarsınız..
bu ne be.. olacak işmi..
bence sen eltiyi filan boşver senin kocada sorun var..
kim karısını böyle laf eder..
düzgünce dese anlarım hanii seni çocuk sahibi yapamıyorum seni üzmeye hakkım yok dese anlarımda..
yok seni boşiycam çocuklu birini alcam.. lafa bak delirmiş..
eltiyi boşver kocanı adam etmeye bak.. yoksa bu gidiş gidiş değil..
Ha eltine gelincede o şimdiden böyle havalanırsa Allah gösterir ona havalanmak ve zorda olan birinin derdiyle dalga geçmek neymiş gösterir Allahın adaletine güven ve izle..
sadecik arkadaşım yazdıklarınızı okurken çok sinirlendim tabiki eltinizin davranış ve konuşmalarınıza.ne kadar komik ne kadar alçakca ve haince.siz sanırım susan ve alttan alan birisiniz.sizde ona farklı şekilde cevap verip sustursanız belkide bunları konuşmaya söylemeye cesaret edemez.görüşmemeye çalışın mümkün olduğunca bunu yapabilirmisniz.mesafeli durmaya çalışın yanyana gelmemeye çalışın.her hangi birşey söylediğinde sizde onu tersleyin bence bilmiyorum sessiz kalıyorsanız şayet üstünüze daha çok gelecektir.
eşim azosperm..ve hormonları çok yüksek...hangi doktorla görüştüyse olmaz dendi..çok şaşkın ve üzgünüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?