Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eltimin hamileliği ve benim çocuğumun olmaması
- Konu Sahibi sadecik
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Eltin cok cahilce davraniyor, herseyi veren Rabbim alan da O. Belki evlat verir ama onemli olan hayirli bir evlat olmasi. Esin sana ne guzel destek oluyor, seninde esine destek olman lazim, cocuk konusu onemli bir konu ama bu ne senin nede esinin elinde, o yuzden esini yuz ustu birakmamalisin. Dua et, sabir goster canim kardesim...
4 yıldır bebek için uğraşıyoruz fakat eşim azosperm ve bebeğimiz olmuyor eltim biz daha evlendiğimizden beri tavırlı bana evime eşyalarıma geinliğime herşeyime karıştı evlendik biz hemen bebek istiyoduk onlarda biliyordu.biliyordu çünkü ona neyse gitmiş bana doğum kontrol hapı almış hamile kalmayayım die ona ne oluyosa eşimde kızde bu hapları kullanmayacak dedi olursa osun hemen biz istiyoruz dedi bu olaydan 2 ay sonra eltimin hamile olduğunu öğrendim amann bi havalar bana benim üstümde oturuyor yok kayınpederime baba canım ekşi elma istiyor falan yok şunu alcam bunu yapçam yok çok güzel kiloyla hamile kaldım tamam anlatırsın ama bu imalı imalı konuşuyor gittiler köye torun geliyor diye sölemeye derkeeennn bu gebeliği boş gebelik çıktı kanaması başladı beni çağırdı yanında kürtaj oldu.bu sırada biz başladık çocuk için doktora gitmeye ve eşimin azosperm olduğunu öğrendik ben gittim buna ağladım yenge böle böle dediler çocuğumuz olaması çok zormuş dedim ay bu başladı bana gene laf sokmalara elalem yanında ben 3 tane yapçam allah veriyo bi sorunumuz yok demeye millet bu kez bana sen ne yapmıon artık yapsana demeye bu da kıs kıs gülüo millet beni sıkıştırınca..bi iş yapçak hemen ilk lafı ben insandan insan yaptım bu işimi yapamaycam oldu o kadar koyuyoki o lafı..sonra öğrendim çocuk için doktora gitmiş hemen istiyo die ben artık dayanamadım laf sokmalarına eşimlede aramız bozuldu evi terk ettim 3 ay ailemde kaldım tabi bu boş dururmu başlamış çocuğu olmuyor tedavi olmak zor geldi evden kaçtı yemek yapmayı bilmiyordu eşinin ihtiyacları nı karşılayamıyordu eşine kadınlık yapamıyordu sanki 2 yıl o yatmış kocamla neyse sonra eşimle barıştık fakat onla konuşmadık kaynanamlar hala bana bağırır ben küçükmüşüm o büyükmüş alttan alsam olmazmıymış ne varmış konuşmayacak ne onda suç varmış ne bende ...şaka gibiler ya... ve şimdi hamile..hamileliğini başkalarından duydum kaynanamlarda benden duydu...koca şehire duyurmuş fakat kaynanalara sölememiş..beni her gördüğünde gülüyodu kıskıs karnını elliyordu allah allah nedemk bu diyordum o gene hamileymiş sonradan öğrendim şimdi beni nerde görse karnını elliyor gülüyor çok üzülüyorum bebeğide erkekmiş köyü arattırmış kızına müjde istettirmiş erkek torun geliyor demiş erkek kız farkedrmi ya...dünde bi kadınla önümden geçtiler bana bakarak kadın bişeyler dedi buda güldü ohooo o yapana kadar ben üçüncüyü doğuracam dedi çok üzüldüm...artık dayanamıyorum ve kimseyi inandıramıyorum bana sen yanlış anlarsın diyo kaynanamlar aslında hiç sevmezler ama el üstünde nası oluyosa..dalavereyle çenesiyle kıvırıyo kandırıyo insanları..eşim takma onu diyor onun seviyesinemi iniyosun diyor ben ağlayınca oda ağlıyor ne yapacağımı bilmiyorum eğer böle devam edrse ve doktorlar artık gezmeyin olmaz çocuğunuz derse dayanamam bunlara evliiğim tehlikeye girer...çok uzun oldu ama patlayacaktım rahatladım yazınca..n eyapmalıyım bilemiyorum..
canım hiç üzme canını al kocanı iyi bir doktora git.benim tavsiyem ankarada prof. dr. Kaan Aydos işinin uzmanı ve en iyisi.yok ankaraya gelemem diyorsanda maille ulaşabilirsin.ölümden başka herşeye çare var üzülmeye değmez bak ilk hamileliğinde seni üzdüğü için Rabbim onu uyarmış boş gebelik yaşamış.ama o anlamamış.sen takma onu ben benim için bir değeri olmayan insanları görmem bile gözümün önünde olsalar bile bu onlara en iyi ceza.o gülüyosa sen daha fazla gül üzülüpde onu sevindirme.doktoru ihmal etmeyin araştır sende görüceksin ne kadar iyi olduğunu.
- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.585
- 798
'' İnsandan insan yapabiliyorum '' aman Allah'ım ne adapsız, ne cahilce bir kelime !!!
Siz bu cümleyi kuran kişinin sözlerine mi üzülüyorsunuz ? Umrunuzda bile olmamalı..
Üzmeyin kendinizi demek kolay ama üzmeyin işte. Allah herşeyin hayırlısını versin, en hayırlı zamanda nasip olur evlatlarınız inşaallah. Sağlıkla huzurla alırsınız elinize inşaallah..
Sizin yapacağınız o kişiyle muhattap olmamak, mümkün olduğunca az konuşup az yüzüne bakmak..Çoğu sözünü duymamazlıktan gelin çıkın oradan; böylelerine en ağır cevaptır bu.
Siz bu cümleyi kuran kişinin sözlerine mi üzülüyorsunuz ? Umrunuzda bile olmamalı..
Üzmeyin kendinizi demek kolay ama üzmeyin işte. Allah herşeyin hayırlısını versin, en hayırlı zamanda nasip olur evlatlarınız inşaallah. Sağlıkla huzurla alırsınız elinize inşaallah..
Sizin yapacağınız o kişiyle muhattap olmamak, mümkün olduğunca az konuşup az yüzüne bakmak..Çoğu sözünü duymamazlıktan gelin çıkın oradan; böylelerine en ağır cevaptır bu.
eltin cahilin önde gideni.insanlıktan nasibini almamış biriymiş.böyle biri için üzme kendini canım.eşinle kötü olduğuna evini terk ettiğine değmez.yaptıkları söyledikleri çok sinir bozucu ama hiç umursama duyma bile onu gül geç
inşallah yakın zamanda sende evlat sahibi olursun canım
inşallah yakın zamanda sende evlat sahibi olursun canım
- 28 Kasım 2008
- 6.205
- 59
- 158
- 39
ahh canım ahhh neleri takıyorsun ne diye takıyorsun ki?
artık bu devir de ne çocuğum yok diye üzülmeye ne de var diye sevinmeye gelmiyor.
Allah analı babalı büyütsün deyip geçiceksin. kız olsun oğlan olsun ne derse desin bu onun seviyesini gösterir.
ve geçen sene bir düşük yaşadım 1 yıldır bir sürü sorun yaşadım. olmadı... olursa da Allahtan olmassa da....
Allah neyi kısmet ettiyse onu yaşayacağız. bırak eltin görgüsüzlüğünde boğulsun.
ayrıca benim bir sorunum yok. eşimi rencide etmemek içinde konuşmuyorum deyip kaynınıza anlatın! biraz karısını yola getirsin.
Adam yerine koyma. köyün delisi konuşuyormuş gibi hayretle dinle onu.
artık bu devir de ne çocuğum yok diye üzülmeye ne de var diye sevinmeye gelmiyor.
Allah analı babalı büyütsün deyip geçiceksin. kız olsun oğlan olsun ne derse desin bu onun seviyesini gösterir.
ve geçen sene bir düşük yaşadım 1 yıldır bir sürü sorun yaşadım. olmadı... olursa da Allahtan olmassa da....
Allah neyi kısmet ettiyse onu yaşayacağız. bırak eltin görgüsüzlüğünde boğulsun.
ayrıca benim bir sorunum yok. eşimi rencide etmemek içinde konuşmuyorum deyip kaynınıza anlatın! biraz karısını yola getirsin.
Adam yerine koyma. köyün delisi konuşuyormuş gibi hayretle dinle onu.
- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
inanamadım kadının tavırlarına..o sahip olduğu şeyi ona veren Allah snada elbet zamanı gelince verir ama korkarım o kadının başına gelecekler var..böyle konuşmalarının bu tavırlarının sonu hiç hayra alamet değil..Allahım inşallah çocuğuyla sınamaz onu çünkü çocuğa üzülürüm günahsız bebe anasının konuşmaları nispetleri yüzünden ay Allah korusun ama bnm gözmde birden senaryo canlandı yani umarım öyle olmaz..cnm sn ne üzülüyosun Allah da sna geç verir belki ama sağlıklı hayırlı verir inşallah vakti gelince..valla sn bu lafları bu tavırları takma kendini hiç bozma boşveer Allaha havale et sabırla bekle..snin elinden gelen bişi yok kendini suçlu hissetme yani..en iyisi o kadınla görüşmemek imkanın varsa
senin yerinde kim olsa gercekten çok üzülürdü. ancak bu insan vicdan ve merhamet duygularından yoksun biriymiş. çocuk meselesinin nispet yapılacak bir durum olmadığını hala bilmiyor. bir bebeğin dünyaya gelmesine Rabbim karar verir, sen ne kadar çabalarsan çabala olmayabilir. eşinin ailesi sorunun eşinden kaynaklandığını biliyor mu onu anlamadım. sorunun eşinden kaynaklandığını bilmiyorlarsa kayınvaliden ile samimi bir şekilde konuş. evlat sahibi olmak istediğini, eşini sevdiğini, evliliğine de sahip çıkmak istediğini, her kadının anne olmak isteyeceğini, bunun için çaba gösterdiğini sana yaklaşımlarının frencide edici olmaması gerektiğini, bu durumun sizi ve evliliğinizi yıprattığını, geçmişte evini terk etmenin nedenin de bu olduğunu söyle. çevremde erkekten kaynaklanan sebeplerle evlat sahibi olamayan gelinleri ve kayınvalideleri gördüm. bu kayınvalideler gelinlerini el üstünde tutuyorlar. oğullarının çocuk sahibi olmamasına rağmen gelinin evi terk etmemesinden minnet duyuyorlar. sen samimi bir şekilde konuşursan bir anne olarak kayınvaliden seni anlar. sen küçük olarak olgunluk yapmakta zorlanabilirsin ancak eltini de Allah'a havale et. inşaallah Rabbim onu evlatlarıyla sınava tabi tutmaz. yaptığı çok ayıp. ayrıca eşini seviyorsan da evliliğine sahip çık. sevdiğin kişiyi her zaman bulamayabiliyorsun. zaten artık çocukları olan ailelerde yaşlandıklarında yalnız kalıyor. herkes başka bir şehirde, yurt dışında yaşıyor. her şey gönlünce olsun.
- 23 Mayıs 2009
- 14.280
- 15.528
- 823
ben buna benzer bir flimde görmüştüm bebeği sakat dogmuştu allah büyük insandan insan yapamaz kimse allah istemedikten sonra kendisi halt etmiş vermesini bilen almasınıda bilir canım o pislikten uzak dur allah ğörüyor kimin ne oldugunu hiç böyle şeyleri kafaya takma tabi takmamak elde degil ama napalım allah büyük bende senin gibiyi 19 yıllık evliyim bebegim yok eşim azosperm napalım allah böylelerin cezasını bir şekilde versin insanın elinde olsa hemen dogurur elinde degilki bu allahın taktiri herşey inşallah biran önce bebegin olur ondan alsın sana versin allahın adaleti büyük sen sıkma canını .
- 26 Ekim 2010
- 870
- 636
- 133
üzüldüm dogrusu ama sen sıkılma hiç duyma onlada görüşme boş şeylerle hava atıyor çünküü evlatlrda malrda bu dünyanın sınavı ve imtihanı
sen geçmye bak eltin zaten yolunu seçmiş kötü düşünceli biri belii !! ama ben karnındaki bebege acıdım annesi hınçlı bnefretle kinleee iç ğüdüsünde besliyor ve onun imtihanıda o çoçuk dogduktan sonra başlıcak beliiii allah hesabı çabuk görendir bunu unutmaa işn bebegin olurrrr
sen geçmye bak eltin zaten yolunu seçmiş kötü düşünceli biri belii !! ama ben karnındaki bebege acıdım annesi hınçlı bnefretle kinleee iç ğüdüsünde besliyor ve onun imtihanıda o çoçuk dogduktan sonra başlıcak beliiii allah hesabı çabuk görendir bunu unutmaa işn bebegin olurrrr
- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
ah canım ya kıyamam banada yapılıyor bu muamele seni çok ii anlıyorum benimde henüz çocuğum yok ben evlendikten sonra eltilerim 2 şer tane doğurdular bende hala yok her an aklımda çok üzülüyorum ama sonra rabbim en iyisini bilir diyorum sende öyle de sende onu kendi yapamadıllarıyla sinirlendir gez eşinle güzel vakit geçir tatil ya onun yanında bunları anlat hava at anlayacağın biliyorum ii bişey değil ama unutmaki çivi çiviyi söküyor onunda canı sıkılsın ben niye yapamıyorum diye üzülme canımmm bu hayatta yalnız değilsin k.i.b öpüyorum canm
yazık ki ne yazık,hala böyle sinsi-kötü kalpli insanların aileler arasında bulunması çok acı,bunun gibileri yanlızlığa hapsedıceksn,ayy sinir oldum 8 yıllık evlıyım ve bebğimz yok sebebsz kısırlık bızım kı,ama Rabbım isterse herşartta werır evlatlarımızı...Hz. Zekeriyya Allah tan bı evlat isteyıp,evladı olacagı müjdesını duyunca,şaşırıp nasıl olur ben çok yaşlıyım eşimde kısır demişti,rabbım de ben istersem olmazlar olur bu bana çok kolay demişti,HZ.MERYEM babsız hamıle kaldı,demekki neymiş sperm sayısı,yumurta azlığı,yok tüpler hepsi bi sebeb,yeter ki Rabbim nasip etsin,şak die olur walla....birde sevgili sadecik eltın sana öle laf çarpıyo ya,o anda çok canın acıyo ya,işte tam o anda öyle içten yalvar ki(bızım içinde tabiii))) tam dua nın zamnı işte acı halınde canın yandığında,Allah hepimzn dualrını kabul etsin inşallah
ah canım ya kıyamam banada yapılıyor bu muamele seni çok ii anlıyorum benimde henüz çocuğum yok ben evlendikten sonra eltilerim 2 şer tane doğurdular bende hala yok her an aklımda çok üzülüyorum ama sonra rabbim en iyisini bilir diyorum sende öyle de sende onu kendi yapamadıllarıyla sinirlendir gez eşinle güzel vakit geçir tatil ya onun yanında bunları anlat hava at anlayacağın biliyorum ii bişey değil ama unutmaki çivi çiviyi söküyor onunda canı sıkılsın ben niye yapamıyorum diye üzülme canımmm bu hayatta yalnız değilsin k.i.b öpüyorum canm
ahh bu cahıl akrabalar,eşinle gezersn onlar gezemez- çocugn yokya gezersn -derler, evın temız derlitopludr-çocuk yok ya o yuzden temızsın -derler,evıne üstune basına bişiler alırsn- çocugun yok ya masrafın yok-derler ; eşinle tartışmaların olmaz-çocuk olmadgı için- derler amannn derlerde derler ahh bi çocugum olsun bunların hepinn alasını yapcam yedirtcem o lafları :))))) ne kötuyum dimiii
Veren de Allah alan da, kimse çocuğum var, param var, malım var diye övünmesin,
hiç ummadığı zamanda herşeyini kaybedebilir.
Ama bence siz de fazla kıskançlık yapmışsınız, eltinizi çocuğu oldu diye kıskancağınıza tedavi olsanız,
imkansız mı bir çocuğunuzun olması,
ayrıca eltinizi kıskanıp neden evinizi terk ettiniz,
bence hata etmişsiniz.
hiç ummadığı zamanda herşeyini kaybedebilir.
Ama bence siz de fazla kıskançlık yapmışsınız, eltinizi çocuğu oldu diye kıskancağınıza tedavi olsanız,
imkansız mı bir çocuğunuzun olması,
ayrıca eltinizi kıskanıp neden evinizi terk ettiniz,
bence hata etmişsiniz.