Eltim yüzünden kanser oldum çıldırdım eşimle boşanma seviyesine geldik..

Ne kadar abartmışsınız böyle :26: Bence bunlar çok aşırı tepkiler kendinize zararı büyük olur diye düşünüyorum.

O mutfak tertemız oncelıkle bunu kabul edın hala nasıl temızlıcem demıssınız ya ondan yazıyorum o mutfak gercekten temız 5 kez camaır suyuyla yıkamıssınız mısler gıbı olmustur.ama sızın sorununuz tek mutfak degıl bence yenıden bır doktora gorunun Allah muhafaza takıntınızı tetıkledıyse bu durum bastan onlemını almıs olursunuz.
O eltınız de cok saygısızmıs anlattıgınız kadarıyla ıyı sabretmıssınız.
Ama akraba bu atsan atılmaz satsan satılmaz bence en guzelı bundan sonra tavrınızı bellı edın.
Tuvalete cocugumu yolladı sız gozleyın cocuk kakasını terlıgemı yaptı 'cocuk kakasını terlıge yapıyor bır baksana 'dıyın.
Cope pıs mendıllerı mı atıyor banyoda cop vardı gormedın sanırım dıyıverın sız tatlı dılle soyledıkten sonra kızsada bısey dıyemez.

şunu da belirtmek gerek
çamaşır suyunu bu kadar kullanarak temizlendiğini sanıyorsun ama aslında bu daha fazla kirlenmek demek
çünkü o deterjanların kokusu bile insanın sağlığına zarar verir, çeşitli hastalıklar yapar
bir kere temzle bırak
senin abartın hastalık belirtisi, tekrar doktorla görüş istersen, daha kötü olamayasın

çok özür dilerim ama ciddi anlamda obssefsiniz.. Evet eltiniz pis belki pasaklı ilgisiz bir anne fakat sizin de obssesyonlarınızdan ötürü çok fazla abarttığınızı düşündüm yazdıklarınızı okuyunca.. öncelikle anlamamız gereken hepimiz bir değiliz hepimizin doğruları yanlışları farklı sizin hijyen anlayışınızla eltinizin ki uyuşmuyor diye bu eltinizi kötü bir insan yapmaz.. ve sanırım eltiniz gittikten sonra atak geçirmişsiniz çünkü günlerce çamaşır suyuyla temizlik yapmak boş makinayı 5 kere çamaşır suyuyla çalıştırmak bunlar obssesif kompilsif bozukluk belirtileri.. evinizi günlerce, defalarca çamaşır sularıyla temizlemek evinizi daha temiz yapmaz sadece sizi ve eşyalarınızı yıpratır..
size tavsiye psikoloğunuzla acil irtibata geçip yeniden tedaviye başlamanız.. umarım yakın sürede tekrar faydasını görürsünüz..

en fazla şu olur bavulunu eşyalarını toplar defolup gider çünkü daha önce memlekette böle bişey yapmış çok tavırlı eşiyle tartışmış sabah herkes uyurken görümcem filan hep beraberlermiş bavulunu toplamış evden gitmiş kimseye haber vermeden.ben direk uyarmadım ama mesala kızına tuvalete yanlız gitme anneni çağır dedim bu tarz mesajlar verdim hep kaç defa abla sen otur ben hazırlarım kahvaltıyı dedim beni hiç duymadı bile sadece bildiğini okudu o saatten sonra uyarma tatlı tatlı söleme değil sadece defol git demek düşerdi bana zaten oda giderdi Gidişiylede eşimle benim aramda derin yaralar açardı.Kızlar kayınvalidem eşimin üvey annesi küçük yaşta özannelerini kanserden kaybetmişler.oyüzden kayınpederim birbirinize sahip çıkın kiminiz var birbirinizden başka diye içten içe görümceme eşime abisine uyarıda bulunur görümcem 45 yaşlarında büyük eşim daha 27 abiside 29 onlar birbirine çok yakınlar küçükken oyunları arkadaşları hep beraber kopamayacak kadar yakınlar bi defa böle bi tartışmamız oldu eşimle eşim dediki ben abime senle görüşelim eşler görüşmesin dersem ozaman evliliğin ailenin ne önemi var eşler olmayacaksa biz zaten hertürlü görüşüyorduk der babam asla bunu kabul etmez.dedi.

eltin buzdolabını açmış , ne var bunda? özel alanına girmemiş ya?
mutfağa kakalı ıslak mendıllerı atmış; bana göre yanlış, ona göre doğru...demek ki kendı evınde de böyle yapıyor.
çocuğuna sahip çıkmayan annelerden nefret ederım, ama ev sahıbının mısafırı uyarmamasına ve her türlü hareketıne bakmasına da anlam veremem.

kadın eve adım atar atmaz, senın gözlerini üzerinde hissetmiştir yeterınce.
çok rahatsızca bır durum, bir yere gıdecegım ve ev sahıbının gözleri sürekli bende olacak.
ellerini mutfakta yıkaması hoş değil, ama sen uyarabılırdın,sen hiçbir konuda uyarmadıgın için
o da rahatsızlık duyma gereği duymamıs.
kapı çalınmazsa nasıl açabiliriz?kadının bazı düşüncesizlikleri var, ama o kadar da büyütülecek şekilde değil.
kırk yılda bır gelen mısafır ne bılsın senın bulasıklarını mutfak tezgahına koymadıgını?

kadını öylesıne göz hapsıne almışsın ki, '' acaba şuan ne densızlık yapacak, tuvaletten çıktı ben bır bakayım ellerını yıkadı mı veya nerede yıkayacak, acaba buzdolabını yıne acıp kafasına göre kahvaltılık mı çıkaracak, ıslak mendılı boşa mı harcayacak?'' tamamen bunlara odaklamışsın kendını

o bavulu sürükleyerek çıkarttığında , '' canım, yerler kırlenecek, bunun altı çamurmuş,,,dur yardım edeyım kaldırarak götürelım'' dıyebılırdin.
o kadın evdeyken ağlama konusuna girmiyorum bıle, cidden abartmışsın.
sen hata üzerine hata yapmasını bekledın ve o da yaptı, düşündüğün şeyleri çağırdın yani.

muhabbet bıle etmemişsinizdir heralde.
kadında eşine demiştir, ''tek kelıme etmedı, gidelım dedın gittik, benden bır daha öyle bır şey bekleme, ne konuştu ne güldü, gözü sürekli bendeydı''
hisleriniz bir şekilde karsılıklıdır bence.
o gerçekten bazı hatalar yapmıs, ama büyütelecek kadar değil...sen ise, eve gelen misafirine daha çok hatalar yapmışsın
sonuçta mısafır.

senden yana olmak için sebepler aradım, ama bulamadım
kusura bakma.

Son düzenleme:
bir daha çağırmayın diye yapmıştır belki .sende asla kabul etme sil at artık düşünme geldi geçti de..

canım bak yanlış yapıyorsun. eşin niye gidip abisine eşlerimiz görüşmesin biz görüşelim desin ki sen neden eşine böyle bir teklifte bulunuyorsun. eşinle bunları konuşma sakınnn. eşine çok güzel davran ki seni o zor zamanlarda o korusunnn. mecburen bir araya geldiğinizde bu benim karım diyebilsin seni korusun. bunları sağlayacak olan sensin. evinin dışındakileri neden takıyorsun bu kadar

çok yanlış düşünüyorsunuz o çok umursamaz biri istediğiniz kadar göz hapsine alın bildiğini okuyan bi karekter eğer benden göz hapsinden rahatsız olsaydı bunların hiçbirini yapmazdı.uyarın diyorsunuz ama ben hangi birini uyarıyım bu kadın 30 yaşında 3 yaşına yakın bi çocuk sahibi çocuğuna tuvalet alışkanlığı kazandırmışsan evde serbest bırak başkasının evinde öle rahat bırakamazsın bıraksanda peşinden gitmelisin çocuk bizimle yemek yemez gece 11 veya 12 de açıktım şunu istiyorum bunu istiyorum der buraya kadar normal çocuk busonuçta sonra anneyle mutfağa giderler çocuk haşlanmış yumurta ister sonrada anne ben kabuklarını açıcam sonra anne hiç düşünmeden o yumurtayı çocuğun eline verir çocuk tezgaha yetişemediği için çöpün içine bütün kollarını yumurtayı filan sokar o kaka attığı çöpün içine kadın umursamaz gülümseyerek çocuğu izler ben çocuğu sürekli alır lavaboya götürürüm annesi ordan seslenir neden sürekli el yıkıyorusn seni yarın doktora götürecem elinde yaralar çıkacak çabuk gel buraya kim kimden rahatsız olmuş acaba.

canım, kırk yılda evıne gelen bir anlayışsız mısafır var, bır kere uyarsaydın devamı gelmezdı.
bana göre çok abartmışsın, öylesıne abartmışsın ki, başlığında da belırttığın gibi çıldırma aşamasına gelmişsin
bunların nedenı , eltını sevmemen.

dediğim gibi bunların altında yatan ikı sebep var ; eltını sevmemen ve hiçbir konuda uyarmaman

bu benım düşüncem .

Bencede cok, cok, feci derecede abartmissiniz, cidden psikolojik tedaviye ihtiyaciniz var, oda cok acil olmali! Iyiki okadar camasir suyundan sonra zehirlenmemissiniz, Allah korumus.

Bence eltini zaten sevmedigin, istemedigin icin bastan beri bir türlü bir muhabbet ortami olusmamis, aranizda soguk rüzgarlar esdikce iyice her yapilan hareketde batmiya baslamis.
Yani benim sahsen eltim yok ama görümcemin cocugunun kakali poposunu bile yikadim, ne vardi sanki, madem annesi pis pasaklinin teki, siz götürseydiniz cocugu tuvalete?
Tamam mecbur degilsiniz, ama madem okadar takintilisiniz, yapsaydiniz, sonradan igreneceginize, bastan kendiniz halletseydiniz.
Ayrica siz öyle tek basina mutfakta aglayarak neyi halletmis oluyorsunuzki, esiniz cok rahatsiz olmustur, misafirlerden bahsetmiyorum bile. Ben birinin evine gidecegim, oda mutfakta aglayacak, bana surat asacak, neyi yanlis yaptigimi bile bilmiyecegim- cok acimasizca olmus gercekten.
Ne vardi deseydiniz "Lütfen banyodaki cöpe at o mendilleri, mutfakta midem kaldirmiyor" diye? Benimde evime bir misafir gelmisti ve bebegin kakali bezini mutfak cöpüme atmak istedi ama nasil kokuyor anlatamam "Banyoda cöp vardi..."derken mutfak cöpüne atmis bulundu, ben hemen cöpü bagladim "Ay ben bunu disari götüreyim, birdaha banyodakine at aman aman" dedim yari gülerek ve gittim attim.
Bazen misafir gelir yardim etmek isterler mutfakta, her normal insan ilk önce gider banyoda elini yikar, ama kadinin teki gelir bir güzel mutfakta elini yikar, ne olacak yani, bes litre camasir suyu dökmeye degmez bile. Böyle olaylar güzel degil tamam, ic acici degil tamam, sinir bozucu tamam, ama ölmek isteyecek derecede ne varki bunlarda?
Allah askina insaf, size yazik, esinize yazik, gelen misafire yazik.
Ayrica sakin öyle eltimi görmek istemiyorum vs gibi seyler söyleme, esinle cok kötü aran bozulur. Zaten uzakda yasiyorlarmis, kirk senede bir görürsün.

eltiniz hakkında başka biyerde konuşmuş ve eltiniz bunu duyup size gıcık kapmış olabilirç biraz inadına davranışlar sezdim eltinizde. ama bi insana nekadar gıcık olunursa olunsun mutfak çöpüne atılırmı o pislik. yada mutfakta el yıkanırmı. kendini bukadar doldurmasaydında laf arasında ya bizim bi arkadaş tuvalete sokar çocuğunu pis kakalı bezini mutfak çöpüne atar kakalı elinide mutfakta yıkar evine gdince yemek yiyesim gelmiyo falan derdim.

takma kafana anlattığın kadarıyla yeterince sterilize olmuş evin :)). çamaşır suyu yaşadıklarını kafandan silmez yeter bırak unutmaya çalış çık gez toz. sende onun evine gidince istemiyceği davranışlarda bulun. 2 senede zorla gelmiş zaten sende hiç istifin bozmamışsın bidahada gelmez bence.

cnm beni yanlış anlamanı istemem Ama öncelikle şun diyeyim eltin kasıtlı bile olsa çoğu şeyi sen çok fazla abartıyosun malesef tahminim temizlik hastalığı ...tabiki çocuğna sahip çıkması gerekir ancak çoğu durumda sen aşırı tepki göstermişsin (içinden) senin mendilinin pahalı olduğunu kadın nerden bilsin giderkende belki aldı götürdü demiyesin diye bırakmıştır ayrıca lavaboya bırakıp makinaya dizmesinin neyi yanlış anlamadım her dakika su gidiyo ordan pis değil kaldı ki yerine koymamış makinaya dizmiş eltin kasıtlımı yapıyo bilemem ama çoğu şey bana göre senin temizlik konusunda fazla hassas olmandan gelen bi rahatsızlık

Çoğu şeyden şikayet etmişsin ama bu şikayetlerin ikarşı tarafa bildirmemişsin ben okuduğumdan bunu anladım belki senin inadına yapıyordur ama belkide huyu öyledir ya da sen ses çıkarmayınca kendini durdurmayıp yapacaklarına devam etmiştir.Keşke baştan buraya yazdığın gibi eltine şikayetlerini bildirseydin

Okurken midem kalkti. Tuvaletteki mendil mutfak copune mi atilir yuh carpilir o kadin
Siz yine sabirli davranmissiniz. Ben olsam kendimi tutamaz soylerdim. Sizde kendinizi eltiniz yaninda kucuk gormeyin artik. Bakin ogretmen olmus ama daha tuvaletteki pecetenin mutfaga getirilmeyecegini ogrenememis. Demekki hersey universite okumakla ogrenilmiyormus.

Canim yanlis anlama eltinin vurdum duymaz tavirlari tamam dogru degil ama senin temizlik hastaligi gibi ciddi bir psikolojik rahatsizligin var sanirim.. Benim yengemde oyledir hele kucuk cocuk afedersin kussa o kusugu gorunce aglamaya baslar sanki cok korkunc bisey gormus gibi.. Bu konuyu okurken onu hatirladim..

Cocuktur yani sonucunda guzel bir sekilde eltinle konusabilirdin. Eger bu kadar rahatsiz oluyorsan bence yatili misafir alma derim ben.

Valla arkadaşım haklıyken haksız duruma düşmek aynen böyle olur.

O giriş cümlesinden sonra benim gözümde de haksızdın çünkü önyargılısın. Sana ne elalemin evine almadığı eşyadan. Bak kadın yeni evime yeni eşya alacağım demiş öyle istemiş. Yok efendim sen yeni güzel koltuklar bile almışmışsında. İlk paragrafın tamamen görgüsüzlük kokuyor.

dibine kadar haklıda olsan, olay senin anlattığın gibide olsa konusuna böyle başlayan birinin, diğer anlattıklarının tarafsız olduğuna inanmamızı nasıl beklersin ?

dünya mali dünyada kalir hatir gönül ve insanlik kalir
güzele bir günde doyulur tatli dile bir ömür boyu doyulmaz
gittigin yer körse bir gözünüde sen kirp
sen onlara uymaya calismamisin onlari sana uydurmaya calismisinnn

Yaşadıkların hiç güzel şeyler değil... Ama senin ilk başta sağlığını düşünmen lazım.....
Çok fazla kafaya takma , bir de aşırı çamaşır suyu kullanma , inan şu Çamaşır Suyu eltinden bile daha fazla zarar verir insana...

Canım ne olur kısma bana ama, evet normal degil bu tafirin, davranışın.
anlayamadigim, takıntın eltinmi yoksa temizlik hastası olmanmi.

eltinse evet, yaptıkları en ufak şey gözünde defleşir. De, yaptıkları böyle delirdecek, intihar edecek bir şey değil!

takintin temizlise, bu herzaman evin icinde oldugun içindir, başka yapacak bir işin yokki,
bir ara küçük küçük temizlik takıntıları bende'de oluşmaya başlamişdi. Eşime nerdeyse kendi evimizde nefes aldırmıyordum.
kendimde farkındayım, normal davranmıyorum, yere en ufak bir şey düşse eşimin ödü patlardi. Kim gelse ne kadar temiz bir eviniz var derdi..

ben acil bir iş bulmalıydim yoksa, temizlik yapa yapa delirecekdim. Evin senin herşeyin, kıymetli hazinen gibi!
Bence bu hastalığı yenmek istiyorsan, çık evinden! İlk ay zorlanır sonra, bu sana cok iyi gelecekdir.

Eltinle kendinide kıyaslama! Öğretmen ola bilir ama daha burnunun önündeki çöp kutusunu fark etmiyor!
bu arada dün burda yengesinden nefret eden öğretmen adayınıda gördük! Kendini hiç eksik görme!
ayrica, kimsenin ilgisine hitiyacin yok!
Ne görumcenin, ne eltinin, nede kv'denin.
o istediğin ilgi asıl büyük bir tramva olur!

Gidip gelmemeler senin için daha iyi! Ayrıca istanbuldan Konya'ya baya bir mesafe var, yaklaşık 8-10 saat?
eşinin aile tarafı herzaman problemlidir. Bu eski tarihde'de öyledir, şimdiki çağda'da hala gelinlere ezilir. Bu yüzden iletişiminizin az olmazsi senin tarafından cok sağlıklı!

bu kadar kafaya takarsan!ohhh! Ohh!
ozaman kemanci senin görümcen olsaydı, asıl ozaman halin ne olurdu, cok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…