Sizin tasli deri koltuklariniz sizin icine bulasik girmeyen lavabonuz sizin acilmasi yasak buzdolabiniz sizin kaliteli kremli üstelik pek pahali islak mendiliniz...nedir bunca kibir nedendir..ve misafir olan iki yilda birkez kapinizi calmis eltinizin eltiyi de gecin abi haniminizin pisligi..bedenlerin evlerin mallarin temizligi kadar ruhlarin temiZligi de önemlidir.dikkat edin kibir de sizi kirletmesin.üstelik maazallah deterjan fabrikasi bile paklayamaz sonra
sanırım benim yazdıklarım yanlış anlaşılmış yada anlaşılmamış.Bakın siz benim eltimi tanısaydın kibirin ukalalığın kralını görürdünüz.Bi akşam eltim görümcem ve ben yine memlekette bi aradaydık görümcemin akrabağa kızının düğünü olacaktı kızın nişanlısı polismiş görümcemle eltim yorum yapıyorlar görümcem diyorki bu devirde ya okuyacaksın yada işi gücü olan birini kandırıp keyfine bakacaksın eltimde valla abla bu devirde bir bayanın mutlaka kadrolu devlet işi olacak kendini garantiye alacak ben istesem şimdi gider ev tutar tek başıma bile yaşarım kimsenin eline bakmam filan böle salak salak konuşuyor.öyle beri benzer hiçbirşeyi beğenmiyor insanları küçümsüyor benim buzdolabımı açmak yasak değil ama açıpta kontrol etmek markası ne nasıl diye kendi eşyalarıyla kıyaslamak çok sinir bozucu birde ben ona gittiğimde asla eşyalarını karıştırmam asla hiçbirşeyine dokunmam
bence herşey boş aslında
konu sahibnin sinirlendiği eltisinin bilerek bunları yapması
bencede sinir etmek için yapılmış gibi geliyor..
hangi kadın ellerini, lavaboda yıkar.. zaman oluyo sebzeyi boşaltıyoruz içine öyle yıkıyoruz..
ayrıca bencede mutfak çöpüne kakalı bezi atmak günahtır..
badeğğğ hanım son cümlenize katılıyorum..bende ayrı bez çöpü yapardım ve hep ona atardım.bir yere gittiğimizde de yanımda birkaç poşet götürüp bezleri ona koyardım.ama elit bilerek yapmıyor bence,sanırım pasaklı bir kadın.
mutfak çöpünde kakalı bez feci koku yapar zaten.
bence herşey boş aslında
konu sahibnin sinirlendiği eltisinin bilerek bunları yapması
bencede sinir etmek için yapılmış gibi geliyor..
hangi kadın ellerini, lavaboda yıkar.. zaman oluyo sebzeyi boşaltıyoruz içine öyle yıkıyoruz..
ayrıca bencede mutfak çöpüne kakalı bezi atmak günahtır..
valla benim ablamlarda büyüttü çocuk.. hiç çöpe atmadılar dediğin gibi ayrı poşete koyup dışarda çöpe atıyolardı..
bence bilerek yapmış ..benim bir aile üyesibize geldiğinde oğlu herkesin gözüne baka baka burnundan çıkarıp kanepelere sürerdi
annesi gık demezdi ben gittiklerinde ayılır bayılırdım sinirden.. ama kendi evlerinde çocuğu nerdeyse sandalyeye koli bandıyla yapıştıracaktı..
yani bence titiz olduğunu bildiği için bile bile elticik kızdırmış.. kağğdiş hanım
yok be canım
iki taraf da garip
elti bence bu huyda
insan yapamaz yani böle bişey bi de başkasının evinde
daha da dikkatli olur
ama kadının huyu sanırım
ama yani söylemek çok mu zor
yapma dersin olur biter
ama içine ata ata arkasından hasta olursan
ben ya hastasın derim ya fesat
badezuzum insanlar bazen gerçekten art niyetsiz olarak görgü kurallarını çiğniyorlar
o yüzden kadının günahını almayın, neden gıcıklığına yapsın
yapsa bile biz bilemeyiz bunu
sadece zanlarla konuşmuş oluruz
zanların çoğu ise günahtır
vebal almaya değmez
yapacağımız en güzel şey, konu sahibini makul bir dille sakinleştirmek, kimsenin günahını almasak daha güzel olmaz mı
http://www.kadinlarkulubu.com/iliskiler-duygular-hayatin-icinden/591735-onyargi-dedikodu-ziyan.html
badeğğğ hanım son cümlenize katılıyorum..bende ayrı bez çöpü yapardım ve hep ona atardım.bir yere gittiğimizde de yanımda birkaç poşet götürüp bezleri ona koyardım.ama elti bilerek yapmıyor bence,sanırım pasaklı bir kadın.
mutfak çöpünde kakalı bez feci koku yapar zaten.
valla benim ablamlarda büyüttü çocuk.. hiç çöpe atmadılar dediğin gibi ayrı poşete koyup dışarda çöpe atıyolardı..
bence bilerek yapmış ..benim bir aile üyesibize geldiğinde oğlu herkesin gözüne baka baka burnundan çıkarıp kanepelere sürerdi
annesi gık demezdi ben gittiklerinde ayılır bayılırdım sinirden.. ama kendi evlerinde çocuğu nerdeyse sandalyeye koli bandıyla yapıştıracaktı..
yani bence titiz olduğunu bildiği için bile bile elticik kızdırmış.. kağğdiş hanım
devirde bir bayanın mutlaka kadrolu devlet işi olacak kendini garantiye alacak ben istesem şimdi gider ev tutar tek başıma bile yaşarım kimsenin eline bakmam filan böle salak salak konuşuyor
ki ben misafire kul köle olurum ..insan birebir karşılaşınca anlıyo sanırım..yani bence öyle
bağğğğde ve kağğğğğğdiş hanımlarım
elti hangi niyetle yaparsın
burda garip olan konusahibinin tepkisiz kalıp içine atması
ve sonunda da kendini hasta etmesi
değer mi