Eltim yüzünden kanser oldum çıldırdım eşimle boşanma seviyesine geldik..

eltin temizlikten anlamıyor bu belli ama sen de çok abartmışsın canım mutfağı havaya uçurmak istedim 5 litre çamaşır suyunu eve boca ettim ne demek Allah aşkına:26:fazla takıntılısın daha önce tedavi olmuşsun bence yine devam et böyle kendine edersin yazık yani kocanın gözünde de haklıyken haksız duruma düşmüşsün yani kaynım eltim evime gelip gittikten sonra çok pisler mutfağı uçuracam desem benim adam da sinir olurdu.bence tedavi ol kimseyi bu kadar kafana takma.ayrıca böyle davrananları zamanında kibarca uyar içine atma kendini yıpratma

ben sizin yerinizde olsam ayyy çocuk üzerine işedi annesi gel bak derdim...
çok aferdiniz o boklu elleri mutfakta yıkamıycağını bilemeyecek kadar öküzse görgüsüzce onun siz uyarınca kırılmak gibi lüksü olamaz...
yıkadığını gördüğünüz anda ayy tifo hastalığına yakalanırız ne yapıyorsun diyeydiniz keşke bırakın küssün zaten küsmesi sizin için daha iyi böyle pislik olurmu yaaa

mutfağa giridğinizde yaa burda pis bişey kokuyo sanki kaka gibi deseydiniz keşke yerin dibine gireydide çıkamasaydı bidaha ordan
bilerek ve inadına yapmış çok baris belli...
bidaha gelirlerse uyarın hatta gözüne gözüne sokun alıştırmayın insanları o evin patronu sizsiniz cefasını siz çekiyosunuz misafirler giidnce...
herkes çocuğuna sahip çıksın,benimde evim komple beyaz mobilya ve koltuk bi iki defa görümcemin kocasının ablasının eltisinin çocuğu geldi mahvettiler evi abla söyle çocuğuyla gelen gelmesin çocuklarına sahip çıkmıyolar dedim...

Son düzenleme:
Kızlar, kendimi kendimce temiz adlederken pis pasaklı olduğumu öğrendim

Mutfak balkonumuz kapalı dolayısıyla bende kapıyı söktürdüm. Mutfak balkonunda ıvır zıvırlar ve çöp poşeti durur. Çöp kovası kullanmam çünkü her akşam çöpümüz alınıyor.

Haliyle altı açılan çocuğun kıçından çıkan bez oraya atılır. Bez bu, kakalı da olsa çocuk kakası ve 2 yaştan öte hangi çocuk bezli kalır ? Hem bez dediğin iki ucu yapışkanlı toplarsın yapıştırırsın başucuna bile koysan kokmaz

Ve kaç kıçı bezli çocuğu olan arkadaşım varsa hepsi de çöpleri neredeyse bezleri oraya atıyorlar. Yada galiba çevremi pis tiplerden seçtim

Valla bazen düşünmüyor değilim ekran arkası diye üfürülüyor mu diye ?

Son düzenleme:
konu sahibi arkadaşım hiçç takma artık bence sende evinde tertemiz pis kadın ne olacak mahsus yapmıştır senin evini eşyalarını görünce temzilkiğini görünce kıskanmıştır manyak karı sen yeterince temizlemişsin bence pırıl pırıl olmuştur bak hasta olursun onun işine gelir alçak yanını verme kimseye

kadın pismiş anladık da
bu kadar zor mu elini orda yıkama veya çocuk tuvaletini yapamadı bakar mısın demek
bence sizin sorununuz bu değil
içinize atmak
ve sadece bu olayda yaşadığınızı düşünmüyorum
eşinizle ilişkinizde de sanırım bölesiniz
çıkacak bir yer aramış sorunlar
doktora gitmeniz lazım

bak canım öncelikle bu durumdan dolayı psikolojın bozulmuş bariz belli.... bende çankırıdayım eltimlerde yani kaynımlar malatyada oturuyorlar yazın bunlar ramazan ayında oruçken çıkıp geldiler... tam taşınmaya tayınımız baska ilçeye çıkmıştı... dedik 1hafta sonra tasınıyoruz ev toplu yeni taşınacağımız yere gelin burda rahat edemezsınız... cocuklarıda var 1buçuk yaşında... sonra hemen yanlış anladılar gelmelerini istemiyormuşuz gibi tavır yaptılar tamam dedik sonunda buyrun gelin.... ya okadar toplandımki 2 kaşık 2tabak 2bardak bırakmıştım tekrardan kolileri actık tekrardan mutfak eşyalarının bi kısmını dizdim yatakları cuvala koydum onlarında bi kısmını çıkardım yerde halı bile yoktu bi kilim vardı tekrardan halıyıda açtım.. ama bunları yaparken kesinlikle eşime sorun etmedim bu halde neden geliyorlar evime ne kadar düşüncesizlik demedim... ne kafamı yoracam sonucta ALLAH göndermiş misafiri ilk defa geliyorlar eşimde huylarını bildikleri için aramızda sıkıntı geçmedi... sonra onlar 2 günlüğüne dıye geldiler 5 gün kaldılar... benim eltim sanki dilini bıçak kesmiş gibi hiç konuşmaz onun huyu budur... ben konuşmadıkca benle oturup sohbet etmıyordu.. bende tam tersi cok cana yakınımdır sohbetim cok olur... neyse hiç bi sorun yaşamadık ALLAHTAN sonra cok memnun ayrılıp gittiler... bak cnm bazı ufak şeyleri görmezden geleceksin takılmayacaksın..ıslak mendili çöpe atarkenmi gördü gidip diyeceksin,cocugu terliğimi pisletti annesini cağıracaksın... yani kendini ezdirmeyeceksin... senn konuşamıyorsun arkadaşım içine atmaktan sorun ettiklerin dağ olmuş aklında yüreğinde dahada durumu cıkılmaz hale sokuyorsun.. umursamayacaksın o kadar... kimse kimseden üstün yada aşağı değildir... bak bunlar gecer eminim sen ALLAHA havale et ve tevekkül OL... sabır et...eşini üzme onun suçu yok... bak ben eskiden herseyı bagırarak aglayarak kavgayla halletmeye calısırdım baktımki olmuyor anca eşimle birbirimizi yıpratıyoruz... mantıklı bi şekilde karşılıklı oturup eşimin anlayacğı dilden konuşarak hallediyorum sorunlarımızı... sende konuş kardeşine laf söylemeden... yengen neden böyle yapıyor dıye sor... sen şimdi eşyada bi sürü almışsın ya kıskanmıştır o yuzden afra tafra yapıyordur... daha cok yazmak isterim ama bu kadar yeterli olacağını düşünüyorum... ha bide öğretmenmiş vaybe cocugun kıçını temizlediği mendili çöpe atacak kadar bilgin insanmiş demekki yazık

Eltin gerçekten çok pis ve kıskanç bi kadınmış. Böyle kadınların elinin battığı yenmez valla. Zaten aranız kötüymüş gördüklerine keşke sessiz kalmayıp konuşsaydın. Hiç olmassa rahatlardın biraz.

bende bunu anlatmaya calısıyodum ama arkadasa dolaylı yoldan anlattım... :)

ekran arkası

eltiniz kasti yapmış bunları belli ki,yoksa aklı başında her insan kakalı şeylerin nereye gitmesi gerektiğini bilir.kendisi çalıştığı halde daha kötü bir evde yaşadığından sizin durumunuzu

çekememiştir muhtemelen.

sen de normal değilsin,o yüzden olağan eleştirileri yapmak mantıklı değil.tedavine devam etmen lazım.

ben senin yerinde olsam halıları yıkamaya verir,koltuklar için yine temizlik şirketinden birilerini çağırır,evi de domestosla bir sefer temizleyip köşeme kurulurdum.

ha bir de mutfaktaki çöpü atıp yerine yenisini alırdım.

daha fazla abartmanın anlamı yok.

ben yeni evliyken arkadaşlarım ziyarete gelmişti,birinin çocuğu hastaymış,ona bir odaya yatak yaptık,annesi yanına da banyodan kova koymuş çocuk bütün gün ona kustu

sonra da o kovayı banyoya öylece bırakmış gitmiş,sonra arayıp özür diledi,çocuğun derdinden onu temizlemeyi unutmuşum diye.

kızdığım tek nokta çocuğu hasta haliyle gezmeye getirmiş olmasıydı,inan kusma kısmı aklıma bile gelmedi.

diğer bir arkadaşım yeni tuvalet eğitimi verdiği çocuğunu benim yatağımda yatırdı,hem de bezsiz,altına naylon sererek,ya çişini yaparsa diye içim gitti ama çocuk yapmadı.

yapsaydı bunu da sorun etmezdim,üzülürdüm ama delirmezdim.çünkü orda yatmasına ben müsade ettim.

ve yine bir seferinde kuzenim yatılı geldi.2 gün boyunca kızı banyodaki klozette oturup tuvalet kağıtlarını banyoda oraya buraya savurdu,onlar gidince banyoyu dezenfekte ettim.

ona biraz kızmıştım çocuğunun ardından tuvalete girmiyor diye

kısacası Allah başka dert vermesin,bunlar için kendimizi hasta etmeye değmez,çocuk dediğinin ne yapacağı belli olmaz,kendi çocuğum olunca daha iyi anladım.

bezini çıkarıp odanın ortasına def-i hacet eylediğinde önce bakakalır sonra da kuzu kuzu hiç bağırıp çağırmadan temizlediğinde bu dediğimi hatırlarsın

eltinle bir daha asla görüşme,o dengesiz belli ki,sen de tıbbi destek al,hayat çok kısa eğlen coş

sana çok katılıyorum arkadaşım....

bir de ben bulaşık makinesine niye bu kadar takıldığını anlamadım?

kakalı ellerini yıkadığı lavaboya bulaşık koyup onları makineye koydu diye mi?

yoksa sadece lavaboya bulaşıkları koyup onları makineye koydu diye mi??

makinenin ne suçu var yahu gerçekten çözemedim,nedir atmayıo düşünmek falan:26:

3 günde mi eşyalarını eskitti? 2 yılda eşyalrın eskidiyse ya hastalığından( yani her gün temizlemekten ) ya da kusura bakma ama hor kullanmışsındır... biraz da onun lüx ev almasını çekemiyor gibisin iyi bari onlar lüx ev alıyolar diye 2 yıllık eşyalarını yenileyiver... tamam anladık kadın pis ama tak eline eldiveni yıka gitsin. tuvalet terliği dediğin 5 tl ye bas çöpe yenisini al... eşinin karşısında yüzünü astığına değer mi 5 liralık terlik yaaaa

yazdıklarınızı okuyunca çok üzüldüm bana çok yakın bir arkadaşımı hatırlattınız.arkadaşımda maalesef sizin gibi temzilik hastasıydı öyle bir hale geldi ki ıspanak yıkayamıyordu,salata yıkayamıyordu,yemek yapamıyordu eline bir şey süremiyordu üstelik tedavide olmuyordu.en sonunda doktora gitti tedavi oldu şuan gayet normal ama o durumunu yani tedavi olmamasını eşi kaldıramadı ve boşandılar.yaklaşık 5 yıl oldu boşanalı ama aklı hala eski eşinde.lütfen sana verilen gazlara bakma biz evlenirken maalesef aileler ile evleniyoruz.görüşmezsin,gitmezsin diyenlere katılmıyorum.sen şuan hassas bir durumdasın daha sonra bu yazdıklarını okuyunca güleceksin.hoşuna gitmeyen şeyleri yumuşakça söyle kırmak kolay ama gönül almak zordur.

Eltinin pisligi misligi bahane,
belli ki elti ogretmen diye ezelden bu yana suregelen bir kiskanclik var
ve simdi burada anlattiklarinla da bir hinc alma sozkonusu...

Zaten temizlik takintisi insanlarin mutlaka bilincaltinda yer eden bir seyler var ve bunyede bu sekilde kendini gosteriyor

Psikosomatik hastalik deniyor bu tur hastaliklara...

Esin yerden goge kadar hakli

Ha bir de o kadar cumle arasinda hep kendinizi eltinizle kiyaslamaniz
ve o kaliteli kremli pahali islak mendiliniz gozumden kacmadi :)

Acilen doktora gidin
eltiniz yuzunden degil kendi takintilariniz yuzunden kafayi yiyeceksiniz!

bana 5 aylıkken gelip bir ay kaldılar üstelik eşimin 2. eşiyim diye hiç birşeyde yapmadılar. kaynanam kahvaltıdan sonra balkona çıkıp güneşlenip kitabını okuyordu tlf da da millete 5 yıldızlı otelde gibiyim diyordu.
daha sonra eşimin kızı eltimin oğlu kaynanam ve kocası geldiler ben çalışıyordum geldiğimde kadın bacaklarını ayırmış bulmaca çözüyordu. yaz sıcak çocuklar salonda top oynuyorlardı.evi bok götürüyor hergün evini temizleyen kadın bizde hanımefindi oluyor2 torun var kocası var bir benim ve sapsız çöpüm ama tek suçlu benim gibi ve eşim benim burnumdan getiriyordu sesim bile çıkmmıyordu o aykı maaşımdan 5 krş bile göremedim hatta kayınpeder olacak herif tlf kaynımla eltimi çağrıyordu tek eksiğimiz sizsiniz diye işten gelince kadına anne yemek yapalım mı diye sorduğumda bakarız bir şeyler diyordu yüzüme bile bakmadan evimde yemeği bile ondan izin alıyordum sonra birşeyler atıştırdım eşim zıkkımlanmasın ölür müsün demişti hatta. sadece çok acıktım ama diyebilmiştim ama işin kolayı varmış geçirseymişim orda sinir krizi herşeyi halledermiş.
şimdi görüşmüyorum huzurluyum ama eskiyi hiç unutamıyorum
sinirlerini bozuyorlarsa görüşme ama bence hiçbirşey çekmemişsin.

Ayrica benim de kayinvalidem kizima bakiyor bezleri balkondaki cope atarim ben,
kv mutfaktaki cope atiyordu
anne balkondaki cope at burda bakteri ureyebilir dedim
o gunden bu yana balkondaki cope atar

3 Gun boyunca kendinizi yiyeceginize bunu soylemek cok mu zordu Allah askina?

Ayrica tedavi olmadan cocuk sahibi olma,
zira cocuk doker, sacar, iser , tuvalet egitimi zamani kacirir ,
hasta olur kusar, gecenin bir yarisi butun yataklari degistirmek zorunda kalirsin vs vs ...

Bu halde cocuk sahibi olursan Allah korusun cocugunu da camasir suyuyla yikarsin sen ...

arkadaş biraz şakayla karışık söylemiş ama gerçekten tedavi olmadan çocuk sahibi olmayın.benim 2 oğlum var büyük oğlum kapısı kapalı duran salona girmiş bezini çıkarmış odanın diğer ucundaki koltuğun arkasına gizlemişti,hatta bir defasında o aynı yere kakasını bile yapmış çekmiş çıkmış.günler sonra gördüm o odaya herzaman girmiyordum.küçük oğlum büyükten 1 yaş küçük oda kapının arkasına yapmış.şimdi o çocuklara bunu benmi öğrettim?? çocuk bu oyun oynuyor kendince ya da utanıyormu bilmiyorum ama tuvalet eğitimi sırasında çoğu çocuk bunu yapıyor.görümcemin oğlu tam misafir geleceği sıra halının üstüne yapmış aşırı derecede titiz hatta ellerini çamaşır suyuyla yıkayan görümcem can havliyle o kakayı eliyle bile almış hala anlatırlar.benim küçük elti bir bayram büyük eltimin torunu ki 2 yaşındaydı ayakkabılarını çıkarırken eşiğe bastı diye çocuğun annesine çocuğun külotlu çorabını değiştirtti bayram günü herkes şok oldu. şimdi bizi ankaraya tatile çağırıyorlar gitmek istemiyorum ve onun o hareketlerinden dolayı onada kimse gitmiyor.o çocuğun annesi ne gelsin evime nede gideyim diyor.bize gelicekleri zaman ben strese giriyorum içten bir muhabbet olmuyor heran diken üstünde duruyor insan ama kimseyide kırmıyorum.eşim abim ankaraya çağırıyor diyor ben yeni evin inşaat işleri var dedim kabul etmedim.oda doğru dedi tatilde işlerimiz bitsin dedi.herkes rahat...

ya sorması ayıp da
demişsiniz ya bulaşıkları tezgaha-lavaboya koymam
nereye koyuyosunuz çok merak ettim:26:
mutfaktaki tezgahın üzerine koyuyorum lavobosunun içine koymuyorum belli olmuyor çünkü geliyor münasebetsizin birisi elini yıkıyor içimde rahat etmiyor.

benim eşim askeri personel lojmanda sıfır ilk oturan biziz ama yinede lavobonun içine bulaşık koymuyorum içim rahat etmiyor tezgaha tabiki koyuyorum ama tezgahımı her bulaşık toparlamsından sonra bigüzel silerim.

Eltiniz doğru yapmış diyemem
Herkesin bitemizlik anlayışı var sen 5kovayla temizlik yaparsınız içine yine sinmez
O bir ıslak medille temizlik yapar aldığı kültür bağlı ailesinden öyle
görmüş bıkere öyle düşünün siz onun yaptıgi temizliği kabul etmezsiniz oda size anlam veremez
Onun için bunları kafanıza takmayın çok mu takaçaksınız kıbar bi şekilde söylersiniz olur biter
Herkes ne ona nede size temizlik madalyası takmıyacak bende sizin gibi onlar gittikten sora bi güzel
Hertarafı temizlerdim sonrada aman işte geldiler gittiler eşimin hattırı olsun bak çok fazla gelmiyolarda 2 sene gelmedi demiştin şimdide geldiklerine pişmansın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…