Eltim yüzünden kanser oldum çıldırdım eşimle boşanma seviyesine geldik..

eşyalarınızı iki yıl içinde 1haftada mı eskitti

Olayın eltinizin işiyle, kibiriyle bir ilgisi yokken bunlara değinmeniz sizin bu konuda kendinizi biraz ezilmiş hissediğinizi düşündürdü bana.Herkes çalışmak zorunda değil ama her çalışan da kibirli değil.ben de öğretmenim ama yaptığım işe göre az para aldığımı düşünüyorum mesela.Yani meslekten dolayı kibirlenmem imkansız.Hele bu yıl öğretmenlerin o kadar üstüne gidildi ki,bir değersizlik oluştu mesleğime karşı.
çok susmuşsunuz.Eltinize bir şey diyemediğiniz için hıncınızı temizlik yaparken eşyaları hırpalayarak almışsınız bence.Olaylar sizin anlattığınız gibiyse eğer(bana biraz abartı da var gibi geldi) eltinize ufak uyarılarda bulunmanız gerekirdi.Kocanızla aranızı bozacak bir durum yok ki eşinizin de yapabileceği bir durum yok.Adam iki yılda bir kere abisi ile görüşmüş.
Bir de benim sizin gibi arkadaşlarım var ve ben evlerine gitmem.Çünkü insan istemez rahatsız oluyor.

kakali ellerini yikadigi lavaboya bulasik k onlarida makineye koyuyor evet sirf yuzden

bağğğğde ve kağğğğğğdiş hanımlarım
elti hangi niyetle yaparsın
burda garip olan konusahibinin tepkisiz kalıp içine atması
ve sonunda da kendini hasta etmesi
değer mi

mecburen tepkisiz kaldim cunku esimde ofke kontrolu sorunu var eltimde cok tavirli ufacik seylerden kavga cikaracak birisi ben bikac ricada bulundum ama duymamazliktan geldi onlar gitmeden bigun once mutfak copunu bosaltmadim imali bi sekilde mutfak copu artik doldu bundan sonra banyodaki cope atarsiniz artik dedim ertesi sabah bi baktim okadar dolu copun uzerine yine islak mendil atmis cop dolmus tasmis bukadar umursamaz ve duyarsiz iste

bağğğğde ve kağğğğğğdiş hanımlarım
elti hangi niyetle yaparsın
burda garip olan konusahibinin tepkisiz kalıp içine atması
ve sonunda da kendini hasta etmesi
değer mi

eltim kadrolu is ornegini beni orda ezmek icin verdi ben calismadigim icin yoksa bi bayanin kendi ayaklari uzerinde durmasi tabiki dogru ve cokguzel

o kadar iyi niyetle yazdım ki böyle bir cevap beklemiyordum
kızdırmak, sataşmak için de yazmadım o yüzden kırıcı geldi üslup

Derlerya kumanin gemisi yurumus eltinin gemisi yurumemis diye benimde eltim var ve gorur gormez sevmedim arada kiskanclik olur her elti arasinda ama sen biraz fazla takiyorsun sonucta iki yildri gelmemisler ve gelip bir hafta kalmislar cocuktur bu kirletir dagitir eltin belki hijyene senin kadar dikat etmiyordur ama sonucta misafir gelir gider ev kirlenir temizlenirde esinin yerine koy kendini kendi abin esi gelip ayni tepkiyi verse sana hosuna gidermi yigenini yaptigi herseyi buyuturse surat asarsa o yuzden daha sakin dusunmek lazim eltini sevmeye bilirsin bende eltimi sevmiyorum :) ama yaptiklarini konustuklarini bukadar takmiyorum umrunda olmasin zaten uzakmissiniz

Kusura bakma ama bu kadar aşırı tepkiler vermeni ben eltini kıskanmana bağlıyorum.
Yok onların evi eski benim yeni, yok onların eşyaları kötü benim taşlı derili, yok şöyle kendini beğenir ,pintiymiş, lüks ev alacakmış alırsa alır.
Sen kendini iki sene kurmuş kurmuş onlar gelince de her hareketlerinde patlama derecesine gelmişsin. Tamam pis olabilir o onun sorunu bu kadar abartacak ne var? Baştan evimize gelmiyorlar diye kusur buluyorsun, şimdi de geldi evimi batırdı diye söyleniyorsun. Bence acil tedavi ol senin sorunun sadece temizlik değil...

aslında bazı insanlar olaylara normalden fazla tepki verir
bu kıskanmaktan çok kuralcı olmakla alakalı
ben de bazen istemeden yapıyorum ama birkaç yıldır bu sivri yönümü törpülemeye çalışıyorum
işe yarıyor
görmezden gelmek, art niyet aramamak, seni sinirlendiren insanlara kızmak yerine daha mesafeli olmak daha az gerginliğe sebep oluyor
herkes sivri yönlerini törpülemeli çünkü kuralcı insan en çok kendine zarar veriyor

Çok doğru söylüyorsun bazen hepimiz aynı yanılgıya düşüyoruz. Ama konu sahibinin anlattıkları çok uç noktalarda anlayamıyorum o kişinin pisliğinden şikayetçiysen evinden ,eski eşyasından,alacağı lüks evden,pintiliğinden, öğretmenliğinden ne zorun var, kendisini sürekli eltisiyle kıyaslıyor. Keşke herkes sizin gibi neyi neden yaptığını bilse ve hatalı yönlerinin düzeltmeye çalışsa.

bu sözlerden dolayı size çok katılıyorum... ikiside birbrini kıskanıyor olabilir. herşey karşılıklıdır bu dünyada ne ekersen onu biçersin...

bence eltini boşver sen ciddi bir yardım al.bu kadar takman normal değil kendi kendine yaparsın ne yaparsan.sağlıklı düşünemediğini düşünüyorum ve bunun zararı sana.

eltin rahat ve temizlikten bihaber bi tip onu anladık da sen de bi o kadar takıntılı ve kompleksli görünüyosun kusura bakma...

burada bie arkadaş vardı cezalı şimdi eltisi onda takıntı olmuştu.halı alıp eltisi hayırlı olsun deyince ona bile gıcıklanırdı.sen de ona benzeme bakk allah korusun

".....Kızlar onlar gitti ama ben çok kötü oldum geceleri sayıklamaya başladım neden neden diye 3 gün hiç uyuyamadım hiçbirşey yiyemedim mutfağa asla giremiyordum koca 5 litre çamaşır suyunu mutfağa boca ettim porçöz tuzruhu eşim elimden zor aldı bi ara gazı açıp mutfağı havaya uçurmayı filan bile düşündüm eşim bukadar tepkili olduğumu görünce boşanacağım uğraşamam senle dedi onunda sinirleri çok bozuldu 1 gün eve hiç gelmedi bütün mutfağı yerleri çamaşır suyuyla yıkadım bulaşık makinasına bile 5 defa çamaşır suyuyla çalıştırdım sabah kalktığımda rengim atmış gözlerim kızarmıştı hiç nefes alamıyordum tesadüfen karşı komşum bana gelmiş beni o halde görünce dışarı çıkardı bizim bulunduğumuz kat okadar çok çamaşır suyu kokmuşki oda merak etmiş gün boyunca hep kustum komşumla dertleştik o içine attığın için olmuştur dedi"....

Bence sen daha önce gittiğin psikoloğa tekrar git...

Son düzenleme:
görüşme, ama ben olsam hoşlanmadıgım bır hareket yaptıysa onu uyarırdım kırmadan hanı oraya atmasaydın bezlerı ben oyle sevmem vs dıye. bırde demıssınkı o mutfak nasıl temızlenecek. bı yemek masasını sılmek bırde lavaboyu kloraklamak gayet basıt.takıntı yaptıgın ıcın cok pismiş gıbı gelıyor sana

bu sözlerden dolayı size çok katılıyorum... ikiside birbrini kıskanıyor olabilir. herşey karşılıklıdır bu dünyada ne ekersen onu biçersin...

Ayni fikirdeyim. Bir de konu sahibi esim sinirli demiş. Ne dediğimiz değil, nasıl söylediğimiz inanın daha çok önemli. O yüzden doğru bir tonlama ve vücut diliyle bütün bu anlattıklarının önünü kesebilirdi konusahibi.

gerckten öyle eltisi bunu kıskanıyor buda onu birbirleriyle bi rekabet içerisindeler... eltiside bu arkadaşın arkasından kim bilir neler diyordur kimse sütten cıkmış ak kaşık değil insan oğlu hatalarla doğmuş gidiyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…