- 16 Haziran 2011
- 14.694
- 60.541
Evet bu konudaki tek ve en önemli konu bu.Evet bu konudaki tek önemli sey bu. Yazmak icin yazmayin lutfen. Tartisamicam bunu kimseyle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bu konudaki tek ve en önemli konu bu.Evet bu konudaki tek önemli sey bu. Yazmak icin yazmayin lutfen. Tartisamicam bunu kimseyle.
Diyorum ya en yakın zamanda benden beter olursunuz insallah. Kat kat fazlasını yasayip benden fazla cinnet geçirirsiniz dilerimde sizi evire cevire dövsünler ondan sonra.
Dilerim sende benden beter olursun ozaman.Evet bu konudaki tek ve en önemli konu bu.
Kes sesini. Sende onlardan birisin heralde by kadar kasindigina göre. Kasirlar insallah en yakin zamanda hadsiz.Sizi şikayet ettim, eleştiriye gelmiyorsanız konu açmayın pohpoh kulübü değil burası. Sizde az değilsiniz. Bana birşey olmaz el üstünde tutuluyorum keyfim yerinde, iftiracı hanımefendi kapiş. Sana bol actionlar mayonez de ekle beddualarına.
Senin kocan arkanda durmuyor sanirim. Bana birsey olmaz demedim ben ama evet olmaz. Git kocana bulaş yallahSizi şikayet ettim, eleştiriye gelmiyorsanız konu açmayın pohpoh kulübü değil burası. Sizde az değilsiniz. Bana birşey olmaz el üstünde tutuluyorum keyfim yerinde bana şiddet uygulayacak insan daha doğmadı yaa, iftiracı hanımefendi kapiş. Sana bol actionlar mayonez de ekle beddualarına.
Konudaki kıskanç siz oluyorsunuz bence.Artik ne mahallesi onlar düşünsün. Ne olcagi umrumda bile değil. Herkesin hayatına iyi insanlar diliyorum.
Kes sesini. Sende onlardan birisin heralde by kadar kasindigina göre. Kasirlar insallah en yakin zamanda hadsiz.
Siz o kavgayı bi çıkarın. Nolur çıkarın.Senin kocan arkanda durmuyor sanirim. Bana birsey olmaz demedim ben ama evet olmaz. Git kocana bulaş yallah
Bırak ya kendi başını yiyecek en sonunda. Yazık. Kızamazsın bile o kadar kötü durumda.Ayy mağdur hanımefendi içinden nasıl biri çıktı hahah tekvando bilen biri olarak kaşıyacak olanları bekliyorum
Ayyyyyy bunu burdan belirtmen peki benim üzüntüm bana yeter lutfen yeterAyy mağdur hanımefendi içinden nasıl biri çıktı hahah tekvando bilen biri olarak kaşıyacak olanları bekliyorum çene desen var. Hadi bakalım.
Senin kocan arkanda durmuyor sanirim. Bana birsey olmaz demedim ben ama evet olmaz. Git kocana bulaş yallah
Tüh şimdi kiminle halayda itişeceksin?El üstünde tutuluyorum koca adayım ve ailesi tarafından elti derdim de yoookk bonusss kıskanma)
Bırak ya kendi başını yiyecek en sonunda. Yazık. Kızamazsın bile o kadar kötü durumda.
Bak eltiyi bile dert görüyorsunuz daha yokken o yuzden siz bana yorum.yapmayın lutfen.El üstünde tutuluyorum koca adayım ve ailesi tarafından elti derdim de yoookk bonusss kıskanma)
Siz o kavgayı bi çıkarın. Nolur çıkarın.
Seninle itisirim. Senin adetin heralde her sayfada insanlara saldirmak. Baska isin yokmu allah askina herseyin altindasin ya.Tüh şimdi kiminle halayda itişeceksin?
Kavga çıkaracakmış, çıkarsın bekliyom ben.Ya evde pıs diye oturan kediler burada anonim tabi aslan kesiliyor şurda ki performansı orda gösterseler iş değişecek de işte.
Yok işim iş bul bana. Tertemiz işsizim en azından milletin namusuna iftira etmiyorum.Seninle itisirim. Senin adetin heralde her sayfada insanlara saldirmak. Baska isin yokmu allah askina herseyin altindasin ya.
Evet yapmadigim icin hatamin farkindayim. Neden ustume.geliyorsunuz?Ya evde pıs diye oturan kediler burada anonim tabi aslan kesiliyor şurda ki performansı orda gösterseler iş değişecek de işte.
Halay önemli lütfen.Tüh şimdi kiminle halayda itişeceksin?
Tüh şimdi kiminle halayda itişeceksin?