Eltim yüzünden kanser oldum çıldırdım eşimle boşanma seviyesine geldik..

sanırım benim yazdıklarım yanlış anlaşılmış yada anlaşılmamış.Bakın siz benim eltimi tanısaydın kibirin ukalalığın kralını görürdünüz.Bi akşam eltim görümcem ve ben yine memlekette bi aradaydık görümcemin akrabağa kızının düğünü olacaktı kızın nişanlısı polismiş görümcemle eltim yorum yapıyorlar görümcem diyorki bu devirde ya okuyacaksın yada işi gücü olan birini kandırıp keyfine bakacaksın eltimde valla abla bu devirde bir bayanın mutlaka kadrolu devlet işi olacak kendini garantiye alacak ben istesem şimdi gider ev tutar tek başıma bile yaşarım kimsenin eline bakmam filan böle salak salak konuşuyor.öyle beri benzer hiçbirşeyi beğenmiyor insanları küçümsüyor benim buzdolabımı açmak yasak değil ama açıpta kontrol etmek markası ne nasıl diye kendi eşyalarıyla kıyaslamak çok sinir bozucu birde ben ona gittiğimde asla eşyalarını karıştırmam asla hiçbirşeyine dokunmam

Evet dogru teshis koymusum
Eltinin pisligi misligi bahane , o ogretmen diye kiskanmak sahane :)

Ayrica dogru demis eltin neresi kotu ki?
kadin dedigin calismali, ayaklari saglam basmali yere, helal olsun eltine kocasina eyvallahi bile yok :)

Bu arada gorumce de calisiyor galiba :)

canım evet abartmışsın bu bi gerçek ama gerçek olan başka bişey daha var kaklı ıslak mendilin nimetin içine atıldıgı nerde görülmüş yahu....
mutfak çöpünde nimat atıoruz patates kabuğuda nimet soğan kabuğuda nimet benim gözümde onun içine o ıslak mendili atmak bi kere nimete saygısızlık üstelik elinide mutfak lavabosunda yıkamak yuh diorum!!!!!!!
herkesin temizlik anlayaşı farklı güzelim demekki ona normal gelio böle şeyler iğrenç!!!! benim bi tanıdıgım koskocaman kadında mutfak lavabosunda terlik yıkardı evinde hiç bişey yemezdim ığğğğğğğğğğğğ......
haklısın ama abartmışsın öncelikle sana şunu sölim için rahat etsin mesleğim bu benim mikroplarla uğraşıorum:)))
çamaşır suyu aids virüsünü bile öldürüyo ki aids virüsü en direçli virüslerden biridir insan dışkısının içindede virüs diil en kötü parazit bulunur ama bu virüsten daha dirençli diildir:))))
sen mutfağı tuvaleti hatta evi çamaşır suyuyla yıkamışsın senin evinde diil mikrop virüs bile yaşamaz hatta böle giderse sen bile o evde yaşayamazsın
çünkü çamaşır suyu senide etkiler ciğerlerini mahveder ....
evin mis gibi güven bana mutfağındada rahat rahat yemek yapabilirsin:))) tuvaletinede rahat rahat girebilirsin:)))

eltine gelince zaten ayda yılda bi gelmiş bidahada gelceni sanmıorum sende ona gitme gelcem gelcem de gitme çokmu dert sen bu olay yüzünden ne diye eşinle aranı bozup sağlığını etkilosun güzelim:))))

valla eltin akıllı kadınmış hiç de salak salak konuşmuyor doğruyu söylüyor.

sen kendi kendine alınmış sinir yapmışsın.evin gelince de olur olmadık şeylerden bu sinirini çıkarmaya çalışmışsın.

titiz olmak güzel ama herşeyin fazlası da zarar.

Son düzenleme:
bence herşey boş aslında
konu sahibnin sinirlendiği eltisinin bilerek bunları yapması
bencede sinir etmek için yapılmış gibi geliyor..
hangi kadın ellerini, lavaboda yıkar.. zaman oluyo sebzeyi boşaltıyoruz içine öyle yıkıyoruz..
ayrıca bencede mutfak çöpüne kakalı bezi atmak günahtır..

badeğğğ hanım son cümlenize katılıyorum..bende ayrı bez çöpü yapardım ve hep ona atardım.bir yere gittiğimizde de yanımda birkaç poşet götürüp bezleri ona koyardım.ama elti bilerek yapmıyor bence,sanırım pasaklı bir kadın.

mutfak çöpünde kakalı bez feci koku yapar zaten.

Son düzenleme:
eltinin ıslak mendili çöpe atması yanlış, ellerini orda yıkaması, çocuğa ilgisiz davranması..

ama hiç bişey senin sağlığından en önemlisi ruh sağlığından önemli değil.
bence bunların hiç biri seni buuuu kadar kötü hissetmeni gerektirecek şeyler değil.
zaten onlar da siz istediğiniz için gelmişler.
bi daha ısrar etmeyin gelmek istedikleri vakit gelsinler.
zaten mesafe uzak pek geleceklerini de zannetmiyorum.

ne bilim mutfak çöpüne kaklı mendil atmak misafir varken ağlama sinir krizi geçirme sebebi olmamalı..
hayatta daha neler var. böyle ufacık şeylere üzersen kendini hayat bu şekilde ne çevrendekilere ne de en önemlisi sana geçmez

Son düzenleme:

valla benim ablamlarda büyüttü çocuk.. hiç çöpe atmadılar dediğin gibi ayrı poşete koyup dışarda çöpe atıyolardı..
bence bilerek yapmış ..benim bir aile üyesi bize geldiğinde oğlu herkesin gözüne baka baka burnundan çıkarıp kanepelere sürerdi
annesi gık demezdi ben gittiklerinde ayılır bayılırdım sinirden.. ama kendi evlerinde çocuğu nerdeyse sandalyeye koli bandıyla yapıştıracaktı..
yani bence titiz olduğunu bildiği için bile bile elticik kızdırmış.. kağğdiş hanım

yok be canım
iki taraf da garip
elti bence bu huyda
insan yapamaz yani böle bişey bi de başkasının evinde
daha da dikkatli olur
ama kadının huyu sanırım
ama yani söylemek çok mu zor
yapma dersin olur biter
ama içine ata ata arkasından hasta olursan
ben ya hastasın derim ya fesat

badezuzum insanlar bazen gerçekten art niyetsiz olarak görgü kurallarını çiğniyorlar
o yüzden kadının günahını almayın, neden gıcıklığına yapsın
yapsa bile biz bilemeyiz bunu
sadece zanlarla konuşmuş oluruz
zanların çoğu ise günahtır
vebal almaya değmez
yapacağımız en güzel şey, konu sahibini makul bir dille sakinleştirmek, kimsenin günahını almasak daha güzel olmaz mı

http://www.kadinlarkulubu.com/iliskiler-duygular-hayatin-icinden/591735-onyargi-dedikodu-ziyan.html

Son düzenleme:

dediğim gibi başıma geldiği için bence kızdırmak için yapmış..
bende o çocuğa bişey diyememiştim çünkü ablacığımız çok alıngan olduğundan oturup ağlar bende kötü gelin ilan edilirdim
konu sahibi yapma etme dese elti gidip orda burda ''2 gün rahat ettrimedi eşyaları çok kıymetli aman gitmeyin ''derdi bana denildi biliyorum..
ki ben misafire kul köle olurum ..insan birebir karşılaşınca anlıyo sanırım..yani bence öyle

Tatlım eltinin tavırları evet sinir bozucu olmuş hassas davranması gerekirdi kesinlikle.. Benim de dayılarımın eşleri titiz değildir kesinlikle ve bizlere gelip gittiklerinde evlerindeki gibi davranırlar.. Ama 2 en fazla 3 gün görüştüğümüz için özlem giderme olarak bakıyoruz en azından dayılarım için ve yeğenler için annemin bakış açısı da bu şekildedir... gittiklerinde evi kırklarız ama üzülerek söylüyorum ki sen eltinin tavrı ile evi bağdaştırmışsın ev bir kez yıkanmak ile temizlenirdi zaten ki temizlenmiştir... sen makineyi kullanamam artık diyorsun... sen o evden temizlik ile eltinin sana olan tavrını atmaya çalışıyorsun bence... ben bir de olaylara çift taraflı bakılması yanlısıyımdır... annem biraz da benim yönlendirmem ile karışmaz görümce sonuçta ön yargı var yıllardır görümce gelin şeklinde.. bir diğer teyzem ise karışır söyler eder... ve sevgi bağlamında bir şeyler eksik kalıyor... koskaca insanlar sonuçta farklı büyüdük farklı hassasiyetlerimiz var onu öyle kabullenip hayatına saygı göstermek gerekli ama sen susarsan içinde yaşarsan o nedenleri bilemezsin ben bu konuda hassasım öyle davranabilir misin desen o durum hallolur bence... ve kısa zamanda bu temizlik takıntın için bir doktor ile görüşmeni öneririm.. eşinin ailesine karşı da bir antipati olmuş o konuyu da görüşmeni tavsiye ederim.. bu şekilde en azından kabullenme sürecine girersin onları.. Onlar neden bana böyle davranıyor demezsin... O öyle ben böyleyim diyip gününe bakarsın takılıp kalmazsın... umursamazsın yani...
En kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle...

siz buralarda konulara hiç cevap yazmıyomusunuz
konu bunun için açılır insanların fikrini almak için
bende bence böyle dedim.. kesin yargıda bulunmadım..önceki msjlarıma bakarsanız konu sahibini sakinleştirdiğim msjı görürsünüz
artık bdv de cevap yazmak içinde diyaneti araya sokmasak olmazmı

bağğğğde ve kağğğğğğdiş hanımlarım
elti hangi niyetle yaparsın
burda garip olan konusahibinin tepkisiz kalıp içine atması
ve sonunda da kendini hasta etmesi
değer mi

devirde bir bayanın mutlaka kadrolu devlet işi olacak kendini garantiye alacak ben istesem şimdi gider ev tutar tek başıma bile yaşarım kimsenin eline bakmam filan böle salak salak konuşuyor

pardon da
yanlış mı söylemiş
biz çocuklarımızı okuturken ilk verdiğimiz örnek bu değil mi
bu lafı da sölediniz ya daha da diyecek bi şey bulamıyorum size
allah akıl fikir versin

bu arada eltinizin dediğini yapmayınca ,insan bir misafir yüzünden boşarım seni lafıyla karşılaşınca yapacak bişeyi olmadığından hasta oluyor işte böyle

keşke herşeye susmasaymışsın arada laf dokundurmak iyidir.. Tamam yaptıkları hiç hoş şeyler değil ama artık o kadar çamaşır suyuna temizlenmiştir oralar bence abartıp eşini kendinden uzaklaştırma.. Bundan sonra davet etmezsin sende gitmezsin olur biter..

bağğğğde ve kağğğğğğdiş hanımlarım
elti hangi niyetle yaparsın
burda garip olan konusahibinin tepkisiz kalıp içine atması
ve sonunda da kendini hasta etmesi
değer mi

canımcım buda huy ve yapı meselesi
bazı insan varki öldür ama yine gık diyemez..
benim komşu mevzuunu biliyosun ben istemezmniyim çata çat söyleyeyim
ama olmuyo yapı meselesi..helede senin evinde misafirken hiç olmuyo

Eltiniz pasakli benimde kabul edemiyecegim seyler.
Ancak sizinde bu kdr biriktermeniz yanlis, madem rahatsiz oluyorsunuz biriktirmeden, sinir krizi evresine girmeden.
Eltinizin adi ornek olarak "aysecigim ben sana bez icin ayri cop veriyim bunu kullan tatlim"
"ah benim canim yigenim tuvaletini yere sicratiyor. Seni bir guzel temizlemek lazim,"

Dolayisiyla ayse( eltinize rumuz taktim) sizin ev duzeninizi benimseyecektir. Kimse kirilmayacak, hasasiyetlerinizi belli bir olcude karsinizdakine iletin.

Kusmaniz stresten degil, camasir suyundandir ve tuz ruhundan. Basbayaga zehirlenmissiniz.

Hanimlar tuz ruhu akcigerleriniz icin cok zararli. WHO ( dunya sağlik orgutu tarafindan onerilmemekte) kanserojen riski cok fazla, mikrop kapmiyim derken zehri direk solumayin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…