- Konu Sahibi Hatunda Benm kanunda
-
Basini okuyun. zaten 15523939557 kere ayni seyi yazmisvalla okuyamadim.
Manas destani gibi
Yarısına kadar okudum. Eşin de hak veriyorsa çıkın o evden. Başka bir kiracı girsin. Eltin de görsün o zaman anyayı konyayı..Merhaba hanımlar Hemen Konuya giriyorum Ben ,Eltim ve kaynanamla altlı üstlü oturuyorum oturmaz olsaydım En altta ben Üstümde Eltim onun üstünde kaynanam oturuyor küçük bebeğim var 9 aylık tam 3 senedir burda oturuyorum bu eltimin çocukları biri 6 yaşında biri 10 yaşında ikiside erkek tam 3 senedir tepemde hopluyolar koşuyorlar gece gündüz sabah 6 lara kadar kostuklari vardır aksilik yatakodamin üstü onların oturma odası çocuklar gece gündüz zipliyor koşuyorlar Eltim desen umursamazin düşüncesizin önde gideni kackeré uyuyan bebeğimi uyandırıyor çocukları istese ziplatmaz kosturmaz arkadaşlar bebeğim yokken de çok rahatszdim ben öyle böyle gürültüleri yok evime gelen misafirler bile bu seste nasıl oturuyorsun diyolar bebegim yokken bigün uyuyodum sabahın 8 inde çocuklar üstümde koşuyorlar uyandryolar beni bende duvara vurdum duysunlar yapmasınlar diye sonra mutfağa gittim su içmeye Eltim telefonda kaynmla konuşuyordu konuşma aynen şöyle :Ya lütfen taşınalim gidelim şuradan çocuklar ziplamiyor koymuyor hemen duvara vurdu colugu yok çocuğu yok oda gitsn başka odada yatsın dediğinı duydum hem suçlu hem güçlü demiyoki Eltim haklı ben çocuklarıma dur sus demiyorum kadini gece gündüz rahatsz ediyoruz suç bende demiyorda bide üste çıkıyor neyse kızlar ben buna küstüm 1 2 ay kaynanamada anlattım oda Eltim gibi umursamaz tamam ben uyaririm demiyorda napayım kalbinde kötülük yok eltinin çok saf biridir fikirsiz düşünemiyor dedi neyse kızlar ben eltimi affettim aynı binadayiz yüz yüze bakıyoruz diye ama çoğu kez eşimle kavga ettim bunların yüzünden eşimde bana hak veriyor sen haklısın ama napayım uyarıyorum olmuyor söylüyorum olmuyor abimle kotumu oluyum diyor Allah var bazenleri biraraya gelince gülerek Derek gene zipladiniz kostunuz uyutmadiniz diye oda rahatsz erkenden uyuyor adam ise gidiyor uyutmuyolar adamı benide çok uyandirmislardr sabahın köründe şimdi bebebegim var onların gürültüsü yüzünden uyanıyor banada yazık bebeği uyutacamki bulasigima camsirima yemegime bakıcam onlar uyandırinca çoğu kez yapamıyordm yemegimi eşimde bna kiziyodu bazen neden yapmadın diye bunların yüzünden diyodum hooppp bidaha kavga gürültü kızlar diyeceksinizki eltinı uyarmadinmi kackeré ziline bastım bebeği uyutmuyolar çocuklara bak diye tamam diyor gürültü daha çok geliyor çocuklar inadına daha çok koşuyor çok simariklar ama onlarda suç yok anne dediğin hertürlü çocuğu durdurur bizimki umursamaz altta insanmi var bebeklik var düşünmüyör bende sinirlenoyodum eşimerhaba telefon ediyodum isteyken abine söyle çocukları sustursunlar diye Eltim çekinir eşinden bu böyle 3 sene geçti geçen yanima geldi Eltim ben sana kırılıyorum Benim eşime abi der kendisi Abime telefon açıyorsun oda benim eşime söylüyor benim eşimde bna kızıyor dedi yenge dedim bende eltime benden büyük ziline basiyorum balkon çarpıyor diyosun veya onlar ziplamiyor yan binadan geliyor diyosun veya duymuyom diyosun dedim bna da yazık günah yemegimi bulasigimi isimi yapamıyorum bebeğim uyuyacakki yapıcam eşimle 3 yıldır kavga ediyoruz bu gürültü yüzünden dedim işte başladı burası yalan dünya iyi geçinelim idare edelim birbirimizi diye bidaha arattirma eşimi dedi tamam dedim uzatmadim bi değişim oldumu yok kızlar ben cok idare ediyorum İdaresiz değilim kendinizi benim yerime koyun ustunuzde iki çocuk gece gündüz koşuyor anneleri bişey yapmıyor susturmuyor sizin bebeginiz var uyandiriyolar gecede ustunuzde koşuyorlar sizide uyutmuyolar naparsiniz benim yerimde olsanız diyorum da biz gene iyiyiz idare ediyoruz binaya tasindiginiz zaman kimse idare etmez diye ama aynı hep koşuyorlar zipliyorlar bıktım bunların gürültüsünden eltimin umursamazligindan dusuncezsizliginden kaynanam bide diyoki kınama seninde bebeğin var bende seçimli ben binaya tasindigim zaman gürültü yaptrmam bile bile evin içinde kosturtmam gece gündüz alttaki de insan kimseyi rahatsz etmeye hakkım yok dedim kaynamda onları tutuyor kızlar napmaliyim eşimle konuştum 3 senedir çektim bu gürültüyü yazın taşınalim dedim tamam dedi eşimde bi sıkıntı olmassa Taşinicaz dusuncelerinizi bekliyorum kızlar
Ay benim oglumda 2 yasinda. Valla dediginiz gibi yapma dedigimi inatla yapiyor birde yaparken gülüyorBuradaki konuyu okuyunca aşağı inip eltimi gözlerinden opesim geldi. Benim de 2 yaşında bir oğlum var aşırı hareketli ve ses yapma dedikçe gözümün içine bakarak yapar. Ben uyardikca o tersini yapar malum 2 yaş sendromu birey olma yolunda azimle ilerliyor kendileri:) eltimin kızı sabah 6 da kalkiyor okulu çok erken başladığı için ve ben elimden geldiğince oğlumun geç saatte ses yapmaması için uğraşıyorum ama nafile. Bir kere gürültüden şikayet etmedi.keza buraya taşınmadan önceki alt komşum da asla şikayet etmemisti. Bilincli ve aklı selim olmak böyle bişey demekki:) Davulun sesi uzaktan hoş gelir mi desem bekara karı boşamak kolay mı desem şimdi hangisi uyar bilemedim de bir kaç aya ne demek istediğimi anlayacaksiniz çocuğunuz maksimum bir iki ay daha sessiz kalacak sonrasında bırakın üst kattaki sesi duymayı evde kendi sesinizi duyamaz olacaksınız. O yüzden rahat olun yakında üst kattaki sesler size senfoni gibi gelecek kendi çocuğunuzun evde yere firlattiklari öfke patlamaları 8473629 kez aynı noktaya oyuncakla vurması nedeniyle
Evden cıkma sansınız yoksa al cocugu cık kvdeye orda uyut?Merhaba hanımlar Hemen Konuya giriyorum Ben ,Eltim ve kaynanamla altlı üstlü oturuyorum oturmaz olsaydım En altta ben Üstümde Eltim onun üstünde kaynanam oturuyor küçük bebeğim var 9 aylık tam 3 senedir burda oturuyorum bu eltimin çocukları biri 6 yaşında biri 10 yaşında ikiside erkek tam 3 senedir tepemde hopluyolar koşuyorlar gece gündüz sabah 6 lara kadar kostuklari vardır aksilik yatakodamin üstü onların oturma odası çocuklar gece gündüz zipliyor koşuyorlar Eltim desen umursamazin düşüncesizin önde gideni kackeré uyuyan bebeğimi uyandırıyor çocukları istese ziplatmaz kosturmaz arkadaşlar bebeğim yokken de çok rahatszdim ben öyle böyle gürültüleri yok evime gelen misafirler bile bu seste nasıl oturuyorsun diyolar bebegim yokken bigün uyuyodum sabahın 8 inde çocuklar üstümde koşuyorlar uyandryolar beni bende duvara vurdum duysunlar yapmasınlar diye sonra mutfağa gittim su içmeye Eltim telefonda kaynmla konuşuyordu konuşma aynen şöyle :Ya lütfen taşınalim gidelim şuradan çocuklar ziplamiyor koymuyor hemen duvara vurdu colugu yok çocuğu yok oda gitsn başka odada yatsın dediğinı duydum hem suçlu hem güçlü demiyoki Eltim haklı ben çocuklarıma dur sus demiyorum kadini gece gündüz rahatsz ediyoruz suç bende demiyorda bide üste çıkıyor neyse kızlar ben buna küstüm 1 2 ay kaynanamada anlattım oda Eltim gibi umursamaz tamam ben uyaririm demiyorda napayım kalbinde kötülük yok eltinin çok saf biridir fikirsiz düşünemiyor dedi neyse kızlar ben eltimi affettim aynı binadayiz yüz yüze bakıyoruz diye ama çoğu kez eşimle kavga ettim bunların yüzünden eşimde bana hak veriyor sen haklısın ama napayım uyarıyorum olmuyor söylüyorum olmuyor abimle kotumu oluyum diyor Allah var bazenleri biraraya gelince gülerek Derek gene zipladiniz kostunuz uyutmadiniz diye oda rahatsz erkenden uyuyor adam ise gidiyor uyutmuyolar adamı benide çok uyandirmislardr sabahın köründe şimdi bebebegim var onların gürültüsü yüzünden uyanıyor banada yazık bebeği uyutacamki bulasigima camsirima yemegime bakıcam onlar uyandırinca çoğu kez yapamıyordm yemegimi eşimde bna kiziyodu bazen neden yapmadın diye bunların yüzünden diyodum hooppp bidaha kavga gürültü kızlar diyeceksinizki eltinı uyarmadinmi kackeré ziline bastım bebeği uyutmuyolar çocuklara bak diye tamam diyor gürültü daha çok geliyor çocuklar inadına daha çok koşuyor çok simariklar ama onlarda suç yok anne dediğin hertürlü çocuğu durdurur bizimki umursamaz altta insanmi var bebeklik var düşünmüyör bende sinirlenoyodum eşimerhaba telefon ediyodum isteyken abine söyle çocukları sustursunlar diye Eltim çekinir eşinden bu böyle 3 sene geçti geçen yanima geldi Eltim ben sana kırılıyorum Benim eşime abi der kendisi Abime telefon açıyorsun oda benim eşime söylüyor benim eşimde bna kızıyor dedi yenge dedim bende eltime benden büyük ziline basiyorum balkon çarpıyor diyosun veya onlar ziplamiyor yan binadan geliyor diyosun veya duymuyom diyosun dedim bna da yazık günah yemegimi bulasigimi isimi yapamıyorum bebeğim uyuyacakki yapıcam eşimle 3 yıldır kavga ediyoruz bu gürültü yüzünden dedim işte başladı burası yalan dünya iyi geçinelim idare edelim birbirimizi diye bidaha arattirma eşimi dedi tamam dedim uzatmadim bi değişim oldumu yok kızlar ben cok idare ediyorum İdaresiz değilim kendinizi benim yerime koyun ustunuzde iki çocuk gece gündüz koşuyor anneleri bişey yapmıyor susturmuyor sizin bebeginiz var uyandiriyolar gecede ustunuzde koşuyorlar sizide uyutmuyolar naparsiniz benim yerimde olsanız diyorum da biz gene iyiyiz idare ediyoruz binaya tasindiginiz zaman kimse idare etmez diye ama aynı hep koşuyorlar zipliyorlar bıktım bunların gürültüsünden eltimin umursamazligindan dusuncezsizliginden kaynanam bide diyoki kınama seninde bebeğin var bende seçimli ben binaya tasindigim zaman gürültü yaptrmam bile bile evin içinde kosturtmam gece gündüz alttaki de insan kimseyi rahatsz etmeye hakkım yok dedim kaynamda onları tutuyor kızlar napmaliyim eşimle konuştum 3 senedir çektim bu gürültüyü yazın taşınalim dedim tamam dedi eşimde bi sıkıntı olmassa Taşinicaz dusuncelerinizi bekliyorum kızlar
Kardeş bu sitede çocuğunu terbiye edemediği için komşusunun çekmek zorunda olduğunu düşünen, arsızlığın çocukluğu yaşamak olduğunu düşünen bir güruh var. Bence çok yanlış yerde derdini anlattın. Kaç kaç hemen
Kardeş bu sitede çocuğunu terbiye edemediği için komşusunun çekmek zorunda olduğunu düşünen, arsızlığın çocukluğu yaşamak olduğunu düşünen bir güruh var. Bence çok yanlış yerde derdini anlattın. Kaç kaç hemen
bu ses olayında da kkda bir güruh var köpeğim havlıyor komşu attıracak dese be münasebet hayvanın doğasında var , onlar çıksın diyenler, yada arkadaşlarıyla yüksek ses müzikli sohbetli eğlencelerine gelince çekeceksin diyenler iki lego bir kamyon gürültüsüne gelince terbiyeden dem vuruyorlar komik oluyor.
Sabah okula hazırlanırken yapıyorlardır ses belki.Tamam da sabaha kadar nasıl koşuyorlar ben anlamadım 6 yaşında çocuk anaokuluna gider zaten 10 yaşına olan da okula gidiyordur ne kadar geç yatabilirler ki sabaha kadar oturmalarına imkan yok evde yoklar zaten yarım gün sabah erken gidiyorlardır nasıl sabahın köründe koşuyorlar?
valla çocuğum yokken bende üst kattakilere kızıyordum ama oğlum doğdu 16 aylık inanın 1 dk durmuyor hep yürüsün koşsun istiyor zaptedemiyoruz kucakta zaten durmuyor. Oyuncakları vuruyor yere düştüğü oluyor illa ses oluyor Allah var aşağıda yalnız olan teyze var bir kere ses oluyor diye kapıya gelmedi yani çocuk bu malesef anne baba dinlemiyorlar bir de kış hep evin içinde olunca enerji de atamıyorlar 2 erkek bir de bakın kadın da rahatsızmış taşınalım demiş eşine şikayet oluyor demiş demek ki baş edemiyor kadıncağız biraz empati yapın sizinki de bir yürüsün göreceksiniz öyle olmadığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?