- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
Bencede cok, cok, feci derecede abartmissiniz, cidden psikolojik tedaviye ihtiyaciniz var, oda cok acil olmali! Iyiki okadar camasir suyundan sonra zehirlenmemissiniz, Allah korumus.
Bence eltini zaten sevmedigin, istemedigin icin bastan beri bir türlü bir muhabbet ortami olusmamis, aranizda soguk rüzgarlar esdikce iyice her yapilan hareketde batmiya baslamis.
Yani benim sahsen eltim yok ama görümcemin cocugunun kakali poposunu bile yikadim, ne vardi sanki, madem annesi pis pasaklinin teki, siz götürseydiniz cocugu tuvalete?
Tamam mecbur degilsiniz, ama madem okadar takintilisiniz, yapsaydiniz, sonradan igreneceginize, bastan kendiniz halletseydiniz.
Ayrica siz öyle tek basina mutfakta aglayarak neyi halletmis oluyorsunuzki, esiniz cok rahatsiz olmustur, misafirlerden bahsetmiyorum bile. Ben birinin evine gidecegim, oda mutfakta aglayacak, bana surat asacak, neyi yanlis yaptigimi bile bilmiyecegim- cok acimasizca olmus gercekten.
Ne vardi deseydiniz "Lütfen banyodaki cöpe at o mendilleri, mutfakta midem kaldirmiyor" diye? Benimde evime bir misafir gelmisti ve bebegin kakali bezini mutfak cöpüme atmak istedi ama nasil kokuyor anlatamam "Banyoda cöp vardi..."derken mutfak cöpüne atmis bulundu, ben hemen cöpü bagladim "Ay ben bunu disari götüreyim, birdaha banyodakine at aman aman" dedim yari gülerek ve gittim attim.
Bazen misafir gelir yardim etmek isterler mutfakta, her normal insan ilk önce gider banyoda elini yikar, ama kadinin teki gelir bir güzel mutfakta elini yikar, ne olacak yani, bes litre camasir suyu dökmeye degmez bile. Böyle olaylar güzel degil tamam, ic acici degil tamam, sinir bozucu tamam, ama ölmek isteyecek derecede ne varki bunlarda?
Allah askina insaf, size yazik, esinize yazik, gelen misafire yazik.
Ayrica sakin öyle eltimi görmek istemiyorum vs gibi seyler söyleme, esinle cok kötü aran bozulur. Zaten uzakda yasiyorlarmis, kirk senede bir görürsün.
ya sorması ayıp da
demişsiniz ya bulaşıkları tezgaha-lavaboya koymam
nereye koyuyosunuz çok merak ettim:26:
bütün yorumları okuyamadım, şunu bilki herkesin temizlik anlayışı farklı. eltine sorsan ondan daha temizi yoktur :)) benzer bir durumu ben de yaşadım. ilk defa bize gelmişti yemekten sonra bütün mutfak tezgahını çamaşır suyuyla sildim, eltim de mutfaktaydı. çayı yere döküldü, mutfak bezini alıp önce yeri sildi sonra da bütün tezgahı sildi :)) kayınvalidemin temizlik anlayışı da öyledir. ikisini de çok severim ayrıca. onları öyle kabul ettim artık, biz de farklı şehirlerdeyiz, ayda yılda bir görüşüyoruz. ama mesela dünyanın en düzenli insanlarıdırlar, ben de düzenli değilimdir. evde iki ayrı marka buharlı temizleyicim var, her birini kvnin gitmesinin ardından almışımdır :))
seni anlıyorum, evini çok fena temizlediğinden de eminim. kullandığım deterjanlar sebebiyle 34 yaşımda alerji teşhisi aldım. artık biraz daha dikkat eder oldum. sen de kendine dikkat et. evinden de biraz uzaklaş, camlarını da açıver azıcık havalansın. sen de arkadaşlarınla gez dolaş rahatla.
anladığım kadarıyla bulaşıkları lavabonun içine koymam dedi. tezgaha koyuyor. nedeni şu: evi daha önce kullanan kiracılar, o lavaboyu farklı şekillerde kullanmış olabilirler. mesela mutfak lavabosunda bile abdest alan var, ayak değiyor yani. ihtimaldir ve o ihtimali düşünmek seni ordan tiksindirir. dolayısıyla oraya sadece mutfak çöpünü koyarsın, bulaşıklarını koyamazsın. ne kadar temizlesen de için rahat etmez. ancak sıfır bir dairede kaldığında böyle hareket etmezsin.
ay kusura bakmayın da bence çok tuhafsınız.tamam herkes temizliği sever ya da çok titiz insanlar gördüm ama sizinkisi baya bayaa ileri boyutta bence.bunlar yüzünden insan ölmek ister mi?
gider bi güzel temizlersiniz her yeri temizleyince geçer bunda ne var? ya da güzellikle söyleseydiniz eltinize ya da küçük çocuğa cnm o peçeteyi lütfen oraya atmayın diye..bu yüzden kimse kimseye kırılmaz ki..
bence fazlasıyla büyütmüşsünüz ve kendinize aşırı zarar veriyosunuz.acilen doktora gidin derim.sizi aşırı temizlik hastası buldum şu okuduklarımdan.