• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltimin hamileliği ve benim çocuğumun olmaması

4 yıldır bebek için uğraşıyoruz fakat eşim azosperm ve bebeğimiz olmuyor eltim biz daha evlendiğimizden beri tavırlı bana evime eşyalarıma geinliğime herşeyime karıştı evlendik biz hemen bebek istiyoduk onlarda biliyordu.biliyordu çünkü ona neyse gitmiş bana doğum kontrol hapı almış hamile kalmayayım die ona ne oluyosa eşimde kızde bu hapları kullanmayacak dedi olursa osun hemen biz istiyoruz dedi bu olaydan 2 ay sonra eltimin hamile olduğunu öğrendim amann bi havalar bana benim üstümde oturuyor yok kayınpederime baba canım ekşi elma istiyor falan yok şunu alcam bunu yapçam yok çok güzel kiloyla hamile kaldım tamam anlatırsın ama bu imalı imalı konuşuyor gittiler köye torun geliyor diye sölemeye derkeeennn bu gebeliği boş gebelik çıktı kanaması başladı beni çağırdı yanında kürtaj oldu.bu sırada biz başladık çocuk için doktora gitmeye ve eşimin azosperm olduğunu öğrendik ben gittim buna ağladım yenge böle böle dediler çocuğumuz olaması çok zormuş dedim ay bu başladı bana gene laf sokmalara elalem yanında ben 3 tane yapçam allah veriyo bi sorunumuz yok demeye millet bu kez bana sen ne yapmıon artık yapsana demeye bu da kıs kıs gülüo millet beni sıkıştırınca..bi iş yapçak hemen ilk lafı ben insandan insan yaptım bu işimi yapamaycam oldu o kadar koyuyoki o lafı..sonra öğrendim çocuk için doktora gitmiş hemen istiyo die ben artık dayanamadım laf sokmalarına eşimlede aramız bozuldu evi terk ettim 3 ay ailemde kaldım tabi bu boş dururmu başlamış çocuğu olmuyor tedavi olmak zor geldi evden kaçtı yemek yapmayı bilmiyordu eşinin ihtiyacları nı karşılayamıyordu eşine kadınlık yapamıyordu sanki 2 yıl o yatmış kocamla neyse sonra eşimle barıştık fakat onla konuşmadık kaynanamlar hala bana bağırır ben küçükmüşüm o büyükmüş alttan alsam olmazmıymış ne varmış konuşmayacak ne onda suç varmış ne bende ...şaka gibiler ya... ve şimdi hamile..hamileliğini başkalarından duydum kaynanamlarda benden duydu...koca şehire duyurmuş fakat kaynanalara sölememiş..beni her gördüğünde gülüyodu kıskıs karnını elliyordu allah allah nedemk bu diyordum o gene hamileymiş sonradan öğrendim şimdi beni nerde görse karnını elliyor gülüyor çok üzülüyorum bebeğide erkekmiş köyü arattırmış kızına müjde istettirmiş erkek torun geliyor demiş erkek kız farkedrmi ya...dünde bi kadınla önümden geçtiler bana bakarak kadın bişeyler dedi buda güldü ohooo o yapana kadar ben üçüncüyü doğuracam dedi çok üzüldüm...artık dayanamıyorum ve kimseyi inandıramıyorum bana sen yanlış anlarsın diyo kaynanamlar aslında hiç sevmezler ama el üstünde nası oluyosa..dalavereyle çenesiyle kıvırıyo kandırıyo insanları..eşim takma onu diyor onun seviyesinemi iniyosun diyor ben ağlayınca oda ağlıyor:( ne yapacağımı bilmiyorum eğer böle devam edrse ve doktorlar artık gezmeyin olmaz çocuğunuz derse dayanamam bunlara evliiğim tehlikeye girer...çok uzun oldu ama patlayacaktım rahatladım yazınca..n eyapmalıyım bilemiyorum..

Canım hiç üzülme olmaz nie bişey yok benim kuxenimin 10yıl sonra çocuğu oldu allh ne zaman verir bilemeyiz morali yüksek tut lütfen ve o şeytan eltinin laflarına bkma psikolojik olarak seni ykmaya çalışıyor o kadının oyunana gelme bundan sonra dualarımdasn

Allah Allah canı veren Allah ım almasını da bilir...çok ayıp ve de günah yaptığı..seviyesini insanlığını gösteriyor sana..sen bir daha sakın evini terketme..eşine üzüldüm yazık ya sen ağlıyorsun diye o da seninle birlikte ağlıyor demek ...demek seni çok seviyor üzülmene üzülüyor..üzme o adamı daha fazla ..ne erkekler var aile ve akrabalarını tutup da karısının ağlamasına aldırmayan!!kıymetini bil kocanın önce..ona sıkı sıkı sarıl..eşinle güzel geçin ;kayınvalidenlerle güzel geçin inadına...onun derdi yine üzüp seni evden kaçırmak.sakın meydanı boş bırakma bir daha...çocuğu Allah verir unutma eltin kendisi yapmadı çocuğu!ne demek o 1 tane yapana kadar 3 tane yapacakmış..Allah izin vermezse sıkıysa doğursun da göreyim..
aslında Allah onu bir kere cezalandırmış ilkinde övünmüş övünmüş boş gebelik çıkmış....ama anlamamış kalın kafası...Allah karnındakini alırsa şaşırmam ...yazıkki ondan olacak çocuğa acırım..
sen kendi değerini düşürme...saygınlığını kaybetme...onun seviyesine de asla düşme..tedavi olduğunu saklma kimseden daha da üstüne gelir çevre niye duruyor falan diye...Allah inşallah tez zamnda hayırlı vakitte sana da nasip eder dilerim çocuğu..vardır bir hayır hiç kafana takma ..canını sıkmaya çalışacak olursa eltin veya çevreden biri ,senin diyeceğin tek şey;
"çocuğu veren Allah tır bana da bunu taktir buyurdu ki vardır bir hayır inşallah olur benim de"
de geç ama sakın seviyesine inme aklı olan zaten anlar ne dmek istediğini...ama sakın eltine çocuğu Allah verir Allah alır deme..aman bişi olur karnındakine senin üstüne atarlar nazar etti muska etti diye...
cahilin sonradan görmenin kendini bilmezin önde gideni muhatap bile olma....asıl sen ona gül geç...ve ayetel kürsi oku derim ona karşı..tehlikeli birine benziyor çünkü..

canım en büyük yanlışım eşimi evimi terketmek oldu..ama çok bunalmıştım artık dayanamıyordum o laflara huzursuzluğa..arkamdan elti bohçasını verdim yolladım bende kurtuldum herkes kurtuldu istemiyoruz almıcaz geri demiş herkese..ona ne oluyosa kendini ne sanıosa herkese geri almıcaz ayrılcak demiş..tabi eşim beni gelip alınca gördü herkes neyin ne olduğunu bende onun sölediklerini bana söleyenlere ya bi annemlere gittim neler çıkarmış arkamdan falan diye söyledim yani yalancı o çıktı....eltimle eşimle barıştığımdan beri konuşmuyorum artık dayanacak gücüm yok o laflarına... ama onun güvenip beni çekiştirdikleri bana yetiştiriyor her lafı..ya bana çoğu bebeğini bile sevdirmiyor elletmiyor bebeğim yok ya uğursuz sayıyolar bebek dualarında bebek sallanır battaniyeyle bana sallatmıyolar çocuğum olmuyo diye senin çocuğun yok dediler çok gücendim bidaha da bebeklik ve geçmiş olsuna gidiyorum bebek mevlütlerine gitmiyorum.kaynanam benle daha çok vakit geçiriri biyere giderse beni alır yanına ama her lafıda bana söyler sen küçüksün sen böle yapma söle yapma hep beni azarlar ona ağzını açmaz ve en son ben dayanamdım eltinin hamile olup hakkımda sölediklerine eşime patladım üzgünüm ama patladım niye yeterince ilgilenmiyosun bu konuyla niye netten sağdan soldan herşeyi araştırmıyosun die patladım sonra kaynana kaynata geldi eve kayınpeder ben senin kadar ecele eden görmedim millet 10 sene çocuk yapmıyor masus dedi bende çeken bilir ne yaşadığımı bir ben biirim dedim kaynanamda ben sadecik i suçlamam haklı hiç mana bulmam suçlamam haklı ister herkesin kucağında görüyor o da ister dedi hep beni savundu..dua konusunda da devamlı okuyorum çok şükür dualarımı..evimde kuranım yoktu baştan sonra eşim almış devamlı okuyorum kurandan eşimi ilgilidir benimle herşey alır bana ben ağladımmı hiç dayanamaz geçen çizme almış bana eğer bebeğimiz olursa mükemmel bir baba olacak eminim

ne utanmaz ne kıskanç ne fesat bi kadınmışeşiniz kadın kadına bunu yaparmı bakın ben size bieşey anlatayım biz 4 kız kardeşiz 1 tanede erkek kardeşimiz var en küçüğümüz annemin eltiside böyle konuşmuş bi erkek çocuk yapamadı aileye bi erkek çocuk vermedi diye babaannemide kışkırtmış herkes düşman olmuş annneme hatta babaannem buzamana kadar yapamadı bi erkek çocuk bu zamandan sonrada olmasın erkek çocuğun elini tutmak nasip olmasın inş.demiş bütün köye anlatmış eltiside annmeden bayağı küçüktür buarada neyse eltisi bi oğlan çocuğuna hamile kalıyo sürekli annemin hakkında konuşuyo orda burda benim erkek çocuğum olcak soyumuzu o sürdürcek ilk çcuğum erkek benim daha erkek çocuklar yapcam falan diyo babaannemde aynı şekilde ama annem hiç takmamış bu olanları çocuğun erkeği kızımı olur demiş hep ve annemde 1 2 ay sonra hamile kalıyo erkek kardeşime eltisinin oğlu oluyor babaannem halalarım bize bir çift patik almayan insanlar çocuğu hediyelere boğuyolar çocuğa bakıyolar oysaki annem en son kırkardesimi doğurduğunda babaannem çocuğu olan çocuğuna baksın ben gelip bakamam demişti çok iyi hatırlıyorum annme bezini yıarken doğum dikişlerini paatlatmıştı hastaneye kaldırılmıştı okadar iyi hatırlıyorumki çok kinliyim hepsine neyse erkek bebeklerin ikiside doğuyo annemin erkek bebeği 8 aylık doğuyo yaşamaz diyolar kuvezde ölmesini bekliyolar eltisinin bebeği gayet sağlıklı annemin acısı kimin umrunda herkes eltisinin yanında bi erkek doğurdu oda ölcek işte diyolar ve aradan 2 sene geçer...eltisinin çocuğu otistik konuşamıyolar etrafına sürekli saldırıyor şimdi ikiside 16 yaşında benim kardesim 1,82 boyunda dağ gibi delikanlı annem hala inanamıyorum o kuvezdeki bebek bumu der...amcamlar ne düğünüme geldiler ne nişanıma bizim çocuğumuz hasta kimseyi rahatsız etmeyelim derler inanın en çok annem üzülmüştür o çocuğun bu durumuna ama ilahi adalet diyorum ben anneme hep sorardım anne sana bunları yaparken neden saçını başımı yolmadın bu kadının nasıl dayandım derdim ALLAH A havale etim kızım derdi sizde ALLAH A havale edin inş.en ksa zamanda çok sağlıklı bi bebişiniz our ümidinizi kesmeyin insanlar bi insanı herşeyle eleştirebilir ama ewlatla insan sınanmaz eltinizin takıntıları var sanırım buda sizin sınavınız olsun ben yeni ewliyim şuan çocuk düşünmüyorum doğum kontrol hapı kullanıyorum hormonlarım çok yüksek beynimde tümör var iyileşmeden çocuk yapmam imkansız çocuğum olmasına engel bu rahatsızlık benim eltim yok tek erkek eşim ama benimde çocuğum olmassa topa tutarlar bunuda çok iyi biliyorum tümörümü öğrendiğimde ailem eşim yıkılmıştı 3 ay önce çıktı eşimin ailesi çektiklerimi görmemezlikten geldi hep takmadılar başımın ağrılarını gözlerimin bozulmasını daha birsürü rahatsızlığı geçen gün jinekoloğum çocuğun olamaz bu durumda dedi onlara söledim işte ozaman gözleri doldu nerden geldi bu bela dediler üzüldüler ve anladım ozaman bana verilen değeri damızlık hayvanmıyım ya ben dedim kendi kendime o yüzden takamyın kafanıza inş.çok mutlu olursunuz bebişiniz ve eşinizle ilerde biraz uzun oldu kusura bakmayın...

çoçuğun olmamasını çok iyi bilirim benimki sebebsiz kısırlık ama kuzenimin kocasında soru vardı hemen çoçuğu oldu güya onlarda sorun var bizde yok görünüyo bizimki olmuyo çok duydum karı kocada sorun var ama çoçuğu olmuş ben artık inanmıyorum sorunların çoçuk olmasına engel olacağına.kafana takma bence sorunun bilinmesi daha iyi çünkü ona göre tedavi olup gebe kalabiliyorsun bizde neden olmadığı bulunamıyor o yüzden ne yapacağını şaşırıyor doktorlar keşke bende bilseydim neden çoçuğum olmadığını

canım dilerim rabbim tez zamanda seninde göbüşünü doldurur..benim dayımın oğlunun olmuyordu sebebsiz kısırlık diyolardı 14 sene sonra oldu...öylesi daha zor bir sorun yok ama olmuyor..rabbim hepimizn gönlüne göre versin..insanlar acımasız olmasa rahat bıraksalar bizi kendimizle bıraksalr işimiz daha kolay olacak daha dayanılır olacak acımız ama.. insanlık herkeste bulunmuyor

ne utanmaz ne kıskanç ne fesat bi kadınmışeşiniz kadın kadına bunu yaparmı bakın ben size bieşey anlatayım biz 4 kız kardeşiz 1 tanede erkek kardeşimiz var en küçüğümüz annemin eltiside böyle konuşmuş bi erkek çocuk yapamadı aileye bi erkek çocuk vermedi diye babaannemide kışkırtmış herkes düşman olmuş annneme hatta babaannem buzamana kadar yapamadı bi erkek çocuk bu zamandan sonrada olmasın erkek çocuğun elini tutmak nasip olmasın inş.demiş bütün köye anlatmış eltiside annmeden bayağı küçüktür buarada neyse eltisi bi oğlan çocuğuna hamile kalıyo sürekli annemin hakkında konuşuyo orda burda benim erkek çocuğum olcak soyumuzu o sürdürcek ilk çcuğum erkek benim daha erkek çocuklar yapcam falan diyo babaannemde aynı şekilde ama annem hiç takmamış bu olanları çocuğun erkeği kızımı olur demiş hep ve annemde 1 2 ay sonra hamile kalıyo erkek kardeşime eltisinin oğlu oluyor babaannem halalarım bize bir çift patik almayan insanlar çocuğu hediyelere boğuyolar çocuğa bakıyolar oysaki annem en son kırkardesimi doğurduğunda babaannem çocuğu olan çocuğuna baksın ben gelip bakamam demişti çok iyi hatırlıyorum annme bezini yıarken doğum dikişlerini paatlatmıştı hastaneye kaldırılmıştı okadar iyi hatırlıyorumki çok kinliyim hepsine neyse erkek bebeklerin ikiside doğuyo annemin erkek bebeği 8 aylık doğuyo yaşamaz diyolar kuvezde ölmesini bekliyolar eltisinin bebeği gayet sağlıklı annemin acısı kimin umrunda herkes eltisinin yanında bi erkek doğurdu oda ölcek işte diyolar ve aradan 2 sene geçer...eltisinin çocuğu otistik konuşamıyolar etrafına sürekli saldırıyor şimdi ikiside 16 yaşında benim kardesim 1,82 boyunda dağ gibi delikanlı annem hala inanamıyorum o kuvezdeki bebek bumu der...amcamlar ne düğünüme geldiler ne nişanıma bizim çocuğumuz hasta kimseyi rahatsız etmeyelim derler inanın en çok annem üzülmüştür o çocuğun bu durumuna ama ilahi adalet diyorum ben anneme hep sorardım anne sana bunları yaparken neden saçını başımı yolmadın bu kadının nasıl dayandım derdim ALLAH A havale etim kızım derdi sizde ALLAH A havale edin inş.en ksa zamanda çok sağlıklı bi bebişiniz our ümidinizi kesmeyin insanlar bi insanı herşeyle eleştirebilir ama ewlatla insan sınanmaz eltinizin takıntıları var sanırım buda sizin sınavınız olsun ben yeni ewliyim şuan çocuk düşünmüyorum doğum kontrol hapı kullanıyorum hormonlarım çok yüksek beynimde tümör var iyileşmeden çocuk yapmam imkansız çocuğum olmasına engel bu rahatsızlık benim eltim yok tek erkek eşim ama benimde çocuğum olmassa topa tutarlar bunuda çok iyi biliyorum tümörümü öğrendiğimde ailem eşim yıkılmıştı 3 ay önce çıktı eşimin ailesi çektiklerimi görmemezlikten geldi hep takmadılar başımın ağrılarını gözlerimin bozulmasını daha birsürü rahatsızlığı geçen gün jinekoloğum çocuğun olamaz bu durumda dedi onlara söledim işte ozaman gözleri doldu nerden geldi bu bela dediler üzüldüler ve anladım ozaman bana verilen değeri damızlık hayvanmıyım ya ben dedim kendi kendime o yüzden takamyın kafanıza inş.çok mutlu olursunuz bebişiniz ve eşinizle ilerde biraz uzun oldu kusura bakmayın...

yazdıklarınızdan çok etkilendim..öncelikle çok geçmiş olsun..umarım ve inşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz ve sizin iyi haberlerinizi buradan alırız..artık dualarımda sizlerde varsınız.evet bende hep allaha havale ediyorum ve rabbimden hep sabır diliyorum..çok ama çok etkilendim yazdıklarınızdan..rabbim çok büyüksün ama yinede evlatlarına zarar gelmesin rabbim hayırlısını sağlıklısını versin eltimin günahını evlatları çekmesin rabbim

canım en büyük yanlışım eşimi evimi terketmek oldu..ama çok bunalmıştım artık dayanamıyordum o laflara huzursuzluğa..arkamdan elti bohçasını verdim yolladım bende kurtuldum herkes kurtuldu istemiyoruz almıcaz geri demiş herkese..ona ne oluyosa kendini ne sanıosa herkese geri almıcaz ayrılcak demiş..tabi eşim beni gelip alınca gördü herkes neyin ne olduğunu bende onun sölediklerini bana söleyenlere ya bi annemlere gittim neler çıkarmış arkamdan falan diye söyledim yani yalancı o çıktı....eltimle eşimle barıştığımdan beri konuşmuyorum artık dayanacak gücüm yok o laflarına... ama onun güvenip beni çekiştirdikleri bana yetiştiriyor her lafı..ya bana çoğu bebeğini bile sevdirmiyor elletmiyor bebeğim yok ya uğursuz sayıyolar bebek dualarında bebek sallanır battaniyeyle bana sallatmıyolar çocuğum olmuyo diye senin çocuğun yok dediler çok gücendim bidaha da bebeklik ve geçmiş olsuna gidiyorum bebek mevlütlerine gitmiyorum.kaynanam benle daha çok vakit geçiriri biyere giderse beni alır yanına ama her lafıda bana söyler sen küçüksün sen böle yapma söle yapma hep beni azarlar ona ağzını açmaz ve en son ben dayanamdım eltinin hamile olup hakkımda sölediklerine eşime patladım üzgünüm ama patladım niye yeterince ilgilenmiyosun bu konuyla niye netten sağdan soldan herşeyi araştırmıyosun die patladım sonra kaynana kaynata geldi eve kayınpeder ben senin kadar ecele eden görmedim millet 10 sene çocuk yapmıyor masus dedi bende çeken bilir ne yaşadığımı bir ben biirim dedim kaynanamda ben sadecik i suçlamam haklı hiç mana bulmam suçlamam haklı ister herkesin kucağında görüyor o da ister dedi hep beni savundu..dua konusunda da devamlı okuyorum çok şükür dualarımı..evimde kuranım yoktu baştan sonra eşim almış devamlı okuyorum kurandan eşimi ilgilidir benimle herşey alır bana ben ağladımmı hiç dayanamaz geçen çizme almış bana eğer bebeğimiz olursa mükemmel bir baba olacak eminim

bak aslında kaynatan da kayınvaliden de senden yana..ne güzel gelmiş söylemiş acelecisiniz millet keyiften 10 sene bebek yapmıyor diye...ne güzel eşin senin üzgün olduğunu demiş..inan ne kadar iyi davranırsa davransın her erkek yapmaz bunu.kayınvalidenin seninle zamn geçirmesi de çok güzel seni azarlamasına gelince diğerine laf geçirmeiyor gördü şirretliğini ondan sana söylüyor ama asla kayınvalidenle kötü olma ana kız arasında bile laf çekişmesi oluyor..konuşma eltinle bi kere çocuğu geçtim o senin yuvanın bozulmasını istiyor..anladığım kadarıyla çevren batıl inançları çok olan dar görüşlü cahil bi yer..ne demek çocuğun yok diye battaniye sallatmmaaları...sallama sen de tenezzül etme öylelerine...Allah ahavale et..veren Allah alamaz mı ya?bu kadar mı kafaları basmıyor bunların?
sen hanımlığından ağırlığından bişi kaybetme göreceksin Allah sana oyun kurmaya çalışanın oyununu çıkaracak..bizzat yaşadım ya bizzat...devamlı benimle uğraşan biri vardı kendi yetmediği gibi ortak bir arkadaşı daha caydırmaya çalışırdı ..mahallede kimsem yok kızımın da tabi..o ortak arkadaşın yaşıt kızı vardı oynarlardı kızımla ama o fesatın caydırmasıyla ayğını kesti ilgiyi falan tabi kızım da yalnız kaldı...kızıma çok üzüldüm...bi gün pencereden bunların yanyana evden çıktığını görüyor bağırmaya çalıştı isimleriyle...hemen içeri aldım gel kızım buraya diyerek..ama o kadar bunalmışım ki..."Allah ım eğer gerçekten x'in (ortak kişi) ayağını benden soğutmaya çalışıyorsa;çalıştıysa ara bozmaya Sen bilirsin yaRabbim en sevdiğini elinden al dedim" ağlayarak tabi kızım da ağlıyor benle birlikte....hiç bu kadar ağır bi beddua etmemiştim..aradan 1.5 hafta geçti x (ortak kişi)bana geldi ordan burdan derken bana o kişinin hamile olup karnında bebeğinin kalbinin durduğunu farkettiklerini kürtaj olduğunu söyledi...ama ağzım açık kaldı şok oldum diyebilirim.hamile olduğundan haberim bile yoktu....bi an suçluluk duygusu hisseder gibi oldum hatta zira 10 seneye yakın çocuğu olmuyordu...inan üzüldüm de o ağlayınca ben de ağladım hatta geçmiş olsuna gidince ..ama dedim demek yapıyormuş ki Allah en sevdiğini elinden aldı dedim...inan çıkar insanlar bi kötülük yapıyorsa canını yakıyorsa hele de feci şekilde canını yakıyorsa Allah çıkarıyor Allah ona da versin ama benim çektiklerimi de çeksin dilerim...o nedenle sen Allah a sığın Allah tan koruma iste..inan art niyet düşünmeyene Allah yardım eder...

öncelıkle once bı kendıne sonra eltıne bak:34:
benımde cocugum olmuyor ne varkı bunda rabbımde bızlere boyle sınıyor senı en cok ben anlarım o lafları bıryere gıttgınde senın nezmn oluck dedıklerınde daha zamanı var demeyı ben bılırım bunlar boyle dıyor ya sen strese gırıorsun hadı bır an once olsun dıye ama takma strese gırme olucagı varsada olmaz bızım koyde bırı vardı 15 sene fln cocugu olmadı sonra tup bebegı denedıler ve allahın işi işte 40 yasında ıkız anne oldu yanı umudunu yetirme hıcbırzmn bende yetırmıorum lutfen uzulmede sen esınle mutlumusun gerısı önemlı bıle degıl ınankı kapını ört gır içeri kulagınıda kapa duyarsanda duymamazlıktan gel ınan senın ıcın enıysı bu ben senı cok ıyı anlıyorum ama elbet bızımde olucak rabbım bızlerıde boyle sınıyor

laf gelmısken benım eltımde 8 senelık evlı ve ben 2 bucuk senelık bana ınat 3 dogurdu suan 1 yasında :) nıspet yapar gıbı bosverr takma salla uzulmeye degmez cıcım:6:
hayata hep gul gecc:9::9::9:

4 yıldır bebek için uğraşıyoruz fakat eşim azosperm ve bebeğimiz olmuyor eltim biz daha evlendiğimizden beri tavırlı bana evime eşyalarıma geinliğime herşeyime karıştı evlendik biz hemen bebek istiyoduk onlarda biliyordu.biliyordu çünkü ona neyse gitmiş bana doğum kontrol hapı almış hamile kalmayayım die ona ne oluyosa eşimde kızde bu hapları kullanmayacak dedi olursa osun hemen biz istiyoruz dedi bu olaydan 2 ay sonra eltimin hamile olduğunu öğrendim amann bi havalar bana benim üstümde oturuyor yok kayınpederime baba canım ekşi elma istiyor falan yok şunu alcam bunu yapçam yok çok güzel kiloyla hamile kaldım tamam anlatırsın ama bu imalı imalı konuşuyor gittiler köye torun geliyor diye sölemeye derkeeennn bu gebeliği boş gebelik çıktı kanaması başladı beni çağırdı yanında kürtaj oldu.bu sırada biz başladık çocuk için doktora gitmeye ve eşimin azosperm olduğunu öğrendik ben gittim buna ağladım yenge böle böle dediler çocuğumuz olaması çok zormuş dedim ay bu başladı bana gene laf sokmalara elalem yanında ben 3 tane yapçam allah veriyo bi sorunumuz yok demeye millet bu kez bana sen ne yapmıon artık yapsana demeye bu da kıs kıs gülüo millet beni sıkıştırınca..bi iş yapçak hemen ilk lafı ben insandan insan yaptım bu işimi yapamaycam oldu o kadar koyuyoki o lafı..sonra öğrendim çocuk için doktora gitmiş hemen istiyo die ben artık dayanamadım laf sokmalarına eşimlede aramız bozuldu evi terk ettim 3 ay ailemde kaldım tabi bu boş dururmu başlamış çocuğu olmuyor tedavi olmak zor geldi evden kaçtı yemek yapmayı bilmiyordu eşinin ihtiyacları nı karşılayamıyordu eşine kadınlık yapamıyordu sanki 2 yıl o yatmış kocamla neyse sonra eşimle barıştık fakat onla konuşmadık kaynanamlar hala bana bağırır ben küçükmüşüm o büyükmüş alttan alsam olmazmıymış ne varmış konuşmayacak ne onda suç varmış ne bende ...şaka gibiler ya... ve şimdi hamile..hamileliğini başkalarından duydum kaynanamlarda benden duydu...koca şehire duyurmuş fakat kaynanalara sölememiş..beni her gördüğünde gülüyodu kıskıs karnını elliyordu allah allah nedemk bu diyordum o gene hamileymiş sonradan öğrendim şimdi beni nerde görse karnını elliyor gülüyor çok üzülüyorum bebeğide erkekmiş köyü arattırmış kızına müjde istettirmiş erkek torun geliyor demiş erkek kız farkedrmi ya...dünde bi kadınla önümden geçtiler bana bakarak kadın bişeyler dedi buda güldü ohooo o yapana kadar ben üçüncüyü doğuracam dedi çok üzüldüm...artık dayanamıyorum ve kimseyi inandıramıyorum bana sen yanlış anlarsın diyo kaynanamlar aslında hiç sevmezler ama el üstünde nası oluyosa..dalavereyle çenesiyle kıvırıyo kandırıyo insanları..eşim takma onu diyor onun seviyesinemi iniyosun diyor ben ağlayınca oda ağlıyor:( ne yapacağımı bilmiyorum eğer böle devam edrse ve doktorlar artık gezmeyin olmaz çocuğunuz derse dayanamam bunlara evliiğim tehlikeye girer...çok uzun oldu ama patlayacaktım rahatladım yazınca..n eyapmalıyım bilemiyorum..

x
canım hiç takma kafana Allah büyük ona öyle bi müsibet verirki neye uğradığını şaşırır sen gönlünü ferah tut tedavi inşallah tez zamanda sonuç verir. eşinin yaşı kaçtı eğer istanbulda oturuyorsan sana önereceğim doktor olabilir benim bir arkadaşım onda tedavi oldu.

canım hiç takma kafana Allah büyük ona öyle bi müsibet verirki neye uğradığını şaşırır sen gönlünü ferah tut tedavi inşallah tez zamanda sonuç verir. eşinin yaşı kaçtı eğer istanbulda oturuyorsan sana önereceğim doktor olabilir benim bir arkadaşım onda tedavi oldu.

eşim 34 yaşında ben 23 yaşındayım istanbul dışındayım ama istanbula gdip gelmişliğimiz vardoktor için

...................................................................................
...................

Son düzenleme:
canım üstüme alınır gibi oldum senin eltin senin çocuğun olmuyor gibi imalarda bulunmuyorsa doğurmasını nispet gibi algılama bence...yani art niyetinin olup olmadığını şöyle iyi niyetle incelesen anlaşılır zaten.ama seninle uğraşıyorsa o zaman dediklerimi geri alırım tabi..benim eltimin de 7 senedir çocuğu olmadı tedavi gördü 7 sene sonunda oldu benim de 2. ayda oldu ama asla ona nispet yapma gibi düşüncem olmadı çünkü bebeği veren Allah tır.hatta akrabaları eltin seni kıskanıyor çocuğu falan dediler..iyi de ben kıskandıracak bişi yapmadım ki veren Allah onun da olur inşallah dedim...asla kızımı bilerek onun yanında canım cicim sevmedim alınmasın diye.şimdi ikinciye hamileyim hayırlısıyla doğar sağlıkla inşallah hayırlı evlat olur...ama asla ona nispet gibi düşüncem yoktu.çünkü bi önceki mesajımda okursan kızım çok yalnız üzülüyor onunla zaman geçirsin yalnızlığı bitisn istedik Allah gönlümüze göre verir inşallah..art niyet beslemedikten sonra Allah yardım ediyor..inşallah senin de olur canım...hep dua ederim Allah ım olmayanlara evlat nasip et..eltim için de hep dua ederdim her ne kadr o benimle açıkça uğraşsa da üzülürdüm çünkü o da tatsın derdim...ama onun çocuğu yeni olduğunda bizim için yuvam yıkılsımn kocam benden soğusun diye muska yaptırdığını öğrendik..kaynanama da hep onu seviyorsunuz dermiş...eeee Allah a havale ettim kocamla aramın bozulmasını 4 gösle bekliyrmuş Allah ım Sen bilirsin kendisine dönsün dilerim...

aslında tedaya gırmek ıstemedım ustune alınma eger benım eltım bana ben allahtan hıc aramadım catır catır dogurdum 3unude ımalı bır şekılde gulerek allah bana aratmadı su son oglum olmasaydı nevardı dıye solerse nıspet sayarım ben eltım ıyılıgınıde gorurum kotulugunude ben hep kucuk oldugumdan susarım o yenı dogmus bebegıne bıle ben baktım yerı geldı ve dıger cocuklarınada yanı anlıcan ben doguramadıgım ıcın evıme gelıp boyle söledı ben cok uzuldum ve kayınvalıdemde vardı k.valıdemde eltıme dedıkı daha onalrın vaktı var allah onlarada verır dıye hap kullandım cocugum olsun dıye bunu bıle bana ben öle şeyler bılmem 3unude aramadım ıstemeyerek kaldılar fln laflar edıor ve gulerek tabı ben bısey dıyemıyorum yanı bole bır suru olay ve ben gercekten uzuluyorum

aslında tedaya gırmek ıstemedım ustune alınma eger benım eltım bana ben allahtan hıc aramadım catır catır dogurdum 3unude ımalı bır şekılde gulerek allah bana aratmadı su son oglum olmasaydı nevardı dıye solerse nıspet sayarım ben eltım ıyılıgınıde gorurum kotulugunude ben hep kucuk oldugumdan susarım o yenı dogmus bebegıne bıle ben baktım yerı geldı ve dıger cocuklarınada yanı anlıcan ben doguramadıgım ıcın evıme gelıp boyle söledı ben cok uzuldum ve kayınvalıdemde vardı k.valıdemde eltıme dedıkı daha onalrın vaktı var allah onlarada verır dıye hap kullandım cocugum olsun dıye bunu bıle bana ben öle şeyler bılmem 3unude aramadım ıstemeyerek kaldılar fln laflar edıor ve gulerek tabı ben bısey dıyemıyorum yanı bole bır suru olay ve ben gercekten uzuluyorum

kırarım korkusuyla sildim hemen de yakalamışsın vallahi:)) canım hiç üzülme herşey Allahtan laf sokmaları varsa soğuk davran gitsin..

kırarım korkusuyla sildim hemen de yakalamışsın vallahi:)) canım hiç üzülme herşey Allahtan laf sokmaları varsa soğuk davran gitsin..

neden kırılayım kı :) hayatın gerceklerı bunalr dedııgm gıbı kapımı orttup esımle mutluyum gerısı onemlı degıl allahım bırgun bzede evlat verıcek bundanda emınım :)

benim eltide ne zaman bir araya gelsek hamileliğini doğumunu kızın ın bebekliğini anlatırdı ve aynı resimler her biraraya geldiğimizde çıkardı meydana..hergün hergün çekilmiyordu artık ya nispet yapçan bari resimleri ve anlatacağın konuyu değiştir bari

benim eltide ne zaman bir araya gelsek hamileliğini doğumunu kızın ın bebekliğini anlatırdı ve aynı resimler her biraraya geldiğimizde çıkardı meydana..hergün hergün çekilmiyordu artık ya nispet yapçan bari resimleri ve anlatacağın konuyu değiştir bari

katılıyorum sana:12: (((nispet yapçan bari resimleri ve anlatacağın konuyu değiştir bari)))

neden kırılayım kı :) hayatın gerceklerı bunalr dedııgm gıbı kapımı orttup esımle mutluyum gerısı onemlı degıl allahım bırgun bzede evlat verıcek bundanda emınım :)

ben hassasım bu konularda canım abimin de 10 senedir olmuyordu gerçi şimdi boşandı ama spermleri çok azmış nerdeyse yok denecek kadarmış....o nedenle onun yanında bile kızımı severken çekinirim..aklına bişi düşer kırılır diye..ben insanlara hassas davranmaya çalışırken Allah da bana böyle hassas davranan iyi dostlar nasip etsin dilerim..
en iyisini yapıyorsun canım..eltim çocuğu benden önce olsa eminim yapardı senin eltin gibi..o da eşim dışarda soğuk durur bunu koz kullandı diğer bi akraba karısıyla birlik olup her fırsatta yok kocasının koluna dizine şöyle yatarmış şunları yaparlarmış diye hava atmaya başladı tövbe ya sanki ben kocamla ayrı evde kalıyorum dicem olmucak hiç muhatap bile olmuyor bu tarz konuları açtı mı lafına bile karışmıyorum çünkü ne kadar saçma sapan insan olduklarına içimden gülüyorum...anam bu eltilik neymiş böyle ha...:52: ben de şimdi onu yapıyorum kocama bakıyorum gerisi boş benim için....kayınvalidem de arada bi karışmaya çalışır he he der ;dediğimi yaparım...:34:

Son düzenleme:
katılıyorum sana:12: (((nispet yapçan bari resimleri ve anlatacağın konuyu değiştir bari)))

hahaha yok artık yuhhh ya bari desin ki "elticiğim fotoları sen bana bırak zahmet etme getirmeye nasılsa hep aynı şeyleri konuşuyorsun benden alır bakarız yine:)))Allah ımmmmmm akıllı iyi insanlarla karşılaştır yA RABBİMM.... hava atacam diye ne komik hallere düşüyorlar insanlar...

canım benzer şeyler banada yapıldı eltim benimle aynı yaşta benden 2 ay sonra evlendi ben ayrı oturuyordum o kayınvalidemlerle oturuyordu.benim evime geldiğinde ayrı eve cıkmak istediğini anlatırdı eşimde bende hep yardımcı olduk bu arada hamile kaldı ağlıyordu ayrılmayacaz evden falan diye ben hep gececek bebeğin doğunca çok güzel şeyler olacak deyip durdum bir gün bana çocuğu erken mi yaptık acaba neyse allah vermeyince baskalarına tüyünü bile göstermiyor dedi alındım ama kötü niyetli değil diye düşündüm psikolojisi bozuk dedim sonra hanım bizi rüyasında görmüş ben evi terkediyormuşum benim eşim onun eşine yalvarıyormuş git eve getir emineyi falan diye sabah uyanınca kaynanamlara anlatıp tabiriinide yapıyor mahluk bence hiç huzurları yok çocukları yok diye ben bu gerizekalıya hep yardım ettim karsılığınıda böyle aldım.sonra anladım ki beni kıskanıyor cocuk benim zayıf noktam sanıyor eşimle birbirimize çok aşık olarak evlendik 4senedir evliyiz hala ilk günkü gibi aşığız birbirimize..ne zaman bizi arasalar ya romantik bir yemekte ya sinemada ya da geziyor olurduk ...çatladı tabi bir gün eşime dedi ki ahmet abi çocuk evin neşesidir çocuk olmayan evde neşe olmaz murat eve gelince çocuğu seviyor yorgunuluğu gidiyor durup dururken küfür eder gibi dedi bunu çok ağrıma gitti allaha havale ettim onun çocuğu küvözdeyken esimle ben doktorlarla özel görüştük bu çucuk çok kıymetli çok zor oldu sağlığı için ne yapılması gerekiyorsa maddi manevi söylesin biz yapalım falan dediko tuttu benim askıma böyle laflar etti hiç unutmuyorum imalarını 2.yi doğurdu görmedim eşime ettiği o laftan beri görüsmüyorum sadece ettiği laflardan onun adına korkuyorum allah bunları yanına bırakmaz bende allaha havale ettim içim çok rahat o yüzden sende esine daha sıkı sarıl mutluluğunla ez onu bir dahada evi terk etme gibi eltinin ekmeğine yağ sürecek seyler yapma bence hersey bizim için yarın ne olacağı belli olmaz evlat edinmek için basvuruda bulunduk sizde düşünmez misiniz

yazdıklarınızdan çok etkilendim..öncelikle çok geçmiş olsun..umarım ve inşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz ve sizin iyi haberlerinizi buradan alırız..artık dualarımda sizlerde varsınız.evet bende hep allaha havale ediyorum ve rabbimden hep sabır diliyorum..çok ama çok etkilendim yazdıklarınızdan..rabbim çok büyüksün ama yinede evlatlarına zarar gelmesin rabbim hayırlısını sağlıklısını versin eltimin günahını evlatları çekmesin rabbim

teşekkürler kim erkek çocuğum olmuyo diye bana kötü dawranılıyo diye bi konu açsa yeğenim gelir aklıma üzülürüm hep belkide tıbbi bir sorundur ama insan başka bişeyede yoramıyor..yengemin 1 çocuğu daha var mesela oda erkek 8 yaşında ve gayet sağlıklı ALLAH ım kimseyi ewladıyla sınamasın daha yeni ewliyiz o yüzden ben çocuk mewzusunu takmıyorum fazla ben ewlediğim ertesi sabah akrabaları bana çocuk yap dedi şaka gibi dimi...hep kızdım eşime hep şikayet ettim akrabaların karışmasın işimize canım ne zaman isterse ozaman yaparım dedim akrabaları hep çocuk konusu açtı ben daha erken dedim taki geçen haftaya kadar 2 gün önce yine akrabası bile değil bi komşuları 5 ay olmuş çocuk yapın artık ayıp ama dedi annesinin benim gelinim hemen yaptı valla falan diye konuştu döndüm kadına benim beynimdede tümör var teyzeciğim senin gelinin tavşan gibi doğursun beni bağlamaz dedim üzüldüm pardon falan dedi zoruma gitti bebek ve tümör hayatımdaki gölge bikere daha yıktı beni ve kadına birkere daha döndüm kocam kıısrda olabilirdi herkese böle muhabbetler açmayın dedim yerin dibine girdi sizin eşinizde rahatsızlık var ilk önce kayınvalideniz o eltinizin ağzını kapatması gerekli cahillik günümüzdeki en büyük sorun maalesef ama eltiniz çok büyük ayıp etmiş çok sabırlıymışsınız öncelikle buna hayran kaldım ben olsam o kadını boğazlardım yemin ederim...kafanıza hiç takmayın ALLAH sağlıklı hayırlı bi ewlat versin sizede tez zamanda inş.

Back