- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
AHH CANIM KEŞKE OKADAR KOLAY OLSA kayınvalidem ve eşi memlekete yanlarına gittiğimizde biz daha oraya gitmeden yoldayken eltimi görümcemi ararlar neymiş bütün aile biarada olacakmış kaynaşacaklarmış hepsi birbiriyle iyi olacaklarmış.bunu hep yaparlar eşime baskı yaparlar memleketten eve dönerken ablanla vedalaştınmı abinle vedalaştınmı benim eltimi silme şansım pek yok gibi yani onu silersem eşimin bütün ailesini silmem gerekir silmesem bile eşimi rahat bırakmaz kayınvalidemler konuşa konuşa çıldırtırlar bu yaz mutlaka yine karşılaşacağız ama ben onun hiç bişey olmamış gibi davranmasına dayanamam kendi eski evinde para biriktirdi şimdi yazın lüks bi daire alacakmış benim bin zorlukla aldığım eşyalarımın evimin içine etti 2 yıl içinde hepsi eskidi.bütün bunlar yanınamı kalacak üstelik birsürüde ukalalık etti.
bir de ben bulaşık makinesine niye bu kadar takıldığını anlamadım?
kakalı ellerini yıkadığı lavaboya bulaşık koyup onları makineye koydu diye mi?
yoksa sadece lavaboya bulaşıkları koyup onları makineye koydu diye mi??
makinenin ne suçu var yahu gerçekten çözemedim,nedir atmayıo düşünmek falan:26:
bağğğğde ve kağğğğğğdiş hanımlarım
elti hangi niyetle yaparsın
burda garip olan konusahibinin tepkisiz kalıp içine atması
ve sonunda da kendini hasta etmesi
değer mi
bağğğğde ve kağğğğğğdiş hanımlarım
elti hangi niyetle yaparsın
burda garip olan konusahibinin tepkisiz kalıp içine atması
ve sonunda da kendini hasta etmesi
değer mi
pardon da
yanlış mı söylemiş
biz çocuklarımızı okuturken ilk verdiğimiz örnek bu değil mi
bu lafı da sölediniz ya daha da diyecek bi şey bulamıyorum size
allah akıl fikir versin
bu arada eltinizin dediğini yapmayınca ,insan bir
misafir yüzünden boşarım seni lafıyla karşılaşınca yapacak bişeyi olmadığından hasta oluyor işte böyle
siz buralarda konulara hiç cevap yazmıyomusunuz
konu bunun için açılır insanların fikrini almak için
bende bence böyle dedim.. kesin yargıda bulunmadım..önceki msjlarıma bakarsanız konu sahibini sakinleştirdiğim msjı görürsünüz
artık bdv de cevap yazmak içinde diyaneti araya sokmasak olmazmı
Kusura bakma ama bu kadar aşırı tepkiler vermeni ben eltini kıskanmana bağlıyorum.
Yok onların evi eski benim yeni, yok onların eşyaları kötü benim taşlı derili, yok şöyle kendini beğenir ,pintiymiş, lüks ev alacakmış alırsa alır.
Sen kendini iki sene kurmuş kurmuş onlar gelince de her hareketlerinde patlama derecesine gelmişsin. Tamam pis olabilir o onun sorunu bu kadar abartacak ne var? Baştan evimize gelmiyorlar diye kusur buluyorsun, şimdi de geldi evimi batırdı diye söyleniyorsun. Bence acil tedavi ol senin sorunun sadece temizlik değil...
aslında bazı insanlar olaylara normalden fazla tepki verir
bu kıskanmaktan çok kuralcı olmakla alakalı
ben de bazen istemeden yapıyorum ama birkaç yıldır bu sivri yönümü törpülemeye çalışıyorum
işe yarıyor
görmezden gelmek, art niyet aramamak, seni sinirlendiren insanlara kızmak yerine daha mesafeli olmak daha az gerginliğe sebep oluyor
herkes sivri yönlerini törpülemeli çünkü kuralcı insan en çok kendine zarar veriyor
Eltiniz pasakli benimde kabul edemiyecegim seyler.
Ancak sizinde bu kdr biriktermeniz yanlis, madem rahatsiz oluyorsunuz biriktirmeden, sinir krizi evresine girmeden.
Eltinizin adi ornek olarak "aysecigim ben sana bez icin ayri cop veriyim bunu kullan tatlim"
"ah benim canim yigenim tuvaletini yere sicratiyor. Seni bir guzel temizlemek lazim,"
Dolayisiyla ayse( eltinize rumuz taktim) sizin ev duzeninizi benimseyecektir. Kimse kirilmayacak, hasasiyetlerinizi belli bir olcude karsinizdakine iletin.
Kusmaniz stresten degil, camasir suyundandir ve tuz ruhundan. Basbayaga zehirlenmissiniz.
Hanimlar tuz ruhu akcigerleriniz icin cok zararli. WHO ( dunya sağlik orgutu tarafindan onerilmemekte) kanserojen riski cok fazla, mikrop kapmiyim derken zehri direk solumayin...
imali bi sekilde mutfak copu artik doldu bundan sonra banyodaki cope atarsiniz artik dedim
eltim kadrolu is ornegini beni orda ezmek icin verdi
bu sözlerden dolayı size çok katılıyorum... ikiside birbrini kıskanıyor olabilir. herşey karşılıklıdır bu dünyada ne ekersen onu biçersin...
Ayni fikirdeyim. Bir de konu sahibi esim sinirli demiş. Ne dediğimiz değil, nasıl söylediğimiz inanın daha çok önemli. O yüzden doğru bir tonlama ve vücut diliyle bütün bu anlattıklarının önünü kesebilirdi konusahibi.