- 19 Kasım 2013
- 18.644
- 33.614
E tamam ne güzel işte.Yok dün esimde bundan sonra hicbiryere gitmicez dedi. Lanet olsun hepsine.
Tamam söz oyle yapıcam. Tesekkur ederim.E tamam ne güzel işte.
Konuyu da kapatın, eşinize de açmayın bir süre.
Oldu ki davet edildiniz gelin,gidin diye,biz gelmiyoruz der geçersiniz. Gitmeyin,o zaman kiymete bineceksiniz. Bundan sonra yüz göz olmayın.
Tabikide biliyor. Bunca yil sustuguma saycak herkes herseyi.Eşiniz bu iftiranızı biliyor ve hâlâ size "eşim" diyebiliyor mu ?
Iste ben salak gibi susarsam olcagi bu.Siz başınızı yakacaksınız en sonunda o anlaşıldı. Eşiniz bişeylerden emin olsa ne olmasa ne bu kadar olay yaşandıktan sonra. Azcık aklı olan adam karısını 7 köy öteye taşır, birbirinizi öldürecekmişsiniz nerdeyse. Beyefendi hala acabaaa yapıyor.
Kesinlikle öyle.Tamamını okudum, çocuğum kardeşsiz büyümesin diye ikinci çocuğu yapmayı düşünenler için ibretlik bi konu
Sizi kocaman öpüyorum. Cok tesekkur ediyorum.
Benden beter olursun insallah."O.kizim b3nim kocamda gözü var dedim sirf onu delirtmek icin soledim bunu..
Ne demek?
Sizi evire çevire bir kendinize getiririm bir güzel eltiniz olsam sonra üstüne iftira davası açarım. Nerelere gider diye hiç mi düşünme kabiliyeti olmaz bir insanın. İftira atarken 2 dünyanızı da yaktığınız farkında mısınız? Ağır bir söylem bu. Allah ıslah etsin sizi. !
Bakın hicbirsey yok. Neden bu kadar çıldırayım. Neden bunca yıl bekliyim yoksa. Kaynvalidemn dedigi kiskanc tek kiz oldugu için. Sen ona bakma vs diye gecistirdi hep.Neden peki?
Lütfen sebepsiz demeyin.
Bu kız neden böyle davrandı? Bir şey olmak zorunda
Cennet Mahallesi diyorsunuz yani.Eltim benim yanima birdaha dugunde biyerde gelsin bunu ona deil herkese duyurcam. Onunla bu iş karakolda bitcek. Ben benlikten ciktim. Kendimi kontrol.edemiyorum. esimin bunlari yapma sebebi emin olmak için ailesi kabul etmiyor cunku yapmadim diyor. Bunuda gordukte. Sonra zatem artik hersey bitti.
Artik ne mahallesi onlar düşünsün. Ne olcagi umrumda bile değil. Herkesin hayatına iyi insanlar diliyorum.Cennet Mahallesi diyorsunuz yani.
Yapın madem.
Benden beter olursun insallah.
Diyorum ya en yakın zamanda benden beter olursunuz insallah. Kat kat fazlasını yasayip benden fazla cinnet geçirirsiniz dilerimde sizi evire cevire dövsünler ondan sonra.Ben sizin gibi iftiracı değilim Allah korkum var ,bir insan çizgisini bozmadıkça ona hiçbirşey olmaz, heee yemeyince hemen beddua ya sığınan kişiler hala bizi bulmadı beddualarınız yaabeddua sahibine aittir.
O.kizim b3nim kocamda gözü var dedim sirf onu delirtmek icin soledim bunu hala beni aptal yerine koymaya devam ettig8 icin. Şok oldu zaten terbysz dedi saygsz ve edepsiz. Ben dedim size demedmmi benden uzak dursun onun agzina.... dedim.
Sizin ağzınızdan çıkan sözle, bunca yıl susmanız arasında hiçbir bağ yok. Sustuysanız da sustuğunuz çoğu konunun eltinizle alakası dahi yok. Eltinize veya herhangi bir kadına, kişisel öfkeniz nedeniyle " kocamda gözü var vb" demenizin; iftira atmanızın hiçbir mazereti ve açıklaması yok.Tabikide biliyor. Bunca yil sustuguma saycak herkes herseyi.
Evet bu konudaki tek önemli sey bu. Yazmak icin yazmayin lutfen. Tartisamicam bunu kimseyle.Sizin ağzınızdan çıkan sözle, bunca yıl susmanız arasında hiçbir bağ yok. Sustuysanız da sustuğunuz çoğu konunun eltinizle alakası dahi yok. Eltinize veya herhangi bir kadına, kişisel öfkeniz nedeniyle " kocamda gözü var vb" demenizin; iftira atmanızın hiçbir mazereti ve açıklaması yok.