Eltim ve kayınvalide

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapmayın. Sizi istemiyolar. Size gidin edin diyen ana baba onlarada desin. Tada dediler diye yapmak zorunda değilsiniz. En başından olan o olaydan sonra ben düğüne bile gitmezdim bırak muhattap olmayı. O aileden eşin dışında görüşmen gereken kimse yok.

Yok işim iş bul bana. Tertemiz işsizim en azından milletin namusuna iftira etmiyorum.
Dilerim sizde benden beter olursunuz. O duruma gelirsiniz. Siz laftan anlamiyormusunuz esimin ailesindeki akrabaalri bunu soylemis diyorum sizee bende bunu bildigim icin sinir etmej icin söyledim. Umrumda bile değil.

Ne deseniz haklisiniz. Ben kendime kiziyorum zaten. Kendimi.taniyamaz oldum. Bu hale gelmem 6 yilimi aldı. Bu saatten sonra uzak.

Dilerim sizde benden beter olursunuz. O duruma gelirsiniz. Siz laftan anlamiyormusunuz esimin ailesindeki akrabaalri bunu soylemis diyorum sizee bende bunu bildigim icin sinir etmej icin söyledim. Umrumda bile değil.
Ben kimseye yıllardır yaranmak için uğraşıp bir gün bütün emeklerimin boşa gittiğini görünce dellenmeyeceğim için üzgünüm sizden daha beter olamam. Gidin edin kavgayı dünya kaç bucak göstersinler size. Hadi bak ben işsiz işsiz bekliyom burda.

Canim bana kimse birseyi gosteremez. Allaha şÿkür cok iyi bir işim var. Evimizde var. Esimle birbirimizi cok sevdgimiz icin bunlari gormezden geldim. Belki düzelir diye. Ben kimseye yaranmak icin yapmadim esim bana ve aileme o kadar deger veriyor ki onun iyiliği benim elimi kolumu bagladi. Göz yumdum kimseye yaranmak icin değil. Neden anlamiyorsunuz. Pismanim.ve uzgunum zaten.

Bir yere kadar okudum sonra okuyamadım beynim error verdi.

Kusura bakmayın da insanlar söz nişan tarihleri alırken size mi soracaktı, 5 yaş küçük elti parmağında oynatmış sizi. Size usulen sormuşlar sonra başka gün daha iyi gelmiştir. kaynanam bana soğuk durdu kaynanam korkuyor kaynanam kaynanam eltim eltim. Uzak duruyorsa gitmeyin görmeyin bitti yani hem koşa koşa gidiyorsunuz hem de ilgi görmeyince ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz.

Göz kanaması pahasına okuduğum şeyden o sonuç çıkıyor, zengin şımarık elti gelip el üstünde tutulana kadar böyle dertleriniz pek yokmuş. O da bakmış görmüş durumu, e bi güç gösterisi yapmayayım mı demiş.

Emeklerimin bosa gittigini anlamissiniz. Neden hala üzerime.geliyorsunuz.

Sizin kendinize sayginiz yokki başkası saygi duysun

Konuyu okumadiginiz icin bu yzdiklariniza cevap vermek istemiyorum. Yazdiklarinizn hicbiri olmadü.

O.kizim b3nim kocamda gözü var dedim sirf onu delirtmek icin soledim bunu hala beni aptal yerine koymaya devam ettig8 icin. Şok oldu zaten terbysz dedi saygsz ve edepsiz. Ben dedim size demedmmi benden uzak dursun onun agzina.... dedim.

Şu iftiranın üstüne: eşinizin, kaynınızın, eltinizin, kayınvalidenizin en başta da aynada kendi yüzünüze nasıl bakacaksınız ?

Konuyu okumadiginiz icin bu yzdiklariniza cevap vermek istemiyorum. Yazdiklarinizn hicbiri olmadü.

Yoo üstten baktım bütün hepsine merak etme:)

Eltin 5 yaş küçük parmağında oynatmış sizi neresi yalan konunun başlığı bile eltim, yani kadın hayatını yaşıyor siz kocanla habire çağırıp ya da gidip istediğiniz olmayıp geri dönüyorsunuz ısrarla bütün buluşmalara bütün organizasyonlara da katılıyorsunuz ilgi ya da hürmet bulamayınca neden yapmadılar diye tartışıyorsunuz.

Yaranmak.icin neden yapayimki? Onlarin bana verebilcegi hicbir sey yok. Saygı gostermek esim icin goz yummak tek hatam oldu.
Yanlış bir saygı anlayışınız varmış, sevilmediğiniz yerde sizi istemeyen insanların yüzüne gülmek, abukluklarına katlanmak hayati bir hata olmuş. Eşiniz sizin aileniz için yapmazdı bunu. Olan olmuş artık. Edepsiz eltiye teşekkür edin hayatınızın dersini vermiş size. Bazı insanlar iyiliği yadırgar. Onlara yapılan her iyilik yazıktır günahtır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…