- Konu Sahibi yagmur0301
-
Bence de öyle. Kendince haklı bir sebep bulmuş kızmış ya da alınmış bilemiyorum içini dökmek istemiş zaman zaman hepimiz yapıyoruz bunu, yine de kırıldım ona da ama asıl sorun eltimin doldurması. Ya inanın herkez sizin onlara yaptığınızı babası çocuğuna yapmaz der daha ne bekliyor anlamadım ki. Benle uğraşmasa eşimle, onunla da olmazsa çocuklarımla uğraşıyor. Ama dıştan baksan melektir, iyidir, fesatlığı yoktur ! nasıl bu kadar iyi oynayabiliyor bilmiyorumKayınvalideniz yorgunluktan, düğün stresinden öyle demiş olabilir
Ammaaaa asıl ortalığı karıştıran eltiniz. Çocuğa bakma felan. Resmen kayınvalidenizi dolduruyor
hic bir elti diger eltinin daha iyi olmasini istemezmis bende malesef bunu bu yaz anladim ve suan hic biriyle gorusmuyorum kalbimi cok kirdilar ne laflarini duydum sende tepkini belli et
bazen en büyük tepki tepkisizliktir... eşin diyeceğini demiş. eltinde duymuştur zaten. onların seviyesine inme...
bazen en büyük tepki tepkisizliktir... eşin diyeceğini demiş. eltinde duymuştur zaten. onların seviyesine inme...
Aynen ben de duymamış gibi yaptım. Ama pişmanım şimdi duyduğumu eltiye nasıl belli ederim diye düşünüp duruyorum. Bakmayıver çocuğuna dediğinde girip de o zaman sana getireyim sen bak deseydim. O zaman da kapı dinliyo derdi herhalde. Ya da zile basıp çıktıklarında da ya kapınızı kapatın konuştuklarınz aynen duyuluyo falan deseymişim. İşte hazır cevap olmamaktan kaynaklanıyor bunlar.Önceden olsa boşver muhattap olma derdim ama, şimdi yüzlemek lazım diye düşünüyorum.
Benzer birşey yaşadım ve eltimi,kv,vr görümcemi arkamdan konuşurken dudum.
Hiç duymamış gibi davrandım ama sonra pişman oldum keşke o anda girseydim içeri , yüzlerinin haline baksaydım diye.
Bazı şeyler unutulmuyor ve eskisi gibi olmuyor.
Yutmayın madem eşiniz kv ile konuştu sizde gerekeni söyleyin.
Cehenneme giden yol iyiniyet taşlarıyla örülüdür derler.
Demekki fazla iyiniyetli olmanın sonucu bu.
Mesafenizi koyun sizde.
belli ki eltin seni kıskanıyor kayınvalidende onun gazına gelmiş.bugüne kadar kayınvalidemle sorunum olmadı diyorsun bence yine sorun yaşamamaya çalış.söylenenleri duyduğunu kırıldığını söyle yeter ama o eltiden uzak dur kıskanç insanlar bana göre tehlikelidir aynı binada belki zor olur ama yinede az görümeye fazla muhabbet etmemeye çalış canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?