Eltim ve kayınvalide

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eltinize iftira atarken yüzünüz hiç kızarmadı mı ?
Hayir kizarmadı. Benimle baska ne derdi olabilir yoksa? Ben ona hicbirsey yapmiyorum. Ben artik kendimden gectim. Söylenecek hicbir söz kalmadı insan gibi konustum olmadı. Bir tık yükseldim olmadı. Esim ailesiyle arasi acilmasin diye hep sustum ama.olan bana oldu. Lütfen yargilamayın.

Bunlarin hepsine katiliyorum. Üstüne "kocamda gözü var" diye iftira atmak neyin nesi. Normal olan kimse yok konuda

Gercekten cok üzgünüm. Kalbim carpiyor. Beni asil delirten kaynvalidem oldu. Ben ona neler yaptim. Ne softalar kurdum hem kendine hem kaynpderime. Ustelik calisirken yaptim bunu. Istedigini evime getirdi asla hayir demedim. Karsiligi bu olmamaliydi

Deyimi anladim.

Bedel tabiki bu olmamali. Ama kayin aileler boyle zengini kaybetmek istemiyorlar, hatta iki zengin var ise oylarini para yediren taraftan yana kullaniyorlar.

Bence gorusmeyerek cozebilirsiniz tum bu sorunlari.
Baskasinin zenginliginden onlara ne ki? Biz de kirada oturduk calisip ev aldik. Oglunu benim ustumden gelinine prim yaparak orda tutmaya calisiyor. Yaziklar olsn

Bunlarin hepsine katiliyorum. Üstüne "kocamda gözü var" diye iftira atmak neyin nesi. Normal olan kimse yok konuda
Bakın bu kizin benimle derdi ne diyorum? Bilmiuorum diyor. Ozaman solesin biri bana ben napiorum diyorum. Amac ne ben bunlari yasamak zorundamiyim kendimden utaniyorum. Ben ozel bir sirkette sorumluyum. Bu hale gelmemek icin 6 yil sustum hep uyardim.olmadı.

Gözlerim şasi olsa da sonuna kadar okudum konu sarıyor . Tek neyi anlamadım biliyor musun bu kadar neden gururunu ayaklar altına aldın ki ? Onlar kim köpek yani ? Eşin hadi kardeşi var diye yapmadığı kalmamış ki artık bir yerden sonrası akıl tutulmasi ama sen neden bu kadar alttan aldın . Kafanı egmissin resmen gelin üzerine edin diye . Tek büyük yanlışın eşimde gözü mu var demen . Gerçekten çok ayıp ve yanlış. Onun haricinde belli ki asla seninle iletişim kurmak istemiyor sende yok say eşinin ailesini komple yok say

Yapacağınız şey belli görüşmeyeceksiniz. Sizi saymayan saygı göstermeyen insanları kim olursa olsun hayatınızdan çıkaracaksınız

Sizde keske komuyu okuyup öyle yazsaniz.

Ben de hepsini okudum
Asla geri adım atmayın siz sonuna kadar haklısınız
Artık eşiniz de peşinde koşup bunların bı taraflarını kaldirmasin
Kayınvalide ve kp de ikili oynuyor resmen
Onlara da mesafe koyun

Söylemek zorunda değil. Belki de manyak zevk alıyor başkalarına böyle davranmaktan. Sürekli derdi ne diye öğrenmeye çalışmaktan vazgeçin hayatınıza bakın

Inan bilerek ve isteyerek söyledim. Arkasindan insanlar demski allahtan bunlarn kocalari farklı. Ya ben benlikten ciktim rezil rusva oldum.

Ben de hepsini okudum
Asla geri adım atmayın siz sonuna kadar haklısınız
Artık eşiniz de peşinde koşup bunların bı taraflarını kaldirmasin
Kayınvalide ve kp de ikili oynuyor resmen
Onlara da mesafe koyun
Yok canim gorusmucem kalbim carpiyor uyku uyuyamiyorum. O kadar yogun calisiyorumki izin gunumdeyim. Ben diyorum kimlerle ugrasiyorum. Neden göz yumdum neden sustum cok pismanim çokk.

Bu yazıyı okuduktan sonra artık e harflerinin hepsini 3 rakamı olarak görcem
Çok ödün vermişsiniz kendinizden. Düğünlerinden başlayarak hiçbir ortak organizasyona gitmezdim ben sizin yerinizde olsam.
Bu saatten sonra kv ve kp dahil kimseyle görüşmezsiniz kafanız rahat eder artık olan olmuş.

Söylemek zorunda değil. Belki de manyak zevk alıyor başkalarına böyle davranmaktan. Sürekli derdi ne diye öğrenmeye çalışmaktan vazgeçin hayatınıza bakın
Canim neden soruyorum bana diyoki kaynvalidem cocuklarim gorusemio. Ben ne yapabilirim artik diyorum. Birsey yapiosam lutfen soyleyin diyorum. Yok diyor o.seni kiskaniyor cekemiyor herkes farkinda bunun diyor. E beni nie kiskansinki diyorum bunun uzerine. Bizi rahat birakmiyorlar. Gercekten tükendim.

Inan bilerek ve isteyerek söyledim. Arkasindan insanlar demski allahtan bunlarn kocalari farklı. Ya ben benlikten ciktim rezil rusva oldum.
Ama çok yanlış olmuş . Sen bu zamana kadar bu kadına çöpünü bile atmayip yok sayacaktin . Peşinden gittikce bir yerleri kalkmış . Eşinin ailesine de öyle bir yüz vermissin ki ondan korkuyorlar

Valla tam sana hak veriyordum hatta arayıp içini dokmende oldukça doğal ve geç bile kalmışsın ama o olmayan şeyi ortaya atman sırf insanları kızdırmak için hiç olmamış hem kul hakkına girmişsin,hem insanların gözünden dusmussun,hemde Allah görüyor deyip tutamamissin çeneni,keşke sadece sıkintini soyleseydin hatta yine bağıra çağıra sorun yok ama o ne laf öyle iftira atmak Allah şeytanın şerrinden korusun

O.kizim b3nim kocamda gözü var dedim sirf onu delirtmek icin soledim bunu hala beni aptal yerine koymaya devam ettig8 icin. Şok oldu zaten terbysz dedi saygsz ve edepsiz. Ben dedim size demedmmi benden uzak dursun onun agzina.... dedim.

Eşiniz bu iftiranızı biliyor ve hâlâ size "eşim" diyebiliyor mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…