Eltim yüzünden kanser oldum çıldırdım eşimle boşanma seviyesine geldik..

yok hayatım üfürülmüyo. bende mutfak çöpüne koymam çocuk kaç yaşında olursa olsun kaka bu sonuçta. oraya yemek atılıyo. bide sizin kakanız kokusuz sanırım biz neresini yapıştırırsak yapıştıraım kokuyo öle baş ucuna koymalık değil yani. :))). banyoda kaka çöpümüz var orda durur. misafirliğe gideriz. sorarım bu çöpü nereye atayım diye aaa at nolucak onun kakasından diyip mutfak çöpünü gösterirler. atarım ama sanki çarpılıpta azım yüzüm yer değiştirecekmiş gibi gelir. :))). öle aman aman çokta titiz değilimdir ama hep sinir olmuşumdur çocuğunun yanında alt değiştirirken yere sermek için koruma bez taşımayan annelere. bebek bezini afasına göre byerlere koyanlara. banyoda çöp bile varsa atmam sorarım ben ev sahibine çünkü kimiside bi poşet verir balkona koy çöp atarken atarız der mesela. evine gittiğin insanın kuralarına uymak zorundasın. misafir ağırlama kuralları oduğu gibi misafir olma kurallarıda var sonuçta. ama bu elti kesin bu geline gıcık ollmuş damarına damarına çalışmış. :))

evet bana da öyle geldi maalesef

o kadar iyi niyetle yazdım ki böyle bir cevap beklemiyordum
kızdırmak, sataşmak için de yazmadım o yüzden kırıcı geldi üslup

niyetinizi burdan anlamam mümkün değil..
ama her konuda birilerinin çıkıp akıl vermesi gereksiz geliyor bana
kaç yaşında insanlarız neyi neden yazdığımızın farkındayız..
buradaki konularda fikir almak için açılır..
her konuda ''evet haklısın sakin ol''denmemiz beklenmez dimi

konu sahinin yazdığı ilk paragrafı ve sonradan yazdığı,onlar ev alıp yeni güzel eşyalar alacaklarmış,ama benimki 2 yılda eskimiş olacak kelimelerinden sonra hiç bir şekilde konu sahibini haklı bulmuyorum.acilen tedavi olmasını öneriyorum,gidişatı hiç iyi değil

Evvela bir uzman desteği almalısın :26:
Tamam temizsin titizsin bu güzel birşey.
Ama mutfağa 5litre çamaşır suyunu boca etmenin temizlik titizlikle alakası yok.
Sinirle alakası var.Hınçla alakası var.Öfkeyle alakası var.
Ben sana başka poşet vereyim oraya at çöpünü diyebilirdin.
Kızı buzdolapla oynatmayabilirdin.Deseydin canım bozulur kapa kapısını diye.
Keşke içine atmasaydın.
Ama olan olmuş.
Lütfen kendine gel artık.
Mutfağı dezenfete etmişsin okey.
Peki ya sağlığın nokacak ?:26:
Lütfen uzman desteği al lütfen :26:

ay sen gerçekten tedaviye devam etmelisin
tamam ben de titiz biriyim ve yaptıklarını bana yapsalar sinir olurdum
ama onlar gidince normal temizlik yaparsın biter

sen herşeyi çok abartmşsın

tedavi olmazsan eşinle de aran bozulur sana söyliyim

Ben en cok hala o cok kaliteli, kremli islak mendile taktim:)
Bir de makyajini cikariyormus onunla ,
konu sahibi cok titizsin ama islak mendille makyaj cikarmak cok zararli ...

Bu konunun ozu kiskanclik ve asagilik kompleksi...
elti ogretmen kendisi calismiyor,
elti calismasina ragmen esyalari eski kendisininki cok kaliteli ve yeni ,
hatta islak mendili bile pahali kaliteli kremli :)

Ben zaten o kaliteli pahali kremli islak mendili okuyunca koptum

en pahalisi kac kurus yahu :)

kim kimi kıskanmış kim temizlik hastası kim pasaklı kimin evi yeni kimin eşyaları eski en pahalı ıslak mendili kim kullanıyor bilemiycem ama ben kakalı bez ve mutfak çöpün de takılı kaldım..

bize yanlış mı öğretildi bilmiyorum ama bu tip şeyler ayrı bir çöpe konulur.hem hijyen açısından da böyledir.

bizim kirli bezler çocuk odasının balkonu var orada ki çöpte dururdu.doğru olan da bu değil mi zaten?

konu sahibinin tek haklı olduğu şey bu bence.

Son düzenleme:
Konu sahibi sen de temizlik hastalığı yani takıntısı var. benim halamın biri öyle. hergün saatlerce ev temizler. küçükken biz gitsek sokak kapısında elimizi ayağımız hortumla bir güzel yıkar öyle alırdı. o zaman aklımız ermezdi tabi. şimdiki aklım olsa gider miyim hiç. neyse zaten şimdi evine kimse gitmiyor. gerçekten koskoca köyde hiç kimse gitmez. o temizliği ile başbaşa yaşıyor.
bence evde ,eşyada gelip geçici. önemli olan dostlarımızla,akrabalarımızla ailemizle paylaştıklarımız. ben de çok titiz biriyim ama misafir gelince hiç kasmam. yatılı misafirim de çok olur. ne olacak ki onlar gidince temizlenir. eşyalar eskisin daha iyi daha çabuk değişirim:)
bu arada çok titiz insanların pislik içinde öldüğünü duymuştum. ne kadar doğru bilmem. ama bu hayat zamanımızın çoğunu temizliğe ayıracak kadar uzun değil. biraz rahat ol. yaşamana bak. temizlik hiç bitmiyor ki.

aynen haklı haksız karıştırmadan bende oraya takıldım bende kesinlikle mutfak çöpüne çocuk bezi atmam attırmam.onun için ayrı bir çöp kovası diğer balkonumda mevcuttur.ama konu sahibi yinede fazla abartmış gibime geldi kafasına takacağına önceden uyarabilirdi.

Konu sahibinin abartmasi basliktan belli zaten KANSER OLDUM CILDIRDIM BOSANMA ASAMASINA GELDIM :84::86::111:

kakali ellerini yikadigi lavaboya bulasik k onlarida makineye koyuyor evet sirf yuzden
ben kesinlikle lavaboya bulaşık koymam,koyacaksam tezgaha koyardım yazmışsın,yani eltinden öncede lavaboya koymuyormuştun zaten

kakalı bezlerin durduğu çöpü nasıl boşaltmadın,kokmadı mı pekii

kakayı falan geçin üşenmeden kırmızıyla işaretledim cümelelerinizi. bu cümleler sağlıklı gelmedi bana hiç. psikiyatriste gidin hem sağlığınızdan hem evliliğinizden olacaksınız eşyalarınızı düşünürken daha önemlileri elinizden gidiyor farkında değilsiniz.

konu sahibi çocuğun olunca ne yapacaksn?

o kaliteli ıslak mendillerden,parlak taşlı koltuklardan eser kalmayacak o zaman

yeri gelecek tuvalet eğitiminde altına da kaçıracak halıya da çiş yapacak,çocuk bu adı üstünde..

yok bence gerçekten tedavi ol,konunu tam kapsamlı okumamıştım ama bir arkadaş bazı yerleri kırmızı ile çizmiş onları okuyunca şok geçirdim

bu ciddi bir rahatszlık bence.

evin azıcık pislendi diye ölmek istiyorsun öyle mi?

bak sen de yazmışsın takıntıların varmış,hastalığım geri mi geldi demisşin..yani farkındasın aslında davranışının normal olmadığının..bu iyi birşey.

şu başlığı da değiştir bence,kanser çok ciddi bir hastalık.öyle iki tuz ruhu kullanmayla evinin pislenmesiyle kanser olunmaz.Allah korusun.

Son düzenleme:

kaka dediğin de yediklerimizin sindirilmiş hali be kadesam o kadan da kötü bişi değil
gittiği yerde hepsi aynı yere dökülüyor zaten
çölükte karışıyor birbirine

kaka dediğin de yediklerimizin sindirilmiş hali be kadesam o kadan da kötü bişi değil
gittiği yerde hepsi aynı yere dökülüyor zaten
çölükte karışıyor birbirine

mantıken öyle ama mutfakta kakalı bez olmaz be canım.kokar bakteri üretir.

yani en azından bana göre bişey değil o

Bu şekilde devam edemezsin konusahibi.
Eltinin yaptıklarını onaylamıyorum ama senin verdiğin tepkilerde hiç sağlıklı değil.
Kimse için olmasa bile kendin için kurtulmalısın bu takıntılı halinden.
Senin gibi insanlarla yaşamak çok zordur eminin bu halin sana normal gelse bile eşinin bu duruma fazla tahammül edeceğini sanmıyorum.
Mutlaka tedavi ol ve kesinlikle bu durumunu düzeltmeden bebek falan yapma.

Canım geçmiş olsun öncelikle..bütün yazını baştan aşağı okudum..nerden başlayım bilmiyorum ama gerçekten kendini çok sıkmışsın.. eltine karşı bi tutum sergilemene gerek yok bence olan olmuş zaten..o yanındayken bunları söyleyebilirsin, güzel bir dille..''ben mutfak çöpüne değil banyoya atıyorum onu'' gibi, çocuk üstünü batırdığında wc de ''bakar mısın bi ne yaptı çocuk orada sesi çıkmıyor'' gibi basit uyarılarda bulunabilseydin bu kdar canın yanmazdı.. ama olan olmuş artık.. zaten ilk defa gelmişler bidahada kim bilir ne zaman..çocukta büyümüş olur biraz daha.. temizlik gibi falan basit şeyler için bu kdar kendini ve eşini yıpratma.. aynı temizlik takıntısı olan bir arkadaşım vardı ondan biliyorum zor bir durum ama kurtulursun inş. tedaviye devam et..dr. la iritbatını kesme..biraz zaman alan bir tedavi ama çözümsüz değil.. can sağlığı olsun öyle düşün ya..o çöpü atıp yenisini alıver.. her yeri bi defa silsen temizlenir..bulaşık makinesini 5 defa çamşr suyula yıkamana grek yok bir defada dezenfekte olur emin ol.. akan su pislik tutmaz lavaboya faln takılma bu kdar..bi kere güzelce temizlesen kafi.. kendini üzüyosun bak bu şekılde gözlerin ellerin zarar görmüş canından sağlığından kıymetli değil.. hem kiracıyım diyorsun kendi evinde değil..başkasının evine takıma bu kdar.. su ve sabun herşeyi temizler.. eşini ve kendini düşün canım..

Bir de konu sahibinin bahsettiği çocuk bezi değil, nihayetinde onu katlıyorsun kenar bantları ile tutturup atıyorsun ama bu popo silinmiş ıslak mendil direkt bakteri üretir. Iyy midem kalktı, bence o mevzuyu geçelim...

Konu sahibi daha önce destek almış temizlik takıntısı yüzünden, tekrar gitmesi lazım. Kanser olacak, kocasından ayrılacak seviyeye geliyorsa durumu vahim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…