• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltimin hamileliği ve benim çocuğumun olmaması

Bu haberi okuyunca ne insanlar (!) varmış dedim. Ne biçim bir karakterdeymiş kadına bak. Kime ne zaman ne olacağı belli olmaz canım Allah tan umudunu kesme

Son düzenleme:
4 yıldır bebek için uğraşıyoruz fakat eşim azosperm ve bebeğimiz olmuyor eltim biz daha evlendiğimizden beri tavırlı bana evime eşyalarıma geinliğime herşeyime karıştı evlendik biz hemen bebek istiyoduk onlarda biliyordu.biliyordu çünkü ona neyse gitmiş bana doğum kontrol hapı almış hamile kalmayayım die ona ne oluyosa eşimde kızde bu hapları kullanmayacak dedi olursa osun hemen biz istiyoruz dedi bu olaydan 2 ay sonra eltimin hamile olduğunu öğrendim amann bi havalar bana benim üstümde oturuyor yok kayınpederime baba canım ekşi elma istiyor falan yok şunu alcam bunu yapçam yok çok güzel kiloyla hamile kaldım tamam anlatırsın ama bu imalı imalı konuşuyor gittiler köye torun geliyor diye sölemeye derkeeennn bu gebeliği boş gebelik çıktı kanaması başladı beni çağırdı yanında kürtaj oldu.bu sırada biz başladık çocuk için doktora gitmeye ve eşimin azosperm olduğunu öğrendik ben gittim buna ağladım yenge böle böle dediler çocuğumuz olaması çok zormuş dedim ay bu başladı bana gene laf sokmalara elalem yanında ben 3 tane yapçam allah veriyo bi sorunumuz yok demeye millet bu kez bana sen ne yapmıon artık yapsana demeye bu da kıs kıs gülüo millet beni sıkıştırınca..bi iş yapçak hemen ilk lafı ben insandan insan yaptım bu işimi yapamaycam oldu o kadar koyuyoki o lafı..sonra öğrendim çocuk için doktora gitmiş hemen istiyo die ben artık dayanamadım laf sokmalarına eşimlede aramız bozuldu evi terk ettim 3 ay ailemde kaldım tabi bu boş dururmu başlamış çocuğu olmuyor tedavi olmak zor geldi evden kaçtı yemek yapmayı bilmiyordu eşinin ihtiyacları nı karşılayamıyordu eşine kadınlık yapamıyordu sanki 2 yıl o yatmış kocamla neyse sonra eşimle barıştık fakat onla konuşmadık kaynanamlar hala bana bağırır ben küçükmüşüm o büyükmüş alttan alsam olmazmıymış ne varmış konuşmayacak ne onda suç varmış ne bende ...şaka gibiler ya... ve şimdi hamile..hamileliğini başkalarından duydum kaynanamlarda benden duydu...koca şehire duyurmuş fakat kaynanalara sölememiş..beni her gördüğünde gülüyodu kıskıs karnını elliyordu allah allah nedemk bu diyordum o gene hamileymiş sonradan öğrendim şimdi beni nerde görse karnını elliyor gülüyor çok üzülüyorum bebeğide erkekmiş köyü arattırmış kızına müjde istettirmiş erkek torun geliyor demiş erkek kız farkedrmi ya...dünde bi kadınla önümden geçtiler bana bakarak kadın bişeyler dedi buda güldü ohooo o yapana kadar ben üçüncüyü doğuracam dedi çok üzüldüm...artık dayanamıyorum ve kimseyi inandıramıyorum bana sen yanlış anlarsın diyo kaynanamlar aslında hiç sevmezler ama el üstünde nası oluyosa..dalavereyle çenesiyle kıvırıyo kandırıyo insanları..eşim takma onu diyor onun seviyesinemi iniyosun diyor ben ağlayınca oda ağlıyor:( ne yapacağımı bilmiyorum eğer böle devam edrse ve doktorlar artık gezmeyin olmaz çocuğunuz derse dayanamam bunlara evliiğim tehlikeye girer...çok uzun oldu ama patlayacaktım rahatladım yazınca..n eyapmalıyım bilemiyorum..

canım anladığım kadarıyla eltin oldukça cahil ve kıskanç ve inanç yoksunu anladığım kadarıyla.bence onu Allaha havale et ve görüşme zaten butür insanlar çok tehlikelidir bak Allah korumuş evliliğin bitecekmiş onun yüzünden neredeyse çocuk konusuna gelince ne çiftler var defaalarca her yöntemi deneyip sonunda çocuklarına kavuşan doktor doktor gez yılma. benim bi arkadaşım kalp hastasıydı doktor asla olamaz dedi.doğurdu ve ikiside sapasağlamo olmazsa bile allahın vardır bi bildiği.herşey gönlünce olsun inşallah.

Mayıstan beri çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz, etrafımdan duyduğum en ufak bi soru, en ufak bi ima bile cinlerimi tepeme üşüştürmeye yeterken, eltin olucak o yaratığın yaptıkları gerçekten katlanılır gibi değil :50: Kendimi senin yerine koydum, inan o kadar üzüldüm ki... Ama Allah öyle büyüktür ki, elbet bu yaptıklarının cezasını ona çektirir. O çok övündüğü evlatlarının hayrını görmezse hiç şaşırma. Kendimden biliyorum çok zor, ama sabırlı olmaktan ve dua etmekten başka çaremiz yok :14: Rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder size, bekleyen herkese...

eltine yazıklar olsun ki başkasının acısıyla mutlu olabiliyor. sen hiç kendini üzme. eltinin başına büyük bir bela gelmesi yakındır. sakın umudunu kaybetme. eltime de amcamın gelinine de doktorlar vazgeçin sizin çocuğunuz olmaz demişlerdi zamanında. ama şimdi eltimin iki kızı amcamın gelininin ikizleri var. sakın yılma. onlar yılmadı. inşallah senin de nur topu gibi güzel ve hayırlı evlatların olur. :49:

çoçuğun olmamasını çok iyi bilirim benimki sebebsiz kısırlık ama kuzenimin kocasında soru vardı hemen çoçuğu oldu güya onlarda sorun var bizde yok görünüyo bizimki olmuyo çok duydum karı kocada sorun var ama çoçuğu olmuş ben artık inanmıyorum sorunların çoçuk olmasına engel olacağına.kafana takma bence sorunun bilinmesi daha iyi çünkü ona göre tedavi olup gebe kalabiliyorsun bizde neden olmadığı bulunamıyor o yüzden ne yapacağını şaşırıyor doktorlar keşke bende bilseydim neden çoçuğum olmadığını

Rabbim kimi mukafatlandiracagini ve kimi cezalandiracgini cok iyi bilir.
sadece yeri ve zamani vardir.
sabret!!!

Son düzenleme:
Hayatı nispet olan insanların sonlarını iyi görmem....

kendi bebeğini bile kırkışma konusu yapan kadın,hayatı boyunca iflah olmaz;

Sabret,bekle,gör...!!!!

Veren de Allah alan da, kimse çocuğum var, param var, malım var diye övünmesin,
hiç ummadığı zamanda herşeyini kaybedebilir.
Ama bence siz de fazla kıskançlık yapmışsınız, eltinizi çocuğu oldu diye kıskancağınıza tedavi olsanız,
imkansız mı bir çocuğunuzun olması,
ayrıca eltinizi kıskanıp neden evinizi terk ettiniz,
bence hata etmişsiniz.

inanamıyorum yazdıklarımdan bunu mu anladınız bunu mu çıkardınız size diyecek lafım yok.

hepinize cevap verdiğiniz için teşekkür ederim..başka yere taşınma imkanım yok hepimiz bir apartmanda oturuyoruz..kayınvalideler sorunun oğlunda olduğunu biliyolar ve bana senin kadar acele eden görmedim olur diyolar ...çok geniş insanlar...bazı arkadaşlar eltimi kıskandığımı hatta eltimi kıskandığım için evi terk ettiğimi sanmışlar ben yazımı dikkatli okumalarını yada okumak zahmetinde bulunmuyorlarsa cevap yazma zahmetinde de bulunmamalarını rica ediyorum..cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz ve güzel cevaplarınız için çok sağolun...

Ama bence siz de fazla kıskançlık yapmışsınız, eltinizi çocuğu oldu diye kıskancağınıza tedavi olsanız,
bence hata etmişsiniz.[/QUO

madem imkansız değill konu sahibine bir yol gösteriver
ayrıca kadın kıskanmıyor eltisi zayıf noktasını bulmuş kışkırtıp duruyor olay bu kadıncağız da dayanamıyor
ahh işte yaşayan bilir...... ..

bence hata etmişsiniz.[/QUO

madem imkansız değill konu sahibine bir yol gösteriver
ayrıca kadın kıskanmıyor eltisi zayıf noktasını bulmuş kışkırtıp duruyor olay bu kadıncağız da dayanamıyor
ahh işte yaşayan bilir...... ..

sağol arkadaşım beni anladığın anlamayanlarada anlattığın için...

eltin önce ağzından çıkan laflara dikkat etsin. insandan insan yaptım ne demek. bebeği yapan Allahtır. Allah vermese onun da olmayacaktı.hamile kalmak bi marifetmiş gibi kalkıp ne hakla övünüyor. sen anladığım kadarıyla eşinle birbirinizi çok seven bir çiftsiniz. sizi yıpratmasına izin verme, zamana bırak Allah verirse senin de olur. evinizin huzuru olduktan sonra bırak eltin konuşsun dursun. böyle tiplerle uğraşılmaz.

4 yıldır bebek için uğraşıyoruz fakat eşim azosperm ve bebeğimiz olmuyor eltim biz daha evlendiğimizden beri tavırlı bana evime eşyalarıma geinliğime herşeyime karıştı evlendik biz hemen bebek istiyoduk onlarda biliyordu.biliyordu çünkü ona neyse gitmiş bana doğum kontrol hapı almış hamile kalmayayım die ona ne oluyosa eşimde kızde bu hapları kullanmayacak dedi olursa osun hemen biz istiyoruz dedi bu olaydan 2 ay sonra eltimin hamile olduğunu öğrendim amann bi havalar bana benim üstümde oturuyor yok kayınpederime baba canım ekşi elma istiyor falan yok şunu alcam bunu yapçam yok çok güzel kiloyla hamile kaldım tamam anlatırsın ama bu imalı imalı konuşuyor gittiler köye torun geliyor diye sölemeye derkeeennn bu gebeliği boş gebelik çıktı kanaması başladı beni çağırdı yanında kürtaj oldu.bu sırada biz başladık çocuk için doktora gitmeye ve eşimin azosperm olduğunu öğrendik ben gittim buna ağladım yenge böle böle dediler çocuğumuz olaması çok zormuş dedim ay bu başladı bana gene laf sokmalara elalem yanında ben 3 tane yapçam allah veriyo bi sorunumuz yok demeye millet bu kez bana sen ne yapmıon artık yapsana demeye bu da kıs kıs gülüo millet beni sıkıştırınca..bi iş yapçak hemen ilk lafı ben insandan insan yaptım bu işimi yapamaycam oldu o kadar koyuyoki o lafı..sonra öğrendim çocuk için doktora gitmiş hemen istiyo die ben artık dayanamadım laf sokmalarına eşimlede aramız bozuldu evi terk ettim 3 ay ailemde kaldım tabi bu boş dururmu başlamış çocuğu olmuyor tedavi olmak zor geldi evden kaçtı yemek yapmayı bilmiyordu eşinin ihtiyacları nı karşılayamıyordu eşine kadınlık yapamıyordu sanki 2 yıl o yatmış kocamla neyse sonra eşimle barıştık fakat onla konuşmadık kaynanamlar hala bana bağırır ben küçükmüşüm o büyükmüş alttan alsam olmazmıymış ne varmış konuşmayacak ne onda suç varmış ne bende ...şaka gibiler ya... ve şimdi hamile..hamileliğini başkalarından duydum kaynanamlarda benden duydu...koca şehire duyurmuş fakat kaynanalara sölememiş..beni her gördüğünde gülüyodu kıskıs karnını elliyordu allah allah nedemk bu diyordum o gene hamileymiş sonradan öğrendim şimdi beni nerde görse karnını elliyor gülüyor çok üzülüyorum bebeğide erkekmiş köyü arattırmış kızına müjde istettirmiş erkek torun geliyor demiş erkek kız farkedrmi ya...dünde bi kadınla önümden geçtiler bana bakarak kadın bişeyler dedi buda güldü ohooo o yapana kadar ben üçüncüyü doğuracam dedi çok üzüldüm...artık dayanamıyorum ve kimseyi inandıramıyorum bana sen yanlış anlarsın diyo kaynanamlar aslında hiç sevmezler ama el üstünde nası oluyosa..dalavereyle çenesiyle kıvırıyo kandırıyo insanları..eşim takma onu diyor onun seviyesinemi iniyosun diyor ben ağlayınca oda ağlıyor:( ne yapacağımı bilmiyorum eğer böle devam edrse ve doktorlar artık gezmeyin olmaz çocuğunuz derse dayanamam bunlara evliiğim tehlikeye girer...çok uzun oldu ama patlayacaktım rahatladım yazınca..n eyapmalıyım bilemiyorum..

takma desem bosuna soylemisss olucamm cani benim onu allaha havale etmekten baska yapacak biey yok allah islah etsin onu...
o elledigi erkek torun buyudugunde kendine vatana millete vefali eli duzgun bi cocuk olur insallah..
daha ordan en cikcagini kimse bilemez..
ama aldigi bu ahlarla sanirim pek hayirli olmayacaa bener..
karnindaki sabinin bir sucu yok anck ahh iste dilin kemigi yok
nelere mal olacagini bilemiyourz..
olsun sen dua et boll boll
arkadasim yapti iyi kalite bal al
yarim kilo 80 90 liradan az olmasin kilosu
icine findik fistik ceviz antep fistigi bide soyulmus cekirdek koy
kocan sabah aksam ac karnina yesin belki sperm sayisini artitrir..
allah kolaylik versin...

bi daha başkalarının yanında laf sokarsa veya onun yanında "sen neden yapmıyorsun?" tarzı abzürt bir soru gelirse vereceğin cevap şu olsun;"

"HEP BENİM YÜZÜMDEN FARKINDAYIM ; EVET EVET BENİM YÜZÜMDEN EŞİMLE O KADAR MUTLU VE HUZURLUYUZKİ ^^BALAYIMIZI^^ DİKKAT ÇEKECEK KADAR UZATTIK..." duruma göre ekleme çıkarmada yapabilirsin mesela (mutlu olmak için çocuk yapanlar var ben yaparsam evliliğimi kurtarmak için değil istediğim için yapacağım...gibi)tüm gözler eltide tabii anında :21: eminim o eltinin göz taşının yüz ifadesi şu olur= :53:
bunlara iyilik yaramıyor. ALLAH verir ALLAH alır. ALLAH'ın işine karışılmaz. ha karışıyormu? o zaman karışan senin dalını kesiyorsa sen onun ağacını kökten keseceksin :51::51:

bi daha başkalarının yanında laf sokarsa veya onun yanında "sen neden yapmıyorsun?" tarzı abzürt bir soru gelirse vereceğin cevap şu olsun;"

"HEP BENİM YÜZÜMDEN FARKINDAYIM ; EVET EVET BENİM YÜZÜMDEN EŞİMLE O KADAR MUTLU VE HUZURLUYUZKİ ^^BALAYIMIZI^^ DİKKAT ÇEKECEK KADAR UZATTIK..." duruma göre ekleme çıkarmada yapabilirsin mesela (mutlu olmak için çocuk yapanlar var ben yaparsam evliliğimi kurtarmak için değil istediğim için yapacağım...gibi)tüm gözler eltide tabii anında :21: eminim o eltinin göz taşının yüz ifadesi şu olur= :53:
bunlara iyilik yaramıyor. ALLAH verir ALLAH alır. ALLAH'ın işine karışılmaz. ha karışıyormu? o zaman karışan senin dalını kesiyorsa sen onun ağacını kökten keseceksin :51::51:

bu arada her duruma uygun dumur edici , ezici ama karşı tarafın kavga çıkarmasına olanak vermeyecek laf söz sokmak isteyen olursa bana yazın :27:
(uyuz oluyorum bu tiplere yaaa)
(ilan gibi oldu) :6:

takma desem bosuna soylemisss olucamm cani benim onu allaha havale etmekten baska yapacak biey yok allah islah etsin onu...
o elledigi erkek torun buyudugunde kendine vatana millete vefali eli duzgun bi cocuk olur insallah..
daha ordan en cikcagini kimse bilemez..
ama aldigi bu ahlarla sanirim pek hayirli olmayacaa bener..
karnindaki sabinin bir sucu yok anck ahh iste dilin kemigi yok
nelere mal olacagini bilemiyourz..
olsun sen dua et boll boll
arkadasim yapti iyi kalite bal al
yarim kilo 80 90 liradan az olmasin kilosu
icine findik fistik ceviz antep fistigi bide soyulmus cekirdek koy
kocan sabah aksam ac karnina yesin belki sperm sayisini artitrir..
allah kolaylik versin...

sağol canım eşim devamlı bal tüketir pahalıdır yani iyi baldır aldıklarıda..fındığıda bolca yiyoruz enerjiyi çookça veriyoda bilmem spermlere faydası ourmu.eğer sperm düşüklüğü olsa faydası olurda,bizim hiç sayı yok be canım ne canlı ne cansız hiç yok

bu arada her duruma uygun dumur edici , ezici ama karşı tarafın kavga çıkarmasına olanak vermeyecek laf söz sokmak isteyen olursa bana yazın :27:
(uyuz oluyorum bu tiplere yaaa)
(ilan gibi oldu) :6:

canım sağoalsın yorumların için evet o lafını kullanıcam yeri geldikçe aynı sözlerinle saol canım

Allah Allah canı veren Allah ım almasını da bilir...çok ayıp ve de günah yaptığı..seviyesini insanlığını gösteriyor sana..sen bir daha sakın evini terketme..eşine üzüldüm yazık ya sen ağlıyorsun diye o da seninle birlikte ağlıyor demek ...demek seni çok seviyor üzülmene üzülüyor..üzme o adamı daha fazla ..ne erkekler var aile ve akrabalarını tutup da karısının ağlamasına aldırmayan!!kıymetini bil kocanın önce..ona sıkı sıkı sarıl..eşinle güzel geçin ;kayınvalidenlerle güzel geçin inadına...onun derdi yine üzüp seni evden kaçırmak.sakın meydanı boş bırakma bir daha...çocuğu Allah verir unutma eltin kendisi yapmadı çocuğu!ne demek o 1 tane yapana kadar 3 tane yapacakmış..Allah izin vermezse sıkıysa doğursun da göreyim..
aslında Allah onu bir kere cezalandırmış ilkinde övünmüş övünmüş boş gebelik çıkmış....ama anlamamış kalın kafası...Allah karnındakini alırsa şaşırmam ...yazıkki ondan olacak çocuğa acırım..
sen kendi değerini düşürme...saygınlığını kaybetme...onun seviyesine de asla düşme..tedavi olduğunu saklma kimseden daha da üstüne gelir çevre niye duruyor falan diye...Allah inşallah tez zamnda hayırlı vakitte sana da nasip eder dilerim çocuğu..vardır bir hayır hiç kafana takma ..canını sıkmaya çalışacak olursa eltin veya çevreden biri ,senin diyeceğin tek şey;
"çocuğu veren Allah tır bana da bunu taktir buyurdu ki vardır bir hayır inşallah olur benim de"
de geç ama sakın seviyesine inme aklı olan zaten anlar ne dmek istediğini...ama sakın eltine çocuğu Allah verir Allah alır deme..aman bişi olur karnındakine senin üstüne atarlar nazar etti muska etti diye...
cahilin sonradan görmenin kendini bilmezin önde gideni muhatap bile olma....asıl sen ona gül geç...ve ayetel kürsi oku derim ona karşı..tehlikeli birine benziyor çünkü..

sağol canım eşim devamlı bal tüketir pahalıdır yani iyi baldır aldıklarıda..fındığıda bolca yiyoruz enerjiyi çookça veriyoda bilmem spermlere faydası ourmu.eğer sperm düşüklüğü olsa faydası olurda,bizim hiç sayı yok be canım ne canlı ne cansız hiç yok

soğan kürünü tavsiye edrim canım ölçüsü nette var ibrahim saraçoğlu...oraya bakın..suyun içinde soğan kaynatıp içmek...çok kişiye faydası oldu inşallah size de olur..eşin sigara içiyorsa kesinlikle bırakmalı....Allah büyüktür vardır bir bildiği olur inşallah hayırlı bir evladınız

eltin önce ağzından çıkan laflara dikkat etsin. insandan insan yaptım ne demek. bebeği yapan Allahtır. Allah vermese onun da olmayacaktı.hamile kalmak bi marifetmiş gibi kalkıp ne hakla övünüyor. sen anladığım kadarıyla eşinle birbirinizi çok seven bir çiftsiniz. sizi yıpratmasına izin verme, zamana bırak Allah verirse senin de olur. evinizin huzuru olduktan sonra bırak eltin konuşsun dursun. böyle tiplerle uğraşılmaz.

evet seviyoruz fakat gerçekten çevre çok etkiliyor insan ne kadar takmıyorum desede takıyor çevre yıpratıyor huzurunu bozuyor insanın..bu kadar cahil seviyesiz insanlarla muhatap olmak gerçekten çok zor beni en iyi çocuğu olmayıp böyle seviyesizlerle uğraşanlar anlar yani anlatamam yaşamanız lazım gerçekten çok zor..rabbim böyle insanları uzak tutsun hayatımızdan..o çok havalanıyor bana çektiriyor ama onunda 2 tane evladı olcak belki daha doğurur hep ağzında 3 tane gezdiriyo bi sorunu yokmuş oluyormuş nasılsa o 3 tane yapçakmış yapsın allah versin ama ya onun çocukların ın olmazsa çocuğu çocuğu gidip derse anne olmuyor bana böyle böyle diyolar yapıyolar diye ağlarsa rabbim çok büyük dilerim evlatlarına öyle birşey olmaz olursa çok üzülürüm dayanılması çok zor ama bence bu kadının başına gelcek var...insandan insan yapacak kadar marifetli ama insan olamamış ne fayda

Back