- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
Bencede cok, cok, feci derecede abartmissiniz, cidden psikolojik tedaviye ihtiyaciniz var, oda cok acil olmali! Iyiki okadar camasir suyundan sonra zehirlenmemissiniz, Allah korumus.
Bence eltini zaten sevmedigin, istemedigin icin bastan beri bir türlü bir muhabbet ortami olusmamis, aranizda soguk rüzgarlar esdikce iyice her yapilan hareketde batmiya baslamis.
Yani benim sahsen eltim yok ama görümcemin cocugunun kakali poposunu bile yikadim, ne vardi sanki, madem annesi pis pasaklinin teki, siz götürseydiniz cocugu tuvalete?
Tamam mecbur degilsiniz, ama madem okadar takintilisiniz, yapsaydiniz, sonradan igreneceginize, bastan kendiniz halletseydiniz.
Ayrica siz öyle tek basina mutfakta aglayarak neyi halletmis oluyorsunuzki, esiniz cok rahatsiz olmustur, misafirlerden bahsetmiyorum bile. Ben birinin evine gidecegim, oda mutfakta aglayacak, bana surat asacak, neyi yanlis yaptigimi bile bilmiyecegim- cok acimasizca olmus gercekten.
Ne vardi deseydiniz "Lütfen banyodaki cöpe at o mendilleri, mutfakta midem kaldirmiyor" diye? Benimde evime bir misafir gelmisti ve bebegin kakali bezini mutfak cöpüme atmak istedi ama nasil kokuyor anlatamam "Banyoda cöp vardi..."derken mutfak cöpüne atmis bulundu, ben hemen cöpü bagladim "Ay ben bunu disari götüreyim, birdaha banyodakine at aman aman" dedim yari gülerek ve gittim attim.
Bazen misafir gelir yardim etmek isterler mutfakta, her normal insan ilk önce gider banyoda elini yikar, ama kadinin teki gelir bir güzel mutfakta elini yikar, ne olacak yani, bes litre camasir suyu dökmeye degmez bile. Böyle olaylar güzel degil tamam, ic acici degil tamam, sinir bozucu tamam, ama ölmek isteyecek derecede ne varki bunlarda?
Allah askina insaf, size yazik, esinize yazik, gelen misafire yazik.
Ayrica sakin öyle eltimi görmek istemiyorum vs gibi seyler söyleme, esinle cok kötü aran bozulur. Zaten uzakda yasiyorlarmis, kirk senede bir görürsün.
Bütün yazdıklarınıza katılıyorum! Ayrıca,
Bende cocuğu keşke siz wc götürseydiniz diyecekdim ama alışık olmayan biri için, cok zor durumlarla karşılaşacağı için demedim. Ama 2,5 yaşindamiydi? Bir cocuk asla yabancı bir evde normal şekilde tuvaleti bırakamaz. Kendi evinde bile, küçük kazalar olabilir. Annesi orda hatalı. Ama cocuk işte, buyutmemeliyiz böyle şeyleri!
Bu yüzden asıl bu takıntı sebebi nerde diye düşünüyor ve hala karar veremedim,
eltimi, temizlik hastalığımı?:44: