Eltim ve kayınvalide

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye bu kadar rezil olacaksınız yahu ne gerek var uzak durun gitmeyin düğünlere bu kadar önemli mi ? Ben eşimin ailesinin hiçbirinin Nisan düğünune katılmadım hiçte pişman değilim

Yani diyorum ya kafayi yedik biz. Ne dense herkes hakli. Cok uzgünüm dayanamiyorum yapilan haksizliga.

Çok uzunya. Sonuna kadar okudum da hata sizde ne diye peşlerinden gidiyorsunuz. Sizi istemeyene niye yaklaşıyorsunuz. Ne halleri varsa görsünler

Hepiniz haklisiniz. Rahat rahat dönsünler ortada gün doğdu onlara.

Ne deseniz haklisiniz. Inanin asla pisman degilim soyledigim laf için. Canim cok yandı. Cok kirildım. Kendimi ifade edemiyorum artık. Kendime cok kiziyorum zaten.
Bence bu kızgınlığın sonu da hiç iyi değil . Bakın kendinize olan kızgınlıginizda var bunun yolu etrafı ateşe vermek değil oradan uzaklaşmak. Yoksa bu olayın içinde sizde yanarsiniz. Eşiniz çok suçlu en başta sizde ailesiyle bu kadar içli dişli olmayacaktiniz

Yani diyorum ya kafayi yedik biz. Ne dense herkes hakli. Cok uzgünüm dayanamiyorum yapilan haksizliga.
Eşiniz pek akıllı yalnız. Bekliyor belki ortalık durulur, ailesine mesafe koymak zorunda kalmaz diye. Kıtır kıtır doğrayın birbirinizi umrunda değil.

Yani bize gelmek istiyordu. Hic geri cevirmedim. Öyle bir dünyadayz ki saygili birini bile kopege dönüştürüyorlar.

Onlara gün doğacak ne var ? Sen madem eşinle mutlusun tek sorunun bunlar defolup gitmişler hayatından kötü enerjiden uzak dur . Kendine onlarsiz bir hayat kur . Eşinin de bir daha ağzını açtırma ailene de bu durumu anlat görüşme o aileyle yoksa hastanelik olacaksın yakında bu kadar takıntı iyi değil

Eşiniz pek akıllı yalnız. Bekliyor belki ortalık durulur, ailesine mesafe koymak zorunda kalmaz diye. Kıtır kıtır doğrayın birbirinizi umrunda değil.
Tam aksine emin olmak ve ipleri koparmak için yapti bunu. Cunku annesi hic bu kadar alen bir sekilde yapmadı. Yada ben anlamadim. Ahhh salak kafam ah

Gerçekten konudan tek anladığım benim de bu oldu . Adam karisini başkalarına paspas etmiş . Kadını delirtmis resmen

Evet aynen oyle canim cok tesekkr ederim.

Gerçekten konudan tek anladığım benim de bu oldu . Adam karisini başkalarına paspas etmiş . Kadını delirtmis resmen
Yani yok bunu o değil ben yaptım. Benim bu salak kafam varya cok iyi oldu bana. Kizcaksinz ama esim ailesine ben gidelim demesem gitmez. Hep ben diyordum. Çunku ikimzken böyle degildik. Yoksa gidermiyim

Tam aksine emin olmak ve ipleri koparmak için yapti bunu. Cunku annesi hic bu kadar alen bir sekilde yapmadı. Yada ben anlamadim. Ahhh salak kafam ah
Herkes malını bilir. Ağzınıza laf vermek istemez. Sakin olun başınızı belaya sokmayın. Eşiniz daha fazla arkanızda olmayacak çünkü.

Ama hata yapıyorsunuz bu mantıkla.
Bu insanlar sadece eşinizin ailesi,hayatınızda olsalar sizin için ne değişecek,olmasalar ne?
Boşverip yolunuza bakmayı bilmeniz gerek.
Keskin sirke her zaman küpüne zarar.
Haklı olduğunuz konuda bile haksız duruma düşüyorsunuz. Bakın eltinize sadece eşine birşeyler söyleyip her dediğini onun aracılığıyla yaptırıyor,kimseyle birebir kötü olmuyor ama alttan alttan veriyor ateşi.
Siz bence artık cidden hiç görüşmemek üzere çekin kendinizi bu insanlardan. Davetlerine gitmeyin,ortamlarında bulunmayın. Aksi halde siz yine sinirleneceksiniz aşikar. Eltinize de bu fırsatı vermeyin.

Herkes malını bilir. Ağzınıza laf vermek istemez. Sakin olun başınızı belaya sokmayın. Eşiniz daha fazla arkanızda olmayacak çünkü.
Yok kendisi görüsmek istemiyor artik o benden fazla sinirli. Butun hata benim kimseye kizmiyorum. Olan bana oldu eşimede değil.

Cok ama.cok.haklisiniz..allah hepinizden razi olsun.

Yok dün esimde bundan sonra hicbiryere gitmicez dedi. Lanet olsun hepsine.

Tebrik etmeden geçemeyeceğim. Konunun uzunluğunu görünce vazgeçtim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…