Eltim ve kayınvalide

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok dün esimde bundan sonra hicbiryere gitmicez dedi. Lanet olsun hepsine.
E tamam ne güzel işte.
Konuyu da kapatın, eşinize de açmayın bir süre.
Oldu ki davet edildiniz gelin,gidin diye,biz gelmiyoruz der geçersiniz. Gitmeyin,o zaman kiymete bineceksiniz. Bundan sonra yüz göz olmayın.

Gözlerim kanaya kanaya okudum konuyu yahu biraz düzgün yazsaydınız keşke. Bence siz haklısınız ama sondaki kocamda gözü var lafı olmamış. İftira atıyosunuz resmen Allahtan korkun haklıyken haksız duruma düşmeyin. Mesafe iyidir hiç muhattap olmayın yok sayın zaten sizin delirdiğinizi bildiği için zevk alıyor belli ki. Kocanızda ayrı alem zaten. Siz işinize evinize bakın bırakın kv elti falan çok varoş işler bunlar ya

Iste ben salak gibi susarsam olcagi bu.

"O.kizim b3nim kocamda gözü var dedim sirf onu delirtmek icin soledim bunu..

Ne demek?

Sizi evire çevire bir kendinize getiririm bir güzel eltiniz olsam sonra üstüne iftira davası açarım. Nerelere gider diye hiç mi düşünme kabiliyeti olmaz bir insanın. İftira atarken 2 dünyanızı da yaktığınız farkında mısınız? Ağır bir söylem bu. Allah ıslah etsin sizi. !

Benden beter olursun insallah.

Neden peki?
Lütfen sebepsiz demeyin.
Bu kız neden böyle davrandı? Bir şey olmak zorunda
Bakın hicbirsey yok. Neden bu kadar çıldırayım. Neden bunca yıl bekliyim yoksa. Kaynvalidemn dedigi kiskanc tek kiz oldugu için. Sen ona bakma vs diye gecistirdi hep.

Cennet Mahallesi diyorsunuz yani.
Yapın madem.

Benden beter olursun insallah.

Ben sizin gibi iftiracı değilim Allah korkum var ,bir insan çizgisini bozmadıkça ona hiçbirşey olmaz, heee yemeyince hemen bedduaya sığınan kişiler hala bizi bulmadı beddualarınız yaa beddua sahibine aittir.

Diyorum ya en yakın zamanda benden beter olursunuz insallah. Kat kat fazlasını yasayip benden fazla cinnet geçirirsiniz dilerimde sizi evire cevire dövsünler ondan sonra.

O.kizim b3nim kocamda gözü var dedim sirf onu delirtmek icin soledim bunu hala beni aptal yerine koymaya devam ettig8 icin. Şok oldu zaten terbysz dedi saygsz ve edepsiz. Ben dedim size demedmmi benden uzak dursun onun agzina.... dedim.
Tabikide biliyor. Bunca yil sustuguma saycak herkes herseyi.
Sizin ağzınızdan çıkan sözle, bunca yıl susmanız arasında hiçbir bağ yok. Sustuysanız da sustuğunuz çoğu konunun eltinizle alakası dahi yok. Eltinize veya herhangi bir kadına, kişisel öfkeniz nedeniyle " kocamda gözü var vb" demenizin; iftira atmanızın hiçbir mazereti ve açıklaması yok.

Evet bu konudaki tek önemli sey bu. Yazmak icin yazmayin lutfen. Tartisamicam bunu kimseyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…