Sizin tasli deri koltuklariniz sizin icine bulasik girmeyen lavabonuz sizin acilmasi yasak buzdolabiniz sizin kaliteli kremli üstelik pek pahali islak mendiliniz...nedir bunca kibir nedendir..ve misafir olan iki yilda birkez kapinizi calmis eltinizin eltiyi de gecin abi haniminizin pisligi..bedenlerin evlerin mallarin temizligi kadar ruhlarin temiZligi de önemlidir.dikkat edin kibir de sizi kirletmesin.üstelik maazallah deterjan fabrikasi bile paklayamaz sonra
sanırım benim yazdıklarım yanlış anlaşılmış yada anlaşılmamış.Bakın siz benim eltimi tanısaydın kibirin ukalalığın kralını görürdünüz.Bi akşam eltim görümcem ve ben yine memlekette bi aradaydık görümcemin akrabağa kızının düğünü olacaktı kızın nişanlısı polismiş görümcemle eltim yorum yapıyorlar görümcem diyorki bu devirde ya okuyacaksın yada işi gücü olan birini kandırıp keyfine bakacaksın eltimde valla abla bu devirde bir bayanın mutlaka kadrolu devlet işi olacak kendini garantiye alacak ben istesem şimdi gider ev tutar tek başıma bile yaşarım kimsenin eline bakmam filan böle salak salak konuşuyor.öyle beri benzer hiçbirşeyi beğenmiyor insanları küçümsüyor benim buzdolabımı açmak yasak değil ama açıpta kontrol etmek markası ne nasıl diye kendi eşyalarıyla kıyaslamak çok sinir bozucu birde ben ona gittiğimde asla eşyalarını karıştırmam asla hiçbirşeyine dokunmam