Eltim ve kayınvalidemi dedikodumu yaparken duydum

Eşini ayakta alkışlıyorum
Eşinin destekçin olması senin için artı puan.
Eşinle konuş annene içimdekileri dökmek istiyorum de olur derse haddini bildirirsin ama gerek yok ben konuştum
sende konuşma olay büyümesin derse uzatmazsın.
Böyle bir eş birlikte hareket etmeyi gerektiriyor bunuda hakediyor bence.
Mesafenizi koruyun eltinizdende uzak durun.
Eltiniz çok sinsi bir kadınKapı arkalarında dolmuşuna bindirmiş kayınvalideni.

böyle bir yazı nasıl okunur paragraf yok. nokta yok yorumsuz

eltinize hiçbir şey olmamış gibi davranmayın. surat yapın karşılaşırsanız isteksiz konuşun, kısa cevaplar verin. ya size sorar ya kv.ye ne oldu diye o zaman öğrenir durumu. boşuna dememişler iyilik yap denize at diye.

Esinin durumun farkinda olmasi inan buyuk bir nimet
Onu kesinlikle zor bir duruma sokarak destegini kaybetme
Ama eltine ve kayinvalidene de kirgin oldugunu hissettir ve biraz mesafe koy ki bundan sonra kendilerine ceki duzen versinler
Eltilik cok zor is illa ki kiyas oluyor
Allah yardimcin olsun canim

Esinin durumun farkinda olmasi inan buyuk bir nimet
Onu kesinlikle zor bir duruma sokarak destegini kaybetme
Ama eltine ve kayinvalidene de kirgin oldugunu hissettir ve biraz mesafe koy ki bundan sonra kendilerine ceki duzen versinler
Eltilik cok zor is illa ki kiyas oluyor
Allah yardimcin olsun canim

Ben olsaydım hakkımda konusulurken içeri girer bir rahatızlık varsa yuzume soyleyın derdim..
Sonrada araya çin seddi örerdim ..
Kayınvalıdemede dıger gelınlerıyle mutluluklar dılerdım..
Nasılsa eşiniz de herseyın farkındaymış.Kullandırmayın kendınızı ..
Esınızle evladınızla Allah tadınızı bozmasın.

olayın özeti dedikodunuzun yapılması değil mi?

içim şişti yazdıklarınızdan. Ne kadar detaycısınız.

her olayı uzata uzata anlatıyorsunuz.

"kapı çaldı. kulaklarım kapı sesini iyice duydu. Ayaklarımı koltuktan sarkıttım .Önce sağ terliğimi, sonra sağ terliğimi giydim.
bu esnada tv kumandasını sehpanın üstüne koydum. Doğruldum. Saçımı düzelttim. Eşim esniyordu. Ona bir baktım. Kapı çalıyor dedim.
Öylece baktı. Ben açarım dedim. Boyun kasları kafasını sallamasına yardımcı oldu. Önce salondan koridora doğru ilerledim.Eşikten geçtim.
Kapıya 2 adım kala, aynada kendime baktım. Kapı kolun uzandım.Kilitliymiş. anahtarı bir çevirdim. iki çevirdim. meğer 3 kere kilitlemişim.
ve kapıyı açtım...."

böyle bir yazı nasıl okunur paragraf yok. nokta yok yorumsuz

Arkadaşlar daha önce belirttim. Haklısınız dedim ama işyerinden yazdığımı ve stajerimin okumaya çalıştığını da söyledim. Ayrıca okuyun diye kimseyi zorlamıyorum. Okuma zahmetine giren arkadaşların fikirleri düşünceleri yeter zaten. Canımın çok sıkıldığı bir konu oturup da tek tek imla kurallarını inceleyemedim. Kusura bakmayın

aslında yazı tarzımız dahi kişiliğimizi ele verir.

ben imla hatalarına takılmıyorum.
Olabilir.

Ben detaycılığınıza takılıyorum. Rahat olun yahu!!

Kayınvalide ve elti dedikodunuzu yapmış. Eeee kim onlar?
İşin doğasında özünde bu var.
Bu kişilere çok anlam yüklemeyin ki, yaptıklarından da etkilenmeyin.

Teşekkür ederim.Ne oldu da böyle oldu, durup dururken neden böyle yaptılar diye soran olur ben baştan anlatayım dedim. Ayrıca lütfen konuyu dağıtmayın. Sıkıntımı anlattım bir fikriniz varsa söyleyin, yoksa da baktınız konu uzun geçersiniz yani bu kadar basit bu. Detaycılığım sizi niye bu kadar rahatsız etti anlamadım Her gün derim var diye konu açmıyorum buraya. Bir sürü özet halinde yazılmış şeyler var. Onları okuyun o zaman.

Ben olsaydım hakkımda konusulurken içeri girer bir rahatızlık varsa yuzume soyleyın derdim.. Bunu yapmadğım için gerçekten pişmanım. Orda utandırmak vardı, ikisi de şu an benimle karşılaşmamaya çalışıyorlar. beni görünce herkes evine kapanıyo. Konuşmuyorum ikisiyle de,düğün arefesi böyle bişey olsun istemezdim ama hatalı olduğumu düşünmüyorum. Sadece bir fırsat bekliyorum içimi dökmek için.

fikrim budur.
detaycılık takıntı hastalağına neden olmuş sizde.
otomatik savunma mekanizması da var.
Allah kolaylık versin

fikrim budur.
detaycılık takıntı hastalağına neden olmuş sizde.
otomatik savunma mekanizması da var.
Allah kolaylık versin

Gerçekten mi? Teşekkürler. Ben de hastalığıma teşhis koyamadılar diye açmıştım konuyu zaten. Sayenizde öğrenmiş oldum, Allah razı olsun sizden. Nasıl davranmam gerektiği hakkında yardım istedim sadece. Psikolog edanızı bana biraz fikir vererek kullansaydınız daha çok yardımınız dokunacaktı. Ben moralim bozuk diyorum siz benim yazımla detaycılığımla uğraşıyorsunuz. Konumu amacından saptırmazsanız sevinirim. Onun haricinde her türlü yoruma açığım. Beni haklı çıkarın demiyorum. Sorunu anlattım hatalıysam sen hatalısın diyin, ya da çözüm öneriniz varsa onu söyleyin sadece.

eltin kötü niyetli bi insan, kayınvaliden de ona uymuş. ikisiyle de fazla içli dışlı olmamakta fayda var. eşin zaten gerekeni söylemiş, bence sen de tekrar konuları açıp yüzgöz olma. bundan sonra araya mesafe koy.

Kv le mecbur konuşucaz eninde sonunda ama içimde bir soğukluk olucaktır eminim. Eskisi gibi olacağımızı sanmıyorum. Ama eltimle zaten samimi değiliz şu saatten sonra, kışkırttığını kulağımla da duyduktan sonra kesinlikle daha da mesafeli olucam. Rabbim büyük ya zaten tahmin ediyodum bana hislerini ama ispatlayamıyodum. İyi oldu. Kime nasıl davranacağımı öğrendim

çok iyi niyetli ve vericisiniz ...

amam hayat bana şunu öğretti (bende sizin gibi aile apartmanında oturuyorum)

ne kadar mesafeli ve uzakta durursan o kadar saygı duyuluyorsun....

çok iyi niyetli ve vericisiniz ...

amam hayat bana şunu öğretti (bende sizin gibi aile apartmanında oturuyorum)

ne kadar mesafeli ve uzakta durursan o kadar saygı duyuluyorsun....

Teşekkür ederim. Bunu anlamam biraz geç oldu ama dediğiniz doğru, eltimin uyguladığı yöntem de bu.

Ben anlayamıyorum bu kadar samimi ve verici ilişkileri ; iş kuracaklar kredi çek yardım et, evlenecekler hazırlıklarına yardım et, her dakika her şeye koş, yemek yap götür vs vs...

İnsan ilişkilerinde mesafeye inanıyorum ben çünkü ; bin gün taşırsın sırtında bir şey olmaz, bir gün indirirsin senden kötüsü olmaz. Zamanla yaptığın her iyilik vazifen olur.

Eşinin tutumu çok hoşuma gitti, kayınvalidenle kavga etmeden kırıldığını belirt ve araya mesafe koy. Çalışan insansın, senin ne işin var kaynının hazırlıklarında, keza seni nişana bile çağırmamışlar. Hafta sonu vaktin kalıyorsa uzat ayaklarını dinlen, evladınla vakit geçir. Aile apartmanı diye her saniye iç içe olmak doğru değil bence. Başlarının çaresine baksınlar biraz. Çocuğu da baktıracak birini bulursun diye düşünüyorum. Kasaba minnet etmem hesabı, yan başım dön başım yaşayacaksın yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…