Kızlar, kendimi kendimce temiz adlederken pis pasaklı olduğumu öğrendim
Mutfak balkonumuz kapalı dolayısıyla bende kapıyı söktürdüm. Mutfak balkonunda ıvır zıvırlar ve çöp poşeti durur. Çöp kovası kullanmam çünkü her akşam çöpümüz alınıyor.
Haliyle altı açılan çocuğun kıçından çıkan bez oraya atılır. Bez bu, kakalı da olsa çocuk kakası ve 2 yaştan öte hangi çocuk bezli kalır ? Hem bez dediğin iki ucu yapışkanlı toplarsın yapıştırırsın başucuna bile koysan kokmaz
Ve kaç kıçı bezli çocuğu olan arkadaşım varsa hepsi de çöpleri neredeyse bezleri oraya atıyorlar. Yada galiba çevremi pis tiplerden seçtim
Valla bazen düşünmüyor değilim ekran arkası diye üfürülüyor mu diye ?
ekran arkası
eltiniz kasti yapmış bunları belli ki,yoksa aklı başında her insan kakalı şeylerin nereye gitmesi gerektiğini bilir.kendisi çalıştığı halde daha kötü bir evde yaşadığından sizin durumunuzu
çekememiştir muhtemelen.
sen de normal değilsin,o yüzden olağan eleştirileri yapmak mantıklı değil.tedavine devam etmen lazım.
ben senin yerinde olsam halıları yıkamaya verir,koltuklar için yine temizlik şirketinden birilerini çağırır,evi de domestosla bir sefer temizleyip köşeme kurulurdum.
ha bir de mutfaktaki çöpü atıp yerine yenisini alırdım.
daha fazla abartmanın anlamı yok.
ben yeni evliyken arkadaşlarım ziyarete gelmişti,birinin çocuğu hastaymış,ona bir odaya yatak yaptık,annesi yanına da banyodan kova koymuş çocuk bütün gün ona kustu
sonra da o kovayı banyoya öylece bırakmış gitmiş,sonra arayıp özür diledi,çocuğun derdinden onu temizlemeyi unutmuşum diye.
kızdığım tek nokta çocuğu hasta haliyle gezmeye getirmiş olmasıydı,inan kusma kısmı aklıma bile gelmedi.
diğer bir arkadaşım yeni tuvalet eğitimi verdiği çocuğunu benim yatağımda yatırdı,hem de bezsiz,altına naylon sererek,ya çişini yaparsa diye içim gitti ama çocuk yapmadı.
yapsaydı bunu da sorun etmezdim,üzülürdüm ama delirmezdim.çünkü orda yatmasına ben müsade ettim.
ve yine bir seferinde kuzenim yatılı geldi.2 gün boyunca kızı banyodaki klozette oturup tuvalet kağıtlarını banyoda oraya buraya savurdu,onlar gidince banyoyu dezenfekte ettim.
ona biraz kızmıştım çocuğunun ardından tuvalete girmiyor diye
kısacası Allah başka dert vermesin,bunlar için kendimizi hasta etmeye değmez,çocuk dediğinin ne yapacağı belli olmaz,kendi çocuğum olunca daha iyi anladım.
bezini çıkarıp odanın ortasına def-i hacet eylediğinde önce bakakalır sonra da kuzu kuzu hiç bağırıp çağırmadan temizlediğinde bu dediğimi hatırlarsın
eltinle bir daha asla görüşme,o dengesiz belli ki,sen de tıbbi destek al,hayat çok kısa eğlen coş