Eltimin akıl almaz tavırları

Bir daha Eltime selam vermem gerekir mi denk geldiğimde?

• Evet

OY: 11 5,9%
  • Hayır

OY: 177 94,1%

• Ankete Katılan
    188
Offf bayılırım böyle lafı inceden inceden sayan insanlara .Konu sahibi söyle kız bunları

farkındamısın? acayip kıskanılıyorsun:) her elti bu denli değildir, ama genelde arada kıskançlık mutlaka olur...

Valla otur izle izle eğlen yani kaynınla biricik eşini, baya baya çekememe durumu var ve tavan yapmış yani. Siz neden kayniniz "bir daha eşim var mı yok mu sorup ona göre geleceksin" dediğinde, rahatsız olan eşinse o benim geldiğimi duyunca ortamı terkedecek madem ben kimseye göre hareket etmek zorunda değilim demediniz ki, lafı çarpı carpıvereceksin böylesine

Yalnız ben eşinize ve kayınvalidenize de çok kızdım.Eşiniz evlenmiş ve çakalların arasına bırakmış.Azıcık kardeşini örnek alsın ve karısına toz kondurmasın.Kayınvalideye gelince niye sen nasıl benim evime gelene karışıyorsun diyemedi eltinize ? Hepsini geçtim siz neden bu kadar pasif kaldınız ?

Pardon ,bu arada esin napiyor ? Bu kadar olumsuzluğu görmemek için kör olmak lazım . Görüyorsa da seni eltin ve eşiyle bor araya getirmeyecek .ben olsam ne kayinvalideye giderim ne eltimle görüşürüm .eltinin kıskançlığı ortada ,kayinvaliden de mi kıskanıyor ki onunla aynı tarafta ?! Çok ilginç ,hasetlerinden catlayacaklar

Kardesi esinize abi o gun esimi opmemissin diye hesap sorarken esiniz napiyor? Sen benim karimi saydin mi da ben sayayim demiyor mu?
Kayinvalide olayin neresinde, bunlar olurken niye herkes susuyor da onlara pabuc birakiyor ve siz hala nasil eltime selam vermeli miyim vermemeli miyim diye soruyorsunuz?
Ben delirdim burada gercekten
Herkesin pasifligi, sizin iyilik perisi halleriniz, onlarin varoşlugu, bu nasil bir olay örgüsü yav

O adam size benim ve karimin oldugu ortama gelmeyeceksin, onceden arayip annemi biz orda miyiz diye soracaksin diye emirler verirken sizin oldugunuz o yemege geldiklerinde nasil agzinizi acip bi laf soylemezsiniz
Ayyy içim şişti yemin ediyorum

Eşimin tek tutumu şu; onlar bizimle aynı ortamda olmak istemedi kabul ettik. Bu saatten sonra onlar istese de biz istediğimiz takdirde görüşeceğiz. Ama yoruluyorum bende. Daha yeni evlenen bir insanım. Tam aile olacağımız dönemde, birbirimizi sarıp sarmalayacağımız tanıyacağımız dönemde böyle sorunlar çok yıpratıcı. Polyannacılık yaptığımı söyleyen arkadaşlar olmuş, doğru bir tanım bu. Ben mutlu olmak için çabalayan biriyim. Aile kavramına karşı aşılamaz bir bağım var. Huzursuzluğun daha fazla huzursuzluk doğuracağına olan inancımdan karakterimden ödün vermemeye çalışıyorum.

Telefonda sinir krizi geçirecek bir durum yasamamissiniz. Insanlar çok zayıf mi ben mi çok katıyım anlayadim.

Şuan için gelmem gerektiğinde gelirim, yanımda bulunmak istemeyen kendi çıkar der kapatırdım.

Muhatap anlayacaksınız hepsi bu.

Elti baya çekememiş. Kendi baba evinde bişey görmemiş insanlar evlenip yenilik görünce şaşırtıyor.

Bence burada iş kayınvalidenize ve kayınpederinize düşüyor. Ne eşiniz ne kardeşi bişey yapamaz öyle bir kadına.

Siz biraz daha sert duruşlu olabilirsiniz bana göre. Benim duruşum bu. Ben hiçbir şey demediğim halde, yüzüme telefonu kapattı diyen bir kayınbiraderden bahsediyoruz. Cevap verseydim kimbilir neler derdi

Orada onca kişinin yanında söylemenin beni küçük düşüreceğini düşündüm. Sonuçta karşımdaki insanlar benim mertebeme çıkamamış ki bu olaylar yaşanmış.

Kayınvalidemin pasifliği ve sadece ağlıyor oluşu birçok zaman canımı sıkıyor. Sadece ağlıyor ve ne yapacağını bilmediğini söyleyip duruyor. İnsanların elleri kana bulanmış. Kirlenmiş. Severek evleniyorsun ve sonunda dıdısının dıdısı elti denen bir varlık yüzünden moralin bozuluyor.

Ben yerinizde olsam bir daha kayınvalideme hiç gitmezdim. Neden gelmiyorsunuz dediğinde kusura bakmayın izin alarak evinize gelmek istemiyorum derdim. Sizden hoşlanmayan kişi bulunduğu ortamı terketmeli ayrıca. Siz değil. Kayınvalideniz de ne şiş yansın ne kebap misali terbiyesizliğe göz yumuyor. Görüşmemeyi oda hakediyor. Ayrıca kendinizi lütfen ezdirmeyin size söylenen bir söz varsa direk cevabını verin. Söyleyen utanmıyor siz neden utanasınız.

Kayınpedere bilerek hiçbir şey söylemiyor kayınvalidem. Ben söyledim bir kaç kere. Adamın konudan haberi yok

Orada onca kişinin yanında söylemenin beni küçük düşüreceğini düşündüm. Sonuçta karşımdaki insanlar benim mertebeme çıkamamış ki bu olaylar yaşanmış.
Merhaba, eltinizden ziyade kaynınızın ve eşinizin tavrını yanlış buldum. Keşke daha yapıcı davransalarmış.
Düğün hazırlıkları için işinizi mi bıraktınız? Şimdi çalışıyor musunuz yoksa eşinizden harçlık mı alıyorsunuz?
Belki eltiniz çocuğu olduğu halde çalışırken sizin düğün hazırlığı gibi bi bahaneyle işi bırakmanıza bozulmuştur.

Normalde annem babam yerine koyduğum insanlar. Ailem zaten başka şehirde. İstanbul’daki tek sığınağım, çat kapı gidebileceğim insanlar fakat kayınvalidem küçük oğlu ve gelinine destek olmayı tercih etmiş. En büyük hata o. Yanlış kararlarına destek olmuş. Olaylar patlayınca da kayınvalidem ağlamaktan başka bir şey yapamaz oldu. Ne yapacağımı bilemiyorum diyor. İki evladımın arası açılsın istemiyorum diyor. Çok yaşlı. Tek bir laf edemiyorum utancımdan. Yoksa asıl hata diğer gelinini kafasının üstüne çıkarmak olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…